Φυσικά.Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Οκτ 2021, 12:02Οι πρωτοι που ξεκινησαν ανταρτικο ποιοι ηταν οι αριστεροι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πιάστηκε το χέρι μου εδω μεσα απο τη φάπα, δεν αντεχω αλλο. Ειμαι και αριστερόχειρας εκτος απο αριστερος, και το δεξι δεν βολεύει. Φεύγω να ξαποστάσω λιγο.
- Obi Wan Iakobi
Ναι κοκκινησε τοσο πολυ που ο ανηψιος εξαφανιστηκε εντελως.Δεν ασχολουμαι με ξυλικια στα οπαδικα εκτος αν με προκαλεσουν.Ο ανηψιος προκαλεσε και τακουσε.Εσυ τωρα τι παριστανεις τον πολεμιο της βιας?ναι ολοι ανοιχτοχρωμοι ειστε οι αλλοι αλγερινοπακιστανοι αλλα ολο κατι φατσες απο υποσαχαρια αφρικη βλεπω τελικα η βεδουινα παιζει να ειναι και απο τους ανοιχτους.Εισαι και ασχετος,το αν εισαι ξανθος,καστανος,μελαχρινος,κοκκινομαλλης δεν εχει να κανει με φυλετικη ανωτεροτητα και ο Χιτλερ και πολλοι αλλοι δεν ηταν ξανθοι αυτο ειναι νορδικισμος που λες και ειχε απορριφθει απο τοτε.Το οτι οι μεσογειοι γενικα ειμαστε πιο σκουροι απο τους βορειοευρωπαιους δεν μας κανει μη μελη της λευκης φυλης.Πατε να πουλησετε και πνευμα τρομαρα σας.vantono έγραψε: 01 Οκτ 2021, 12:00
Με δουλεύεις? Δεν βλεπεις το σβερκο σου πόσο κόκκινο ειναι ακομα απο τον karapialis7, στο άλλο νημα?
Ο κλασιδιάρης σου όχι, δεν ειναι πιο λευκος απο εμενα. Ειμαι λίγο πιο ανοιχτόχρωμος απο αυτον, αλλα ενω ειμαι και εγω μαυροτσούκαλο, ποτέ δεν εχω επικαλεστει αριες φυλές και πουτσες μπλε, ουτε πιστευω σε φυλετικες καθαρότητες και τετοια. Θα ημουν πολυ αστειος αν τα πιστευα αυτά, ενω ειμαι μελαχρινος. Οσο αστειος ειναι ο νεοναζι φυλακόβιος αράπης σου.![]()
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Κι εγώ πάω δουλειά. ας αφήσουμε λίγο τους μαζόχες να ξεροκοκκινίσει ο σβέρκος τους και το βράδυ πάλι, που θα έχουν φάει και θα έχουν κοιμηθεί λιγάκι να ξεκουρατούν.vantono έγραψε: 01 Οκτ 2021, 12:07 Πιάστηκε το χέρι μου εδω μεσα απο τη φάπα, δεν αντεχω αλλο. Ειμαι και αριστερόχειρας εκτος απο αριστερος, και το δεξι δεν βολεύει. Φεύγω να ξαποστάσω λιγο.
(Άκυρο. Πάντα κοιμούνται καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου και πάντα κουρασμένοι είναι. Νευρολογικές διαταραχές
αν πας εξω απο χασαπικο με βιγκανοφυλλαδια και λες "φονια" τον χασαπη, παιζει να αρπαξεις καμμια ψιλη.vantono έγραψε: 01 Οκτ 2021, 11:10
Με την τελευταία πρόταση συμφωνώ 1000%. 2021 προς '22 δεν νοείται να κυκλοφορούν φυλλάδια και διαφημίσεις σε έντυπη μορφη, ειτε μιλάμε για κόμματα, είτε για ηλεκτρολογικά ο Σπύρος, είτε για σουβλατζιδικα ο Μπάμπης.
Αλλά όσον αφορά το από πάνω, εφόσον δεν ειναι παράνομο, εχω καθε δικαίωμα να μοιράζω οτι θελω ρε φίλε, απο τη στιγμή που δεν ασκώ βία. Δηλαδή αν εγω ήμουν υπάλληλος φυλλαδιάς γνωστού ρουπού πχορουμίτη σουβλατζή,και με εβαζε να παω να μοιράσω φυλλάδια "ο νοστιμότατος γύρος της στέπας" έξω(διευκρινίζω το "εξω") απο στέκι βίγκαν, ή σχολείο ή δημαρχείο ή οτιδηποτε, σημαίνει οτι πρέπει να με ξυλοκοπήσουν? Ελεος, δηλαδη, ας παραδεχτουμε και καποια πράγματα κοινης λογικης σε αυτο το νημα θεατρο του παραλόγου. 200 σελιδες φτάσαμε.
σωστο δε θαναι, αλλα θα ειναι πιθανο. πηγαινεις γυρευοντας.
το ιδιο εκαναν κι αυτοι. κι αν ηταν εξω απο τιπιτα γραφεια της χ.α, καλως, και ας επαιζαν οσες φαπες θελουν.
αλλα εξω απο σχολειο, λαθος. εχει πολλους "αμαχους"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Obi Wan Iakobi
Ειδες που εχω δικιο?χειροκροτας 200 μπουχεσες που πανε να πουλησουν μαγκια σε 2 ατομα αλλα οταν τις μαζευουν σκουζουν για φασιστικη βια.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Μλκ μου, κατέβασαν τα εκαμ για να αντιμετωπίσουν τα 19χρονα.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Obi Wan Iakobi
Στην καλη περιπτωσηΑσέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 12:13
αν πας εξω απο χασαπικο με βιγκανοφυλλαδια και λες "φονια" τον χασαπη, παιζει να αρπαξεις καμμια ψιλη.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Πως γίνεται να έχεις δίκιο όταν αντιπαρατίθεσαι με μένα ρε;Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Οκτ 2021, 12:14Ειδες που εχω δικιο?χειροκροτας 200 μπουχεσες που πανε να πουλησουν μαγκια σε 2 ατομα αλλα οταν τις μαζευουν σκουζουν για φασιστικη βια.
viewtopic.php?p=2149490#p2149501Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 12:13αν πας εξω απο χασαπικο με βιγκανοφυλλαδια και λες "φονια" τον χασαπη, παιζει να αρπαξεις καμμια ψιλη.vantono έγραψε: 01 Οκτ 2021, 11:10
Με την τελευταία πρόταση συμφωνώ 1000%. 2021 προς '22 δεν νοείται να κυκλοφορούν φυλλάδια και διαφημίσεις σε έντυπη μορφη, ειτε μιλάμε για κόμματα, είτε για ηλεκτρολογικά ο Σπύρος, είτε για σουβλατζιδικα ο Μπάμπης.
Αλλά όσον αφορά το από πάνω, εφόσον δεν ειναι παράνομο, εχω καθε δικαίωμα να μοιράζω οτι θελω ρε φίλε, απο τη στιγμή που δεν ασκώ βία. Δηλαδή αν εγω ήμουν υπάλληλος φυλλαδιάς γνωστού ρουπού πχορουμίτη σουβλατζή,και με εβαζε να παω να μοιράσω φυλλάδια "ο νοστιμότατος γύρος της στέπας" έξω(διευκρινίζω το "εξω") απο στέκι βίγκαν, ή σχολείο ή δημαρχείο ή οτιδηποτε, σημαίνει οτι πρέπει να με ξυλοκοπήσουν? Ελεος, δηλαδη, ας παραδεχτουμε και καποια πράγματα κοινης λογικης σε αυτο το νημα θεατρο του παραλόγου. 200 σελιδες φτάσαμε.
το ιδιο εκαναν κι αυτοι. κι αν ηταν εξω απο τιπιτα γραφεια της χ.α, καλως, και ας επαιζαν οσες φαπες θελουν.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ε, αυτά που λέω ακριβώς. Έτσι ούρλιαζαν και τα ορκς στο τουιτερ.Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2021, 11:55Πτολεμαίος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 11:30Ναι ρε, όποιος εξέφραζε την αντίθεση του στην πορεία σας με στυλιαρια και συνθήματα έξω από σχολειο αυτομάτως είναι ναζί.Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2021, 10:47
Ποιοι είναι άρρωστοι και τι είναι αρρώστια; Το να λές ψόφος σε υποστηρικτές το Χίτλερ ή των μαχαιροβγαλτών; Ρε πας καλά;
Θα έλεγε κανείς ότι η μισή και πλέον Ελλάδα είναι ναζί![]()
Άρρωστοι μλκ μου, άρρωστοι.
Όταν τους χαϊδεύεις είσαι. Κι όταν πας κόντρα στους αντιφασίστες τους χαϊδεύεις.
-"τι δουλειά είχαν να μοιράζουν φυλλάδια και κατάρες έξω από σχολείο;"
-"καρκίνο στην οικογένεια σου"
Μόλις πάρετε χαμπάρι τι ακριβώς θα πει αντιφασισμος ρε μλκς, σφύριξτε κλέφτικα.
Πρωτίστως ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ.
Τίποτα και σε κανέναν.
Μεγαλύτερος αντιφασιστας (βάσει τρόπου ζωής) είμαι εγώ από το κάθε τσογλανι που ωρυεται στα σοσιαλ για ναζί.
Άκου" όταν πας κόντρα στους αντιφασιστας".
Ναι ρε. Θα κάνω ότι μου λένε τα ορκς. Αντιφασιστικα πάντα.
Σοβαρεψου, όταν βγούμε για καφέ θα σε βάλω να πληρώσεις.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Obi Wan Iakobi
Ειναι αυτο που λενε ολο γ....ε κι ολο στο λοκο ποναμεvantono έγραψε: 01 Οκτ 2021, 12:07 Πιάστηκε το χέρι μου εδω μεσα απο τη φάπα, δεν αντεχω αλλο. Ειμαι και αριστερόχειρας εκτος απο αριστερος, και το δεξι δεν βολεύει. Φεύγω να ξαποστάσω λιγο.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Καταλαβα,απο Δρομοκαιτειο ποσταρεις.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μεγάλες πιθανότητες, συμφωνώ. Ομως εν προκειμένω, οι αριστεροι πηγαν εξω απο σχολείο για το μοιρασμα φυλλαδίων, οχι εξω απο αβγίτικη Τ.Ο. Οπότε, ειναι δυο εντελως διαφορετικες περιπτωσεις. Να μου πεις βεβαια, που να φανταστουν οτι το σχολείο ειχε γινει άντρο νεοναζιστικών ορφανών. Για αυτο και πηγαν εντελως απροετοιμαστα και χαλαρά.Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 12:13αν πας εξω απο χασαπικο με βιγκανοφυλλαδια και λες "φονια" τον χασαπη, παιζει να αρπαξεις καμμια ψιλη.vantono έγραψε: 01 Οκτ 2021, 11:10
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-