!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

AOC έγραψε: 04 Απρ 2022, 21:01 Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει ακριβώς.
Από την μία το γεγονός ότι οι Ρώσοι αποχώρησαν από το Κιέβο και οι ειδήσεις με τον Πούτιν να πιστεύει την ίδια του την προπαγάνδα, έχουν λογική.
Από την άλλη φαίνεται πως οι Ρώσοι ήταν έτοιμοι να δεχτούν τις κυρώσεις, και επιπλέον μπορεί το Κιέβο να αποτελούσε αντιπερισπασμό για το αυθεντικό πλάνο που υπάρχει 10 χρόνια στην FSB, και περιλαμβάνει Ντόνετσκ, Χάρκοβο, Οδυσσό - σύνδεση με την υπερδνειστερία και την Σερίφ Τιρασπόλ. Δηλαδή αυτός ο χάρτης με τις ρωσόφωνες περιοχές, φημολογείται χρόνια.
Αν καταφέρει να πάρει αυτήν την περιοχή, αντέξει τις κυρώσεις, και κερδίσει και εκλογές στην Γαλλία, μπορεί εν τέλει ο Πούτιν να είναι και ο σκακιστής διάνοια.

[img]https://i.postimg.cc/wx2h4Gqb/ukra ... .jpg[/img]
Αποδεικνυεται οτι στο βορειο μετωπο εγινε ενας αντιπερισπασμος για να τους κραταει απασχολημενους εξω απο το κιεβο, ενω παραλληλα εκανε κρισιμα προγεφυρωματα στο νοτιο και ανατολικο μετωπο.
Το σχεδιο του μαλλον ειναι η δημιουργια της νοβορωσιας, κατι που το θελουν και οι δυτικοι. Οταν και αν φτασει στον δνειπερο, τοτε θα μπουνε και οι αμερικανοι στην υπολοιπη ουκρανια
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

AOC έγραψε: 04 Απρ 2022, 23:05
Lugozzi έγραψε: 04 Απρ 2022, 22:46
AOC έγραψε: 04 Απρ 2022, 21:25

Στο ένας εναντίον ενός τώρα χάνει με 1%, 48% ο Μακρόν με 47 % η Λε Πεν. Για ενδεχόμενο δεύτερου γύρου μιλάμε, πως είναι οριακή η διαφορά...

Τώρα επειδή βλέπω ειδήσεις και στα ρώσικα και στα ουκρανικά.
Ένας ουκρανός σύμβουλος του Ζελένσκι, ο Αρέστοβιτς αναφέρει τα εξής.
"H fsb είχε στο μυαλό της, να πάρει την Ρεβάνς απέναντι στους Αμερικανούς από το 1991. Οι δηλητηριάσεις κατασκόπων όπως των Σκριπάλ στον Λονδίνο, αποτελούν μέρος αυτής της ρεβάνς. Το ίδιο και οι χρηματοδοτήσεις ακροδεξιών κομμάτων και κάποιων αριστερών που μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα στην ΕΕ."
Ποια δημοσκοπηση δίνει 1% διαφορά στον β γύρο?
https://mobile.twitter.com/rclmt/status ... 5753616389
Εδώ
17% παίρνει ο χλιμίτζουρας ο Μελανσόν;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Υδράργυρος έγραψε: 04 Απρ 2022, 23:22
AOC έγραψε: 04 Απρ 2022, 21:01 Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει ακριβώς.
Από την μία το γεγονός ότι οι Ρώσοι αποχώρησαν από το Κιέβο και οι ειδήσεις με τον Πούτιν να πιστεύει την ίδια του την προπαγάνδα, έχουν λογική.
Από την άλλη φαίνεται πως οι Ρώσοι ήταν έτοιμοι να δεχτούν τις κυρώσεις, και επιπλέον μπορεί το Κιέβο να αποτελούσε αντιπερισπασμό για το αυθεντικό πλάνο που υπάρχει 10 χρόνια στην FSB, και περιλαμβάνει Ντόνετσκ, Χάρκοβο, Οδυσσό - σύνδεση με την υπερδνειστερία και την Σερίφ Τιρασπόλ. Δηλαδή αυτός ο χάρτης με τις ρωσόφωνες περιοχές, φημολογείται χρόνια.
Αν καταφέρει να πάρει αυτήν την περιοχή, αντέξει τις κυρώσεις, και κερδίσει και εκλογές στην Γαλλία, μπορεί εν τέλει ο Πούτιν να είναι και ο σκακιστής διάνοια.

[img]https://i.postimg.cc/wx2h4Gqb/ukra ... .jpg[/img]
Αποδεικνυεται οτι στο βορειο μετωπο εγινε ενας αντιπερισπασμος για να τους κραταει απασχολημενους εξω απο το κιεβο, ενω παραλληλα εκανε κρισιμα προγεφυρωματα στο νοτιο και ανατολικο μετωπο.
Το σχεδιο του μαλλον ειναι η δημιουργια της νοβορωσιας, κατι που το θελουν και οι δυτικοι. Οταν και αν φτασει στον δνειπερο, τοτε θα μπουνε και οι αμερικανοι στην υπολοιπη ουκρανια
Αν εξελιχθεί έτσι θα είναι πολύ ύποπτο. Κάποιοι θα πουν κανονισμένο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας με την Ευρώπη παρατηρητή αλλά έχει κενά αυτό το σενάριο (που είναι ίσως και το χειρότερο δυνατό πέραν του πυρηνικού πολέμου).
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

δεν υπαρχει περιπτωση να μπουνε οι Αμερικανοι στην Ουκρανια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

η σειρά των γεγονότων δεν ευνοεί την ουκρανική εκδοχή της ιστορίας

https://twitter.com/AlexeiArora/status/ ... 4465172486
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

dna replication έγραψε: 04 Απρ 2022, 23:20
AOC έγραψε: 04 Απρ 2022, 21:25
Green Dragon έγραψε: 04 Απρ 2022, 21:20

Στον 2ο γύρο θα χάσει η Λεπέν. Ούτε μπορεί να εκφράσει φιλορωσικές θέσεις, εισβολή έγινε. Μπορεί να μην το θέλει καν, πέρα από το αν μπορεί. Το κέντρο βάρους του πολιτικού ενδιαφέροντος του κόσμου έφυγε προσωρινά από τους λαθρομετανάστες και την παγκοσμιοποίηση.
Στο ένας εναντίον ενός τώρα χάνει με 1%, 48% ο Μακρόν με 47 % η Λε Πεν. Για ενδεχόμενο δεύτερου γύρου μιλάμε, πως είναι οριακή η διαφορά...

Τώρα επειδή βλέπω ειδήσεις και στα ρώσικα και στα ουκρανικά.
Ένας ουκρανός σύμβουλος του Ζελένσκι, ο Αρέστοβιτς αναφέρει τα εξής.
"H fsb είχε στο μυαλό της, να πάρει την Ρεβάνς απέναντι στους Αμερικανούς από το 1991. Οι δηλητηριάσεις κατασκόπων όπως των Σκριπάλ στον Λονδίνο, αποτελούν μέρος αυτής της ρεβάνς. Το ίδιο και οι χρηματοδοτήσεις ακροδεξιών κομμάτων και κάποιων αριστερών που μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα στην ΕΕ."
για πες μας και τις ρωσικές ειδήσεις τωρα να δούμε κάτι

Δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ μισός ρώσος, μισός Έλληνας είμαι (όχι ποντιακής καταγωγής). Δεν ήμουν υπέρ αυτού του πολέμου, θεωρώ πως για την Ρωσία στον σύγχρονο κόσμο χρειάζεται μια σύγχρονη στρατηγική παρόμοια της Κίνας και όχι ρουκετίδια. Еν πάσει περιπτώσει, θέλω να κερδίσει η 2η πατρίδα μου η Ρωσία. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συμβαίνει.

Φιλοπουτινικά μέσα, αναφέρουν πως τώρα θα ακολουθήσει σφαξίδι στο Χάρκοβο και στο Νικολάεβ. Αντιπουτινιστές ναβαλνιστές, γράφουν πως έχει εκτεθεί ο Πούτιν και η πολεμική του μηχανή. Ένας ιμπερεαλιστής ακροδεξιός που παρακολουθώ, προτείνει να στρατολογηθεί όλος ο ρωσικός πληθυσμός για ολοκληρωτική νίκη, και ένας κομμουνιστής που παρακολουθώ, στηρίζει μεν τους αρκετούς αγωνιστές του Ντονέτσκ, αλλά θεωρεί γραφικό πως κάποιοι ρώσοι και ρωσοεβραίοι ολιγάρχες όπως ο Αμπράμοβιτς, και ουκρανοί και ουκρανοεβραίοι ολιγάρχες όπως ο Κολομόισκι, εμφανίστηκαν στις διαπραγματεύσεις της Κωνσταντινούπολης. Περιγράφει την διπλωματία στην Κωσταντινούπολη ως ένα τελικό καπιταλιστικό μεταστάδιο του καπιταλισμού, όπου επιχειρηματίες ανί για διπλωμάτες, μαζεύτηκαν να μοιράσουν τα σιτηρά και τις πηγές ενέργειας της Ουκρανίας.
KRAKEN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KRAKEN »

Green Dragon έγραψε: 04 Απρ 2022, 23:25
17% παίρνει ο χλιμίτζουρας ο Μελανσόν;
Αν δεν κατέβαζαν ξεχωριστούς υποψηφίους οι κομμουνιστές και οι πράσινοι και τον στήριζαν όπως το 2017, ίσως περνούσε και στον δεύτερο γύρο.
Άβαταρ μέλους
dna replication

Gleb Bazov@gbazov

#FLASH—After the 1st #Russia|n attempt to call #UN Security Council meeting on #BuchaMassacre was blocked by #UK, the 2nd attempt was also rejected today. #RF will present materials re #Bucha provocation by #Ukraine|ian forces at a special press conference in #NewYork. /#Lavrov
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

nostromos έγραψε: 04 Απρ 2022, 23:31 δεν υπαρχει περιπτωση να μπουνε οι Αμερικανοι στην Ουκρανια ...
Υπαρχει
Άβαταρ μέλους
dna replication

AOC έγραψε: 04 Απρ 2022, 23:37
Δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ μισός ρώσος, μισός Έλληνας είμαι (όχι ποντιακής καταγωγής). Δεν ήμουν υπέρ αυτού του πολέμου, θεωρώ πως για την Ρωσία στον σύγχρονο κόσμο χρειάζεται μια σύγχρονη στρατηγική παρόμοια της Κίνας και όχι ρουκετίδια. Еν πάσει περιπτώσει, θέλω να κερδίσει η 2η πατρίδα μου η Ρωσία. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συμβαίνει.

Φιλοπουτινικά μέσα, αναφέρουν πως τώρα θα ακολουθήσει σφαξίδι στο Χάρκοβο και στο Νικολάεβ. Αντιπουτινιστές ναβαλνιστές, γράφουν πως έχει εκτεθεί ο Πούτιν και η πολεμική του μηχανή. Ένας ιμπερεαλιστής ακροδεξιός που παρακολουθώ, προτείνει να στρατολογηθεί όλος ο ρωσικός πληθυσμός για ολοκληρωτική νίκη, και ένας κομμουνιστής που παρακολουθώ, στηρίζει μεν τους αρκετούς αγωνιστές του Ντονέτσκ, αλλά θεωρεί γραφικό πως κάποιοι ρώσοι και ρωσοεβραίοι ολιγάρχες όπως ο Αμπράμοβιτς, και ουκρανοί και ουκρανοεβραίοι ολιγάρχες όπως ο Κολομόισκι, εμφανίστηκαν στις διαπραγματεύσεις της Κωνσταντινούπολης. Περιγράφει την διπλωματία στην Κωσταντινούπολη ως ένα τελικό καπιταλιστικό μεταστάδιο του καπιταλισμού, όπου επιχειρηματίες ανί για διπλωμάτες, μαζεύτηκαν να μοιράσουν τα σιτηρά και τις πηγές ενέργειας της Ουκρανίας.
φιλε δεν πειθεις ουτε γριά στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι
Άβαταρ μέλους
dna replication

Εικόνα
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

dna replication έγραψε: 04 Απρ 2022, 23:39
AOC έγραψε: 04 Απρ 2022, 23:37

φιλε δεν πειθεις ουτε γριά στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι
Γιατί ? О чем ты хочешь поговорить ?
Αν δεν θες μην με πιστεύεις ρε φιλαράκι, στα παπάρια μου κιόλας.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”