!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Τοξοβόλος_UK
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Έχω ακόμα νεύρα. Πιάστηκα με 2-3. Μια καργιόλα χώθηκε μπροστά μου και έγινε της πουτάνας . Με άκουσε όλο το εκλογικό. Με υποστήριξε και από πίσω μου με τον οποίο είχαμε πιάσει κουβέντα και έβλεπε επί μισή ώρα πως ήταν η γραμμή. Σηκώθηκε και πήγε πίσω από τη ρόμπα που την έκανα.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην μπορεί να διαχειριστεί τον κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ. ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑΣ. Έχω εξοργιστεί λέμε.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην μπορεί να διαχειριστεί τον κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ. ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑΣ. Έχω εξοργιστεί λέμε.
- EKPLIKTIKOS
Ρε δικέ μου πρώτη φορά κάθεσαι σε ουρά στη γιολαντα?Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Σεπ 2023, 12:33 Έχω ακόμα νεύρα. Πιάστηκα με 2-3. Μια καργιόλα χώθηκε μπροστά μου και έγινε της πουτάνας . Με άκουσε όλο το εκλογικό. Με υποστήριξε και από πίσω μου με τον οποίο είχαμε πιάσει κουβέντα και έβλεπε επί μισή ώρα πως ήταν η γραμμή. Σηκώθηκε και πήγε πίσω από τη ρόμπα που την έκανα.
Αποκλείεται να μην ήταν οργανωμένοι.
- Τοξοβόλος_UK
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφίζουν 200 το λεπτό - 45.000 έχουν ήδη προσέλθει στις κάλπες, πάνω από 10.000 νέα μέλη
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -nea-meli/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Τοξοβόλος_UK
Σε ΚΑΜΙΑ εκλογική διαδικασία δεν έχω αναγκαστεί να περιμένω τόσο. Έλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ εντελώς γαμώ το σπιτάκι τους. Και δεν έχω ψηφίσει λίγες φορές.EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Σεπ 2023, 12:34Ρε δικέ μου πρώτη φορά κάθεσαι σε ουρά στη γιολαντα?Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Σεπ 2023, 12:33 Έχω ακόμα νεύρα. Πιάστηκα με 2-3. Μια καργιόλα χώθηκε μπροστά μου και έγινε της πουτάνας . Με άκουσε όλο το εκλογικό. Με υποστήριξε και από πίσω μου με τον οποίο είχαμε πιάσει κουβέντα και έβλεπε επί μισή ώρα πως ήταν η γραμμή. Σηκώθηκε και πήγε πίσω από τη ρόμπα που την έκανα.
Η αυξημένη συμμετοχή στα αστικά κεντρα και την Κρήτη ευνοεί τον Κασσελακη θεωρώ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Σεπ 2023, 12:36 Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφίζουν 200 το λεπτό - 45.000 έχουν ήδη προσέλθει στις κάλπες, πάνω από 10.000 νέα μέλη
Πλάκα κάνω για την ελληνική πραγματικότητα. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ήταν οργανωμένοι, πέραν των "οργανωμένων εξωκομματικών".
ΥΓ: Πάντως εγώ πέρασα το πρωί να πάρω καφέ απέναντι από εκλογικό κέντρο και δεν υπήρχε μεγάλη κίνηση. Ίσως βέβαια είμαστε late sleepers εδώ στα νότια.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σε κάθε περίπτωση, πραγματικά δεν μπορώ προς το παρόν να καταλήξω στο αν η απρόσμενη εισροή ψηφοφόρων οφείλεται σε εξωκομματικούς που βλέπουν τον Κασσελάκη ως ηρωϊκό μονομάχο απέναντι στον Μητσοτάκη (και από τέτοιους άλλο τίποτα) ή εσωκομματικούς αριστερούς που ενώ είχαν ψιλοπαραιτηθεί από τη φάση, τώρα επιχειρούν το τελευταίο λαστ σταντ.
Κάποια ιδέα;
Κάποια ιδέα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
Όποιος πάει να ψηφίσει Αθήνα ας οπλιστεί με κουράγιο. Πάρτε νερά κτλ . Γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ. Θα περιμένετε μίνιμουμ μισή ώρα. Βάλτε και μάσκες ο μισός κόσμος θα κολλήσει COVID με τέτοιες συνθήκες.
Τι λέει ρε παιδιά; Πώς πάει το μάπετ σόου; Πότε θα έχουμε έξιτ πολς, που μας έχει φάει η αγωνία;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Τοξοβόλος_UK
Και τα 2. Ήδη είναι 20 k τα νέα μέλη που γράφτηκαν ως τώρα. Τυπώνουν νέες φόρμες μελών σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Ηρακλείου σύμφωνα με ΠΘ.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2023, 12:42 Σε κάθε περίπτωση, πραγματικά δεν μπορώ προς το παρόν να καταλήξω στο αν η απρόσμενη εισροή ψηφοφόρων οφείλεται σε εξωκομματικούς που βλέπουν τον Κασσελάκη ως ηρωϊκό μονομάχο απέναντι στον Μητσοτάκη (και από τέτοιους άλλο τίποτα) ή εσωκομματικούς αριστερούς που ενώ είχαν ψιλοπαραιτηθεί από τη φάση, τώρα επιχειρούν το τελευταίο λαστ σταντ.
Κάποια ιδέα;
- EKPLIKTIKOS
Ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι. Γιατί έχεις αγωνία; Προδιαγεγραμμενο. Και μην ακούς εδώ τους και καλά αριστερούς κ αναρχικους που λένε ότι δε θα τον ψηφίσουν κ τέτοια καλαμπούρια. Να τους θυμίσω ότι ψήφισαν ΓΑΠ το 2009Isildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 12:52 Τι λέει ρε παιδιά; Πώς πάει το μάπετ σόου; Πότε θα έχουμε έξιτ πολς, που μας έχει φάει η αγωνία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση