!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Η φωνή της Αληθειας
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Αυτό το παραμύθι ότι δήθεν οι ρώσοι δεν πολεμάνε σοβαρά έχει κουράσει. Πλακατζήδες οι άτιμοι, έχουν καταστραφει τα περισσότερα τάγματα πεζικού και υλικό που χρειάστηκε δεκαετίες για να συγκεντρωθεί, αλλά ακόμη «δεν πολεμάνε σοβαρά» …
- Υδράργυρος
Μπουρκινα φασο και μαλιzteo έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:28Ποια λες?Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:14Μονο φετος 2 κρατη στην αφρικη εφυγαν απο τη γαλλικη σφαιρα επιρροης με τη βοηθεια της ρωσιας, φωναζοντας ζητω η ρωσια. Εμενα δε μου φαινονται για τελειωμενοιNiki έγραψε: 10 Οκτ 2022, 18:17 Γενικά κατέρρευσε ο μύθος της υπερδύναμης που ήθελε να έχει λόγο σε όλο τον πλανήτη.
Με απλά λόγια ξεφτιλίστηκαν.
Όποιος δεν τα καταλαβαίνει αυτά εθελοτυφλεί.
Για αυτό και μόνο οι Ουκρανοί αξίζουν πολλά χωρίς να ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες αρετές τους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπα, ειδικά για το δεύτερο. Για το πρώτο μπορεί να είμαστε όντως ψηλά (όχι πρώτοι) γιατί είμαστε κομπλεξικοί.
Οι κουκίδες, οι πόλεις/ περιοχές που χτύπησε ο Ναζί....

https://twitter.com/avalaina/status/157 ... st-updates
Ναζι Φασίστα Πούτιν,
Μετράς Μέρες

https://twitter.com/avalaina/status/157 ... st-updates
Ναζι Φασίστα Πούτιν,
Μετράς Μέρες
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ναι αυτό γίνεται πάνω από 10 χρόνια. Έβλεπα εκπομπές να μιλάει ο ουκρανός στα ουκρανικά και ο ρώσος στα ρώσικα, άσχετα με το ποιός είναι δημοσιογράφος. Πήγαινε ο ουκρανός βουλευτής πχ στη Ρωσία σε μια εκπομπή και μιλούσε στα ουκρανικά επειδή έτσι, περήφανος, παρόλο που ήξερε και ρώσικα.Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:37Δεν ειναι αυτο. Η ουκρανια ειναι πρακτικα ρωσοφωνη χωρα. Αλλα στα μμε απαγορευεται στους δημοσιογραφους η χρηση αλλης γλωσσας απο την ουκρανικη. Ετσι ειναι πολυ συνηθες ο δημοσιογραφος να ρωταει στα ουκρανικα και ο συνεντευξιαζομενος στα ρωσικαvagabondo έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:14Η μία μιλάει στα ρώσικα, ο άλλος στα ουκρανικά και συνεννοούνται χωρίς μεταφραστή.Kauldron έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:22
Εδώ τα παραδέχονται φόρα παρτίδα σε συνεντεύξεις:
https://twitter.com/anatoliisharii/stat ... 6420817920
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τι θες να πεις; Ότι ο Πούτιν επιχειρεί εθνοκάθαρση στους Ρώσους; Έχει βάλει Ρώσους να πολεμάνε άλλους Ρώσους; Να σκεφτούμε ποιος επωφελείται, μπας και βρούμε για ποιον δουλεύει τότε.vagabondo έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:14Η μία μιλάει στα ρώσικα, ο άλλος στα ουκρανικά και συνεννοούνται χωρίς μεταφραστή.Kauldron έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:22Δημοκράτης έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:17
ε ναι και καθώς τους πετάνε τραβάνε και ένα βίντεο υψηλής ανάλυσης και μετά το μοιράζουν κι όλας![]()
Σταμάτα ρε λέμε να ανεβάζεις ότι μαλακία διαβάσεις στο ίντερνετ, έλεος
Εδώ τα παραδέχονται φόρα παρτίδα σε συνεντεύξεις:
https://twitter.com/anatoliisharii/stat ... 6420817920
Ξέρω Πολωνό που συνεννοείται πολύ καλά με Ρώσους. Και λοιπόν;vagabondo έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:47Ναι αυτό γίνεται πάνω από 10 χρόνια. Έβλεπα εκπομπές να μιλάει ο ουκρανός στα ουκρανικά και ο ρώσος στα ρώσικα, άσχετα με το ποιός είναι δημοσιογράφος. Πήγαινε ο ουκρανός βουλευτής πχ στη Ρωσία σε μια εκπομπή και μιλούσε στα ουκρανικά επειδή έτσι, περήφανος, παρόλο που ήξερε και ρώσικα.Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:37Δεν ειναι αυτο. Η ουκρανια ειναι πρακτικα ρωσοφωνη χωρα. Αλλα στα μμε απαγορευεται στους δημοσιογραφους η χρηση αλλης γλωσσας απο την ουκρανικη. Ετσι ειναι πολυ συνηθες ο δημοσιογραφος να ρωταει στα ουκρανικα και ο συνεντευξιαζομενος στα ρωσικαvagabondo έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:14
Η μία μιλάει στα ρώσικα, ο άλλος στα ουκρανικά και συνεννοούνται χωρίς μεταφραστή.
Άντε θα το δεχτώ επειδή είσαι 'σύ.Green Dragon έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:44Μπα, ειδικά για το δεύτερο. Για το πρώτο μπορεί να είμαστε όντως ψηλά (όχι πρώτοι) γιατί είμαστε κομπλεξικοί.
Θάρρος να τα βάλουν με μια "υπερδύναμη" , εφευρετικότητα να φτιάχνουν αλεξίσφαιρα με σίδερα, ψυχική δύναμη να έχουν χάσει μέλη της οικογένειας τους και να διατηρούν το χαμόγελο τους, αποφασιστικότητα, πείσμα με την καλή έννοια έχασαν εδάφη και ανακοίνωναν ότι θα τα πάρουν πίσω και κανείς δεν τους πίστευε όλοι λέγαμε ότι θα συνθηκολογήσουν θα μπορούσα να γράφω ώρες.πετρος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:34'' Για αυτό και μόνο οι Ουκρανοί αξίζουν πολλά χωρίς να ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες αρετές τους.'' Θυμησε μας αυτες τις, πασιγνωστες, αρετες...Niki έγραψε: 10 Οκτ 2022, 18:17 Γενικά κατέρρευσε ο μύθος της υπερδύναμης που ήθελε να έχει λόγο σε όλο τον πλανήτη.
Με απλά λόγια ξεφτιλίστηκαν.
Όποιος δεν τα καταλαβαίνει αυτά εθελοτυφλεί.
Για αυτό και μόνο οι Ουκρανοί αξίζουν πολλά χωρίς να ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες αρετές τους.![]()
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Πανηγύριζαν γιατί σκοτώθηκε κατά λάθος μια Ρωσίδα;;;;Kauldron έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:02Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι πανηγύριζαν οι ουκρολάγνοι παντού.Chainis έγραψε: 10 Οκτ 2022, 14:00Προφανώς δεν τα είδα, προσπαθώ να βλέπω όσο το δυνατόν λιγότερα εμετικά.Kauldron έγραψε: 10 Οκτ 2022, 13:47
H Dugina δεν ήταν καθόλου παράπλευρη απώλεια.
Άλλωστε κάτι Οργισμένοι εδώ μέσα, και κάτι άλλοι είχαν ποστάρει κάτι εμετικά. Φυσικά εσύ "δε τα είδες".
Η Ντουνκίνα ήταν στο αυτοκίνητο του πατέρα της, αυτός ήταν ο στόχος και το ξέρεις.
Βλέπεις με το δικό σου μάτι μάλλον ότι δεν βλέπει κανένας άλλος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
υπήρχαν διώξεις ακόμα και για αυτούς που μιλούσαν ελληνικάvagabondo έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:47Ναι αυτό γίνεται πάνω από 10 χρόνια. Έβλεπα εκπομπές να μιλάει ο ουκρανός στα ουκρανικά και ο ρώσος στα ρώσικα, άσχετα με το ποιός είναι δημοσιογράφος. Πήγαινε ο ουκρανός βουλευτής πχ στη Ρωσία σε μια εκπομπή και μιλούσε στα ουκρανικά επειδή έτσι, περήφανος, παρόλο που ήξερε και ρώσικα.Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:37Δεν ειναι αυτο. Η ουκρανια ειναι πρακτικα ρωσοφωνη χωρα. Αλλα στα μμε απαγορευεται στους δημοσιογραφους η χρηση αλλης γλωσσας απο την ουκρανικη. Ετσι ειναι πολυ συνηθες ο δημοσιογραφος να ρωταει στα ουκρανικα και ο συνεντευξιαζομενος στα ρωσικαvagabondo έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:14
Η μία μιλάει στα ρώσικα, ο άλλος στα ουκρανικά και συνεννοούνται χωρίς μεταφραστή.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αρχισε παλι τις τσιριδες ο Ζελες? Δεν αντεχω. Δωστε την νικη στην Ουκρανια γιατι δεν αντεχω πλεον
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Κι εγώ ξέρω έλληνα που συνεννοείται πολύ καλά με κινέζους.sharp έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:51Ξέρω Πολωνό που συνεννοείται πολύ καλά με Ρώσους. Και λοιπόν;vagabondo έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:47Ναι αυτό γίνεται πάνω από 10 χρόνια. Έβλεπα εκπομπές να μιλάει ο ουκρανός στα ουκρανικά και ο ρώσος στα ρώσικα, άσχετα με το ποιός είναι δημοσιογράφος. Πήγαινε ο ουκρανός βουλευτής πχ στη Ρωσία σε μια εκπομπή και μιλούσε στα ουκρανικά επειδή έτσι, περήφανος, παρόλο που ήξερε και ρώσικα.Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:37
Δεν ειναι αυτο. Η ουκρανια ειναι πρακτικα ρωσοφωνη χωρα. Αλλα στα μμε απαγορευεται στους δημοσιογραφους η χρηση αλλης γλωσσας απο την ουκρανικη. Ετσι ειναι πολυ συνηθες ο δημοσιογραφος να ρωταει στα ουκρανικα και ο συνεντευξιαζομενος στα ρωσικα
Άσε ρε sharp...
Occasio facit furem
Τα πλήγματα στο ουκρανικό δίκτυο ηλεκτροδότησης:
https://twitter.com/rybar_en/status/157 ... ukrania%2F
https://twitter.com/rybar_en/status/157 ... ukrania%2F
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρώτα τους για ποιό λόγο πανηγύριζαν. Πάντως και εδώ μέσα, και στα ΚΜΔ πανηγύριζαν.Chainis έγραψε: 10 Οκτ 2022, 20:53Πανηγύριζαν γιατί σκοτώθηκε κατά λάθος μια Ρωσίδα;;;;
Βλέπεις με το δικό σου μάτι μάλλον ότι δεν βλέπει κανένας άλλος.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-