Είναι σίγουρο ότι ο Τσίπρας δεν είναι ο Αντίχριστος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρχεται Γ παγκόσμιος πολεμος, ετοιμαστείτε.
Re: Έρχεται Γ παγκόσμιος πολεμος, ετοιμαστείτε.
χριστος δεν υπαρχει, σημεια δεν υπαρχουν, πολεμος δε θα γινει, ασκοπα ολα.bluerose έγραψε: 15 Ιουν 2019, 22:44 Ακριβή χρόνο για το πότε θα γίνουν τα γεγονότα γνωρίζει μόνο ο Χριστός
Δίνει μόνο σημεία, αρκετά από τα οποία έγιναν
Ένα σημαντικό περιμένουμε και ξεκινάει
Προετοιμασία φωνάζουν εδώ και χρόνια υλική και κυρίως πνευματική, οι άνθρωποι της εκκλησίας
Ομως και τα τρόφιμα χαλάνε, είναι κι αδύνατον να διατηρηθούν εκτός ψύξης τα περισσότερα
Καλύτερα κάποιο κήπο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ προτείνω ένα τεστ. Κατέβασε τον διακόπτη του ηλεκτρικού για μια εβδομάδα. Και πρότεινε να κάνουν το ίδιο όλα τα μέλη της οικογένειας σου αν δεν ζουν στον ίδιο χώρο. Αν τα πάτε καλά, είστε σχεδόν έτοιμοι.Natasha έγραψε: 02 Ιουν 2019, 11:58
Όσοι μπορείτε, ετοιμάστε τίποτα στην αποθήκη σας. Προετοιμάστε επισης ψυχολογικά κυρίως τους δικους σας και τις οικογένειές σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πρέπει να κλείσει και το νερό και να ζουν με ένα μπουκάλι νερό την ημέρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2019, 09:41Εγώ προτείνω ένα τεστ. Κατέβασε τον διακόπτη του ηλεκτρικού για μια εβδομάδα. Και πρότεινε να κάνουν το ίδιο όλα τα μέλη της οικογένειας σου αν δεν ζουν στον ίδιο χώρο. Αν τα πάτε καλά, είστε σχεδόν έτοιμοι.Natasha έγραψε: 02 Ιουν 2019, 11:58
Όσοι μπορείτε, ετοιμάστε τίποτα στην αποθήκη σας. Προετοιμάστε επισης ψυχολογικά κυρίως τους δικους σας και τις οικογένειές σας.
Έχουμε περασει και χειρότερα...ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2019, 09:41Εγώ προτείνω ένα τεστ. Κατέβασε τον διακόπτη του ηλεκτρικού για μια εβδομάδα. Και πρότεινε να κάνουν το ίδιο όλα τα μέλη της οικογένειας σου αν δεν ζουν στον ίδιο χώρο. Αν τα πάτε καλά, είστε σχεδόν έτοιμοι.Natasha έγραψε: 02 Ιουν 2019, 11:58
"Άχρι καιρού..."
Χωρίς κινητό;Natasha έγραψε: 18 Ιουν 2019, 18:46Έχουμε περασει και χειρότερα...ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2019, 09:41 Εγώ προτείνω ένα τεστ. Κατέβασε τον διακόπτη του ηλεκτρικού για μια εβδομάδα. Και πρότεινε να κάνουν το ίδιο όλα τα μέλη της οικογένειας σου αν δεν ζουν στον ίδιο χώρο. Αν τα πάτε καλά, είστε σχεδόν έτοιμοι.![]()
Αυτό δεν είναι τίποτα.Μηχανικός έγραψε: 18 Ιουν 2019, 19:43Χωρίς κινητό;Natasha έγραψε: 18 Ιουν 2019, 18:46Έχουμε περασει και χειρότερα...ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2019, 09:41 Εγώ προτείνω ένα τεστ. Κατέβασε τον διακόπτη του ηλεκτρικού για μια εβδομάδα. Και πρότεινε να κάνουν το ίδιο όλα τα μέλη της οικογένειας σου αν δεν ζουν στον ίδιο χώρο. Αν τα πάτε καλά, είστε σχεδόν έτοιμοι.![]()
"Άχρι καιρού..."
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εμένα μαρέσει που λένε φτιάξτε κήπο για τις δυσκολες μερες που ερχονται.
Εδώ φτιάχνουμε τώρα κήπο και κάνουμε 500 τάματα να φάμε τίποτα αν δεν τα φάνε τα ζουλάπια ή αν δεν τα επηρεάσουν αρρώστιες(ντομάτες,πιπεριές,πατάτες). Αυτοί θα φτιάξουν κήπο εν μέσω πολέμου θα αντιμετωπίσουν όλα τα προηγούμενα και φυσικά δεν θα μπούνε να τους πάρουν ότι υπάρχει άλλοι...α αυτό είναι ιδιωτικό δεν μπαίνουμε εδώ.

Εδώ φτιάχνουμε τώρα κήπο και κάνουμε 500 τάματα να φάμε τίποτα αν δεν τα φάνε τα ζουλάπια ή αν δεν τα επηρεάσουν αρρώστιες(ντομάτες,πιπεριές,πατάτες). Αυτοί θα φτιάξουν κήπο εν μέσω πολέμου θα αντιμετωπίσουν όλα τα προηγούμενα και φυσικά δεν θα μπούνε να τους πάρουν ότι υπάρχει άλλοι...α αυτό είναι ιδιωτικό δεν μπαίνουμε εδώ.
Τωρα που είπες για κηπο, ξερεις ότι συμφωνα με τον κωδικα Αλιμεντάριους δεν επιτρέπεται να καλλιεργείς κάτι μόνος σου ή και να κρατάς ζώα;taliban έγραψε: 18 Ιουν 2019, 19:47 Εμένα μαρέσει που λένε φτιάξτε κήπο για τις δυσκολες μερες που ερχονται.
![]()
Στην Αμερική νομίζω αν δεν ισχυει ακόμα πανε να το περασουν και μετά εχουμε σειρά και μεις εδώ. Ερχονται όχι απλά δυσκολες μερες, αλλά μαυρες εντελώς.
"Άχρι καιρού..."
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Οι όροι αλλάζουν στην εκτροφή και χρειάζεται συμμόρφωση και με την καλλιέργεια να τηρούνται κάποια πρότυπα ασφαλείας.
Δεν μπορείς πχ να κάνεις ότι θες και να ψεκάζεις ότι δηλητήριο σου καπνίσει και να το πουλάς μετά ως ...βιολογικό στο εξωτερικό.
Αυτά με τον κώδικα αλιμεντάριου ακούγονται πάνω από 20 χρόνια.
Το πρόβλημα είναι η εκμετάλλευση της παραγωγής από πολυεθνικές σε τιμές ξεφτίλα οπότε αναγκαστικά σου δείχνουν τον δρόμο της εξόδου.
Δεν μπορείς πχ να κάνεις ότι θες και να ψεκάζεις ότι δηλητήριο σου καπνίσει και να το πουλάς μετά ως ...βιολογικό στο εξωτερικό.
Το πρόβλημα είναι η εκμετάλλευση της παραγωγής από πολυεθνικές σε τιμές ξεφτίλα οπότε αναγκαστικά σου δείχνουν τον δρόμο της εξόδου.
Εγώ λέω να αρχίσω να ετοιμάζομαι.Σημερα λέω να δοκιμάσω ανθρώπινο κρέας.Χρησιμο θα είναι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ξέρω μια φωλιά με πάκια... Ή μήπως θέλεις κάτι σε πιο αφρικανική γεύση;zteo έγραψε: 18 Ιουν 2019, 19:55 Εγώ λέω να αρχίσω να ετοιμάζομαι.Σημερα λέω να δοκιμάσω ανθρώπινο κρέας.Χρησιμο θα είναι.
Ένα μόνο θα χτυπήσουμε για δοκιμή;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Προφανώς θα θέλουν να σου πλασαρουν τα δικά τους προιόντα, κρεατόμαζες, πειραγμένα λαχανικά και τέτοια. Άμα το βρω θα το ποστάρω. Αλλά μετά παλι θ ακουω απο καμιά Γκερ ότι "σκορπαω την χαρά" ειρωνικά και έτσι. Θα το σκεφτώ.taliban έγραψε: 18 Ιουν 2019, 19:54 Οι όροι αλλάζουν στην εκτροφή και χρειάζεται συμμόρφωση και με την καλλιέργεια να τηρούνται κάποια πρότυπα ασφαλείας.
"Άχρι καιρού..."
Για μας είναι πιο καλά τα πράγματα.
Θα αρχίσουμε να τρώμε τα ζώα των φιλόζωων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση