!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Που ειστε ρε; Σας απηγαγαν οι μπατσοι;
Υποπτο που απουσιαζεται συγχρονως,,
-
Ορέστης 35
Ποιους λες;Pedro έγραψε: 09 Σεπ 2019, 00:03 Που ειστε ρε; Σας απηγαγαν οι μπατσοι;
-
istoria m amartia m
τον Ορέστη και τον 35Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2019, 01:38Ποιους λες;Pedro έγραψε: 09 Σεπ 2019, 00:03 Που ειστε ρε; Σας απηγαγαν οι μπατσοι;
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
istoria m amartia m έγραψε: 09 Σεπ 2019, 01:39τον Ορέστη και τον 35Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2019, 01:38Ποιους λες;Pedro έγραψε: 09 Σεπ 2019, 00:03 Που ειστε ρε; Σας απηγαγαν οι μπατσοι;
-
Ορέστης 35
Δεν εχω καταλαβει αν εισαι ενα ατομο που αλλαζει συνεχεια νικ ή περισσοτερα. Ησουν και ο πηγαδισιος;istoria m amartia m έγραψε: 09 Σεπ 2019, 01:39τον Ορέστη και τον 35Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2019, 01:38Ποιους λες;Pedro έγραψε: 09 Σεπ 2019, 00:03 Που ειστε ρε; Σας απηγαγαν οι μπατσοι;
Εσενα και την ναδαι.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2019, 01:38Ποιους λες;Pedro έγραψε: 09 Σεπ 2019, 00:03 Που ειστε ρε; Σας απηγαγαν οι μπατσοι;
Ο μενιος ειναι. Πλεον δεν δινω σημασια. Αρκει που ειναι αναμεσα μας κι ας αλλαζει ονομα καθε μερα.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2019, 01:41Δεν εχω καταλαβει αν εισαι ενα ατομο που αλλαζει συνεχεια νικ ή περισσοτερα. Ησουν και ο πηγαδισιος;
-
istoria m amartia m
Εισαι υπερβολικος και αποτομος. Προσεχε με το φιλο μου ορθερφαϊφ.
δυσκολευομαι να αποφασισω αν αυτο το βασανιστηριο ειναι χειροτερο απο το αλλο με το τριμηνο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
istoria m amartia m
Ο συνδυασμός των δύο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πριν λίγο είδα την ταινία "η γέννηση ενός ηγέτη". Σίγουρα αναφέρεται σε ηγέτη απολυταρχικού καθεστώτος, αλλά δεν κατάλαβα αν αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένο.
Το σκηνικό, καταγωγή, μέρη που γεννήθηκε, που μεγάλωσε κλπ, νομίζω πως είναι άσχετα με οποιονδήποτε γνωστό πολιτικό.
Από την εμφάνιση του "ηγέτη" στο τέλος, φαλακρός και με μούσι, σκέφτηκα τον Λένιν, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Δεν βοηθούσε πχ να δείχνει και τα εξανθήματα από τη σύφιλη.

Το σκηνικό, καταγωγή, μέρη που γεννήθηκε, που μεγάλωσε κλπ, νομίζω πως είναι άσχετα με οποιονδήποτε γνωστό πολιτικό.
Από την εμφάνιση του "ηγέτη" στο τέλος, φαλακρός και με μούσι, σκέφτηκα τον Λένιν, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Δεν βοηθούσε πχ να δείχνει και τα εξανθήματα από τη σύφιλη.
Μην πω και για τους τόνους.Pedro έγραψε: 09 Σεπ 2019, 00:03 Που ειστε ρε; Σας απηγαγαν οι μπατσοι;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις