Όταν για σένα θύμα και θύτης μετράει το ίδιο ή αρχίζεις τα what about του παρελθόντος τότε συγνώμη που θα το πω αλλά είσαι με τον θύτη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:34 Η δική μου ευαισθησία και στην τελική η κοινή λογική επιτρέπει να λυπάμαι για Ουκρανούς, Ρώσους ή Ιρακινούς το ίδιο. Για εμένα είναι όλοι θύματα.
Και πάλι δεν δικαιολογώ τον θάνατο αμάχων, μα πρέπει να καταλάβετε όλοι εδώ πέρα πως ο αριθμός νεκρών αμάχων στην Ουκρανία μετά από 10 μήνες ούτε καν συγκρίνεται με τον αριθμό νεκρών αμάχων στους πρώτους 2 μήνες της εντελώς απρόκλητης εισβολής στο Ιράκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι λέει, πως πάει η ουκρανική ρεκοκουίνστα, για την οποία θα πρέπει να φορέσουμε δεύτερο πουλόβερ; Εξεδιώχθησαν οι εισβολείς από την Βουβωναβάλχα και το Αρχιδάνσκ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν είπα αυτό. Δεν είναι πάντα εύκολο να διακρίνεις τον θύτη. Από την άλλη είναι πολύ εύκολο να εντοπίσεις τον θύτη σε αφγανιστάν και ιράκ ή και βιετνάμ. Όταν αρνούμαστε να παραδεχτούμε τα εγκλήματα της δύσης και να τα τιμωρήσουμε είναι υποκριτικό να καταδικάζουμε τα εγκλήματα των άλλων. Εγκλήματα και εισβολή που δεν έγιναν απρόκλητα. Αν πρέπει να δικαιολογήσουμε την κατάσταση από την θέση ισχύος μιας αστυνομικής δύναμης που επιβάλλει το καλό θα βρούμε πολλά κενά στο αφήγημα των ΗΠΑ που φυσικά δεν κοιτά το συμφέρον κανενός παρά το δικό της. Η Ευρώπη φτωχοποιείται κι εμείς εκθειάζουμε τις ΗΠΑ. Μα είναι οι ΗΠΑ που καταστρέφουν την Ευρώπη.break έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:35Όταν για σένα θύμα και θύτης μετράει το ίδιο ή αρχίζεις τα what about του παρελθόντος τότε συγνώμη που θα το πω αλλά είσαι με τον θύτη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:34 Η δική μου ευαισθησία και στην τελική η κοινή λογική επιτρέπει να λυπάμαι για Ουκρανούς, Ρώσους ή Ιρακινούς το ίδιο. Για εμένα είναι όλοι θύματα.
Και πάλι δεν δικαιολογώ τον θάνατο αμάχων, μα πρέπει να καταλάβετε όλοι εδώ πέρα πως ο αριθμός νεκρών αμάχων στην Ουκρανία μετά από 10 μήνες ούτε καν συγκρίνεται με τον αριθμό νεκρών αμάχων στους πρώτους 2 μήνες της εντελώς απρόκλητης εισβολής στο Ιράκ.
-
Εμπεδοκλής
Πού ακριβώς ανήκει το Ιράκ; Στο Κιρκούκ ας πούμε κάνει κουμάντο η ιρακινή κυβέρνηση;break έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:30Ας είμαστε όμως ρεαλιστές. Όταν μιλάμε για διεθνή καταδίκη αναφορικά με υπερδύναμη εννοούμε ότι υπήρξε διεθνής αντίδραση. Δεν λέμε ότι βγήκε απόφαση σε κάποιο δικαστήριο. Ε, για τον δεύτερο πόλεμο στο Ιρακ υπήρξε μεγάλη αντίδραση, δεν πέρασε στο ντούκου όπως το παρουσιάζετε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:27 Τίποτα δεν έγινε. Κανείς δεν δικάστηκε. Η αμερική είπε μετά πως ήταν λάθος και ξεμπέρδεψε. Δεν υπήρξαν κυρώσεις για την αμερική.
Αλλιώς, αν το πας θεσμικά, ποιος ακριβώς θα δικάσει υπερδύναμη ; Ότι γουστάρει κάνει. Την Ρωσία δηλαδή που μπήκε στην Κριμαία ποιος την δίκασε ;
Έτσι είναι αυτά. Απλώς η κάθε πλευρά αγανακτεί όταν το κάνουν οι άλλοι και αδιαφορεί όταν το κάνουν οι δικοί τους.
Και πέρα από αυτά υπάρχει μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια στην οποία σκαλώνει η αναλογία σου. Το Ιρακ ανήκει ακόμα στους Ιρακινούς. Η Ουκρανία σε ποιόν θα ανήκει αν η Ρωσία κερδίσει τον πόλεμο ;
Ναι αλλά οι Αμερικανοί....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:34Η δική μου ευαισθησία και στην τελική η κοινή λογική επιτρέπει να λυπάμαι για Ουκρανούς, Ρώσους ή Ιρακινούς το ίδιο. Για εμένα είναι όλοι θύματα.Chainis έγραψε: 10 Οκτ 2022, 13:37Τα έχεις μπλέξει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 13:10
Οι Ρώσοι εισβολείς είναι κάτι παιδιά που κι αυτά σφαγιάζονται κι έχουν μάνες και γυναίκες ενώ ακολουθούν διαταγές. Η επιλεκτική σας ενσυναίσθηση αποκαλύπτει ότι δεν έχετε καθόλου ενσυναίσθηση στην πραγματικότητα. Μόνο ρομποτικά αντανακλαστικά οπαδών.
Είναι άλλο πράγμα οι μάχες και ο πόλεμος δύο στρατών και τελείως άλλο ο βομβαρδισμός αμάχων, γέρων, γυναικών, μικρών παιδιών.
Ακόμα και από πλευράς δικαίου του πολέμου και διεθνών συνθηκών να το δεις.
Η δική σου ενσυναισθηση τι λέει για τα παιδιά της Ουκρανίας που σκοτώνονται η σακατευονται στα πεδία των μαχών επειδή ένας μεγαλομανής εισέβαλε στην χώρα τους και βομβαρδίζει τα σπίτια τους;
Το ότι οι Ρώσοι αποφεύγουν τις μάχες μέσα σε πόλεις για λόγους που αφορούν αυτούς και τις βομβαρδίζουν από μακριά σου λέει κάτι για τον ανθρωπισμού τους;
Φέρε λίγο στο μυαλό σου την Μαριούπολη.
Είσαι βέβαιος πως στην Φαλουτζα είχαν περισσότερα θύματα αμάχων απ ότι στην Μαριούπολη;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Εμπεδοκλής
Παρελθόντος; Ότι ο μόνος πόλεμος το 2022 είναι στην Ουκρανία και η μόνη δύναμη σε ξένο έδαφος η Ρωσία. Δεν είδα καμία FIFA, Formula 1 και λοιπούς να τιμωρούν τους Σαουδάραβες που πριν λίγες ημέρες και επίσημα κατέλαβαν ένα νησί της Υεμένης.break έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:35Όταν για σένα θύμα και θύτης μετράει το ίδιο ή αρχίζεις τα what about του παρελθόντος τότε συγνώμη που θα το πω αλλά είσαι με τον θύτη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:34 Η δική μου ευαισθησία και στην τελική η κοινή λογική επιτρέπει να λυπάμαι για Ουκρανούς, Ρώσους ή Ιρακινούς το ίδιο. Για εμένα είναι όλοι θύματα.
Επίσης, πριν ελάχιστα χρόνια δεν είδα τους ισραηλινούς να αποβάλονται από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις όταν εισέβαλαν στην Παλαιστίνη. Το αντίθετο θα έλεγα. Τιμωρήθηκαν οι ομάδες που αρνήθηκαν να παίξουν στην εμπόλεμη περιοχή με ομάδες του εισβολέα...
Γιατί εδώ έχουμε αλά καρτ διεθνές δίκαιο και συναισθηματισμοί...
-
Εμπεδοκλής
Στη Φαλούτζα έγινε μακελιό. Απλά η προπαγάνδα των δυτικών μίντια απέφυγε να μας δείξει ακριβή γεγονότα και συνέπειες...Chainis έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:21Ναι αλλά οι Αμερικανοί....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:34Η δική μου ευαισθησία και στην τελική η κοινή λογική επιτρέπει να λυπάμαι για Ουκρανούς, Ρώσους ή Ιρακινούς το ίδιο. Για εμένα είναι όλοι θύματα.Chainis έγραψε: 10 Οκτ 2022, 13:37
Τα έχεις μπλέξει.
Είναι άλλο πράγμα οι μάχες και ο πόλεμος δύο στρατών και τελείως άλλο ο βομβαρδισμός αμάχων, γέρων, γυναικών, μικρών παιδιών.
Η δική σου ενσυναισθηση τι λέει για τα παιδιά της Ουκρανίας που σκοτώνονται η σακατευονται στα πεδία των μαχών επειδή ένας μεγαλομανής εισέβαλε στην χώρα τους και βομβαρδίζει τα σπίτια τους;
Το ότι οι Ρώσοι αποφεύγουν τις μάχες μέσα σε πόλεις για λόγους που αφορούν αυτούς και τις βομβαρδίζουν από μακριά σου λέει κάτι για τον ανθρωπισμού τους;
Είσαι βέβαιος πως στην Φαλουτζα είχαν περισσότερα θύματα αμάχων απ ότι στην Μαριούπολη;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Τους πάνε γαμιώντας τους ρώσους και παντού τους ανατινάσουν στον αέραΖενίθεδρος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:39 Τι λέει, πως πάει η ουκρανική ρεκοκουίνστα, για την οποία θα πρέπει να φορέσουμε δεύτερο πουλόβερ; Εξεδιώχθησαν οι εισβολείς από την Βουβωναβάλχα και το Αρχιδάνσκ;
https://twitter.com/DefenceU/status/1579448124015529985
ΝαιΑλιόσα έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:27Τους πάνε γαμιώντας τους ρώσους και παντού τους ανατινάσουν στον αέραΖενίθεδρος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:39 Τι λέει, πως πάει η ουκρανική ρεκοκουίνστα, για την οποία θα πρέπει να φορέσουμε δεύτερο πουλόβερ; Εξεδιώχθησαν οι εισβολείς από την Βουβωναβάλχα και το Αρχιδάνσκ;
https://twitter.com/DefenceU/status/1579448124015529985
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Mα οι Αμερικάνοι εμπλέκονται στον πόλεμο. Για ποιους να μιλήσουμε; Για τους Πορτογάλους; Τίποτα δεν μου λέει για τον ανθρωπισμό των Ρώσων. Καταλαβαίνω όμως ότι για λόγους που γνωρίζει η πολιτική ηγεσία της ρωσίας προτιμήθηκε αυτή η τακτική. Θεωρώ πως είναι υποκριτικό για εμάς να μιλάμε για ένα χτύπημα στη γέφυρα της Κριμαίας όπου κι εκεί σκοτώθηκαν άνθρωποι συγχαίροντας τους συμμάχους. Οι Ουκρανοί μετά την επίθεση ανέβασαν βίντεο της Μέριλιν να τραγουδά χρόνια πολλά κύριε Πρόεδρε. Οι Ρώσοι δεν ανέβασαν κανένα βίντεο να γιορτάζουν τα χτυπήματα που έπληξαν ολόκληρη τη χώρα και ήταν στοχευμένα. Ο λόγος που τόσοι λίγοι πέθαναν είναι πως ήταν στοχευμένα. Ρίξε μια ματιά για τη Φαλούζα αν θέλεις να ψάξεις. Αν βαριέσαι θα σου τα γράψω εγώ.Chainis έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:21Ναι αλλά οι Αμερικανοί....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:34Η δική μου ευαισθησία και στην τελική η κοινή λογική επιτρέπει να λυπάμαι για Ουκρανούς, Ρώσους ή Ιρακινούς το ίδιο. Για εμένα είναι όλοι θύματα.Chainis έγραψε: 10 Οκτ 2022, 13:37
Τα έχεις μπλέξει.
Κι εδώ ένα Sukhoi με τσιπάκια από κλιματιστικά.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αλιόσα έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:27Τους πάνε γαμιώντας τους ρώσους και παντού τους ανατινάσουν στον αέραΖενίθεδρος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:39 Τι λέει, πως πάει η ουκρανική ρεκοκουίνστα, για την οποία θα πρέπει να φορέσουμε δεύτερο πουλόβερ; Εξεδιώχθησαν οι εισβολείς από την Βουβωναβάλχα και το Αρχιδάνσκ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στην Υεμένη κοντά 10 χρόνια τώρα είναι σε εξέλιξη ένας Θρησκευτικός εμφύλιος πόλεμος μεταξύ Σιιτών και Σουνιτών που τους Σιίτες τους βοηθάει το Ιράν και τους Σουνίτες η Σ.Αραβία και τα ΗΑΕ.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:22Παρελθόντος; Ότι ο μόνος πόλεμος το 2022 είναι στην Ουκρανία και η μόνη δύναμη σε ξένο έδαφος η Ρωσία. Δεν είδα καμία FIFA, Formula 1 και λοιπούς να τιμωρούν τους Σαουδάραβες που πριν λίγες ημέρες και επίσημα κατέλαβαν ένα νησί της Υεμένης.break έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:35Όταν για σένα θύμα και θύτης μετράει το ίδιο ή αρχίζεις τα what about του παρελθόντος τότε συγνώμη που θα το πω αλλά είσαι με τον θύτη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:34 Η δική μου ευαισθησία και στην τελική η κοινή λογική επιτρέπει να λυπάμαι για Ουκρανούς, Ρώσους ή Ιρακινούς το ίδιο. Για εμένα είναι όλοι θύματα.
Επίσης, πριν ελάχιστα χρόνια δεν είδα τους ισραηλινούς να αποβάλονται από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις όταν εισέβαλαν στην Παλαιστίνη. Το αντίθετο θα έλεγα. Τιμωρήθηκαν οι ομάδες που αρνήθηκαν να παίξουν στην εμπόλεμη περιοχή με ομάδες του εισβολέα...
Γιατί εδώ έχουμε αλά καρτ διεθνές δίκαιο και συναισθηματισμοί...
Δεν επιτέθηκε η Σ.Αραβία στην Υεμένη να καταλάβει εδάφη της άρα άκυρος ο παραλληλισμός σου.
Όπως άκυρος και ο παραλληλισμός σου με το Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους γιατί από το 1948 είναι σε εμπόλεμη κατάσταση αφού διακηρυγμενος στόχος των Παλαιστινίων που δεν άλλαξε ποτέ είναι η εξαφάνιση του Ισραήλ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οι Ουκρανοί δέχτηκαν επίθεση από την Ρωσία η οποία καταστρέφει την χώρα τους και δικαιούνται υπό κάθε έννοια να γιορτάζουν κάθε ήττα της Ρωσίας με όποιο τρόπο θέλουν όπως έκαναν οι Έλληνες το 40 με τους Ιταλούς που η γελοιοποίηση του Μουσολίνι είχε κτυπήσει κόκκινο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:38Mα οι Αμερικάνοι εμπλέκονται στον πόλεμο. Για ποιους να μιλήσουμε; Για τους Πορτογάλους; Τίποτα δεν μου λέει για τον ανθρωπισμό των Ρώσων. Καταλαβαίνω όμως ότι για λόγους που γνωρίζει η πολιτική ηγεσία της ρωσίας προτιμήθηκε αυτή η τακτική. Θεωρώ πως είναι υποκριτικό για εμάς να μιλάμε για ένα χτύπημα στη γέφυρα της Κριμαίας όπου κι εκεί σκοτώθηκαν άνθρωποι συγχαίροντας τους συμμάχους. Οι Ουκρανοί μετά την επίθεση ανέβασαν βίντεο της Μέριλιν να τραγουδά χρόνια πολλά κύριε Πρόεδρε. Οι Ρώσοι δεν ανέβασαν κανένα βίντεο να γιορτάζουν τα χτυπήματα που έπληξαν ολόκληρη τη χώρα και ήταν στοχευμένα. Ο λόγος που τόσοι λίγοι πέθαναν είναι πως ήταν στοχευμένα. Ρίξε μια ματιά για τη Φαλούζα αν θέλεις να ψάξεις. Αν βαριέσαι θα σου τα γράψω εγώ.Chainis έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:21Ναι αλλά οι Αμερικανοί....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:34
Η δική μου ευαισθησία και στην τελική η κοινή λογική επιτρέπει να λυπάμαι για Ουκρανούς, Ρώσους ή Ιρακινούς το ίδιο. Για εμένα είναι όλοι θύματα.
Η Αμερική βοηθάει την Ουκρανία γιατί αυτό είναι το συμφέρον της.
Πάντα έτσι γίνεται σε όλη την ιστορία και όλη την ανθρωπότητα, σε κάθε πόλεμο κάποιοι βοηθούν τους εμπόλεμους ανάλογα με τα συμφέροντα τους.
Πόσοι λίγοι πέθαναν στην Μαριούπολη θέλω να μας πεις, όχι στην Φαλούτζα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron