Δουλειά της αστυνομίας και τους κράτους είναι να μην υπάρχουν γκέτο. Αν επειδή δεν μπορούν να κατά πολεμήσουν την σοβαροί εγλκηματικοτητα, σκοτώνουν για 20αρικα για να χαίρεσαι εσύ, βραστ. Μιλάμε για τελειωμένη μπανανια.independent44 έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:53Θα πάει να κρυφτεί στον καταυλισμό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:45Όσο πάει.independent44 έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:30 Δηλαδή τι επιτρέπεται στην καταδίωξη;
Να τον ακολουθείς μέχρι να του τελειώσει η βενζίνη;
Μετά θα πούνε να μην γίνει επέμβαση γιατί θα τρομάξουν τα γυφτάκια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Δεν καταλαβαίνω το συμπέρασμά σου.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:00Πιστεύεις λοιπόν πως ο οδηγός που καταδιώκεται από την αστυνομία έχει το δικαίωμα να δικάσει και να καταδικάσει τον διώκτη αστυνομικό σε θάνατο, γιατί ο αστυνομικός παραβαίνει τον ΚΟΚ (Lol).stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:31 Βασικά, δεν ξέρω γιατί η μνήμη σου αποτυγχάνει τόσο σύντομα.
Μόλις δύο ποστς πιο πάνω έγραψα ότι κατά την καταδίωξη (...):
Καταρχήν εσύ ως αστυνομικός μπαίνεις στην πορεία του αυτοκινήτου. Τεχνικά, προκαλείς συνθήκες ατυχήματος.
Αν ήμασταν δύο άσχετοι και σου έκλεινα το δρόμο δεν θα προκαλούσα το ατύχημα;
Ακριβώς επειδή προκαλείς το ατύχημα, η εκπαίδευσή σου σου επιβάλει να το προκαλέσεις με όσο το δυνατό πιο ανώδυνο τρόπο γίνεται, ώστε να διατηρήσεις σώους όλους τους τυχόν συμμετέχοντες στην κατάσταση.
Η καταδίωξη είναι μία δραστηριότητα κατά την οποία ως αστυνομικός παραβιάζεις όλους τους πιθανούς κι απίθανους κανόνες του ΚΟΚ (όπως ισχύουν για τους υπόλοιπους οδηγούς), κι εφόσον προσπαθήσεις να σταματήσεις βίαια το όχημα του διωκόμενου παράγεις συνθήκες ατυχήματος. ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ της καταδίωξης. Αυτό ακριβώς είναι το νόημα της κίνησης του εκάστοτε περιπολικού να μπει στο δρόμο του διωκόμενου.
Επομένως, κατά την καταδίωξη μας ενδιαφέρει κατά πόσο οι συνθήκες που παράγεις είναι επικίνδυνες για τη ζωή των συμμετεχόντων σε εκείνη.
Καταρχήν δεν σκοτώθηκε αστυνομικός. Διωκόμενος σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού στο κεφάλι.
- hellegennes
Σε ένα σωστό και ώριμο κράτος, φίλε, θα έπρεπε οι δηλώσεις σου να συνοδεύονται με αποποίηση χρήσης των υπηρεσιών της αστυνομίας σε περίπτωση που εσύ χρειαστείς την βοήθειά τους. Διότι εγώ αν ήμουν αστυνομικός δεν θα είχα καμμιά διάθεση να σε βοηθήσω. Θα ερχόμουν αφού είχαν διαφύγει οι δράστες κλοπής, διάρρηξης, ληστείας ή οτιδήποτε άλλο, όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά για να μην έχεις πρόβλημα, ρε αδερφέ, αν προσπαθήσω να τους καταδιώξω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:03 Δουλειά της αστυνομίας και τους κράτους είναι να μην υπάρχουν γκέτο. Αν επειδή δεν μπορούν να κατά πολεμήσουν την σοβαροί εγλκηματικοτητα, σκοτώνουν για 20αρικα για να χαίρεσαι εσύ, βραστ. Μιλάμε για τελειωμένη μπανανια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι κι εσύ λες ότι το σωστό και νόμιμο θα ήταν να σκοτωνόταν αστυνομικός από εμβολισμό με όχημα, ως τιμωρία που παραβίασε τον ΚΟΚ.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:06Δεν καταλαβαίνω το συμπέρασμά σου.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:00 Πιστεύεις λοιπόν πως ο οδηγός που καταδιώκεται από την αστυνομία έχει το δικαίωμα να δικάσει και να καταδικάσει τον διώκτη αστυνομικό σε θάνατο, γιατί ο αστυνομικός παραβαίνει τον ΚΟΚ (Lol).
Καταρχήν δεν σκοτώθηκε αστυνομικός. Διωκόμενος σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού στο κεφάλι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Να πούμε εδώ για τους μαλακές μπάτσους των ΗΠΑ που προσπαθούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα που κηνυγουν με περιπολικά, και δεν πάνε ξέρω γω με τα χέρια, με πατίνια, με ποδήλατα, με μηχανάκια. Φλώροι τελειωμένοι, κότες. Επίσης κάθονται και τους κυνηγάνε για ώρες χωρίς να τους εκτελούν όταν δεν σταματάνε στο σήμα. Αυτή η ανθρωπιά θα τους φάει. Στη βόρειο Κορέα, αυτά δε γίνονται.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ναι, αλλά στις ΗΠΑ αν μπει κάποιος στο μαγαζί ή σπίτι σου, έχεις δικαίωμα να τον ξαπλώσεις και μετά να τηλεφωνήσεις στην αστυνομία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:11 Να πούμε εδώ για τους μαλακές μπάτσους των ΗΠΑ που προσπαθούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα που κηνυγουν με περιπολικά, και δεν πάνε ξέρω γω με τα χέρια, με πατίνια, με ποδήλατα, με μηχανάκια. Φλώροι τελειωμένοι, κότες. Επίσης κάθονται και τους κυνηγάνε για ώρες χωρίς να τους εκτελούν όταν δεν σταματάνε στο σήμα. Αυτή η ανθρωπιά θα τους φάει. Στη βόρειο Κορέα, αυτά δε γίνονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ουδέποτε έχω γράψει τέτοιο πράγμα.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:10Ναι κι εσύ λες ότι το σωστό και νόμιμο θα ήταν να σκοτωνόταν αστυνομικός από εμβολισμό με όχημα, ως τιμωρία που παραβίασε τον ΚΟΚ.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:06Δεν καταλαβαίνω το συμπέρασμά σου.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:00 Πιστεύεις λοιπόν πως ο οδηγός που καταδιώκεται από την αστυνομία έχει το δικαίωμα να δικάσει και να καταδικάσει τον διώκτη αστυνομικό σε θάνατο, γιατί ο αστυνομικός παραβαίνει τον ΚΟΚ (Lol).
Γράφω διαρκώς ότι ο αστυνομικός κατά την καταδίωξη οφείλει να προστατεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ζωή ΚΑΘΕ ΕΜΜΕΣΟΥ Η ΑΜΕΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.
Γι' αυτό και οφείλει να τηρεί όλες τις δυνατές επιφυλάξεις, όλα τα μέτρα ασφάλειας για να μην κινδυνεύσει η ζωή οποιουδήποτε.
Μήπως διαβάζεις άλλους κι απαντάς σε εμένα;
- hellegennes
Δεν τους κηνυγούν με τις ώρες. Προσπαθούν να τους σταματήσουν με κάθε μέσο, ακόμη και με άμεσο εμβολισμό και φυσικά αν ο ύποπτος κάνει κάποια επικίνδυνη κίνηση δεν διστάζουν να αρχίσουν το πιστολίδι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:11 Να πούμε εδώ για τους μαλακές μπάτσους των ΗΠΑ που προσπαθούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα που κηνυγουν με περιπολικά, και δεν πάνε ξέρω γω με τα χέρια, με πατίνια, με ποδήλατα, με μηχανάκια. Φλώροι τελειωμένοι, κότες. Επίσης κάθονται και τους κυνηγάνε για ώρες χωρίς να τους εκτελούν όταν δεν σταματάνε στο σήμα. Αυτή η ανθρωπιά θα τους φάει. Στη βόρειο Κορέα, αυτά δε γίνονται.
Εδώ οι "φλώροι" ρίχνουν κατευθείαν στο κεφάλι αφού σταμάτησε το όχημα:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτό ακριβώς λες αλλά με περίφραση. Ο μπάτσος οφείλει να εκτελεστεί επειδή παραβίασε τον ΚΟΚ.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:17Ουδέποτε έχω γράψει τέτοιο πράγμα.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:10Ναι κι εσύ λες ότι το σωστό και νόμιμο θα ήταν να σκοτωνόταν αστυνομικός από εμβολισμό με όχημα, ως τιμωρία που παραβίασε τον ΚΟΚ.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:06
Δεν καταλαβαίνω το συμπέρασμά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξέρω τι ονομάζεις "περίφραση" στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τον εγωισμό σου να βγάλεις λαβράκι από κέικ σοκολάτας;hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:20Αυτό ακριβώς λες αλλά με περίφραση. Ο μπάτσος οφείλει να εκτελεστεί επειδή παραβίασε τον ΚΟΚ.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:17Ουδέποτε έχω γράψει τέτοιο πράγμα.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:10
Ναι κι εσύ λες ότι το σωστό και νόμιμο θα ήταν να σκοτωνόταν αστυνομικός από εμβολισμό με όχημα, ως τιμωρία που παραβίασε τον ΚΟΚ.
hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:09Σε ένα σωστό και ώριμο κράτος, φίλε, θα έπρεπε οι δηλώσεις σου να συνοδεύονται με αποποίηση χρήσης των υπηρεσιών της αστυνομίας σε περίπτωση που εσύ χρειαστείς την βοήθειά τους. Διότι εγώ αν ήμουν αστυνομικός δεν θα είχα καμμιά διάθεση να σε βοηθήσω. Θα ερχόμουν αφού είχαν διαφύγει οι δράστες κλοπής, διάρρηξης, ληστείας ή οτιδήποτε άλλο, όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά για να μην έχεις πρόβλημα, ρε αδερφέ, αν προσπαθήσω να τους καταδιώξω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:03 Δουλειά της αστυνομίας και τους κράτους είναι να μην υπάρχουν γκέτο. Αν επειδή δεν μπορούν να κατά πολεμήσουν την σοβαροί εγλκηματικοτητα, σκοτώνουν για 20αρικα για να χαίρεσαι εσύ, βραστ. Μιλάμε για τελειωμένη μπανανια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξύλο με ρομά και αθλητικό σχολιασμό 
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Λίνο Βεντούρα
Ό, τι να ‘ναι. Κι άλλο μιμιδιο από το φέισμπουκFreelancer έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:32 Όταν κλέβεις 20€ και είσαι Ρομά τρως σφαίρα στο κεφάλι και σε καταδικάζουν από πάνω. Όταν βρίσκουν σπίτι σου 600.000€ σε σακούλες και είσαι ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος «να περιμένουμε την δικαιοσύνη».
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
«Ένοπλος μπαχαλάκης» ειδικός στις καταδιώξειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:11 Να πούμε εδώ για τους μαλακές μπάτσους των ΗΠΑ που προσπαθούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα που κηνυγουν με περιπολικά, και δεν πάνε ξέρω γω με τα χέρια, με πατίνια, με ποδήλατα, με μηχανάκια. Φλώροι τελειωμένοι, κότες. Επίσης κάθονται και τους κυνηγάνε για ώρες χωρίς να τους εκτελούν όταν δεν σταματάνε στο σήμα. Αυτή η ανθρωπιά θα τους φάει. Στη βόρειο Κορέα, αυτά δε γίνονται.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Φαίνεται ότι είναι πιο ειδικός από εκείνους που τραβούν πιστόλι και φυτεύουν σφαίρες στα κούτελα των άλλων κατά την καταδίωξη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:52«Ένοπλος μπαχαλάκης» ειδικός στις καταδιώξειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:11 Να πούμε εδώ για τους μαλακές μπάτσους των ΗΠΑ που προσπαθούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα που κηνυγουν με περιπολικά, και δεν πάνε ξέρω γω με τα χέρια, με πατίνια, με ποδήλατα, με μηχανάκια. Φλώροι τελειωμένοι, κότες. Επίσης κάθονται και τους κυνηγάνε για ώρες χωρίς να τους εκτελούν όταν δεν σταματάνε στο σήμα. Αυτή η ανθρωπιά θα τους φάει. Στη βόρειο Κορέα, αυτά δε γίνονται.
Εκεί φτάσαμε. Ο κάθε ΈνοπλοςΣοσιαλμπαχαλάκης του εκάστοτε φόρουμ να ξέρει αυτά που οι αστυνομικοί αγνοούν για τη δουλειά τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις