Και γη δική κριτική για τους
Ψαράδες στο Π. Φάληρο.
Χώρος-ατμόσφαιρα 8/10
Πολύ ωραίος φωτεινός χώρος με το άσπρο να κυριαρχεί. Πολύ ωραία σερβίτσια - σπαστικά όμως γιατί ήταν πολύ μεγάλα για τις μερίδες που έδιναν. Μικρά όμως τα τραπέζια - προφανώς δεν τρώνε όλοι όπως εμείς - και ήμασταν αρκετά στριμωγμένοι...
Οι καρέκλες τους καλές και στις άκρες υπάρχουν καναπεδάκια, σε ένα από τα οποία βόλεψα το ποπουδάκι μου.
Παρκάρισμα στην περιοχή κάπως δύσκολο.
Ουσιαστικά το κυρίως μαγαζί βρίσκεται σε μία πρασιά, την οποία έχουν περικλείσει με πλαστικό, κλείνουν το χειμώνα και ανοίγουν το καλοκαίρι.
Εξυπηρέτηση 8/10
Πάρα πολύ καλή...
Παρά το ότι το μαγαζί ήταν γεμάτο, τα ορεκτικά ήρθαν πριν από τα κυρίως με ορθή σειρά και τα κυρίως όλα μαζί.
Ποιότητα φαγητού 7/10
Για καλωσόρισμα μους φέτας - πάρα πολύ ωραίο.
Ορεκτικά:
- Χορτόπιτα. Πάρα πολύ καλή.
- Πεσκανδρίτσα σαγανάκι. Κόλαση!!!
- Χτένια. Ώρε ήταν το κάτι άλλο...
- Σαρδέλες μαρινάτες. Καλές.
- Λουκουμάδες μπακαλιάρου - πολλοί καλοί.
Για κύριο πιάτο πείρα το χταπόδι στιφάδο. Ώρε τι αποτυχία ήταν τούτου!!!
Ήταν το χειρότερο χταπόδι που έχω φάει μέχρι τώρα!!! Τα δύο πλοκάμια ήταν άβραστα, κρεμμύδι ήταν μόνο σε ίχνη και ο συνδυασμός μαυροδάφνης με βαλσάμικο το έκανε να γλυκίζει υπερβολικά... Ο πουρές σελινόριζας δεν κατάλαβα γιατί ήταν εκεί...
Ακόμα και σε ένα μεζεδοκαφενείο στην Αρχοντούλη στον Πειραιά έχω φάει πολύ καλύτερο!!!
Πρόβλημα υπήρξε με το ψωμί. Ήταν πολύ καλό, αλλά ήταν πολύ λίγο και σε πολλές διαφορετικές γεύσεις - μέχρι και ψωμί από χαρούπι υπήρχε.
Ρε δώστε μία φρατζόλα χωριάτικο ψωμί στον λαό να κάνει βούτες στο περίχυμα της πεσκανδρίτσας και των χτενιών!!! Το οποίο περίχυμα ήταν και στις δύο περιπτώσεις ΚΟΛΑΣΗ λέμε!!!!
Στο τέλος το γλυκάκι ήταν πάρα πολύ καλό...
Value for money 6/10
Μπορεί να ήταν πάρα πολύ καλό το φαγητό - εκτός το χταπόδι στιφάδο - αλλά πολλά τα τάλαρα...
Ακριβό και το πιάτο με τις σαρδέλες και το πιάτο με τους λουκουμάδες μπακαλιάρου...
Το δε στιφάδο χταποδιού μου είχε 17,5 ευρώ!!! Ε όχι, αυτό το πιάτο δεν ήταν αντίστοιχο μίας μερίδας γιαουρτλού κεμπάπ + μίας μερίδας κοτομπέικον!!! Πως να το κάνουμε δηλαδή!!!
Αν ξαναπάω, θα πάω μόνο για τα ορεκτικά, έχοντας παραμάσχαλα μία φρατζόλα ψωμί για τις βούτες!!!
ΥΓ
Ευχαριστούμε θερμώς τον σοβιετικό σκηνοθέτη για το φίλεμα στο τέλος με γαμοκουλούρα και ξεροτήγανα, τα οποία τα έφερε κατευθείαν από την Κρήτη!!!
.