ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 06 Φεβ 2025, 17:58https://www.protothema.gr/culture/artic ... ohoriseis/Misty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 17:00 Πρέπει να προσελκύσουμε και γυναίκες να μην είναι μόνη της η νύχτα..Και δεν ξέρω καλά το phorum για να τις καλέσω..
![]()
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΣΤΟ ΝΈΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ. ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΊΛΗΨΗΣ, ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΩΝ.
Αν δεν το τηρήσει η διοργανώτρια αρχή, θα αναδείξω το θέμα
Κανσελ μικμικ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Misty_Blue
Re: Phorum Forumvision #1
To scare myself with my own desert places.
Ποιοι ειστε εσεις που απαιτειτε; Απο φυγοπονους, αποχωρουντες, φορουμβιζιονιστας, αλλο τιποτα.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 06 Φεβ 2025, 17:58ΑΠΑΙΤΟΥΜΕMisty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 17:00 Πρέπει να προσελκύσουμε και γυναίκες να μην είναι μόνη της η νύχτα..Και δεν ξέρω καλά το phorum για να τις καλέσω..
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 06 Φεβ 2025, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Βλημμενα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Misty_Blue
Τώρα γιατί με πληγώνεις έτσι... 
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εννοείται είμαι μέσα και για το επόμενο. Το είχα ξαναγράψει άλλωστε. Και ο Dreamkey έχει δηλώσει ότι θα συμμετάσχει στο επόμενο.
viewtopic.php?f=18&t=57330&start=2115#p3850241
viewtopic.php?f=18&t=57330&start=2115#p3850241
Δήλωσε και ο DRH, οπότε έχουμε 5 μέχρι τώρα:
MOJ
SID
DRH
JIM
DRE
MOJ
SID
DRH
JIM
DRE
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Misty_Blue
Οκ, 6 τότε:
MOJ
SID
DRH
JIM
DRE
ΝΥΧ
MOJ
SID
DRH
JIM
DRE
ΝΥΧ
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Να καλέσουμε κόσμο με συχνή συμμετοχή στην κατηγορία Μουσική. Βλέπω αυτός ο Bandit59 συμμετέχει σε πολλά μουσικά νήματα και φαίνεται έμπειρος "μπλουζάς". Θα δώσει ξεχωριστό χρώμα στον διαγωνισμό. 
Ήταν ανάμεσα σ'αυτούς που είχα καλέσει πριν αρχίσει το πρώτο παιχνίδι. Εντωμεταξύ έβλεπα και ανεβάζατε μουσική σε νήματα για πολύ διαφορετικά μεταξύ τους είδη μουσικής και σκεφτόμουν ότι θα υπάρχει ποικιλία στις συμμετοχές, αλλά όπως είπα και πριν δεν έχω ξαναδεί πιο ομοιόμορφο παιχνίδιJimmy81 έγραψε: 06 Φεβ 2025, 18:35 Να καλέσουμε κόσμο με συχνή συμμετοχή στην κατηγορία Μουσική. Βλέπω αυτός ο Bandit59 συμμετέχει σε πολλά μουσικά νήματα και φαίνεται έμπειρος "μπλουζάς". Θα δώσει ξεχωριστό χρώμα στον διαγωνισμό.![]()
- Misty_Blue
Αφού ο, τιδήποτε διαφορετικό στην αρχή πήγαινε άπατο..
.
Οι βαθμοί πήγαιναν σε κομμάτια παρόμοια...Από ένα σημείο και μετά ήταν βαρετό.
Και τα διαφορετικά μετά ήταν απλά τρολ...
Οι βαθμοί πήγαιναν σε κομμάτια παρόμοια...Από ένα σημείο και μετά ήταν βαρετό.
Και τα διαφορετικά μετά ήταν απλά τρολ...
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΌΤΙ ΕΊΧΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ;;;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Misty_Blue
Αυτό κατάλαβες;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 06 Φεβ 2025, 18:56 ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΌΤΙ ΕΊΧΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misty_Blue την 06 Φεβ 2025, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι ναι, υπολογίστε και την Γκουν... εεεε τη νύχτα
δώστε μου λίγο χρόνο και ίσως καταφέρω να φέρω γκεστ διαμάντι
δώστε μου λίγο χρόνο και ίσως καταφέρω να φέρω γκεστ διαμάντι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση