!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Zelda

Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:01
Zelda έγραψε: 23 Φεβ 2021, 20:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Φεβ 2021, 20:31

Το βασικό είναι ότι δεν δημιουργεί κλίμα υπέρ του κατηγορούμενου.

Το ότι κάποιοι συνδέετε τον κατηγορούμενο με την κυβέρνηση και δεν εννοείτε να αντιληφθείτε τη διαφορά, είναι άλλο θέμα.
ΓΑΛΗ παρα πολυς κοσμος το κανει.

Συμφωνω οτι δεν θα επρεπε, αλλα το αν συμφωνουμε ή οχι δεν αλλαζει τις πολιτικες προεκτασεις που εχει παρει η υποθεση.
Ακριβώς, για την ακρίβεια ο περισσότερος κόσμος το κάνει.
Είναι διακομματικό φαινόμενο.
Η γνώμη μου πάντως είναι ότι θα έχει πολύ μικρότερα κέρδη και ζημιές στο αμιγώς πολιτικό επίπεδο (και σε ψήφους) απ' ό,τι θεωρούν οι ενθουσιώδεις ζηλωτές του επικοινωνιακού αγώνα.

Περισσότεροι θα καούν παρά θα κερδίσουν.
Απο τη στιγμη που θα καταλαγιασει ο θορυβος, μετα απο ενα μηνα ελαχιστοι θα σκεφτονται / θυμουνται αυτο το θεμα.
Αν υπηρχε παραιτηση Υπουργου νωρις, η πολιτικη διασταση θα ειχε ήδη ατονησει.
Η υποθεση συντηρειται πολιτικα σε μεγαλο βαθμο απο την παραμονη της Μενδωνη στη θεση της.

Και δεν ειναι μονο οι διαμαρτυριες της αντιπολιτευσης.
Ειναι οτι και πολλοι Νεοδημοκρατες νιωθουν αβολα με την μη αναληψη καποιου ειδους ευθυνης.

Η πολιτικη δεν ειναι αιθουσα δικαστηριου.
Σε επικοινωνιακη/διαχειριστικη/ηθικη αστοχια, υπαρχει αναληψη ευθυνης και ''θυσια'' πολιτικου αιματος για να εξαγνιστει ο δημοσιος διαλογος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 23 Φεβ 2021, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

δεν ειμαι βεβαια σαμαρικος αλλα μπραβο στο Σαμαρα αν ισχυει αυτο το ρεπορταζ
"Αποκάλυψη Piperata: Όταν ο Σαμαράς είχε απορρίψει την πρόταση για Λιγνάδη
https://www.piperata.gr/23022021/apokal ... ia-lignadi
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Aprilianos έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:11 δεν ειμαι βεβαια σαμαρικος αλλα μπραβο στο Σαμαρα αν ισχυει αυτο το ρεπορταζ
"Αποκάλυψη Piperata: Όταν ο Σαμαράς είχε απορρίψει την πρόταση για Λιγνάδη
https://www.piperata.gr/23022021/apokal ... ia-lignadi

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το piperata.gr, ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός είχε αντιδράσει έντονα στις αρχές του 2013, στην πρόταση Βενιζέλου - Μενδώνη να κάνουν διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου τον Λιγνάδη.

Αρα.......το διδυμο Βενιζελου-Μενδωνη πηγαινε απο τοτε πακετο με το Λιγναδη.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Aprilianos έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:04
Aprilianos έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:03 Δημοσκοπηση του euro2day με 2792 ψηφους. Το 80% επιθυμει την παραιτηση Μενδωνη και μαλιστα προερχονται απο ενα κοινο με αρκετα υψηλα εισοδηματα και προνομιακο για τη ΝΔ
https://www.euro2day.gr/GallopResults.aspx?id=1463575
Το οποίο σημαίνει ότι...

:lol:
υπαρχει πολιτικη φθορα.
Παίζεις στη δεύτερη γραμμή. Προτείνω κι άλλες.

Πρώτη γραμμή άμυνας
Θυσιάζουν τη Μενδώνη, για να σώσουν τον Κούλη.

Δεύτερη γραμμή άμυνας
Έχουν αντιληφθεί ότι ο λαός τους έχει καταδικάσει και προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν.

Τρίτη γραμμή άμυνας
Εδώ Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, εδώ Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών! ΕΠΕΙΓΟΝ.
Συνάδελφοι σκίστε το πανώ "ΜΕΝΔΩΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ" και γράψτε "ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ" γιατί άλλαξε άλλαξε τίτλο το έργο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Jolly Roger έγραψε: 23 Φεβ 2021, 17:38 μαλάκες αυτός ο Λιγνάδης παίζει να ήταν χειρότερος και του Επστάιν. Μέχρι και κύκλωμα αλίευσης ανήλικων διηύθυνε λένε τώρα:

τι γίνεται εδώ ρε πούστη μου;
Ό,τι γίνεται διαχρονικά στους κόλπους της occult elite.
Προς τι η έκπληξη ;
Και μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα,οι δικοί μας είναι γατάκια μπροστά στους δυτικούς.Απλοί ακόλουθοι είναι.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Έχω να δηλώσω και τουτο: H πολιτική ευθύνη είναι προφανές ότι μεταβιβάζεται ως το τελικό επίπεδό της, αυτό του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης συλλογικά, εφόσον δεν εξατομικεύεται είτε θεσμικά είτε πολιτικά σε χαμηλότερο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Papa John έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:28
Jolly Roger έγραψε: 23 Φεβ 2021, 17:38 μαλάκες αυτός ο Λιγνάδης παίζει να ήταν χειρότερος και του Επστάιν. Μέχρι και κύκλωμα αλίευσης ανήλικων διηύθυνε λένε τώρα:

τι γίνεται εδώ ρε πούστη μου;
Ό,τι γίνεται διαχρονικά στους κόλπους της occult elite.
Προς τι η έκπληξη ;
Και μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα,οι δικοί μας είναι γατάκια μπροστά στους δυτικούς.Απλοί ακόλουθοι είναι.
Π.χ. η περίπτωση Jimmy Saville και τα κονέ του με βασιλικές οικογένειες,αδερφούς Kray κλπ κλπ
Αυτός μέχρι και "σεξ" με νεκρούς έκανε και φρόντιζε να βρίσκεται κοντά σε πτώματα !
Η παιδεραστία ήταν το "μικρότερο" κακό.
Αηδία.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Savile
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Μενδωνη δεν παραιτειται.
Οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος στη θεση της θα εβγαινε και θα ελεγε οτι δεν εχω καμια σχεση με οτι εγινε αλλα, δεδομενου της εκτασης που εχει παρει το θεμα και του γεγονοτος οτι ο κ. Λιγναδης ηταν επιλογη μου, κανω στην ακρη μεχρι να διελευκανθει η υποθεση.
Αντ'αυτου, μενει γατζωμενη σε μια θεση που ειναι δεδομενο οτι την εχει ηδη χασει. (και φθειρει και τον πρωθυπουργο της χωρας ταυτοχρονα)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Daje έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:48 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Μενδωνη δεν παραιτειται.
Οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος στη θεση της θα εβγαινε και θα ελεγε οτι δεν εχω καμια σχεση με οτι εγινε αλλα, δεδομενου της εκτασης που εχει παρει το θεμα και του γεγονοτος οτι ο κ. Λιγναδης ηταν επιλογη μου, κανω στην ακρη μεχρι να διελευκανθει η υποθεση.
Αντ'αυτου, μενει γατζωμενη σε μια θεση που ειναι δεδομενο οτι την εχει ηδη χασει. (και φθειρει και τον πρωθυπουργο της χωρας ταυτοχρονα)
Έχεις δει πασοκατζή να παραιτείται?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Daje έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:48 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Μενδωνη δεν παραιτειται.
Προφανώς ο πρωθυπουργός είναι αυτός που την κρατάει εκεί που είναι. Δεν έχεις προσέξει τι γίνεται τόσο καιρό; Όταν πρόκειται για μικροστελέχη που γράφουν μαλακίες στο fb, ο Κούλης το παίζει Σύλλας και τους στέλνει αδιάβαστους για να δείχνει τον χαρακτήρα του αδέκαστου. Για οτιδήποτε σοβαρό, η τακτική είναι μια: όσοι μιλάνε είναι συριζαίοι και καλά θα κάνουν να το βουλώσουν γιατί είμαστε καλύτεροί τους. Η ιδέα του να αναλάβει κάποιος την ευθύνη και και να παραδεχτεί λάθος τους είναι αδιανόητη, γιατί -ω,τι ειρωνεία- επιμένουν να παίζουν το χαρτί του ηθικού πλεονεκτήματος, του άριστου, που δεν υποκύπτει σε ζαιους γιατί δεν τους θεωρεί ούτε σκατό στο παπούτσι του
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Σενέκας έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:56
Προφανώς ο πρωθυπουργός είναι αυτός που την κρατάει εκεί που είναι.
Θα ειχε ηδη διαρρευσει στα ΜΜΕ οτι παραιτηθηκε και δεν εγινε δεκτη η παραιτηση απο τον πρωθυπουργο.
Κατι αλλο παιζει.
Η η Μενδωνη ειναι χαζη και εχει κατσικωθει στην καρεκλα σε στυλ Συριζαιων ή θεωρουν οτι σε καμια εβδομαδα θα αντιστραφει το κλιμα υπερ Λιγναδη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Daje έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:00
Προφανώς ο πρωθυπουργός είναι αυτός που την κρατάει εκεί που είναι.
Θα ειχε ηδη διαρρευσει στα ΜΜΕ οτι παραιτηθηκε και δεν εγινε δεκτη η παραιτηση απο τον πρωθυπουργο.
Κατι αλλο παιζει.
Η η Μενδωνη ειναι χαζη και εχει κατσικωθει στην καρεκλα σε στυλ Συριζαιων ή θεωρουν οτι σε καμια εβδομαδα θα αντιστραφει το κλιμα υπερ Λιγναδη.
Η Μενδώνη είναι μια τυπική δημόσια υπάλληλος, που επιβραβεύτηκε με υπουργείο γιατί έκανε καλά τη δουλειά της στην Αμφίπολη(όταν λέω καλά εννοώ απο κομματική σκοπιά, όχι σαν αρχαιολογός προφανώς). Ο,τι της πουν θα κάνει. Ειλικρινά δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο σκοτεινό σχέδιο απο πίσω. Ισχύει το ξυράφι του Hanlon: είναι απλά ηλίθιοι που αρνούνται να παραδεχτούν λάθος
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Προφανώς ο πρωθυπουργός είναι αυτός που την κρατάει εκεί που είναι. Δεν έχεις προσέξει τι γίνεται τόσο καιρό; Όταν πρόκειται για μικροστελέχη που γράφουν μαλακίες στο fb, ο Κούλης το παίζει Σύλλας και τους στέλνει αδιάβαστους για να δείχνει τον χαρακτήρα του αδέκαστου. Για οτιδήποτε σοβαρό, η τακτική είναι μια: όσοι μιλάνε είναι συριζαίοι και καλά θα κάνουν να το βουλώσουν γιατί είμαστε καλύτεροί τους. Η ιδέα του να αναλάβει κάποιος την ευθύνη και και να παραδεχτεί λάθος τους είναι αδιανόητη, γιατί -ω,τι ειρωνεία- επιμένουν να παίζουν το χαρτί του ηθικού πλεονεκτήματος, του άριστου, που δεν υποκύπτει σε ζαιους γιατί δεν τους θεωρεί ούτε σκατό στο παπούτσι του
:goodpost:
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαρακατσανος »

Απύθμενη και άνευ προηγουμένου αλαζονεία. Πιστεύουν ότι μια παραίτηση θα κηλιδωσει το αφήγημα περί επιτελικού κράτους και αριστείας που "ψεκάζουν" τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”