Σέρπικο έγραψε: 23 Φεβ 2025, 17:21
Ο άσσος, λέει, φορτωμένος....
Μα πώς..;
Ξεμπουκωσε ο σαματα, στο πρωτάθλημα έχει βγάλει ματιά με την απόδοση της η ομάδα με οφη και Λαμία...(οκ,στην Ευρώπη μας κυνηγάει η ΟΥΕΦΑ μαφια)
Παίζει ο ξεκουραστος πρώτος με τον κουρασμένο 4ο που είναι 8 βαθμούς πίσω και δίνει 1.70
Πόσο το θελες;
Έννοια σου, αν μια ομάδα έχει εξοχικο το Καραϊσκάκη είμαστε εμείς
Σέρπικο έγραψε: 23 Φεβ 2025, 17:21
Ο άσσος, λέει, φορτωμένος....
Μα πώς..;
Ξεμπουκωσε ο σαματα, στο πρωτάθλημα έχει βγάλει ματιά με την απόδοση της η ομάδα με οφη και Λαμία...(οκ,στην Ευρώπη μας κυνηγάει η ΟΥΕΦΑ μαφια)
Παίζει ο ξεκουραστος πρώτος με τον κουρασμένο 4ο που είναι 8 βαθμούς πίσω και δίνει 1.70
Πόσο το θελες;
Έννοια σου, αν μια ομάδα έχει εξοχικο το Καραϊσκάκη είμαστε εμείς
Πιστεύω να
έχεις καταλάβει ότι μιλάς με εντελώς άσχετους
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο Μαλεζάς ουσιαστικά βρήκε όλες τις αδυναμίες του Λουτσέσκου. Οι επιλογές του Ρουμάνου, το πλάνο παιχνιδιού του και τα αντανακλαστικά του, έθεσαν τον Στέλιο Μαλεζά ως πιθανό αντικαταστάτη του όταν αποφασιστεί πως ο Ρουμάνος θα αποχωρήσει. Δεν ξέρω πότε, δεν ξέρω την διάθεση επένδυσης από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, αλλά αν ο Μαλεζάς συνεχίσει έτσι, τότε σε κάποια φάση θα καθίσει τον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας. Από την οποία δεν θέλω να θυμηθώ πως αποχώρησε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.