Με πληγώνεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο χαριτωμένο ελάττωμα σε έναν άντρα
Re: Πιο χαριτωμένο ελάττωμα σε έναν άντρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν σε πιάνω, τύπισσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 17:19Δεν κάνει λάθος. Απλώς συμφέρει η συλλογική πεποίθηση ότι όλες οι γυναίκες έχουν μυωπία 10 βαθμών.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
σε αυτό το σημείο πρέπει να συζητήσομε το θέμα της συνδρομής στο φόρουμ, έχει περάσει ένας χρόνος, χρειάζονται χρήματα παιδιά, πρέπει να ενοικιάσουμε ένα δωμάτιο με υποδομές κλπ, το βλέπουμε όλοι νομίζω. 
Τώρα μάλιστα.
Αν γράψω σε τι ακριβώς με παραπέμπει ένα ράπισμα από αριστερό, θα πάω για μπάνιο.
Εσένα όμως σε συμπαθώ γιατί είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις που έχουν χιούμορ, οπότε το εκλαμβάνω έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
έχει πολύ πλάκα που το πιστεύεις αυτό γαλή, κάποτε ίσως καταλάβεις πόση.
για την ώρα ας βάλουμε τις μάσκες μας.

- blackpaint
στο μεταξυ, οσο διαβαζω τη λιστα με τα ελατωματα, τοσο περισσοτερο μου μοιαζει σαν μια ειλικρινης αυτοπροσωπογραφια του νηματοθετη.
Τους έχουν ότι είναι του ραπίσματος οι αριστεροί
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
είπες κάτι νάιδα;
Δεν είπαμε δεν μιλάμε, με τα μάτια μόνο.
Δεν είπαμε δεν μιλάμε, με τα μάτια μόνο.
κανε της ενα ποιημα.hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:40 Σήμερα μια πελάτισσα με πίεζε να μου κάνει προξενιό. Είναι κουκλάρα, μού έλεγε, την έφερα σε ανύποπτη στιγμή να σε δει και της άρεσες και τέτοια. Η ίδια πελάτισσα νωρίτερα με σταύρωνε γιατί μολύνθηκε το μάτι μου και είναι κόκκινο και με συμβούλεψε να πιω αγιασμό. Η κοπέλα του προξενιού, τελικά, είναι χωρισμένη και έχει 5χρονο παιδί.
Προσπαθούσα να βρω κάποιο ελάττωμα να παρουσιάσω για να φαίνομαι ανελκυστικός χωρίς να προσβάλλω την πελάτισσα και να μην νομίζει ότι είμαι μαλάκας και την χάσω. Ακούω προτάσεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πες ότι γράφεις εδώ.Ασέβαστος έγραψε: 03 Μάιος 2019, 18:52κανε της ενα ποιημα.hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:40 Σήμερα μια πελάτισσα με πίεζε να μου κάνει προξενιό. Είναι κουκλάρα, μού έλεγε, την έφερα σε ανύποπτη στιγμή να σε δει και της άρεσες και τέτοια. Η ίδια πελάτισσα νωρίτερα με σταύρωνε γιατί μολύνθηκε το μάτι μου και είναι κόκκινο και με συμβούλεψε να πιω αγιασμό. Η κοπέλα του προξενιού, τελικά, είναι χωρισμένη και έχει 5χρονο παιδί.
Προσπαθούσα να βρω κάποιο ελάττωμα να παρουσιάσω για να φαίνομαι ανελκυστικός χωρίς να προσβάλλω την πελάτισσα και να μην νομίζει ότι είμαι μαλάκας και την χάσω. Ακούω προτάσεις.![]()
Dein Herz, meine Gier
Δεν μπορώ να συνετιστώ από σένα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μιλάμε για γυναίκες μετά τα 20blackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 18:01κανεις λαθος, μεγαλο λαθος. Σε ολες τις κατηγοριες γυναικων πιανει, εαν τις πετυχεις την καταλληλη στιγμη. Ξαναλεω, 9 στις 10 προτιμανε το αλανι παρα το καλο παιδι της μαμας.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Μάιος 2019, 17:58Αγραμματες.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:18
Θα πρέπει να συμπληρώσεις και την κατηγορία των γυναικών που πιάνει τόπο η συγκεκριμένη μούρη.
Συν ότι οι περισσότεροι από αυτούς που νομίζεις αλάνια είναι οι μεγαλύτεροι μπουληδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
πέφτεις με τα μούτρα χέλη, προσόντα και τα δύο. Θα έχεις ένα παιδί να δώσεις την αγάπη σου χωρίς τις τύψεις οτι διαιώνισες το είδος, και κάποια που ξέρεις οτι αν το παρακάνεις ξέρει να σε παρατά, ευλογία.Ασέβαστος έγραψε: 03 Μάιος 2019, 18:52 Η κοπέλα του προξενιού, τελικά, είναι χωρισμένη και έχει 5χρονο παιδί.
- blackpaint
επιβεβαιωνω, ο enaon ειναι οχι απλα αριστερος, αλλα ο φανατικοτερος των κομμουνιστων του φορουμ.
ποιος είπε οτι θέλω να σε συνετίσω; Τεσπα, καλό ακούγεται πάντως σαν λέξη κλειδί, συνετισμός, το κρατάμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 7 Απαντήσεις