!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ορέστης 35

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Εμένα με πήρε ο ύπνος στην παραλία. Μετά θυμήθηκα μια είδηση για έναν παρουσιαστή που τον βίασαν στην παραλία και ξύπνησα.

Αυτός ο ξενοδόχος είναι τελείως αναίσθητος. Τι κάνει αυτό το βόμβο ρωταω. Το ψυγείο μας μου λέει και χαμογελάει.
Ορέστης 35

Αντί να μου δώσει ένα πιο ήσυχο δωμάτιο το καθίκι προτίμησε να κάνω check out.
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

Ορέστης 35 έγραψε: 03 Σεπ 2019, 22:03
xameno kormi έγραψε: 03 Σεπ 2019, 21:59
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Σεπ 2019, 21:54

Πήγα μέχρι κάτω κάτω. Υπαρχουν μικροί κολπίσκοι αλλά δεν είχαν γυμνιστές. Τα υπόλοιπα είναι με ξαπλώστρες.
δεν γινεται, κατι λαθος εγινε, ρωτησες κανενα ντοπιο;
Φίλε οι ντόπιοι μόλις γλυκαθουν στο χρήμα καταστρέφουν τον τόπο τους. Εδώ νομίζουν ότι θα γίνουν Μυκονος, θα έχουν τιμές Μυκόνου, αλλά με υπηρεσίες ο,τι να ναι.
σεπτεμβρη 89 εως ιούλη 90 ήμουν εκεί, θυμάμαι 1 ψαροταβερνα μέ φθηνες τιμες για τότες, 1 δίσκο πού έβαζε συνέχεια τό
ντόντ γιου φοργκετ τών σιμπλ μάιντς καί επίσης οί παλιότεροι θυμόνταν τά γυρίσματα τής μανταλένας μέ τή βουγιούκλω καί
τά πιπεράτα τών παρασκηνίων όπου ό παπαμιχαήλ τά είχε φτιάξει μέ τήν διαμαντίδου.....
επίσης αξέχαστες οί σκηνές στή πλάζ όπου οί τουρίστες χάζευαν τούς πιτσιρικάδες πού μίλαγαν μεταξύ τους μέ τό "ρέ μαλάκα",
δεν ξερω υπάρχει ακόμα ό τύπος μέ τά χαρακτηριστικά νεάντερταλ πού νοίκιαζε βάρκες-κανό καί πού όποτε πήγαινε νά πιάσει
τίς ρώγες τών γυμνόστηθων έτρωγε χαστούκια.....είχε γίνει viral στή πάρο-αντιπαρο,
άα υπήρχε καί ένα μπάρ πού τό είχαν κάποιοι αυστριακοί μέ καλή μουσική
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Ορέστης 35

sibylic έγραψε: 04 Σεπ 2019, 03:54
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Σεπ 2019, 22:03
xameno kormi έγραψε: 03 Σεπ 2019, 21:59

δεν γινεται, κατι λαθος εγινε, ρωτησες κανενα ντοπιο;
Φίλε οι ντόπιοι μόλις γλυκαθουν στο χρήμα καταστρέφουν τον τόπο τους. Εδώ νομίζουν ότι θα γίνουν Μυκονος, θα έχουν τιμές Μυκόνου, αλλά με υπηρεσίες ο,τι να ναι.
σεπτεμβρη 89 εως ιούλη 90 ήμουν εκεί, θυμάμαι 1 ψαροταβερνα μέ φθηνες τιμες για τότες, 1 δίσκο πού έβαζε συνέχεια τό
ντόντ γιου φοργκετ τών σιμπλ μάιντς καί επίσης οί παλιότεροι θυμόνταν τά γυρίσματα τής μανταλένας μέ τή βουγιούκλω καί
τά πιπεράτα τών παρασκηνίων όπου ό παπαμιχαήλ τά είχε φτιάξει μέ τήν διαμαντίδου.....
επίσης αξέχαστες οί σκηνές στή πλάζ όπου οί τουρίστες χάζευαν τούς πιτσιρικάδες πού μίλαγαν μεταξύ τους μέ τό "ρέ μαλάκα",
δεν ξερω υπάρχει ακόμα ό τύπος μέ τά χαρακτηριστικά νεάντερταλ πού νοίκιαζε βάρκες-κανό καί πού όποτε πήγαινε νά πιάσει
τίς ρώγες τών γυμνόστηθων έτρωγε χαστούκια.....είχε γίνει viral στή πάρο-αντιπαρο,
άα υπήρχε καί ένα μπάρ πού τό είχαν κάποιοι αυστριακοί μέ καλή μουσική
Αυτές ήταν εποχές!
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

τί νά τή κάνεις τή μύκονο,αν είναι γιά μιά μπριζόλα καί κανα δυό μπύρες νά πληρώσεις 900ευρω ,
πώς είναι τώρα οί τιμές εκεί;
κυρίαρχα ονόματα:
τριανταφύλου,παλαιολόγος,μωράκης κ.λ.π

τή πέφτω γιά ύπνο, τά λέμε :wave:
Ορέστης 35

sibylic έγραψε: 04 Σεπ 2019, 04:08 τί νά τή κάνεις τή μύκονο,αν είναι γιά μιά μπριζόλα καί κανα δυό μπύρες νά πληρώσεις 900ευρω ,
κυρίαρχα ονόματα:
Oι τιμές εδώ είναι 8 ευρώ για μια σαλάτα. 2.80 για ένα σουβλάκι.
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Σεπ 2019, 04:12
sibylic έγραψε: 04 Σεπ 2019, 04:08 τί νά τή κάνεις τή μύκονο,αν είναι γιά μιά μπριζόλα καί κανα δυό μπύρες νά πληρώσεις 900ευρω ,
κυρίαρχα ονόματα:
Oι τιμές εδώ είναι 8 ευρώ για μια σαλάτα. 2.80 για ένα σουβλάκι.
:smt126 βαράνε στά καπούλια......καλη συνέχεια ορέστη
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:14 Daje θα με βοηθήσεις με τα Ιταλικά να ξεσκίσω τους ξενοδοχους στο tripadvisor;
Για ξεσκισμα εμενα να με υπολογιζεις μονο αν ειναι γυναικες.
Κρεας σε ανδρικους πισινους εγω δεν βαζω φιλε.
Ξεκαθαρα πραγματα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ορέστης 35

Καλημέρα παιδιά!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Σεπ 2019, 09:16 Καλημέρα παιδιά!

Εικόνα
Απέραντη παραλία :romance-hearteyes:
Ορέστης 35

Θα σας πω πως έπαθα Ηλιαση να γελάσετε.
Ορέστης 35

Που λέτε παρότι στην Αντίπαρο περνούσα ωραία, βαρεσα ragequit και έβγαλα εισιτήριο για Πειραιά. Στην παραλία των γυμνιστών είχα χτες δει μια μιλφομουναρα με βραζιλιάνικη κωλαρα, τέλεια σχηματισμένα χείλη και εφηβικό στήθος. Ήθελα να κάτσω κοντά της αλλά ντράπηκα και έστρωσα πετσέτα στα 20 μέτρα. Ένας γέρος την προσκάλεσε να ξαπλώσει δίπλα του, αλλά αυτή του αρνήθηκε ευγενικά. Την κοίταζα συνέχεια από απόσταση. Τότε αυτή γύρισε και με κοίταζε επιμονα κρυμμενη κάτω απ' το καπέλο της. Δε χρειάστηκε κάτι περισσότερο. Νομίζω ότι μου έκανε κάτι νοήματα με τα χείλια αλλά δε μπορούσα να δω καθαρά, αυτή όμως έβλεπε καθαρα κάτι πιο ευμεγέθες που τη χαιρετούσε. Αρχισε να ανοιγοκλείνει το πόδι της για να το κάνει να χορεύει. :003:

Το αντηλιακό μου είχε τελειώσει και καιγομουν. Έφυγα από την παραλία καταριομενος την ατολμία μου. Ίσως αν είχα στρώσει πιο κοντά να της έπινα την κουβέντα. Οι γυναίκες σε προσκαλούν με το βλέμμα όταν θέλουν να τους μιλήσεις...
Ορέστης 35

Να πω εδώ ότι τέτοια παιχνίδια δεν γίνονται στις παραλίες γυμνιστων. Θα το είχα προσέξει να είστε σίγουροι. Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του, την παρέα του. Δε μιλάνε πολύ. Τα βλέμματα είναι πιο διακριτικά από ότι στις κανονικές παραλίες. Επομένως με την Ιταλιδα ή γαλλιδα μιλφαρα σπάσαμε τα όρια. :D Και σίγουρα δεν ήταν τυχαίο που επέλεξε εμένα ανάμεσα στους τόσους. :8)
istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Σεπ 2019, 22:16 Που λέτε παρότι στην Αντίπαρο περνούσα ωραία, βαρεσα ragequit και έβγαλα εισιτήριο για Πειραιά. Στην παραλία των γυμνιστών είχα χτες δει μια μιλφομουναρα με βραζιλιάνικη κωλαρα, τέλεια σχηματισμένα χείλη
επιτέλους μια ρομαντική ψυχή, να προσέχει και πρόσωπο
εύγε τύπε!
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
Ορέστης 35

Οι χάρτες γκουγλ λένε υπάρχουν 3 ΑΤΜ στο λιμάνι του Πειραιά μέσα στη θάλασσα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση