είμαι διατεθημένος να αφήσω να με χύσουν στη μάπα για να επανορθώσω (καταπίνω κιόλας). Δηλώνω μεταμέλεια κυρ δικαστές.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 17:14
ειχαμε φτασει σε πολυ καλο σημειο, λεγαμε για πουσταραδες που τους βαζαμε παλια ψαρια στον κόλο και τους ξέσκιζαν τα λεπια, ομορφες εποχές, ρομαντικές, πετάχτηκες απο το πουθενα και αρχισες να ασχημονείς. Χαλασες το άμορφο κλιμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- Τοξοβόλος_UK
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
όλο λόγια είσαι.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 17:22είμαι διατεθημένος να αφήσω να με χύσουν στη μάπα για να επανορθώσω (καταπίνω κιόλας). Δηλώνω μεταμέλεια κυρ δικαστές.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 17:14
ειχαμε φτασει σε πολυ καλο σημειο, λεγαμε για πουσταραδες που τους βαζαμε παλια ψαρια στον κόλο και τους ξέσκιζαν τα λεπια, ομορφες εποχές, ρομαντικές, πετάχτηκες απο το πουθενα και αρχισες να ασχημονείς. Χαλασες το άμορφο κλιμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Τοξοβόλος_UK
- Τοξοβόλος_UK
οχι, αλλα δεν θα ξαναγραψει τωρα, φαταλιτυ 
- Τοξοβόλος_UK
Σιγά μην σου στείλω πρώτος. Σου δίνω χιντς από το πρωί, τι άλλο να κάμω;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Sid Vicious
Tι λες ρε συ τώρα, πας καλά;ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:55Νομίζω ότι είναι κάπως διαφορετικό χωρίς να έχω καμία σχέση με τον συντονισμό και το πως αποφασίζει. Κάποια προφίλ έχουν ας πούμε πετύχει το δικαίωμα στην αθυροστομία επειδή ο τρόπος που το κάνουν μοιάζει να είναι κάπως πιο ανάλαφρος και όχι αποτέλεσμα επιθετικότητας. Όποιος παρακολούθησε το νήμα έχει την αίσθηση ότι ο Τοξοβόλος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει την οικογένεια της ΓΑΛΗΣ αλλά να την τσιγκλίσει. Δεν λέω ότι είναι σωστό, απλώς ότι διαφέρει από το βρίσιμο της οικογένειας σε έναν καυγά.Γυφτάκι έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:50Ο τύπος έχει τα κονέ του στον συντονισμό ,απλό είναι.. Απο την άλλη ναι, άνθρωποι είναι οι συντονιστές με συμπάθειες και αντιπάθειες που πάει να πει μετράει και ποιός βρίζει ποιόν ..Αν βρίσουν εσένα δε τρέχει τίποτα ,αν βρίσεις εσύ έφυγες.Το συζητάμε γιατί δεν δίνουν την ίδια ελευθερία έκφρασης σε όλους .ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:18
Και οι συντονιστές άθρωποι είναι βρε Lygozzi. Με απολύτως αθρώπινες αντιδράσεις. Νιώσε.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
μια χαρά τα παει ο στ με την ισορροπία, οπως παντα.
- Τοξοβόλος_UK
Τώρα που γυρνάει αφήνω όλες τις ομοφοβικές κάργιες του πχώρουμ να με ξεσκίσουν για να πνίξουν τον πόνο τους από το κακό που τους βρήκε με τον νέο νόμο.
Μπορώ και πέντε πέντε να σας παίρνω.
Μπορώ και πέντε πέντε να σας παίρνω.
Διάβασες τι έγραψε; Αν αυτό που έγραψε και εν γένει αυτά που γράφει σε αυτό το νήμα (και σε άλλα) δεν είναι λόγος αποκλεισμού, τότε δεν ξέρω τι είναι. Γενικά, βλέπω ότι ο Συντονισμός "πετάει χαρταετό", για να το θέσω ευγενικά...ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:55Νομίζω ότι είναι κάπως διαφορετικό χωρίς να έχω καμία σχέση με τον συντονισμό και το πως αποφασίζει. Κάποια προφίλ έχουν ας πούμε πετύχει το δικαίωμα στην αθυροστομία επειδή ο τρόπος που το κάνουν μοιάζει να είναι κάπως πιο ανάλαφρος και όχι αποτέλεσμα επιθετικότητας. Όποιος παρακολούθησε το νήμα έχει την αίσθηση ότι ο Τοξοβόλος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει την οικογένεια της ΓΑΛΗΣ αλλά να την τσιγκλίσει. Δεν λέω ότι είναι σωστό, απλώς ότι διαφέρει από το βρίσιμο της οικογένειας σε έναν καυγά.Γυφτάκι έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:50Ο τύπος έχει τα κονέ του στον συντονισμό ,απλό είναι.. Απο την άλλη ναι, άνθρωποι είναι οι συντονιστές με συμπάθειες και αντιπάθειες που πάει να πει μετράει και ποιός βρίζει ποιόν ..Αν βρίσουν εσένα δε τρέχει τίποτα ,αν βρίσεις εσύ έφυγες.Το συζητάμε γιατί δεν δίνουν την ίδια ελευθερία έκφρασης σε όλους .ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:18
Και οι συντονιστές άθρωποι είναι βρε Lygozzi. Με απολύτως αθρώπινες αντιδράσεις. Νιώσε.![]()
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Κάνει υπομονή "λόγω της ημέρας..."Γράφων έγραψε: 18 Φεβ 2024, 18:22 Γενικά, βλέπω ότι ο Συντονισμός "πετάει χαρταετό", για να το θέσω ευγενικά...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν έχω διαβάσει ποτέ τους κανονισμούς γιατί προσωπικά αποφεύγω έτσι κι αλλιώς βρισιές και προσβολές, και αν με ρωτάς θα επιθυμούσα να το έκαναν και οι άλλοι, αλλά αυτό δεν έχει κάποια σημασία για την συζήτηση.Γράφων έγραψε: 18 Φεβ 2024, 18:22 Διάβασες τι έγραψε; Αν αυτό που έγραψε και εν γένει αυτά που γράφει σε αυτό το νήμα (και σε άλλα) δεν είναι λόγος αποκλεισμού, τότε δεν ξέρω τι είναι. Γενικά, βλέπω ότι ο Συντονισμός "πετάει χαρταετό", για να το θέσω ευγενικά...
Γενικά έχουν τεθεί πολλές φορές θέματα άδικης μεταχείρισης και στο παλιό φόρουμ και εδώ. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, έχει σημασία ποιος λέει τι και σε ποιο κόντεξτ. Ακούς μια παρέα και απευθύνονται ο ένας στην άλλο με την γνωστή προσφώνηση και δεν τρέχει τίποτα, αλλά αν τους αποκαλέσει κάποιος έτσι στη διασταύρωση, ξεκινάει καυγάς.
Τέλος πάντων είπα τη γνώμη μου. Μπορεί να κάνω λάθος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις