Το ότι έχεις κυβερνητικές φυλλάδες και κυρίως τη φυλλάδα του δημοσιογράφου - τσάτσου του ΠΘ, που για κάποιο λόγο πάντα ξέρει τις υποθέσεις των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης πριν τις μάθουν οι ίδιοι, να κάνει επίθεση στους εισαγγελείς, δε παίζει ρόλο θεωρείς;foscilis έγραψε: 28 Ιουν 2018, 17:32Κοίτα ας είμαστε ρεαλιστές, οι τύποι είναι ένοχοι σαν το διάολο αλλά υπήρξε ανοχή στα φαινόμενα οχλοκρατίας. Οι προηγούμενοι δικαστές είχαν αρχίδια, αυτός δεν έχει (τρομοκρατούσαν την εισαγγελέα μέσα στην αίθουσά του). Είναι και οριακά τα πράγματα από πλευράς αποδείξεων, δεν έχει όρεξη να βρει βόμβα στην πόρτα του. Επίσης 1 χρόνος φυλακή για μια κακομαθημένη χοντρούλα που σπάει το νύχι της και σου αραδιάζει τέσσερα χιλιόμετρα έντεχνη κλάψα είναι υπεραρκετή τιμωρία, σε διαβεβαιώ κι εγώ ΒΠ είμαι και ήθελα να αυτοκτονήσω γύρω στην μέρα 123 στο στρατό.Lugozzi έγραψε: 28 Ιουν 2018, 17:12όχι φίλεhellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2018, 17:01 Τούτο ανοίγει τον δρόμο για λαμπρά εγκλήματα. Αν αύριο βρεθεί το DNA μου σε όπλο, με το οποίο έγινε δολοφονία, δεν την διέπραξα εγώ αν βρεθεί -το όπλο- σε σπίτι γνωστού μου, αρκεί να μην είχα ύποπτες τηλεφωνικές συνομιλίες με το θύμα από το δικό μου τηλέφωνο.
πρέπει να έχεις από πίσω σου
το αριστερό σύστημα
τον λαό που μπορεί να μετατρέψει το "δίκαιο" σε Δικαιοσύνη
Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση και το σύστημα δεν έχουν καμία σχέση (άσχετα πώς σπεκουλάρουν, λες και δεν ξέρει ο Τσίπρας πώς να βγάλει πολιτικό κέρδος τόσο από την καταδίκη όσο και από την αθώωση). Ούτε να επηρεάσουν μπορούν (ή αν το έκαναν στο μουνί τους να το ρισκάρουν για την Ηριάννα) ούτε τίποτα, γενικά όταν λένε οι αναρχικοί "με τσίπρα ο Κουφοντίνας δεν πήρε άδεια" αποδεικνύουν απλά ότι δεν έχουν πάει πιο πέρα από την Α' Λυκείου.
Το πολύ που μπορείς να τους προσάψεις έιναι ότι 1) πήραν θέση πράγμα που είναι φο-πα και 2) άφησαν τον όχλο να εκφραστεί (και εκεί έγκειται ίσως η όποια συνενοχή τους), σε διαβεβαιώ όμως ότι αυτό συμφέρει πολύ περισσότερο τη "δικιά" σου πλευρά γιατί εσύ έχεις τον μεγαλύτερο και πιο άγριο όχλο. Οι αριστεροί πολύ συχνά ξεχνάνε ότι τελευταία φορά που το θέμα πήγε στο ποιος είναι ο πιο άγριος κατέληξαν με χέρια και πόδια δεμένα να δροσίζονται στον πάτο του Κάβο Ντόρο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηριάννα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Uppercut
Re: Ηριάννα
- NoMoreLice
Θεωρητικά μιλώντας, το ότι βρέθηκε το DNA σου πάνω στο όπλο προφανώς και δεν αποδεικνύει ότι εσύ διέπραξες τον φόνο. Δεν αποδεικνύει καν ότι έπιασες το όπλο στα χέρια σου. Μπορεί να φταρνίστηκες για παράδειγμα όταν πέρναγε από δίπλα σου ο δολοφόνος.hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2018, 17:01 Τούτο ανοίγει τον δρόμο για λαμπρά εγκλήματα. Αν αύριο βρεθεί το DNA μου σε όπλο, με το οποίο έγινε δολοφονία, δεν την διέπραξα εγώ αν βρεθεί -το όπλο- σε σπίτι γνωστού μου, αρκεί να μην είχα ύποπτες τηλεφωνικές συνομιλίες με το θύμα από το δικό μου τηλέφωνο.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
Η κατηγορία όμως δεν ήταν φόνος, ήταν συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
- Μαυροβασίλης
μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας για την πολιτική διαπλοκή στο θέμα, καλά το ξεκίνησες με το παντελονάτο αουτινγκfoscilis έγραψε: 28 Ιουν 2018, 17:32 κι εγώ ΒΠ είμαι και ήθελα να αυτοκτονήσω γύρω στην μέρα 123 στο στρατό.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Uppercut
Όχι παιδιά, καμία σχέση.Τσίπρας για την αθώωση της Ηριάννας: Αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία
-
Uppercut
Βούτσης: Απόφαση λογικής και ανταπόκρισης στο κοινό περί δικαίου αίσθημα
Καμία σχέση η κυβέρνηση, παιδιά.Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.
«Επιτέλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.
- ΜπλεΜπουμπυς
Τώρα; Για τον κλεμμένο χρόνο δύο νέων παιδιών ποιος θα πληρώσει; Η παρακρατική αντιτρομοκρατική θα λογοδοτήσει; Τα κυκλώματα που στήνουν πολιτικές δίκες για πολιτικούς σκοπούς θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
- hellegennes
Ναι, μπορείς να φανταστείς διάφορα φανταστικά σενάρια που θα οδηγούσαν το DNA μου να βρεθεί στο όπλο του φόνου. Κανένα όμως δεν είναι πιθανό. Π.χ. το σενάριο που επινοείς προϋποθέτει ο δολοφόνος να κρατάει ένα όπλο σε κοινή θέα.NoMoreLice έγραψε: 28 Ιουν 2018, 17:45Θεωρητικά μιλώντας, το ότι βρέθηκε το DNA σου πάνω στο όπλο προφανώς και δεν αποδεικνύει ότι εσύ διέπραξες τον φόνο. Δεν αποδεικνύει καν ότι έπιασες το όπλο στα χέρια σου. Μπορεί να φταρνίστηκες για παράδειγμα όταν πέρναγε από δίπλα σου ο δολοφόνος.hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2018, 17:01 Τούτο ανοίγει τον δρόμο για λαμπρά εγκλήματα. Αν αύριο βρεθεί το DNA μου σε όπλο, με το οποίο έγινε δολοφονία, δεν την διέπραξα εγώ αν βρεθεί -το όπλο- σε σπίτι γνωστού μου, αρκεί να μην είχα ύποπτες τηλεφωνικές συνομιλίες με το θύμα από το δικό μου τηλέφωνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ίσως νομίζετε ότι το δικό μου σενάριο το έδωσα μόνο για πλάκα.
Ας τα υιοθετήσει το κόμμα τα καημένα τα παιδιά, να σου φύγει ο καημός, θα αφυδατωθείς με τόσο κλάμαΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 18:27 Τώρα; Για τον κλεμμένο χρόνο δύο νέων παιδιών ποιος θα πληρώσει; Η παρακρατική αντιτρομοκρατική θα λογοδοτήσει; Τα κυκλώματα που στήνουν πολιτικές δίκες για πολιτικούς σκοπούς θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη;
αντε χαλάλι θα αγοράσουμε αμα είναι κανένα κουπονάκι να συνεισφέρουμε
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- ΜπλεΜπουμπυς
Βλέπω ορισμένα φασιστάκια να έιναι έξαλλα με την απελευθέρωση της αθώας Ηριάννας.Φανταζονται κομματα πισω απο το κινημα αλληλεγγυης προς την Ηριαννα.Μην ανησυχείτε ορφανά του Χίτλερ. Όταν έρθουν για εσάς δεν θα κουνήσουμε ρουθούνι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 28 Ιουν 2018, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Uppercut
Εμπιστεύεσαι την καπιταλιστική δικαιοσύνη;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 18:45 Βλέπω ορισμένα φασιστάκια να έιναι έξαλλα με την απελευθέρωση της αθώας Ηριάννας. Μην ανησυχείτε ορφανά του Χίτλερ. Όταν έρθουν για εσάς δεν θα κουνήσουμε ρουθούνι.
Για να την αθώωσαν αυτοί, είναι τσιράκι του συστήματος.
Ουπς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 28 Ιουν 2018, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
fixedhellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2018, 17:34 Ο Παπαλάμπρου δεν κλήθηκε από το δικαστήριο, που είχε την δυνατότητα να διατάξει την παρουσία του, γιατί λέει θα καθυστερούσε η δίκη. Είναι τουλάχιστον αστείο να περιλαμβάνεται στην εξήγηση της απόφασης το ότι δεν ήρθε, παρότι οι ίδιοι είπαν ότι δεν τον καλούν λόγω χρόνου.
Το μόνο που ξέρουμε για το αποτύπωμα που βρέθηκε είναι ότι ταυτοποιεί την Ηριάννα με πιθανότητα 600 εκ. προς 1. Το ότι ήταν χαμηλής ποσότητας και ποιότητας είναι η αφήγηση της υπεράσπισης και των ΜΜΕτο σκεπτικο του δικαστηριου. Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για το DNA πέραν της έκθεσης.
hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2018, 17:01 Πάντως πλέον πρέπει να σημειωθεί ότι η συζήτηση για το DNA τελικά ήταν άσκοπη, αφού το σκεπτικό του δικαστηρίου ήταν ότι η ύπαρξη του DNA της ταδοπούλου δεν αποδεικνύει την σύνδεσή της με την τρομοκρατική οργάνωση στην οποία ανήκε στο όπλο. Το δικαστήριο ουσιαστικά υποβίβασε το DNA σε δευτερεύον ταυτοποιητικό στοιχείο και ανήγαγε τις τηλεφωνικές κλήσεις σε ουσιώδες τεκμήριο ενοχής.
Τούτο ανοίγει τον δρόμο για λαμπρά εγκλήματα. Αν αύριο βρεθεί το DNA μου σε όπλο, με το οποίο έγινε δολοφονία, δεν την διέπραξα εγώ αν βρεθεί -το όπλο- σε σπίτι γνωστού μου, αρκεί να μην είχα ύποπτες τηλεφωνικές συνομιλίες με το θύμα από το δικό μου τηλέφωνο.
το προβλημα του δικαστηριου ηταν οτι το δειγμα DNA της ταδοπουλου που χρησιμοποιηθηκε για την ταυτοποιηση προφανως πεταχτηκε, με αποτελεσμα να μην μπορει να γινει εκ νεου ταυτοποιηση του
οσο μικρο και να ειναι το δειγμα DNA, υπαρχουν μεθοδοι για να πολλαπλασιαστει το δειγμα και να υπαρχει αρκετη ποσοτητα για επανεξεταση
κατι τετοιο προφανως δεν εγινε εδω και ετσι δοθηκε δυνατοτητα στην υπερασπιση να αχρηστευσει το στοιχειο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Διαβάστε τώρα το επάνω σχόλιο του alekhineUppercut έγραψε: 28 Ιουν 2018, 18:46Εμπιστεύεσαι την καπιταλιστική δικαιοσύνη;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 18:45 Βλέπω ορισμένα φασιστάκια να έιναι έξαλλα με την απελευθέρωση της αθώας Ηριάννας. Μην ανησυχείτε ορφανά του Χίτλερ. Όταν έρθουν για εσάς δεν θα κουνήσουμε ρουθούνι.
Για να την αθώωσαν αυτοί, είναι τσιράκι του συστήματος.
Ουπς...
για να καταλάβετε ποιον ευνόησε η απώλεια του δείγματος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!