!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Κανείς δεν νοιάζεται για την Ελλάδα, ούτε καν εσύ.
Δεν διαφωνούμε.Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:35Το μπουρδέλο η Ελλάδα να δεις τι ζημιωμένο θα βγει. Με τους μισθούς πείνας που έφεραν τα μνημόνια της δεξιάς και της σοσιαλοδημοκρατίας.stavmanr έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:33Δεν έχω λόγο ούτε να το πιστέψω ούτε να μην το πιστέψω.
Όπως έχω γράψει, η έκβαση του πολέμου είναι καταστροφική καί για τις δύο πλευρές.
Όποιος κι αν νικήσει θα βγει από τη μάχη εξίσου κατεστραμμένος.
Ο Πούτιν δεν μπορεί να ταΐσει τον κόσμο που έχει ήδη στη χώρα του, θα ξαναστηλώσει την Ουκρανία υπό την κατοχή του αν κερδίσει;
Απλά θα καταφέρει να κάνει καί τις δύο περιοχές τσιγγάνικους καταυλισμούς. Τα πολύ βασικά και εκείνα με το ζόρι.
Μόνο λίγο στο ...μπουρδέλο. Έχουμε μεταξύ μας διαφορετική προσέγγιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Ελλάδας.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι όλα ξεκίνησαν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Να τους χαιρόμαστε, λοιπόν, τους εισβολείς.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Για την διεφθαρμένη Ελλάδα που αλωνίζουν οι δεξιοί και τα ορφανά του πασοκ, θεωρώντας την τσιφλίκι τους και ζουν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, εννοείται ότι την έχω γραμμένη στ' αρχίδια μου.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
-
talaipwros
Γιατί, για να έχουν να λένε " δεν ειμαστε ρεζιλια, αλλα μας εφαγε το ΝΆΤΟ ";vagabondo έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:35Όρμα τότε ρε μεγάλε.talaipwros έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:31 Η μεγάλη ήττα της Ρωσίας μετά απο αυτό το ρεζιλίκι που έπαθε στην Ουκρανία, ειναι οτι πλεον δεν αποτελεί φόβητρο.
Τους βγηκε τζανετακος ο μπλιατ.
Να ξερουν οτι τους φαγανε οι Ουκρανοί
talaipwros έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:48Γιατί, για να έχουν να λένε " δεν ειμαστε ρεζιλια, αλλα μας εφαγε το ΝΆΤΟ ";vagabondo έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:35Όρμα τότε ρε μεγάλε.talaipwros έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:31 Η μεγάλη ήττα της Ρωσίας μετά απο αυτό το ρεζιλίκι που έπαθε στην Ουκρανία, ειναι οτι πλεον δεν αποτελεί φόβητρο.
Τους βγηκε τζανετακος ο μπλιατ.
Να ξερουν οτι τους φαγανε οι Ουκρανοί
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Δεν προλαβαίνει ο Πούτιν τώρα, κάνει εκκαθαρίσεις από τους πεμπτοφαλαγγιτες.dna replication έγραψε: 24 Μαρ 2022, 14:56 πότε η Ρωσία θα πει "αρκετά"?
https://twitter.com/Alpha7News/status/1 ... 8707601416
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Μπορεί να θέλουν να μεταμφιεσθούν
Με δεδομένο οτι το ακκάου είναι ρώσικο, μάλλον δεν είναι captured εξοπλισμός.Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:30 Τους παίρνουν και τα σώβρακα.
https://twitter.com/RWApodcast/status/1 ... 5Ft9Y0iy2Q
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καθόλου άγνωστο, προφορικές υποσχέσεις για στρατιωτική βοήθεια (άμεση) και μετά μην τον είδατε τον Παναή. Γι' αυτό δεν πρέπει να σε κυβερνά βλάκας, για να καταλαβαίνει και 5 πράγματα και να μην τρώει τις παγίδες. Εμείς να το βλέπουμε με αυτούς που βάζουμε πάνω, Γιωργάκηδες, Τσίπρες και Μητσοτάκηδες, βλήματα και ούφο. Αλλά μάλλον ψηφίζουμε τους ομοίους μας, νιώθουμε μια σχετική οικειότητα ένα πράμα.sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 11:07Άγνωστο πώς κατάφεραν να τους εμπλέξουν... ουτε την χώρα τους να υπερασπίζονταν δεν θα έκαναν έτσι.Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2022, 08:58 Οι Ουκρανοί πλήρωσαν το μάρμαρο για τα παιχνίδια άλλων. Άλλοι είναι οι καραγκιόζηδες.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ακριβώς αυτό.Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:24Καθόλου άγνωστο, προφορικές υποσχέσεις για στρατιωτική βοήθεια (άμεση) και μετά μην τον είδατε τον Παναή. Γι' αυτό δεν πρέπει να σε κυβερνά βλάκας, για να καταλαβαίνει και 5 πράγματα και να μην τρώει τις παγίδες. Εμείς να το βλέπουμε με αυτούς που βάζουμε πάνω, Γιωργάκηδες, Τσίπρες και Μητσοτάκηδες, βλήματα και ούφο. Αλλά μάλλον ψηφίζουμε τους ομοίους μας, νιώθουμε μια σχετική οικειότητα ένα πράμα.sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 11:07Άγνωστο πώς κατάφεραν να τους εμπλέξουν... ουτε την χώρα τους να υπερασπίζονταν δεν θα έκαναν έτσι.Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2022, 08:58 Οι Ουκρανοί πλήρωσαν το μάρμαρο για τα παιχνίδια άλλων. Άλλοι είναι οι καραγκιόζηδες.
Απ' ό,τι φαίνεται επίκειται οριστική εκκαθάριση της Μαριούπολης απ' τους Αζοφίστας:
https://twitter.com/RWApodcast/status/1 ... 7BiOopAAAA
https://twitter.com/RWApodcast/status/1 ... bTheopAAAA
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις