!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Ναύτης έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 08:20
Spoiler
χαχα ρε μλκες, η επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ δήλωσε (δημοσίως στο τελεβίζιο παρακαλώ) ότι δεν φύλαξαν/ασφάλισαν την επίμαχη στέγη επειδή ήταν...επικλινής! Υπήρχε θέμα ασφαλείας (λόγω κλίσης της στέγης) για τους πράκτορες, είπε η αθεόφοβη, οπότε επέλεξαν να φυλάνε το συγκεκριμένο κτίριο...από μέσα....μπουχαχαχα, ούτε δόκιμος αστυφύλακας στο ΑΤ Κάτω Βλαχοκερασιάς δεν θα έλεγε τέτοιες χοντρομαλακίες.
«Το εν λόγω κτήριο έχει μια επικλινή σκεπή στο ψηλότερο σημείο της. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, υπάρχει ένας παράγοντας ασφαλείας που θα πρέπει να εξεταστεί γιατί δεν θα θέλαμε να βάλουμε κάποιον σε μια σκεπή υπό κλίση» είπε χαρακτηριστικά η Τσιτλ. «Γι' αυτό και η απόφαση ήταν να ασφαλίσουμε το κτήριο από μέσα» πρόσθεσε.

https://twitter.com/VigilantFox/status/ ... as-trab%2F

Εν τω μεταξύ, την έχουν πάρει στο μεζέ άπαντες.

https://twitter.com/stevensongs/status/ ... as-trab%2F

https://twitter.com/KatiePavlich/status ... as-trab%2F

https://twitter.com/HeyTammyBruce/statu ... as-trab%2F

https://twitter.com/elonmusk/status/181 ... as-trab%2F
KLAMA :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 10:48
Ναύτης έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 10:43 Green Dragon η αλήθεια φίλε μου είναι πως ούτε εγώ κατάλαβα ποια είναι η "χαμένη ταυτότητα" της Ευρώπης για την οποία μιλάς. Θες να το διευκρινήσεις λίγο;
Η ταυτότητα της Δύσης - ευημερία, πολιτισμική και κοινωνική συνοχή, ελευθερία (πραγματική, όχι δικαιωματιστικές τσιρίδες), τάξη και οργάνωση. Ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα στον πλανήτη.

Οι υπονομευτές είναι συγκεκριμένοι, πρώτη και καλύτερη η ελίτ (το μεγαλύτερο κομμάτι της) και μετά διάφοροι θεωρητικοί της πεντάρας και φυσικά οι χρήσιμοι ηλίθιοι.
Δεν είναι αυτή η ταυτότητα της Ευρώπης, τη βασική ταυτότητα της Ευρώπης αποτελεί το τρίπτυχο: αρχαιοελληνική γραμματεία, χριστιανική θεώρηση της ιστορίας και ρωμαϊκή αντίληψη δικαίου.
Εγώ νομίζω ότι καταλαβαίνω τι θες να πεις, μιλάς για τη δυτική Ευρώπη '50-'70, δηλαδή το μοντέλο του καπιταλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο και του πλούσιου εργάτη. Αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί, προϋποθέτει τον "μπαμπούλα" της ΕΣΣΔ και σιδηρούν παραπέτασμα.
Σε κάθε περίπτωση, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αυτός ο ευρωπαϊκός (και παγκόσμιος) μεταμοντερνισμός, όπου όλα είναι σχετικά, ο κοινωνικός κατακερματισμός θεωρείται αυτονόητος και δεδομένος, οπότε δεν υπάρχει μια πραγματικότητα για να κουβεντιάσουμε, και όλες οι παραδοσιακές ευρωπαϊκές αξίες/αρχές/ήθη θεωρούνται λίγο-πολύ πασέ, αν όχι αντιδραστικά, είναι πηγή/αιτία παρακμής.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

nemo έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 10:51
Orion22 έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 10:47
Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 02:18
Spoiler
https://www.cnn.gr/kosmos/story/429805/ ... i-sto-xaos

4 στους 5 Αμερικανους φοβουνται οτι η χωρα διολισθαινει στο χαος. Τα Τραμποφωνα πραγματικα νομιζουν οτι θα αλλαξει αυτο με τον Τραμπ στην εξουσια....Με την πρωτη αναποδια
θα σου βγουνε εκατομμυρια Αμερικανοι στους δρομους οπως εγινε και με την περιπτωση Φλοιντ
please do
Εικόνα

:romance-hearteyes:
ειχα πει τοτε οτι ο πιτσιρίκας θα εχει λαμπρο μελλον ...θα το ψαξω με την ευκαιρια
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_p ... es_by_size

Οι μεγαλυτερες διαδηλωσεις στην ιστορια των ΗΠΑ γινανε επι Τραμπ. Ειδικα αυτες που εγιναν για τον θανατο του Τζορτζ Φλοιντ. Και εσυ μου διχνεις εναν ψυχακια με οπλο. Με το παραμικρο, θα σου βγουνε εκατομμυρια κοσμου παλι εξω
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ναύτης έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 10:50
Οργισμένος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 10:45
Ναύτης έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 10:21 Ο πιο παραδοσιακός, ο πιο πιστός, ο πιο ακλόνητος στρατηγικός σύμμαχος των ΗΠΑ διαχρονικά είναι το ΗΒ.
Ο τραμπάκουλας έχει προαναγγείλει τον θάνατο του ευρωατλαντικού δόγματος, που θα πει συναινετικό διαζύγιο ή έστω διάσταση με τους παραδοσιακούς συμμάχους των ΗΠΑ στην ηπειρωτική Ευρώπη, ο δε γιδοαντιπρόεδρος δυναμιτίζει, πριν καν αναλάβει καθήκοντα, τις σχέσεις των ΗΠΑ με την κυβέρνηση του ΗΒ.
Μιλάμε για μούρλα με το ζεμπίλι.
Μα τι να πρωτοπουμε τωρα. Το εγραψα πολλες φορες. ΑΠοκοπη των ΗΠΑ απο την Ευρωπη σημαινει ουσιαστικα το τελος της ως νο1 παγκοσμια υπερδυναμη. Η Ευρωπη των 700 μυριων ειναι χερσαιο σταυροδρομι προς Ασια και Αφρικη και τις πηγες ορυκτων καυσιμων, προπυργιο/αναχωμα των αμερικανικων επιχειρησεων εξωτερικης πολιτικης, περα φυσικα απο τεραστιο εμπορικο εταιρο/καταναλωτη αμερικανικων προιοντων αλλα και μια περιοχη με κοινα πολιτισμικα πολιτικα και πολιτιστικα χαρακτηριστικα δλδ ουσιαστικα ενα τεραστιο πετ στεητ.
Τι θα κανει η Αμερικη οταν αποκοπει απο ευρωπη;;; Θα επενδυσει σε φιλιππινες για να κερδισει τι; Προσβαση σε ειρηνικο;;;
Πολλοι αναμασανε διαφορες μαλακιες περι μαχης του Ειρηνικου οτι δλδ μεταφερεται το γεοπολιτικο βαρος στον Ειρηνικο. Αυτο ειναι λαθος και γελοιοτητα. Η Κινα και να νικουσε εκει το μονο που θα καταφερνε θα ηταν να καταλαβει Ταηβαν και να ελεξγει μερικως Ινδοκινα και Φιλιππινες αντε και Ινδονησια. ΚΑι τι εγινε; Καμια πλουτοπαραγωγικη πηγη καμια μεγαλη αγορα, κανενας μεγαλος πελατης κανενα γεοπολιτικο στρατιωτικο κερδος. Το ψωμι ειναι στην Ευρωπη, εκει θα συνεχιστει η μαχη με την Κινα να παρεχει οπλισμο στο πετ στεητ της δλδ τη Ρωσσια.
Τι θα κανουν λοιπον οι Ηπα αν μια πυρηνικη ΕΕ κανει στροφη και κολεγια με ΚΙνα;;; Το σκεφτηκε αυτο η ψεκαδερη τραμπικη ταξη;;; Τον πινουν κλεφτηκα οι ΗΠΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
Προς στιγμήν σκέφτηκα να σού απαντήσω σοβαρά.
Μετά το ξανασκέφτηκα.
Μπααα.
Το κλου πάντως είναι ότι ο Τραμπ δεν θεωρεί τη Ρωσία ως πρωταρχικό αντίπαλο, αντιθέτως θεωρεί ότι μπορεί να τα βρει με τον Πούτιν. Ως νούμερο ένα "εχθρό" των ΗΠΑ θεωρεί την Κίνα. Γι' αυτό και αλλάζει όλον τον γεωστρατηγικό σχεδιασμό των ΗΠΑ.
Nai ok αυτο το λενε και οι Ντεμς οτι η Κινα ειναι το θεμα. Η ψεκια της υποθεσης ειναι αυτο που περιεγραψα οτι δλδ οι πουτανες του πουτλερ δλδ οι τραμπικοι ενω αποδεχονται το ολοφανερο οτι δλδ κυριος αντιπαλος ειναι η Κινα , ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ οτι το πεδιο συγκρουσης ειναι η Ευρωπη η οποια ειναι ο στρατηγικος στοχος της Κινας. Δλδ οι ψεκαδεροι μας τα πρηζουν περι Κινας νο1 εχθρου των ΗΠΑ αλλα ακριβως στο πεδιο της συγκρουσης με την Κινα δλδ αυτη τη στιγμη ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ , οχι μονο ειναι καθετα αντιθετοι με τη συνεχιση στηριξης των Ουκρανικων αλλα και ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, αλλα ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ με την Κινα πριν ακομα , υποθετικα, παρουν την εξουσια στα χερια τους ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΠΑΗΝΤΕΝ προς τους Ουκρανους για 1 ολοκληρο χρονο , σε κρισιμο σημειο, και ενω οι Ουκρανικες ενοπλες δυναμεις ειχαν νικες-προοδο και ισχυρο μομεντουμ στο μετωπο.
Μιλαμε για αδιστακτους εγκληματιες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

εγω το προχωρησα και ειπα οτι αν δεν ειχε συμβει αυτο το γεγονος θα ειχαμε συντομα και τρανς πρακτορες

αμφιβαλει κανεις;
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

nemo έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 11:03 εγω το προχωρησα και ειπα οτι αν δεν ειχε συμβει αυτο το γεγονος θα ειχαμε συντομα και τρανς πρακτορες

αμφιβαλει κανεις;
και σου πονεσε η σουφρα;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
nemo

Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 11:02

Οι μεγαλυτερες διαδηλωσεις στην ιστορια των ΗΠΑ γινανε επι Τραμπ. Ειδικα αυτες που εγιναν για τον θανατο του Τζορτζ Φλοιντ. Και εσυ μου διχνεις εναν ψυχακια με οπλο. Με το παραμικρο, θα σου βγουνε εκατομμυρια κοσμου παλι εξω
κατι αρχιζει επιτελους και αλλαζει πχ στην αυστραλια χθες καποιος μεγαλος καλλιτεχνης του ακυρωθηκαν
ολες οι συναυλιες επειδη στην σκηνη οταν τελειωσε το προγραμμα εκοψε μια τουρτα
και ευχηθηκε το -αλλη φορα να μην αστοχησει κανεις -δεν ειπε ονοματα μονο το -μην αστοχησει κανεις

και ολοι του γυρισαν την πλατη ...
nemo

Οργισμένος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 11:07
nemo έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 11:03 εγω το προχωρησα και ειπα οτι αν δεν ειχε συμβει αυτο το γεγονος θα ειχαμε συντομα και τρανς πρακτορες

αμφιβαλει κανεις;
και σου πονεσε η σουφρα;;
οχι ισα ισα η μονη εργασια για τους τρανς πρεπει να ειναι αυτη- η προστασια των πολιτικων προσωπων
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

nemo έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 11:09
Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 11:02

κατι αρχιζει επιτελους και αλλαζει πχ στην αυστραλια χθες καποιος μεγαλος καλλιτεχνης του ακυρωθηκαν
ολες οι συναυλιες επειδη στην σκηνη οταν τελειωσε το προγραμμα εκοψε μια τουρτα
και ευχηθηκε το -αλλη φορα να μην αστοχησει κανεις -δεν ειπε ονοματα μονο το -μην αστοχησει κανεις

και ολοι του γυρισαν την πλατη ...
Η μπάντα του Τζακ μπλακ είναι η τανισιους ντι
Αλλά νομίζω η μαλάκια έγινε στον Καναδά
Μετά ο μπλακ ζήτησε συγγνώμη και ακύρωσε κάθε περαιτέρω εμφάνιση και το ότι θα έβγαζαν νέο δίσκο
Δημοκράτης

Δεν έκανε ο Τζακ μπλακ την ευχή, ένας συνεργάτης του την είπε την μαλάκια
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Εγώ τό 'πα, είναι σαν να κέρδισε το τζακπότ στο τζόκερ παίζοντας μόνο μια στήλη ο άνθρωπος, μόνο που το τζόκερ ήταν η ίδια του η ζωή.
Πραγματικά απίστευτο.
Δημοκράτης

https://www.google.com/amp/s/amp.thegua ... ng-comment

Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει τι έγινε εδω
Δημοκράτης

Ναύτης έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 11:27
Εγώ τό 'πα, είναι σαν να κέρδισε το τζακπότ στο τζόκερ παίζοντας μόνο μια στήλη ο άνθρωπος, μ⁷όνο που το τζόκερ ήταν η ίδια του η ζωή.
Πραγματικά απίστευτο.
Κάτσε να ξαναμπεί ο ταλαιπωρούν να σε εξηγήσει το πως ήταν στημένο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”