!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

independent44 έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:53
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:45
independent44 έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:30 Δηλαδή τι επιτρέπεται στην καταδίωξη;
Να τον ακολουθείς μέχρι να του τελειώσει η βενζίνη;
Όσο πάει.

Θα πάει να κρυφτεί στον καταυλισμό.
Μετά θα πούνε να μην γίνει επέμβαση γιατί θα τρομάξουν τα γυφτάκια
Δουλειά της αστυνομίας και τους κράτους είναι να μην υπάρχουν γκέτο. Αν επειδή δεν μπορούν να κατά πολεμήσουν την σοβαροί εγλκηματικοτητα, σκοτώνουν για 20αρικα για να χαίρεσαι εσύ, βραστ. Μιλάμε για τελειωμένη μπανανια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:00
stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:31 Βασικά, δεν ξέρω γιατί η μνήμη σου αποτυγχάνει τόσο σύντομα.
Μόλις δύο ποστς πιο πάνω έγραψα ότι κατά την καταδίωξη (...):

Καταρχήν εσύ ως αστυνομικός μπαίνεις στην πορεία του αυτοκινήτου. Τεχνικά, προκαλείς συνθήκες ατυχήματος.
Αν ήμασταν δύο άσχετοι και σου έκλεινα το δρόμο δεν θα προκαλούσα το ατύχημα;

Ακριβώς επειδή προκαλείς το ατύχημα, η εκπαίδευσή σου σου επιβάλει να το προκαλέσεις με όσο το δυνατό πιο ανώδυνο τρόπο γίνεται, ώστε να διατηρήσεις σώους όλους τους τυχόν συμμετέχοντες στην κατάσταση.

Η καταδίωξη είναι μία δραστηριότητα κατά την οποία ως αστυνομικός παραβιάζεις όλους τους πιθανούς κι απίθανους κανόνες του ΚΟΚ (όπως ισχύουν για τους υπόλοιπους οδηγούς), κι εφόσον προσπαθήσεις να σταματήσεις βίαια το όχημα του διωκόμενου παράγεις συνθήκες ατυχήματος. ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ της καταδίωξης. Αυτό ακριβώς είναι το νόημα της κίνησης του εκάστοτε περιπολικού να μπει στο δρόμο του διωκόμενου.

Επομένως, κατά την καταδίωξη μας ενδιαφέρει κατά πόσο οι συνθήκες που παράγεις είναι επικίνδυνες για τη ζωή των συμμετεχόντων σε εκείνη.
Πιστεύεις λοιπόν πως ο οδηγός που καταδιώκεται από την αστυνομία έχει το δικαίωμα να δικάσει και να καταδικάσει τον διώκτη αστυνομικό σε θάνατο, γιατί ο αστυνομικός παραβαίνει τον ΚΟΚ (Lol).
Δεν καταλαβαίνω το συμπέρασμά σου.
Καταρχήν δεν σκοτώθηκε αστυνομικός. Διωκόμενος σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού στο κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:03 Δουλειά της αστυνομίας και τους κράτους είναι να μην υπάρχουν γκέτο. Αν επειδή δεν μπορούν να κατά πολεμήσουν την σοβαροί εγλκηματικοτητα, σκοτώνουν για 20αρικα για να χαίρεσαι εσύ, βραστ. Μιλάμε για τελειωμένη μπανανια.
Σε ένα σωστό και ώριμο κράτος, φίλε, θα έπρεπε οι δηλώσεις σου να συνοδεύονται με αποποίηση χρήσης των υπηρεσιών της αστυνομίας σε περίπτωση που εσύ χρειαστείς την βοήθειά τους. Διότι εγώ αν ήμουν αστυνομικός δεν θα είχα καμμιά διάθεση να σε βοηθήσω. Θα ερχόμουν αφού είχαν διαφύγει οι δράστες κλοπής, διάρρηξης, ληστείας ή οτιδήποτε άλλο, όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά για να μην έχεις πρόβλημα, ρε αδερφέ, αν προσπαθήσω να τους καταδιώξω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:06
hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:00 Πιστεύεις λοιπόν πως ο οδηγός που καταδιώκεται από την αστυνομία έχει το δικαίωμα να δικάσει και να καταδικάσει τον διώκτη αστυνομικό σε θάνατο, γιατί ο αστυνομικός παραβαίνει τον ΚΟΚ (Lol).
Καταρχήν δεν σκοτώθηκε αστυνομικός. Διωκόμενος σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού στο κεφάλι.
Ναι κι εσύ λες ότι το σωστό και νόμιμο θα ήταν να σκοτωνόταν αστυνομικός από εμβολισμό με όχημα, ως τιμωρία που παραβίασε τον ΚΟΚ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Να πούμε εδώ για τους μαλακές μπάτσους των ΗΠΑ που προσπαθούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα που κηνυγουν με περιπολικά, και δεν πάνε ξέρω γω με τα χέρια, με πατίνια, με ποδήλατα, με μηχανάκια. Φλώροι τελειωμένοι, κότες. Επίσης κάθονται και τους κυνηγάνε για ώρες χωρίς να τους εκτελούν όταν δεν σταματάνε στο σήμα. Αυτή η ανθρωπιά θα τους φάει. Στη βόρειο Κορέα, αυτά δε γίνονται.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:11 Να πούμε εδώ για τους μαλακές μπάτσους των ΗΠΑ που προσπαθούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα που κηνυγουν με περιπολικά, και δεν πάνε ξέρω γω με τα χέρια, με πατίνια, με ποδήλατα, με μηχανάκια. Φλώροι τελειωμένοι, κότες. Επίσης κάθονται και τους κυνηγάνε για ώρες χωρίς να τους εκτελούν όταν δεν σταματάνε στο σήμα. Αυτή η ανθρωπιά θα τους φάει. Στη βόρειο Κορέα, αυτά δε γίνονται.
Ναι, αλλά στις ΗΠΑ αν μπει κάποιος στο μαγαζί ή σπίτι σου, έχεις δικαίωμα να τον ξαπλώσεις και μετά να τηλεφωνήσεις στην αστυνομία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:10
hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:00 Πιστεύεις λοιπόν πως ο οδηγός που καταδιώκεται από την αστυνομία έχει το δικαίωμα να δικάσει και να καταδικάσει τον διώκτη αστυνομικό σε θάνατο, γιατί ο αστυνομικός παραβαίνει τον ΚΟΚ (Lol).
Ναι κι εσύ λες ότι το σωστό και νόμιμο θα ήταν να σκοτωνόταν αστυνομικός από εμβολισμό με όχημα, ως τιμωρία που παραβίασε τον ΚΟΚ.
Ουδέποτε έχω γράψει τέτοιο πράγμα.
Γράφω διαρκώς ότι ο αστυνομικός κατά την καταδίωξη οφείλει να προστατεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ζωή ΚΑΘΕ ΕΜΜΕΣΟΥ Η ΑΜΕΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.
Γι' αυτό και οφείλει να τηρεί όλες τις δυνατές επιφυλάξεις, όλα τα μέτρα ασφάλειας για να μην κινδυνεύσει η ζωή οποιουδήποτε.

Μήπως διαβάζεις άλλους κι απαντάς σε εμένα;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:11 Να πούμε εδώ για τους μαλακές μπάτσους των ΗΠΑ που προσπαθούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα που κηνυγουν με περιπολικά, και δεν πάνε ξέρω γω με τα χέρια, με πατίνια, με ποδήλατα, με μηχανάκια. Φλώροι τελειωμένοι, κότες. Επίσης κάθονται και τους κυνηγάνε για ώρες χωρίς να τους εκτελούν όταν δεν σταματάνε στο σήμα. Αυτή η ανθρωπιά θα τους φάει. Στη βόρειο Κορέα, αυτά δε γίνονται.
Δεν τους κηνυγούν με τις ώρες. Προσπαθούν να τους σταματήσουν με κάθε μέσο, ακόμη και με άμεσο εμβολισμό και φυσικά αν ο ύποπτος κάνει κάποια επικίνδυνη κίνηση δεν διστάζουν να αρχίσουν το πιστολίδι.

Εδώ οι "φλώροι" ρίχνουν κατευθείαν στο κεφάλι αφού σταμάτησε το όχημα:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:17

Αυτό ακριβώς λες αλλά με περίφραση. Ο μπάτσος οφείλει να εκτελεστεί επειδή παραβίασε τον ΚΟΚ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:20
stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:17

Αυτό ακριβώς λες αλλά με περίφραση. Ο μπάτσος οφείλει να εκτελεστεί επειδή παραβίασε τον ΚΟΚ.
Δεν ξέρω τι ονομάζεις "περίφραση" στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τον εγωισμό σου να βγάλεις λαβράκι από κέικ σοκολάτας;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:09
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:03 Δουλειά της αστυνομίας και τους κράτους είναι να μην υπάρχουν γκέτο. Αν επειδή δεν μπορούν να κατά πολεμήσουν την σοβαροί εγλκηματικοτητα, σκοτώνουν για 20αρικα για να χαίρεσαι εσύ, βραστ. Μιλάμε για τελειωμένη μπανανια.
Σε ένα σωστό και ώριμο κράτος, φίλε, θα έπρεπε οι δηλώσεις σου να συνοδεύονται με αποποίηση χρήσης των υπηρεσιών της αστυνομίας σε περίπτωση που εσύ χρειαστείς την βοήθειά τους. Διότι εγώ αν ήμουν αστυνομικός δεν θα είχα καμμιά διάθεση να σε βοηθήσω. Θα ερχόμουν αφού είχαν διαφύγει οι δράστες κλοπής, διάρρηξης, ληστείας ή οτιδήποτε άλλο, όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά για να μην έχεις πρόβλημα, ρε αδερφέ, αν προσπαθήσω να τους καταδιώξω.
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ξύλο με ρομά και αθλητικό σχολιασμό :D

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Freelancer έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:32 Όταν κλέβεις 20€ και είσαι Ρομά τρως σφαίρα στο κεφάλι και σε καταδικάζουν από πάνω. Όταν βρίσκουν σπίτι σου 600.000€ σε σακούλες και είσαι ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος «να περιμένουμε την δικαιοσύνη».
Ό, τι να ‘ναι. Κι άλλο μιμιδιο από το φέισμπουκ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

«Ένοπλος μπαχαλάκης» ειδικός στις καταδιώξεις
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:52
«Ένοπλος μπαχαλάκης» ειδικός στις καταδιώξεις
Φαίνεται ότι είναι πιο ειδικός από εκείνους που τραβούν πιστόλι και φυτεύουν σφαίρες στα κούτελα των άλλων κατά την καταδίωξη. :102:
Εκεί φτάσαμε. Ο κάθε ΈνοπλοςΣοσιαλμπαχαλάκης του εκάστοτε φόρουμ να ξέρει αυτά που οι αστυνομικοί αγνοούν για τη δουλειά τους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”