Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι φύσει αδύνατο, έτσι;Philip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:17Προφανεστατα και ήταν.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:16 Δηλαδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ελεγχόμενος από την Ρωσία. Και μετά φταίει ο άλλος που σε λέει μπρόκολο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Green Dragon
Τίποτα δεν ήθελε να καταργήσει να πληρώνουν και οι Ευρωπαίοι ήθελε. Αλλά εσύ στηρίζεις τζαμπατζιλίκια και μάλιστα ούτε καν δικά σου αφού εμείς πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για άμυνα λόγω της καταραμένης Τουρκίας.Philip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:18 Αυτός, που μάλιστα όλως τυχαίως ήθελε να καταργήσει το ΝΑΤΟ
Και που οι παρατρεχαμενοι και έμπιστοι του είναι πουτλερικοτεροι του πουτλερ.
viewtopic.php?f=30&t=38620
- Philip Mortimer
Φυσικά και δεν είναι φύσει αδύνατο. Ζωντανό παράδειγμα είναι ο τραμπ.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:19Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι φύσει αδύνατο, έτσι;Philip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:17Προφανεστατα και ήταν.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:16 Δηλαδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ελεγχόμενος από την Ρωσία. Και μετά φταίει ο άλλος που σε λέει μπρόκολο![]()
- Philip Mortimer
Φυσικά και ήθελε. Μιλάμε για έναν αντιπαγκοσμιοποιητη απομονωτισρη και υπάλληλο του πουτλερ, όπως βέβαια ισχύει και για τους έμπιστους και τους παρατρεχαμενους του.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:21Τίποτα δεν ήθελε να καταργήσει να πληρώνουν και οι Ευρωπαίοι ήθελε. Αλλά εσύ στηρίζεις τζαμπατζιλίκια και μάλιστα ούτε καν δικά σου αφού εμείς πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για άμυνα λόγω της καταραμένης Τουρκίας.Philip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:18 Αυτός, που μάλιστα όλως τυχαίως ήθελε να καταργήσει το ΝΑΤΟ
Και που οι παρατρεχαμενοι και έμπιστοι του είναι πουτλερικοτεροι του πουτλερ.
viewtopic.php?f=30&t=38620
- Green Dragon
Πάμε, λου και α -> λα, βου και α -> βαPhilip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:21Φυσικά και δεν είναι φύσει αδύνατο. Ζωντανό παράδειγμα είναι ο τραμπ.
Είμαι μαφιόζος και εσύ βοηθός μου και έχω ένα υπερόπλο που στο δίνω να το χειρίζεσαι εσύ. Αυτό το υπερόπλο μπορεί να εξαφανίσει και εμένα. Ποιός πιστεύεις θα κάνει κουμάντο από δω και στο εξής;
- Philip Mortimer
Είχε φροντίσει να βρει βλαμμένο ενεργούμενο ο μαφιόζος.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:24Πάμε, λου και α -> λα, βου και α -> βαPhilip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:21Φυσικά και δεν είναι φύσει αδύνατο. Ζωντανό παράδειγμα είναι ο τραμπ.
Είμαι μαφιόζος και εσύ βοηθός μου και έχω ένα υπερόπλο που στο δίνω να το χειρίζεσαι εσύ. Αυτό το υπερόπλο μπορεί να εξαφανίσει και εμένα. Ποιός πιστεύεις θα κάνει κουμάντο από δω και στο εξής;
- Green Dragon
Δισεκατομμυριούχος βλαμμένο ενεργούμενοPhilip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:26Είχε φροντίσει να βρει βλαμμένο ενεργούμενο ο μαφιόζος.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:24Πάμε, λου και α -> λα, βου και α -> βαPhilip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:21
Φυσικά και δεν είναι φύσει αδύνατο. Ζωντανό παράδειγμα είναι ο τραμπ.
- Philip Mortimer
Ο Τραμπ είχε πλούσιους γονείς δεν είναι αυτοδημιούργητος. Την περιουσία τη διαχειρίστηκε σε γενικές γραμμές αν και είχε βρεθεί στα πρόθυρα χρεοκοπίας καποια στιγμή αν δεν κάνω λάθος, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι ένας αλλοπροσαλλος βλάκας που επιπλέον κοίτα μπας και βγάλει και κάνα εκατομμύριο παραπάνω.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:30Δισεκατομμυριούχος βλαμμένο ενεργούμενοPhilip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:26Είχε φροντίσει να βρει βλαμμένο ενεργούμενο ο μαφιόζος.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:24
Πάμε, λου και α -> λα, βου και α -> βα
Είμαι μαφιόζος και εσύ βοηθός μου και έχω ένα υπερόπλο που στο δίνω να το χειρίζεσαι εσύ. Αυτό το υπερόπλο μπορεί να εξαφανίσει και εμένα. Ποιός πιστεύεις θα κάνει κουμάντο από δω και στο εξής;![]()
![]()
![]()
![]()
- Green Dragon
Το ότι ανέκαμψε από χρεοκοπία μάλλον genius τον κάνει. Εκτός αν εσύ θεωρείς ότι η βλακεία είναι το βασικότερο προσόν για να βγάλεις λεφτά.Philip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:33Ο Τραμπ είχε πλούσιους γονείς δεν είναι αυτοδημιούργητος. Την περιουσία τη διαχειρίστηκε σε γενικές γραμμές αν και είχε βρεθεί στα πρόθυρα χρεοκοπίας καποια στιγμή αν δεν κάνω λάθος, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι ένας αλλοπροσαλλος βλάκας που επιπλέον κοίτα μπας και βγάλει και κάνα εκατομμύριο παραπάνω.
- Philip Mortimer
Δεν τον κάνει genius το ότι κόντεψε να χρεοκοπήσει και ότι εν τέλει κατάφερε να διαχειριστεί τα λεφτά που του άφησαν.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:36Το ότι ανέκαμψε από χρεοκοπία μάλλον genius τον κάνει. Εκτός αν εσύ θεωρείς ότι η βλακεία είναι το βασικότερο προσόν για να βγάλεις λεφτά.Philip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:33Ο Τραμπ είχε πλούσιους γονείς δεν είναι αυτοδημιούργητος. Την περιουσία τη διαχειρίστηκε σε γενικές γραμμές αν και είχε βρεθεί στα πρόθυρα χρεοκοπίας καποια στιγμή αν δεν κάνω λάθος, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι ένας αλλοπροσαλλος βλάκας που επιπλέον κοίτα μπας και βγάλει και κάνα εκατομμύριο παραπάνω.
Επίσης μπορεί κάποιος να έχει μια Χ στοιχειώδη ικανότητα να διαχειριστεί μια προσωπική περιουσία (όπου μπαίνει και ο παράγοντας της τύχης/ρίσκου) αλλά κατά τ αλλά να είναι τελείως αλλοπροσαλλος ΚΑΙ βλάκας πόσο μάλλον για διεθνή πολιτική
στειλτου πμ , καλεσ τον σπιτι σου να του πεις τον πονο σου . Με κανεις quote φυσικα και θα πεταχτω .
- Green Dragon
Κάνεις κύκλους γιατί ηττήθηκες ακόμα και στο επίπεδό σου. Δεν υπάρχουν βλάκες δισεκατομμυριούχοι, ποτέ δεν υπήρξαν και ποτέ δεν θα υπάρξουν. Αντιθέτως, ο δικός σου είναι τίγκα στο Αλτσχάϊμερ, αυτός ναι, είναι εντελώς βλάκας αν και όχι εκ γενετής αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Πάλι καλά να λες που οι ΗΠΑ έχουν πολλά κέντρα εξουσίας και δεν είναι η τύχη του πλανήτη στα χέρια του. Πήγανε οι δικοί σου και έβαλαν ανοϊκό υποψήφιο, αυτό και μόνο δείχνει πόσο τσίρκουλα είναι.Philip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:38Δεν τον κάνει genius το ότι κόντεψε να χρεοκοπήσει και ότι εν τέλει κατάφερε να διαχειριστεί τα λεφτά που του άφησαν.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:36 Το ότι ανέκαμψε από χρεοκοπία μάλλον genius τον κάνει. Εκτός αν εσύ θεωρείς ότι η βλακεία είναι το βασικότερο προσόν για να βγάλεις λεφτά.
Επίσης μπορεί κάποιος να έχει μια Χ στοιχειώδη ικανότητα να διαχειριστεί μια προσωπική περιουσία (όπου μπαίνει και ο παράγοντας της τύχης/ρίσκου) αλλά κατά τ αλλά να είναι τελείως αλλοπροσαλλος ΚΑΙ βλάκας πόσο μάλλον για διεθνή πολιτική
- Philip Mortimer
Δεν κάνω κανένα κύκλο. Το ότι κληρονόμησε περιουσία απο τους γονείς του και δεν τα έχασε δεν αναιρεί το ότι είναι αλλοπροσαλλος.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:42Κάνεις κύκλους γιατί ηττήθηκες ακόμα και στο επίπεδό σου. Δεν υπάρχουν βλάκες δισεκατομμυριούχοι, ποτέ δεν υπήρξαν και ποτέ δεν θα υπάρξουν. Αντιθέτως, ο δικός σου είναι τίγκα στο Αλτσχάϊμερ, αυτός ναι, είναι εντελώς βλάκας αν και όχι εκ γενετής αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Πάλι καλά να λες που οι ΗΠΑ έχουν πολλά κέντρα εξουσίας και δεν είναι η τύχη του πλανήτη στα χέρια του. Πήγανε οι δικοί σου και έβαλαν ανοϊκό υποψήφιο, αυτό και μόνο δείχνει πόσο τσίρκουλα είναι.Philip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:38Δεν τον κάνει genius το ότι κόντεψε να χρεοκοπήσει και ότι εν τέλει κατάφερε να διαχειριστεί τα λεφτά που του άφησαν.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:36 Το ότι ανέκαμψε από χρεοκοπία μάλλον genius τον κάνει. Εκτός αν εσύ θεωρείς ότι η βλακεία είναι το βασικότερο προσόν για να βγάλεις λεφτά.
Και εξυπηρέτησε ακριβώς τις πολιτικές που ηθελε ο αντιπαγκοσμιοποιητης φασίστας κατά φαντασίαν πλανηταρχης πουτλερ. Όλοι οι πουτλερικοι φυσικά στηρίζουν μέχρι τέλους Τραμπ. Γιατί άραγε;
χανεις το χρονο σου ... καποιοι εδω μεσα δεν θα επρεπε να εχουνε μουτρα να μιλανε μετα την τοση γελοιοποιησηGreen Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:42Κάνεις κύκλους γιατί ηττήθηκες ακόμα και στο επίπεδό σου. Δεν υπάρχουν βλάκες δισεκατομμυριούχοι, ποτέ δεν υπήρξαν και ποτέ δεν θα υπάρξουν. Αντιθέτως, ο δικός σου είναι τίγκα στο Αλτσχάϊμερ, αυτός ναι, είναι εντελώς βλάκας αν και όχι εκ γενετής αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Πάλι καλά να λες που οι ΗΠΑ έχουν πολλά κέντρα εξουσίας και δεν είναι η τύχη του πλανήτη στα χέρια του. Πήγανε οι δικοί σου και έβαλαν ανοϊκό υποψήφιο, αυτό και μόνο δείχνει πόσο τσίρκουλα είναι.Philip Mortimer έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:38Δεν τον κάνει genius το ότι κόντεψε να χρεοκοπήσει και ότι εν τέλει κατάφερε να διαχειριστεί τα λεφτά που του άφησαν.Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2022, 21:36 Το ότι ανέκαμψε από χρεοκοπία μάλλον genius τον κάνει. Εκτός αν εσύ θεωρείς ότι η βλακεία είναι το βασικότερο προσόν για να βγάλεις λεφτά.
viewtopic.php?f=30&t=34376&p=2713461#p2713461
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 12 Οκτ 2022, 21:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-