!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Παρταλι
Re: Αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός
εντωμεταξυ, ναζι και να δινει ασμα 7 Σεκοντς, και σε αλλο νημα ασμα απο συλλογη Ρολλιν' Αντερ
αλλου γιαλλου
αλλου γιαλλου
- Sid Vicious
Εθνικιστής σαφώς είμαι, ναζι όχι.Παρταλι έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:10 εντωμεταξυ, ναζι και να δινει ασμα 7 Σεκοντς, και σε αλλο νημα ασμα απο συλλογη Ρολλιν' Αντερ
αλλου γιαλλου
Που να ξερες ότι έχω περάσει και από κάποιες πανκ μπάντες, στο ζιν του ρολλιν άντερ είχε και φώτο μου, είναι και κάτι φώτος μου από το στέκι της φιλοσοφικής,μην πάθεις εγκεφαλικό ε, τα χάπια σου γεροοοοοο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σαλονικιός,πρώην πάνκης,έπαιζες σε μπάντες και είσαι +-50κάτι;;;;Sid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:25
Εθνικιστής σαφώς είμαι, ναζι όχι.
Που να ξερες ότι έχω περάσει και από κάποιες πανκ μπάντες, στο ζιν του ρολλιν άντερ είχε και φώτο μου, είναι και κάτι φώτος μου από το στέκι της φιλοσοφικής,μην πάθεις εγκεφαλικό ε, τα χάπια σου γεροοοοοο![]()
Τα χαιρετίσματά μου στον Γιάννη τον Έλμερ αν κυκλοφορεί ακόμη!
-
Παρταλι
φιλος στο ΦΒwaldorf έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:29Σαλονικιός,πρώην πάνκης,έπαιζες σε μπάντες και είσαι +-50κάτι;;;;Sid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:25
Που να ξερες ότι έχω περάσει και από κάποιες πανκ μπάντες, στο ζιν του ρολλιν άντερ είχε και φώτο μου, είναι και κάτι φώτος μου από το στέκι της φιλοσοφικής,μην πάθεις εγκεφαλικό ε, τα χάπια σου γεροοοοοο![]()
Γερμανια ειναι
-
Uppercut
Άρα παίρνοντας το ανάποδα, ρατσιστική αντίληψη, grasping at straws και grasping at straws. Άρα, πρέπει όλοι να πιστέψουμε το ληστές επειδή έτσι σου αρέσει. Δε νομίζω. Η εκδοχή της αστυνομίας είναι ότι αντιστάθηκαν και υπήρχε συμπλοκή.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 07:41Εγώ πιστεύω τους συγκεκριμένους αναρχικούς, γιατι εξ όσων γνωρίζω δεν ειπανε κανένα ψέμα κάποτε. Δεν είπα "τον πιστεύω επειδή είναι αναρχικός" Βλέπω οτι δεν ασχολήθηκες και με τα υπόλοιπά, τα ξανατοποθετώ:Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 02:46 Εσύ πιστεύεις τους αναρχικούς, κάποιοι άλλοι μπάτσοι κάναν κάτι, αυθαίρετη γενίκευση και κλασικός ρατσιμός του στυλ κάποιοι Πακιστανοί κάναν κάτι άρα, grasping at straws με το επίπεδο των μελανιών που εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να υπάρχουν κλπ.
A)Αν θελανε συμπλοκή οι αναρχικοί, είχανε όπλα να χρησιμοποιήσουνε.
Β)Οι μελανιές στο πρόσωπο ειναι υπερβολικές, δεν προκύπτει μόνο από καυγά στον οποίο ο νικητής εχει λίγους μωλωπες. Εδω αλλαξε η φάτσα τους.
Γ)Γνωριζουμε καταγγελίες και υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεία (βιντεο) οτι μπάτσοι βασανίζουν συλληφθέντες, και η Πολιτική ηγεσία τους καλύπτει.
- Sid Vicious
Παρταλι, κουμασι, νομίζω συνώνυμα είναι
Αλήθεια τώρα;Έχω να τον δω απ`τα τέλη του `90 παρ`όλο που ένα φεγγάρι κάναμε καλή παρέα και ανεβοκατεβαίναμε Αθήνα-Σαλονίκη (και λίγο Αμοργό) συνέχεια.
- Sid Vicious
40+, απλά ήμουν πανκης από μικρός κάπου από τα 12. Θα του δώσω, είναι πολύ καλός φίλος, εξαιρετικό και σπάνιο παιδί.waldorf έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:29Σαλονικιός,πρώην πάνκης,έπαιζες σε μπάντες και είσαι +-50κάτι;;;;Sid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:25
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οτι να ναι. Σου εξηγησα την λογική, δεν χαμπαριαζεις. Αντε γεια.Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:34Άρα παίρνοντας το ανάποδα, ρατσιστική αντίληψη, grasping at straws και grasping at straws. Άρα, πρέπει όλοι να πιστέψουμε το ληστές επειδή έτσι σου αρέσει. Δε νομίζω. Η εκδοχή της αστυνομίας είναι ότι αντιστάθηκαν και υπήρχε συμπλοκή.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 07:41Εγώ πιστεύω τους συγκεκριμένους αναρχικούς, γιατι εξ όσων γνωρίζω δεν ειπανε κανένα ψέμα κάποτε. Δεν είπα "τον πιστεύω επειδή είναι αναρχικός" Βλέπω οτι δεν ασχολήθηκες και με τα υπόλοιπά, τα ξανατοποθετώ:Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 02:46 Εσύ πιστεύεις τους αναρχικούς, κάποιοι άλλοι μπάτσοι κάναν κάτι, αυθαίρετη γενίκευση και κλασικός ρατσιμός του στυλ κάποιοι Πακιστανοί κάναν κάτι άρα, grasping at straws με το επίπεδο των μελανιών που εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να υπάρχουν κλπ.
Β)Οι μελανιές στο πρόσωπο ειναι υπερβολικές, δεν προκύπτει μόνο από καυγά στον οποίο ο νικητής εχει λίγους μωλωπες. Εδω αλλαξε η φάτσα τους.
Γ)Γνωριζουμε καταγγελίες και υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεία (βιντεο) οτι μπάτσοι βασανίζουν συλληφθέντες, και η Πολιτική ηγεσία τους καλύπτει.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Sid Vicious
Έχει γυρίσει από Γερμανία
- Υπερκουλτουριάρης
-
Uppercut
Ο ρατσιμός και τα conjectures σου δεν έχουν σχέση με λογική.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:38Οτι να ναι. Σου εξηγησα την λογική, δεν χαμπαριαζεις. Αντε γεια.Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:34Άρα παίρνοντας το ανάποδα, ρατσιστική αντίληψη, grasping at straws και grasping at straws. Άρα, πρέπει όλοι να πιστέψουμε το ληστές επειδή έτσι σου αρέσει. Δε νομίζω. Η εκδοχή της αστυνομίας είναι ότι αντιστάθηκαν και υπήρχε συμπλοκή.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 07:41
Εγώ πιστεύω τους συγκεκριμένους αναρχικούς, γιατι εξ όσων γνωρίζω δεν ειπανε κανένα ψέμα κάποτε. Δεν είπα "τον πιστεύω επειδή είναι αναρχικός" Βλέπω οτι δεν ασχολήθηκες και με τα υπόλοιπά, τα ξανατοποθετώ:
Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:34Άρα παίρνοντας το ανάποδα, ρατσιστική αντίληψη, grasping at straws και grasping at straws. Άρα, πρέπει όλοι να πιστέψουμε το ληστές επειδή έτσι σου αρέσει. Δε νομίζω. Η εκδοχή της αστυνομίας είναι ότι αντιστάθηκαν και υπήρχε συμπλοκή.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 07:41Εγώ πιστεύω τους συγκεκριμένους αναρχικούς, γιατι εξ όσων γνωρίζω δεν ειπανε κανένα ψέμα κάποτε. Δεν είπα "τον πιστεύω επειδή είναι αναρχικός" Βλέπω οτι δεν ασχολήθηκες και με τα υπόλοιπά, τα ξανατοποθετώ:Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 02:46 Εσύ πιστεύεις τους αναρχικούς, κάποιοι άλλοι μπάτσοι κάναν κάτι, αυθαίρετη γενίκευση και κλασικός ρατσιμός του στυλ κάποιοι Πακιστανοί κάναν κάτι άρα, grasping at straws με το επίπεδο των μελανιών που εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να υπάρχουν κλπ.
Κι είναι γνωστό πόσο φιλαλήθείς είναι οι μπάτσοι. Μέχρι και οι "ζαρντινιερες" γελάνε.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
Uppercut
Είναι γνωστό πόσο καθόλου βιαστές είναι οι μετανάστες, μέχρι κι αυτός απ' την Πάρο γελάει. Τι, όχι;Pirate7G έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:41Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:34Άρα παίρνοντας το ανάποδα, ρατσιστική αντίληψη, grasping at straws και grasping at straws. Άρα, πρέπει όλοι να πιστέψουμε το ληστές επειδή έτσι σου αρέσει. Δε νομίζω. Η εκδοχή της αστυνομίας είναι ότι αντιστάθηκαν και υπήρχε συμπλοκή.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 07:41
Εγώ πιστεύω τους συγκεκριμένους αναρχικούς, γιατι εξ όσων γνωρίζω δεν ειπανε κανένα ψέμα κάποτε. Δεν είπα "τον πιστεύω επειδή είναι αναρχικός" Βλέπω οτι δεν ασχολήθηκες και με τα υπόλοιπά, τα ξανατοποθετώ:
Κι είναι γνωστό πόσο φιλαλήθείς είναι οι μπάτσοι. Μέχρι και οι "ζαρντινιερες" γελάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 21 Μάιος 2019, 17:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις
- 1470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 8 Απαντήσεις