Έχει να αλλάξει φανελάκι 10 χρόνια αλλά φοβάται τον κορωνοϊό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απλα εναι ιδρωμενο το φανελακι γιατι εχει κλασει μαλλι.
.
.
-
Αξιολογητής
Οι θρησκόληπτοι δεν ασχολούνται με πεζά πράγματα,όπως η εμφάνιση και η μόδα.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:36Έχει να αλλάξει φανελάκι 10 χρόνια αλλά φοβάται τον κορωνοϊό;
hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:32Το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι σε ανάπτυξη από το 2003 και πήρε έγκριση μόλις πέρυσι τον Δεκέμβριο, δηλαδή 16 χρόνια αργότερα και μιλάμε για μια ασθένεια που έχει θνησιμότητα ως και 90% και ΕΧΕΙ δοκιμαστεί σε ανθρώπους. Αδειοδοτήθηκε με βάση τα αποτελέσματα ζωντανών δοκιμών σε ασθενείς του έμπολα.NewModelArmy έγραψε: 27 Δεκ 2020, 13:45 Το ξερατε οτι κυκλοφορει κανονικα εμβολιο για τον εμπολα;Φυσικα δοκιμες παρομοιες με των εμβολιων για τον κορωνοιο δεν εγιναν γιατι κανενας δεν ειναι τρελλος να εκτεθει σε εμπολα.Με βαση τα πειραματα σε ζωα το κυκλοφορησαν .Φανταστειτε τι θα ακουγαμε αν γινοταν κατι τετοιο με τα κορωνοεμβολια.
Μεταφέρεις λανθασμένες και εντελώς άτοπες πληροφορίες.
Σύγκριση:

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ουτε αυτο ειναι σίγουρο.
Οσοι περασαν ελαφρια τον ιο έχουν γενικα ειχαν λιγοτερα αντισωματα απο αυτους που το περασαν πιο βαρεια.
Η ποσοτικη σύγκριση των αντισωματων μπορει να μην λεει τιποτα.
- hellegennes
Τι ιδρωμένο; Από άσπρο έχει γίνει σχεδόν γκρι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Αν κάτι πρέπει να μας στενοχωρεί σε αυτές τις φωτογραφίες, είναι η έλλειψη ενός τιμητικού αγήματος.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2020, 10:59 Μάγκες μου δεν παιζόσαστε!
Και στη Γαλλία με τον ίδιο τρόπο μεταφέρουν το εμβόλιο
Αλλά οι Γάλλοι ταξιτζήδες/λοιμωξιολόγοι δεν άρχισαν τις θεωρίες
![]()
Εχει ζωνες σαφως πιο εντονου γκριζαρισματος απο αλλες που μπορει να οφειλονται σε ιδρωτα η σε περισσοτερη βρωμια. Προτιμησα την καλυτερη εκδοχη.
.
Έκλασε γιατί ξέρει ότι συνεργάζεται με απατεώνες ψευταράδες αλλά νομίζει πως δεν έχουμε άλλη λτση
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Αξιολογητής
Νομίζω σε μια φάση πρίν τον εμβολιασμό χτύπησε και το ξύλο της καρέκλας για γούρι.Επιστήμονας να σου τύχει.
Καλά, εσύ να διαβάζεις το Crash που σου λέει την αλήθεια. Αλλωστε, γιά κάτι τύπους σαν εσένα δημιουργήθηκε.Μπίστης έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:17Leporello έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:13Πόσο πιό χαμηλά θα πέσεις Αρίστο; Το Crash έφερες γιά πηγή;Αρίστος έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:05Νέο σοκ για τα εμβόλιο Pfizer & Moderna: Μόνο 3 μήνες διαρκεί η ανοσία – Θα εμβολιάζονται 4 φορές ανά έτος οι άνθρωποι!
https://crashonline.gr/ygeia/1478534/ne ... anthropoi/![]()
![]()
https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/12/2 ... formation/![]()
Εσύ έπιασες πάτο.
Τα χόαξες δεν διαψεύδοτν ποτέ μπούρδες της κυβέρνησης. Πληρωμένοι λακέδες είναι, ούτε καν στρατευμένα πρόβατα σαν κι εσένα
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αξιολογητής έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:21https://www.google.com/amp/s/m.naftempo ... is-modernaLeporello έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:13Πόσο πιό χαμηλά θα πέσεις Αρίστο; Το Crash έφερες γιά πηγή;Αρίστος έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:05Νέο σοκ για τα εμβόλιο Pfizer & Moderna: Μόνο 3 μήνες διαρκεί η ανοσία – Θα εμβολιάζονται 4 φορές ανά έτος οι άνθρωποι!
https://crashonline.gr/ygeia/1478534/ne ... anthropoi/![]()
![]()
https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/12/2 ... formation/
Αλήθεια είναι.
Σε ένα μήνα θα διαπιστώσουν κάποιοι, ότι η ανοσία από το εμβόλιο τής Moderna διαρκεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 μήνες.
1.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Τηρούμε τα μέτρα. Απολυμαίνουμε με χλωρίνη.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Dwarven Blacksmith
Σε τι ακριβώς θα πρέπει να μου αλλάξει γνώμη αυτό;Αρίστος έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:28Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:21 Τα αποτελέσματα των αποφάσεων του συντονισμού είναι αυτά.
Δες τι λεει και η διαχειριση για το θεμα για να μην κανεις τζαμπα το κοκκορακι εδω μεσα μπουλη.
.Spiros252 έγραψε: 27 Δεκ 2020, 08:30Λιγότερο από 6 μήνες είναι οι τελευταίες εκτιμήσεις.Αρίστος έγραψε: 27 Δεκ 2020, 04:52
Οσο για το εμβολιο της Pfizer δεν ειναι γνωστος ο χρονος που θα διατηρειται ανοσια. Πιστευουν απο λιγους μηνες ως ενα χρονο αλλα δεν ειναι σιγουροι για τιποτα. Οπως δεν ειναι σιγουροι αν το εμβολιο εμποδιζει τη διαδοση του ιου.![]()
.
Δεν εμποδίζει λένε τη διάδοση του ιού. Αυτό είναι ένα τυφλό σημείο που δεν το έχω καταλάβει. Το εμβόλιο mRNA αποτρέπει την εισχώρηση του ιού στο σώμα, στα κύτταρα δηλαδή. Οπότε δεν μπορείς να μολυνθείς (αν σε πιάσει βέβαια).
Ωστόσο λένε ότι θα είσαι φορέας του ιού ίσως και συνεπώς θα ισχύουν τα μέτρα του νόμου ως έχουν και για τους εμβολιασθέντες. Δεν θα υπάρχει ελευθερία κυκλοφορίας και δραστηριοτήτων.
Ψέματα λέει βέβαια. Δεν λένε ότι δεν εμποδίζει τη μετάδοση. Λένε ότι δεν έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζει τη μετάδοση.
Σου λεει μην γινει καμια μ@λακια και κατα λαθος δεν μου κανουν το placebo
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7