!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Οι μηχανες δεν κοιμουνται
Εσύ είσαι μόνη σου, δίχως φίλους και κωλοχτυπιέσαι. Εμείς δεν έχουμε θέμα. Τα βρίσκουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:06Γιατί όχι; Στο ίδιο ή παρόμοιο θέμα είχαν ξεκατινιαστεί και είχαν βγάλει τα προσωπικά τους... ευτυχή σώψυχα οι δύο ομοιοπαθείς φιλενάδες. Αν μη τι άλλο, λειτουργώ ως ενωτικό στοιχείο σε όλες τις ψυχωσικές περιπτώσεις που τραβάνε τα δικά τους ζόρια. Είναι κι αυτό κάτι.SeaHawk έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:57 Δηλαδη θεωρησατε ενα τοπικ με τιτλο "Το πτώμα του Τυρναβου" καταλληλο για να τα πειτε αυτα;![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γιατί όχι. Μην τυχόν πληγωθούν οι πενθούντες; Ότι εσύ σέβεσαι τους ανθρώπους με πένθος;SeaHawk έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:04Το επομενο βημα ειναι να πατε σε καμια κηδεια και να συνεχισετε εκει τις αντεγκλησεις σας πανω απο το μνημα την ωρα που ο παπας ψελνει "εν τοπο χλοερο εν τοπο αναψυξεως"
Ανωμαλιαρες.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Και σε πλερώνουμε για άνθρωπο δω μέσα ρε Σάλτα;
Πασιφάη έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:07
Μας καύλωσες βραδυάτικα μικρέ ανόητε. Με τέτοιες σκέψεις κοιμάσαι, όταν δεν γράφεις εδώ μέσα;
υπονοείς κάτι?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
΄γω κατάλαβα οτι ο Γιαννό οργιάζει
Spoiler

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Τί να υπονοήσω; Είναι μαλάκας ο άνθρωπος.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ουστι νεκροφιλες υγραινεστε σε νηματα νεκρων
όχι ρε, τον Γιαννό ρώτησα
αλλα οκ, διευκρίνησα μέσω enaon
Το ποιός υγραίνεται είναι εμφανές. Θα σου πρότεινα έτσι για αλλαγή ένα πορν χαμπ να στανιάρεις την πέτσα σου.
Οκ. Βάζε παραθέσεις μαρή.
φτάνουν ή να βάλω κι άλλα?
Είσαι νιος? Είσαι λεβέντης?

- Υδράργυρος
Αυτο που ο κουλης στην αμερικη, τι φαση? Παει και αυτος σαν τον γκουαιδο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 0 Απαντήσεις