Το IQ του δεν το εχω μετρησει. Το κατι τετοιο εχω μετρησει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
- Sid Vicious
Αναρχοκαπιταλιστης Μαξ στεναχωριεται για τις περιουσιες μεγαλοκεφαλαιοκρατωνμίστερ μαξ έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:13Το πλιατσικο του αιωνα. Σεβονται την ιδιωτικη περιουσία κατα τα άλλα.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Απρ 2022, 19:03
Τις βλέπω και στην Ελλάδα τις κυρώσεις. Τους κατέσχεσαν τις επιχειρήσεις, τα σπίτια, τα νησιά, τις ομάδες και τις καταθέσεις.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν είναι να απορείς μετά για την κατάντια της χώρας.
Είναι πανέξυπνος λέει γιατί έτσι τους φάνηκε.
Πιστεύετε και σε άλλα Urban legends;
Ολοι ειναι ηλιθιοι λοιπον εκτος και αν τους εχουμε μετρησει το IQ.nyxtovios έγραψε: 01 Απρ 2022, 22:53Δεν είναι να απορείς μετά για την κατάντια της χώρας.
Είναι πανέξυπνος λέει γιατί έτσι τους φάνηκε.
Πιστεύετε και σε άλλα Urban legends;
Αν θεωρήσουμε ότι μπορούμε να βαφτίσουμε έξυπνο κάποιον χωρίς τεκμήρια, τότε όλοι είναι έξυπνοι, που δε γίνεται γιατί δεν θα είχαμε έξυπνους τότε.
OK.nyxtovios έγραψε: 01 Απρ 2022, 23:05Αν θεωρήσουμε ότι μπορούμε να βαφτίσουμε έξυπνο κάποιον χωρίς τεκμήρια, τότε όλοι είναι έξυπνοι, που δε γίνεται γιατί δεν θα είχαμε έξυπνους τότε.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αδιάφορη η υποκειμενική αντίληψη των Τούρκων πολιτών. Πιστεύεις ότι καλώς δεν μπήκαν κυρώσεις στην Τουρκία με τις καφρίλες που έκανε στις θάλασσές μας; Και πολύ περισσότερο στην ΑΟΖ της Κύπρου.Jack Shephard έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:15Κοίτα, επειδή εγώ έχω γεννηθεί στην Τουρκία και έχω σχέση με τη χώρα, σε προτρέπω να πας διακοπές και να τους το πεις αυτό. Δε θα σε δείρουν, δε θα σου κάνουν κάτι. Αλλά θέλω να μου πεις πως θα σε κοιτάνε.Green Dragon έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:08 Η Τουρκία έχει προνομιακή μεταχείριση, δεν πρέπει να την βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι.
Εδώ εσύ πιστεύεις ότι δεν πρέπει να μπουν στη Ρωσία που κάνει πόλεμο, βομβαρδίζει αμάχους και έχει ήδη δημιουργήσει πάνω από 4 εκατ. πρόσφυγες και ζητάς να μπουν κυρώσεις στην Τουρκία για πέντε κουβέντες και δυο βάρκες που κουνήθηκαν;Green Dragon έγραψε: 01 Απρ 2022, 23:09Αδιάφορη η υποκειμενική αντίληψη των Τούρκων πολιτών. Πιστεύεις ότι καλώς δεν μπήκαν κυρώσεις στην Τουρκία με τις καφρίλες που έκανε στις θάλασσές μας; Και πολύ περισσότερο στην ΑΟΖ της Κύπρου.Jack Shephard έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:15Κοίτα, επειδή εγώ έχω γεννηθεί στην Τουρκία και έχω σχέση με τη χώρα, σε προτρέπω να πας διακοπές και να τους το πεις αυτό. Δε θα σε δείρουν, δε θα σου κάνουν κάτι. Αλλά θέλω να μου πεις πως θα σε κοιτάνε.Green Dragon έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:08 Η Τουρκία έχει προνομιακή μεταχείριση, δεν πρέπει να την βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είπα να μην μπουν κυρώσεις που να χτυπούν περισσότερο εμάς, δεν γίνεται να μην μπουν καθόλου.sharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 23:25Εδώ εσύ πιστεύεις ότι δεν πρέπει να μπουν στη Ρωσία που κάνει πόλεμο, βομβαρδίζει αμάχους και έχει ήδη δημιουργήσει πάνω από 4 εκατ. πρόσφυγες και ζητάς να μπουν κυρώσεις στην Τουρκία για πέντε κουβέντες και δυο βάρκες που κουνήθηκαν;Green Dragon έγραψε: 01 Απρ 2022, 23:09Αδιάφορη η υποκειμενική αντίληψη των Τούρκων πολιτών. Πιστεύεις ότι καλώς δεν μπήκαν κυρώσεις στην Τουρκία με τις καφρίλες που έκανε στις θάλασσές μας; Και πολύ περισσότερο στην ΑΟΖ της Κύπρου.Jack Shephard έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:15
Κοίτα, επειδή εγώ έχω γεννηθεί στην Τουρκία και έχω σχέση με τη χώρα, σε προτρέπω να πας διακοπές και να τους το πεις αυτό. Δε θα σε δείρουν, δε θα σου κάνουν κάτι. Αλλά θέλω να μου πεις πως θα σε κοιτάνε.
Ούτε είπα η Τουρκία να φάει τόσο χοντρές κυρώσεις. Έπρεπε όμως να φάει.
Η πανεξυπνος ειναι η απευθυνεται σε πανυβλακες...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2022, 22:46 Ο βενιζελος οσο αντιπαθητικος και να ειναι, δε μπορεις να μη παραδεχτεις οτι ειναι πανεξυπνος.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Παιδιά, ταινίες με τον Ζορό φαντάζομαι δεν θα ξαναδούμε πια έτσι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1720 Προβολές