!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Στο πλαίσιο της αντιεθνικιστικής προσπάθειας, προτείνω ως πρώτο βήμα την κατάργηση του "εμείς".
Δεν ξέρω πως το εκλαμβάνουν οι περισσότεροι αλλά εγώ κάθε φορά που διαβάζω "εμείς" σκιάζομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
χμμ... ύποπτο αυτό το "Βόρεια" Ήπειρος
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Γιατί; Υπάρχει έθνος που να αυτοαποκαλείται ηπειρωτικο ή κάτι παρόμοιο;
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Δεν υπάρχει Ηπειρωτικό έθνος; Ο Πύρρος (όχι ο Δήμας) τι ήταν;ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2018, 10:29Γιατί; Υπάρχει έθνος που να αυτοαποκαλείται ηπειρωτικο ή κάτι παρόμοιο;![]()
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Σου θυμίζω ότι το ελληνικό τα συμπεριλαμβάνει όλα αυτά, δηλαδή ηπειρωτικο, μακεδονικό κλπsharp έγραψε: 18 Ιουν 2018, 10:36Δεν υπάρχει Ηπειρωτικό έθνος; Ο Πύρρος (όχι ο Δήμας) τι ήταν;ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2018, 10:29Γιατί; Υπάρχει έθνος που να αυτοαποκαλείται ηπειρωτικο ή κάτι παρόμοιο;![]()
Εσείς σε λίγο θα μας λέτε για αθηναϊκό έθνος.
----
Πες μου λοιπόν ποιοι είναι αυτοί που σήμερα δηλώνουν ηπειρώτες (ενώ μάλιστα δεν είναι), ιδρύουν ανεξάρτητο κράτος και φτιάχνουν χάρτες με όλη την ήπειρο δικιά τους;
Θα ήταν λίγο χαζό να υποθέσουμε οτι ο realestateτατζής Τραμπ δεν έχει ενημέρωση για τέτοιου μεγέθους αγοραπωλησίες εντός σχεδίου αγροτεμαχίων
Εμένα άλλο με προβληματίζει από χθες προχθές και δεν μπορώ να το λύσω, έχω χαθεί στις πληροφορίες που ψάχνω
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Τώρα βρήκαν νέο τροπάρι, μετά το ''θα εμποδίσουμε τη συμφωνία κάποια στιγμή στο μέλλον, ενώ τώρα πέφτουν οι υπογραφές'' και το ''ίσως να μην περάσει από τα σκόπια, οπότε δε θα χρειαστεί να φύγουμε εμείς από τη συγκυβέρνηση''
Τέλος, πολιτικά δεν υπάρχετε πλέον, πώς να το κάνουμε δηλαδή;
https://www.protothema.gr/politics/arti ... ografotan/
Τέλος, πολιτικά δεν υπάρχετε πλέον, πώς να το κάνουμε δηλαδή;
https://www.protothema.gr/politics/arti ... ografotan/
Κώστας Κατσίκης στον «Θέμα 104,6»: Και την κυβέρνηση να ρίχναμε, η συμφωνία θα υπογραφόταν
«Είμαστε σοβαρό πολιτικό κόμμα, με αρχές και αξίες», ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
«Και την κυβέρνηση να ρίχναμε, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να αλλάξει», ανέφερε για να δικαιολογήσει την στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην Βουλή για το Σκοπιανό, μιλώντας στον «Θέμα 104,6»
, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης.
«Μπορούσαμε να την εμποδίσουμε;», διερωτήθηκε ο βουλευτής, αναφερόμενος στη συμφωνία με τα Σκόπια, για να απαντήσει «Όχι».
Όπως είπε, η κυβέρνηση δεν θα έπεφτε... αν ψήφιζαν υπέρ της πρότασης δυσπιστίας. «Ο κύριος Τσίπρας, θα ήταν ακόμα πρωθυπουργός και ο κ. Κοτζιάς υπουργός. Δεν θα μπορούσαμε να την εμποδίσουμε. Θα πήγαινα να την υπέγραφαν και μετά θα ξεκινούσαν οι διερευνητικές».
Για εμάς είπε, πρόκειται για μια προκαταρκτική συμφωνία.
Αναφερόμενος στις διαφοροποιήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ, ο κ. Κατσίκης είπε, «οι όποιες διαφωνίες είναι σεβαστές».
Μιλώντας συγκεκριμένα, για την Μανταλένα Παπαδοπούλου, ανέφερε: «Είπε θα πάει σπίτι της. Τέτοια στελέχη κάποια στιγμή θα ξανά στρατευτούν».
«Είμαστε σοβαρό πολιτικό κόμμα, με αρχές και αξίες», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ την 18 Ιουν 2018, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βασικά αστειεύομαι, αν και είμαι σίγουρος ότι αν στη θέση της Μακεδονίας έμπαιναν Σλαύοι Ηπειρώτες, θα είχαμε τα ίδια και θα διαβάζαμε επί χρόνια διάφορα για τον ένδοξο στρατηγό Πύρρο κλπ.
Επί της ουσίας δεν είμαι σίγουρος ότι η διαρκής άρνηση εύρεσης λύσης είναι η πιο συμφέρουσα πολιτική για την Ελλάδα. Περισσότερο μοιάζει με μικρό παιδί που πεισματικά αρνείται κάτι μέχρι που να τα χάσει όλα, όπως είδαμε.
Και φέρνω το παράδειγμα της Κύπρου, όπου και εκεί με την άρνηση αποδοχής της κατάστασης (χάθηκε το 1/3, το αποδέχομαι και προχωράω) θα έρθει κάποια στιγμή "εκ των άνωθεν" η χειρότερη για τον ελληνισμό λύση. Αυτή θα είναι ένα νέο σχέδιο Αναν, δηλ. κατάργηση των συνόρων και βέβαια επικράτηση του τουρκικού στοιχείου, αφού υπερτερεί σε 10πλάσια ποσότητα του ελληνικού. Ενώ μια αποδοχή θα έληγε το πρόβλημα και κανείς ΟΗΕ δεν θα μπορούσε να μεσολαβήσει, ώστε να το "λύσει".
Επί της ουσίας δεν είμαι σίγουρος ότι η διαρκής άρνηση εύρεσης λύσης είναι η πιο συμφέρουσα πολιτική για την Ελλάδα. Περισσότερο μοιάζει με μικρό παιδί που πεισματικά αρνείται κάτι μέχρι που να τα χάσει όλα, όπως είδαμε.
Και φέρνω το παράδειγμα της Κύπρου, όπου και εκεί με την άρνηση αποδοχής της κατάστασης (χάθηκε το 1/3, το αποδέχομαι και προχωράω) θα έρθει κάποια στιγμή "εκ των άνωθεν" η χειρότερη για τον ελληνισμό λύση. Αυτή θα είναι ένα νέο σχέδιο Αναν, δηλ. κατάργηση των συνόρων και βέβαια επικράτηση του τουρκικού στοιχείου, αφού υπερτερεί σε 10πλάσια ποσότητα του ελληνικού. Ενώ μια αποδοχή θα έληγε το πρόβλημα και κανείς ΟΗΕ δεν θα μπορούσε να μεσολαβήσει, ώστε να το "λύσει".
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Σαφώς και θα είχαμε τα ίδια, αν στην β. ήπειρο εμφανίζονταν π.χ. αλβανοί οι οποίοι δήλωναν ηπειρώτες, που κατακτήθηκαν από αλβανούς και Έλληνες.sharp έγραψε: 18 Ιουν 2018, 10:46 Βασικά αστειεύομαι, αν και είμαι σίγουρος ότι αν στη θέση της Μακεδονίας έμπαιναν Σλαύοι Ηπειρώτες, θα είχαμε τα ίδια και θα διαβάζαμε επί χρόνια διάφορα για τον ένδοξο στρατηγό Πύρρο κλπ.
Έτσι από περιέργεια... ποιοί είναι οι "εσείς";
Στα υπόλοιπα; Συμφωνείς;ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2018, 10:49Σαφώς και θα είχαμε τα ίδια, αν στην β. ήπειρο εμφανίζονταν π.χ. αλβανοί οι οποίοι δήλωναν ηπειρώτες, που κατακτήθηκαν από αλβανούς και Έλληνες.sharp έγραψε: 18 Ιουν 2018, 10:46 Βασικά αστειεύομαι, αν και είμαι σίγουρος ότι αν στη θέση της Μακεδονίας έμπαιναν Σλαύοι Ηπειρώτες, θα είχαμε τα ίδια και θα διαβάζαμε επί χρόνια διάφορα για τον ένδοξο στρατηγό Πύρρο κλπ.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Όσοι λέτε για την ύπαρξη μακεδονικού έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 2 Απαντήσεις