!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 17:14
ειχαμε φτασει σε πολυ καλο σημειο, λεγαμε για πουσταραδες που τους βαζαμε παλια ψαρια στον κόλο και τους ξέσκιζαν τα λεπια, ομορφες εποχές, ρομαντικές, πετάχτηκες απο το πουθενα και αρχισες να ασχημονείς. Χαλασες το άμορφο κλιμα.
είμαι διατεθημένος να αφήσω να με χύσουν στη μάπα για να επανορθώσω (καταπίνω κιόλας). Δηλώνω μεταμέλεια κυρ δικαστές.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 17:22
enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 17:14
ειχαμε φτασει σε πολυ καλο σημειο, λεγαμε για πουσταραδες που τους βαζαμε παλια ψαρια στον κόλο και τους ξέσκιζαν τα λεπια, ομορφες εποχές, ρομαντικές, πετάχτηκες απο το πουθενα και αρχισες να ασχημονείς. Χαλασες το άμορφο κλιμα.
είμαι διατεθημένος να αφήσω να με χύσουν στη μάπα για να επανορθώσω (καταπίνω κιόλας). Δηλώνω μεταμέλεια κυρ δικαστές.
όλο λόγια είσαι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Bazoomba έγραψε: 18 Φεβ 2024, 17:22
όλο λόγια είσαι.
στείλε πμ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

οχι, αλλα δεν θα ξαναγραψει τωρα, φαταλιτυ :003:
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 17:43 οχι, αλλα δεν θα ξαναγραψει τωρα, φαταλιτυ :003:
:lol:
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Σιγά μην σου στείλω πρώτος. Σου δίνω χιντς από το πρωί, τι άλλο να κάμω;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:55
Γυφτάκι έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:18

Και οι συντονιστές άθρωποι είναι βρε Lygozzi. Με απολύτως αθρώπινες αντιδράσεις. Νιώσε. :wink
Ο τύπος έχει τα κονέ του στον συντονισμό ,απλό είναι.. Απο την άλλη ναι, άνθρωποι είναι οι συντονιστές με συμπάθειες και αντιπάθειες που πάει να πει μετράει και ποιός βρίζει ποιόν ..Αν βρίσουν εσένα δε τρέχει τίποτα ,αν βρίσεις εσύ έφυγες.Το συζητάμε γιατί δεν δίνουν την ίδια ελευθερία έκφρασης σε όλους .
Νομίζω ότι είναι κάπως διαφορετικό χωρίς να έχω καμία σχέση με τον συντονισμό και το πως αποφασίζει. Κάποια προφίλ έχουν ας πούμε πετύχει το δικαίωμα στην αθυροστομία επειδή ο τρόπος που το κάνουν μοιάζει να είναι κάπως πιο ανάλαφρος και όχι αποτέλεσμα επιθετικότητας. Όποιος παρακολούθησε το νήμα έχει την αίσθηση ότι ο Τοξοβόλος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει την οικογένεια της ΓΑΛΗΣ αλλά να την τσιγκλίσει. Δεν λέω ότι είναι σωστό, απλώς ότι διαφέρει από το βρίσιμο της οικογένειας σε έναν καυγά.
Tι λες ρε συ τώρα, πας καλά;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
enaon

μια χαρά τα παει ο στ με την ισορροπία, οπως παντα.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Τώρα που γυρνάει αφήνω όλες τις ομοφοβικές κάργιες του πχώρουμ να με ξεσκίσουν για να πνίξουν τον πόνο τους από το κακό που τους βρήκε με τον νέο νόμο.

Μπορώ και πέντε πέντε να σας παίρνω.
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:55
Γυφτάκι έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:18

Και οι συντονιστές άθρωποι είναι βρε Lygozzi. Με απολύτως αθρώπινες αντιδράσεις. Νιώσε. :wink
Ο τύπος έχει τα κονέ του στον συντονισμό ,απλό είναι.. Απο την άλλη ναι, άνθρωποι είναι οι συντονιστές με συμπάθειες και αντιπάθειες που πάει να πει μετράει και ποιός βρίζει ποιόν ..Αν βρίσουν εσένα δε τρέχει τίποτα ,αν βρίσεις εσύ έφυγες.Το συζητάμε γιατί δεν δίνουν την ίδια ελευθερία έκφρασης σε όλους .
Νομίζω ότι είναι κάπως διαφορετικό χωρίς να έχω καμία σχέση με τον συντονισμό και το πως αποφασίζει. Κάποια προφίλ έχουν ας πούμε πετύχει το δικαίωμα στην αθυροστομία επειδή ο τρόπος που το κάνουν μοιάζει να είναι κάπως πιο ανάλαφρος και όχι αποτέλεσμα επιθετικότητας. Όποιος παρακολούθησε το νήμα έχει την αίσθηση ότι ο Τοξοβόλος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει την οικογένεια της ΓΑΛΗΣ αλλά να την τσιγκλίσει. Δεν λέω ότι είναι σωστό, απλώς ότι διαφέρει από το βρίσιμο της οικογένειας σε έναν καυγά.
Διάβασες τι έγραψε; Αν αυτό που έγραψε και εν γένει αυτά που γράφει σε αυτό το νήμα (και σε άλλα) δεν είναι λόγος αποκλεισμού, τότε δεν ξέρω τι είναι. Γενικά, βλέπω ότι ο Συντονισμός "πετάει χαρταετό", για να το θέσω ευγενικά...
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Γράφων έγραψε: 18 Φεβ 2024, 18:22 Γενικά, βλέπω ότι ο Συντονισμός "πετάει χαρταετό", για να το θέσω ευγενικά...
Κάνει υπομονή "λόγω της ημέρας..."
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
enaon

vagabondo έγραψε: 18 Φεβ 2024, 18:27
Γράφων έγραψε: 18 Φεβ 2024, 18:22 Γενικά, βλέπω ότι ο Συντονισμός "πετάει χαρταετό", για να το θέσω ευγενικά...
Κάνει υπομονή "λόγω της ημέρας..."
ναι αλλα για ποσο; Θελουμε να λεμε για πουσταραδες και ο τοξοβολος ενοχλει.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Γράφων έγραψε: 18 Φεβ 2024, 18:22 Διάβασες τι έγραψε; Αν αυτό που έγραψε και εν γένει αυτά που γράφει σε αυτό το νήμα (και σε άλλα) δεν είναι λόγος αποκλεισμού, τότε δεν ξέρω τι είναι. Γενικά, βλέπω ότι ο Συντονισμός "πετάει χαρταετό", για να το θέσω ευγενικά...
Δεν έχω διαβάσει ποτέ τους κανονισμούς γιατί προσωπικά αποφεύγω έτσι κι αλλιώς βρισιές και προσβολές, και αν με ρωτάς θα επιθυμούσα να το έκαναν και οι άλλοι, αλλά αυτό δεν έχει κάποια σημασία για την συζήτηση.

Γενικά έχουν τεθεί πολλές φορές θέματα άδικης μεταχείρισης και στο παλιό φόρουμ και εδώ. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, έχει σημασία ποιος λέει τι και σε ποιο κόντεξτ. Ακούς μια παρέα και απευθύνονται ο ένας στην άλλο με την γνωστή προσφώνηση και δεν τρέχει τίποτα, αλλά αν τους αποκαλέσει κάποιος έτσι στη διασταύρωση, ξεκινάει καυγάς.

Τέλος πάντων είπα τη γνώμη μου. Μπορεί να κάνω λάθος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”