!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Ναι ρε συ, το ξερω.
Σου ελεγα να πας στον Αρχοντα και μου ειχες απαντησει οτι τα ξαδερφια σου εχουν οικονομικη επιφανεια και οτι εχουν το Farout.
Σου ελεγα να πας στον Αρχοντα και μου ειχες απαντησει οτι τα ξαδερφια σου εχουν οικονομικη επιφανεια και οτι εχουν το Farout.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Οταν χορευουν τα μωρα με τα κωλαρακια δημιουργουν σεισμικες δονησεις που αλλοιωνουν τ’αποτελεσματα.Μηχανικός έγραψε: 08 Ιουν 2019, 19:22 Τα πειράματα θα γίνονται την περίοδο που το ξενοδοχείο είναι κλειστό.
Αφού δεν βρίσκει ανταπόκριση από τους Έλληνες, να φτιάξει ενημερωτικά φυλλάδια για να ενημερώνει τους τουρίστες.
Σίγουρα θα υπάρχουν και μηχανικοί μεταξύ τους.![]()
Πρεπει διπλα στο δοκιμιο να πακτωθουν και κωλαρακια υπο κλιμακα για να ειναι αξιοπιστα τ’αποτελεσματα.
ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΙΔΩΜΑΤΟΣ
-
Ορέστης 35
Λεω να παω για καμπινγκ εκει.Daje έγραψε: 08 Ιουν 2019, 18:53 Σε ωραιο σημειο μενεις παντως seismic.
Ειναι πολυ γνωστη αυτη η παραλια.
Προσεχώς ο σεισμίκ αποκαλείται «ο εφευρέτης του νησιού».Daje έγραψε: 08 Ιουν 2019, 19:19 Ναι, το συζητουσαμε την αλλη φορα που σου ελεγα να βρεις χρηματοδοτηση απο τον αποκαλουμενο αρχοντα του νησιου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 08 Ιουν 2019, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα γαμησεις εκει σιγουρα. Πηγαινε.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 19:36Λεω να παω για καμπινγκ εκει.Daje έγραψε: 08 Ιουν 2019, 18:53 Σε ωραιο σημειο μενεις παντως seismic.
Κερασε και ενα ουζακι τον σεισμικ απο μενα αν πας.
-
Ορέστης 35
Θα διαπιστωσω πρωτα αν ειναι ασφαλες απο πλευρας ντεσιμπελ. Αν το τολμησω θα παω και στον σεισμικ να ανταλλαξουμε ιδεες για τα συστηματα μας.Daje έγραψε: 08 Ιουν 2019, 19:42Θα γαμησεις εκει σιγουρα. Πηγαινε.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 19:36Λεω να παω για καμπινγκ εκει.Daje έγραψε: 08 Ιουν 2019, 18:53 Σε ωραιο σημειο μενεις παντως seismic.
Άσε από ντεσιμπέλ... μας έκαναν παράπονα από το ΒέλγιοΟρέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 19:43Θα διαπιστωσω πρωτα αν ειναι ασφαλες απο πλευρας ντεσιμπελ. Αν το τολμησω θα παω και στον σεισμικ να ανταλλαξουμε ιδεες για τα συστηματα μας.Daje έγραψε: 08 Ιουν 2019, 19:42Θα γαμησεις εκει σιγουρα. Πηγαινε.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
-
Ορέστης 35
Σοβαρα; Για πες.seismic έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:37Άσε από ντεσιμπέλ... μας έκαναν παράπονα από το ΒέλγιοΟρέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 19:43Θα διαπιστωσω πρωτα αν ειναι ασφαλες απο πλευρας ντεσιμπελ. Αν το τολμησω θα παω και στον σεισμικ να ανταλλαξουμε ιδεες για τα συστηματα μας.Daje έγραψε: 08 Ιουν 2019, 19:42
Θα γαμησεις εκει σιγουρα. Πηγαινε.
Κερασε και ενα ουζακι τον σεισμικ απο μενα αν πας.![]()
Η Ίος είναι party Island για νέους από όλο τον κόσμο.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:38Σοβαρα; Για πες.seismic έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:37Άσε από ντεσιμπέλ... μας έκαναν παράπονα από το ΒέλγιοΟρέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 19:43
Θα διαπιστωσω πρωτα αν ειναι ασφαλες απο πλευρας ντεσιμπελ. Αν το τολμησω θα παω και στον σεισμικ να ανταλλαξουμε ιδεες για τα συστηματα μας.![]()
Δεν υπάρχει κάτι άλλο σαν την Ίο
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
-
stergiosbik
Ετσι εξηγειται τελικα!
Τα πολλα db ειναι που καναν την ζημια!
Τα πολλα db ειναι που καναν την ζημια!
-
Ορέστης 35
Oι Βελγοι τι ειπαν;seismic έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:41Η Ίος είναι party Island για νέους από όλο τον κόσμο.
Τίποτα ... απλά 22 χρόνια ήμουν d.j στην Ίο και ξέρω από τα ντεσιμπελ ότι είναι πάρα πολλά.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:50Oι Βελγοι τι ειπαν;seismic έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:41Η Ίος είναι party Island για νέους από όλο τον κόσμο.
Οικοδόμος το πρωί, d.j το βράδυ, εφευρέτης αύριο.seismic έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:54 Τίποτα ... απλά 22 χρόνια ήμουν d.j στην Ίο και ξέρω από τα ντεσιμπελ ότι είναι πάρα πολλά.
-
Ορέστης 35
Απο ακοη πως πας;seismic έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:54Τίποτα ... απλά 22 χρόνια ήμουν d.j στην Ίο και ξέρω από τα ντεσιμπελ ότι είναι πάρα πολλά.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:50Oι Βελγοι τι ειπαν;seismic έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:41 Η Ίος είναι party Island για νέους από όλο τον κόσμο.
-
stergiosbik
Το εγραψα για τα db αλλα δεν το προσεξατε.
Η ακοη ειναι το λιγοτερο!
Η ακοη ειναι το λιγοτερο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση