Η λογική ό,τι πει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Ordem e Progresso.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά η φάση λέει ότι κάποιος έχει να πληρώσει λεφτά γ ενοίκιο εν Αθήναι . Ξέρουμε ποιος ;
~~¥~~
-
mec
Γνωστός μου γάλλος blogger, έμεινε 3 χρόνια Alicante κι έχει άριστες εντυπώσεις. ´Ιδια περιοχή με Βαλένθια δεν είναι; Το μόνο πρόβλημα (για Γάλλους) ότι το ταμείο ανεργίας είναι μόνο 6 μήνες (ενώ Γαλλία δεν έχει όριο).fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 20:49 Η Βαλενθια που παω εχει 800000 και μαζι με τα προαστια 1,5 μυριο.
Παντως σε μερικα μοιαζει ανησυχητικα με την Ελλαδα![]()
Η Βαλένθια δεν είναι μεσαία, είναι από τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Αλλά Καταλανοί στο βάθος, ξέρεις, ε; Καλή τύχη, δεν έχω κάτι να πω, δεν έχω ζήσει εκεί, οπότε, δεν έχω κι άποψη για τη Βαλένθια.fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 20:49Λειψια εχω ακουσει καλα λογια.
Η Βαλενθια που παω εχει 800000 και μαζι με τα προαστια 1,5 μυριο.
Παντως σε μερικα μοιαζει ανησυχητικα με την Ελλαδα
Ordem e Progresso.
Δεν μας είπατε τελικά ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να μας έχουν από κάτω για να πλουτίζουν; Είναι πολλοί; Έχουν θεικές ικανότητες; Είναι αθάνατοι; Είναι ο αφρός της οικουμένης;
Τώρα που θα πουληθεί η ΔΕΗ, η θέση σου είναι εξασφαλισμένη;Antares έγραψε: 29 Απρ 2018, 21:21 Δεν μας είπατε τελικά ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να μας έχουν από κάτω για να πλουτίζουν; Είναι πολλοί; Έχουν θεικές ικανότητες; Είναι αθάνατοι; Είναι ο αφρός της οικουμένης;
Ίσως ναι, ίσως όχι, ίσως για μερικά χρόνια. Βέβαια είμαι στη ΔΕΔΔΗΕ.
Εσύ τι ζόρι τραβάς; Θέλεις να αποδείξεις ότι άτομα σαν εμένα θα πεινάσουν και τα λαμόγια και οι κλέφτες θα μείνουν στον αφρό;
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Υπάρχει και Θεός.
Εσύ τι ζόρι τραβάς; Θέλεις να αποδείξεις ότι άτομα σαν εμένα θα πεινάσουν και τα λαμόγια και οι κλέφτες θα μείνουν στον αφρό;
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Υπάρχει και Θεός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 29 Απρ 2018, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
aspergillus
Naida έγραψε: 29 Απρ 2018, 20:19Μαλώνουμε τόσα χρόνια γιατί εγώ πίστεψα πως ο Αλέξης θα αλλάξει το πρόσωπο του καπιταλισμού και γι' αυτό τον ψήφισα; πάμε άλλη μια![]()
Τι; όχι; δε θ' άλλαζε ο Αλέξης το πρόσωπο του καπιταλισμού; ααα εε γμτ με ξεγέλασε.aspergillus έγραψε: 29 Απρ 2018, 21:46Naida έγραψε: 29 Απρ 2018, 20:19Μαλώνουμε τόσα χρόνια γιατί εγώ πίστεψα πως ο Αλέξης θα αλλάξει το πρόσωπο του καπιταλισμού και γι' αυτό τον ψήφισα; πάμε άλλη μια![]()
![]()
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Βάζουν στην Χ.Ε. διαμερίσματα κράχτες (μέχρι στιγμής έχω δει Κηφισιά, Κολωνάκι, Νέο Κόσμο) καινούργια ή ανακαινισμένα, επιπλωμένα, με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, μερικά ακούγονται πολυτελή με τιμές από 400-500 και κοντά σε μετρό ή ΗΣΑΠ.
Η αγγελία έχει μόνο e mail. Aν επικοινωνήσεις σου ζητάει στοιχεία όπως όνομα και τηλέφωνο, σου λέει ότι θα σου στείλει σύνδεσμο της AirBnb για να προχωρήσεις κλπ. Δεν ξέρω τι κάνουν παρακάτω γιατί δεν προχώρησα. Που μπορώ να το καταγγείλω αυτό;
Μια ημέρα μετά μάλιστα αφού είχα δώσει το τηλέφωνό μου με πήρε κάποιος τηλέφωνο και είπε το όνομά μου με ξενική προφορά, ίσως και αραβική και μετά το έκλεισε.
Η αγγελία έχει μόνο e mail. Aν επικοινωνήσεις σου ζητάει στοιχεία όπως όνομα και τηλέφωνο, σου λέει ότι θα σου στείλει σύνδεσμο της AirBnb για να προχωρήσεις κλπ. Δεν ξέρω τι κάνουν παρακάτω γιατί δεν προχώρησα. Που μπορώ να το καταγγείλω αυτό;
Μια ημέρα μετά μάλιστα αφού είχα δώσει το τηλέφωνό μου με πήρε κάποιος τηλέφωνο και είπε το όνομά μου με ξενική προφορά, ίσως και αραβική και μετά το έκλεισε.
http://www.safeline.gr/report/Antares έγραψε: 01 Μάιος 2018, 22:21 Βάζουν στην Χ.Ε. διαμερίσματα κράχτες (μέχρι στιγμής έχω δει Κηφισιά, Κολωνάκι, Νέο Κόσμο) καινούργια ή ανακαινισμένα, επιπλωμένα, με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, μερικά ακούγονται πολυτελή με τιμές από 400-500 και κοντά σε μετρό ή ΗΣΑΠ.
Tελικά το διαμέρισμα που μένω πουλήθηκε, όχι πάνω από 90.000 ευρώ πιστεύω και εγώ βρήκα διαμέρισμα σε ωραίο σημείο στη Νέα Σμύρνη μικρότερο, αλλά του 2008, πολύ καλό ενεργειακά, με συναγερμό και κάμερες στην πολυκατοικία, στα 420 ευρώ.Μηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2018, 14:37 Σε καμιά 20αρια χρόνια που θα έχει εξομαλυνθεί πλήρως η αγορά ακινήτων
οι Έλληνες θα μένουν σε μικρότερα και χειρότερα σπίτια από ότι σήμερα
και θα πληρώνουν και μεγαλύτερα ενοίκια από ότι σήμερα.
Το χειρότερο δεν επιβεβαιώθηκε.
Είμαστε ακόμη σε ενδιάμεσο σημείο; Ή οδεύουμε προς φαβελοποίηση;
του διπλανού μου του έκανε έξωση από το μαγαζί του στο Μοναστηράκι η Εκκλησία για να το κάνει AirBnB αν αυτό σου λέει κάτι για τις προοπτικές του θεσμού.Juno έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:19Τίποτα από τα δύο, ούτε σκοπεύω. Γενικώς δεν το έχω να εργάζομαι εκεί που διασκεδάζουν οι άλλοι. Προτιμώ να σκάψω αν χρειαστεί.
Ούτε έχω θέμα να βρω να νοικιάσω γιατί είναι δικό μου το σπίτι.
Αλλά δεν μου αρέσει η ιδέα τα μισά διαμερίσματα της πολυκατοικίας να γίνουν airbnb. Να χαθεί η έννοια του γείτονα και να μην ξέρεις ποιοι μένουν δίπλα σου, αν είναι psycho ή να μεθοκοπάνε στην βεράντα μεταμεσονύκτια και άντε να φωνάζεις κάθε φορά αστυνομία.
Πάντως πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα περπατήσει στην Ελλάδα.
Η εκκλησια ειναι μια γενικη εννοια
Παπάδες μερικοι δινουν μερος του μισθού τους βοηθώντας
Η πνευματική ελεημοσυνη ειναι αυτο που κυριως πρεπει να φέρουν εις περας
Αυτα τα σπιτια απο πιστους δόθηκαν για καποιο λόγο
Πχ εκτισε η αλλη νηπιαγωγειο γιατι ποιος ξερει ποσες εκτρωσεις εκανε. Μπορούσε και ήθελε δεν τις το ειπε κάποιος. Αν δε μπορεις κανεις νηστειες η οτι σου πουν. Κι εδω ειναι το κλειδι. Οταν γενικα σου λενε για να δώσεις τοτε αλλαζεις παπα
Στον κανονα υπαρχουν εξαιρεσεις.
Σιγουρα αυτο το θεμα που λες ειναι εκτος γιατι θα κληθει ο αλλος να ψάξει σπιτι
Η πλευρα τους της εκκλησιας βλεπει οτι θα μπορουν να βρουν αλλο σπιτι κι οτι χρειαζονται εσοδα για συσσίτια για παροχες και φιλοξενιες σε μονες γιατι ο κοσμος δεν εχει να συνεισφέρει πλεον
Σου λεει θα κανω καλο σε 100 ατομα αλλα θα πρεπει να φύγουν 10
Αν...αυτοι οι 10 πουν δε μπορουμε δε νομιζω να τους βγάλουν
Αν ναι τι να πω. Παντος δε μαρεσει να γενικευω και συγκρίνω τον παπα που βλεπω οτι προσφερει με ολοκληρο συνολο εκκλησιας.
Απο παλια υπήρχε αυτο. Διαμαχες μεταξύ κληρου και λαικων για οικοπεδα στη Χαλκιδικη
Δε σημαινει οτι πρεπει να μας αλλάξουν την ηθικη μας αντιληψη ομως
Παπάδες μερικοι δινουν μερος του μισθού τους βοηθώντας
Η πνευματική ελεημοσυνη ειναι αυτο που κυριως πρεπει να φέρουν εις περας
Αυτα τα σπιτια απο πιστους δόθηκαν για καποιο λόγο
Πχ εκτισε η αλλη νηπιαγωγειο γιατι ποιος ξερει ποσες εκτρωσεις εκανε. Μπορούσε και ήθελε δεν τις το ειπε κάποιος. Αν δε μπορεις κανεις νηστειες η οτι σου πουν. Κι εδω ειναι το κλειδι. Οταν γενικα σου λενε για να δώσεις τοτε αλλαζεις παπα
Στον κανονα υπαρχουν εξαιρεσεις.
Σιγουρα αυτο το θεμα που λες ειναι εκτος γιατι θα κληθει ο αλλος να ψάξει σπιτι
Η πλευρα τους της εκκλησιας βλεπει οτι θα μπορουν να βρουν αλλο σπιτι κι οτι χρειαζονται εσοδα για συσσίτια για παροχες και φιλοξενιες σε μονες γιατι ο κοσμος δεν εχει να συνεισφέρει πλεον
Σου λεει θα κανω καλο σε 100 ατομα αλλα θα πρεπει να φύγουν 10
Αν...αυτοι οι 10 πουν δε μπορουμε δε νομιζω να τους βγάλουν
Αν ναι τι να πω. Παντος δε μαρεσει να γενικευω και συγκρίνω τον παπα που βλεπω οτι προσφερει με ολοκληρο συνολο εκκλησιας.
Απο παλια υπήρχε αυτο. Διαμαχες μεταξύ κληρου και λαικων για οικοπεδα στη Χαλκιδικη
Δε σημαινει οτι πρεπει να μας αλλάξουν την ηθικη μας αντιληψη ομως
Έξωση από μαγαζί, όχι από σπίτι.
Βασικά η εκκλησία (παράδειγμα ιδιοκτήτη που σκέφτεται με αρκετά έξυπνο τρόπο) αποφάσισε ότι καλύτερα βραχυπρόθεσμη μίσθωση σε τουρίστες παρά μακροπρόθεσμη σε επιχείρηση. Βραχυπρόθεσμα έχει δίκιο, μεσοπρόθεσμα τι τουριστική αξία έχει το Μοναστηράκι αν φύγουν όλοι οι κάτοικοι και όλες οι επιχειρήσεις και γίνει όλο ένα μεγάλο ξενοδοχείο (και ούτε καν κανονικό ξενοδοχείο); Και ο ιδιοκτήτης που βλέπει π.χ. 100€ την ημέρα τώρα, τα ίδια θα έχει να παίρνει αν ανοίξουν άλλα 40 μπιενμπάδικα στο ίδιο τετράγωνο;
Είναι μια τρέλα όλο αυτό και πρέπει να τελειώνει πριν καταρεύσει από μόνο του με άσχημο τρόπο. Και ο τρόπος να τελειώνει είναι αυστηροί όροι για τους ιδιοκτήτες και άμεση έξωση του τουρίστα που θα συλληφθεί σε παράτυπη ιδιοκτησία, γιατί αυτός είναι ο αληθινός ένοχος. Στο Μαϊάμι διάβαζα οι αρχές μόλις πιάσουν τουρίστες σε παράτυπο μπιενμπάδικο, τους δίνουν μέχρι τα χαράματα να ξεκουμπιστούν. Το ξανασκέφτεσαι 3 φορές για γκρίζο τουρισμό αν βρεθείς χαράματα στη μέση του Μαϊάμι με $2000 που προκατέβαλλες χαμένα.
Βασικά η εκκλησία (παράδειγμα ιδιοκτήτη που σκέφτεται με αρκετά έξυπνο τρόπο) αποφάσισε ότι καλύτερα βραχυπρόθεσμη μίσθωση σε τουρίστες παρά μακροπρόθεσμη σε επιχείρηση. Βραχυπρόθεσμα έχει δίκιο, μεσοπρόθεσμα τι τουριστική αξία έχει το Μοναστηράκι αν φύγουν όλοι οι κάτοικοι και όλες οι επιχειρήσεις και γίνει όλο ένα μεγάλο ξενοδοχείο (και ούτε καν κανονικό ξενοδοχείο); Και ο ιδιοκτήτης που βλέπει π.χ. 100€ την ημέρα τώρα, τα ίδια θα έχει να παίρνει αν ανοίξουν άλλα 40 μπιενμπάδικα στο ίδιο τετράγωνο;
Είναι μια τρέλα όλο αυτό και πρέπει να τελειώνει πριν καταρεύσει από μόνο του με άσχημο τρόπο. Και ο τρόπος να τελειώνει είναι αυστηροί όροι για τους ιδιοκτήτες και άμεση έξωση του τουρίστα που θα συλληφθεί σε παράτυπη ιδιοκτησία, γιατί αυτός είναι ο αληθινός ένοχος. Στο Μαϊάμι διάβαζα οι αρχές μόλις πιάσουν τουρίστες σε παράτυπο μπιενμπάδικο, τους δίνουν μέχρι τα χαράματα να ξεκουμπιστούν. Το ξανασκέφτεσαι 3 φορές για γκρίζο τουρισμό αν βρεθείς χαράματα στη μέση του Μαϊάμι με $2000 που προκατέβαλλες χαμένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 0 Απαντήσεις