Όχι, το αφήγημα των μπουρδελοκαναλων είναι πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί το οποίο βρέθηκε εκεί για να πιεί το ποτό του και δέχτηκε αναίτια επίθεση από εγκληματίες που ταξίδεψαν 1600 χλμ για να επιτεθούν σε ανυποψίαστους πολίτες, παιδάκια και εγκύους.Nandros έγραψε: 14 Αύγ 2023, 21:16 .
Πήγε με γάντια και κράνος και επιτίθεται μαζί με άλλους.
Υποχωρεί με τους άλλους και κρύβεται πίσω από το περίπτερο αφού την άρπαξε την μαχαιριά.
Πήγε γυρεύοντας και το έφαγε το κεφάλι του. Άλλος ένας χούλιγκαν που την πάτησε.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
Όχι γιατί στο βίντεο βλέπουμε να κυνηγάνε μόνο τους χούλιγκανς ενώ αυτούς που κάθονται στην καφετέρια δεν τους πειράζει κανείς. Ούτε καν τους νέους άντρες που κάθονται στην καφετέρια δεν πειράζουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Αύγ 2023, 19:53 O άλκης ήταν οπαδός του Άρη, όπως και οι Κροάτες έκαναν επίθεση στην νέα Φιλαδέλφεια για να βρουν οπαδούς της αεκ. Δεν έκαναν στοχευμενή επίθεση σε κάποιο φουλ χούλιγκανικο σύνδεσμο, η κάποιον σεσημασμενο. Μαζεύτηκαν 150 άτομα οπλισμένα να κάνουν επίθεση σε μια γειτονιά, και όποιον είναι διαφορετική ομάδα από αυτούς.
Ε όχι να μιλάνε και οι κομμουνιστές για δωσιλογίκι. Aν έρθουν Τούρκοι, εσείς, ως απόγονοι των δωσίλογων της κατοχής θα συνεργαστείτε μαζί τους όπως συνεργαστήκατε και στο παρελθόν. Τότε δηλαδή που όταν πήγαμε ν' απελευθερώσουμε την Ιωνία από την τουρκική κατοχή εσείς συνεργαστήκατε μαζί τους. Και μη μου πεις ότι δεν είσαι κομμουνιστής και τέτοιες μπούρδες. Εσείς ξεχωρίζετε πατριώτες, εθνικιστές, φασίστες ή εθνικοσοσιαλιστές; Κομμουνιστές είστε. Οι απόγονοι των δωσίλογων της κατοχής.Βέβαια εδώ και γκρίζοι λύκοι να σκάσουν στα σεπολια για να δείρουν Έλληνες, εσύ θα βρεις δικαιολογία, η δειλία και το δωσιλογικι το έχετε ιστορικά αγκαζέ.

Α κι επειδή γράφεις "να σκάσουν στα Σεπολια για να δείρουν Έλληνες", δεν ξέρω από πότε οι άπλυτοι αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες. Εγώ τους ακούω να λένε "να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς". Μάντεψε όμως, οι άπλυτοι πεθαίνουν και η Ελλάδα ζει.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Εγώ τ' ανοίγω έτσι κι αλλιώς αλλά γενικά να ξέρεις ότι πρέπει να βάζεις και τίτλο. Απλά ένα ξερό λινκ από μόνο του δύσκολα το πατάει κάποιος.
Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2023, 20:37Link?Γάταρος έγραψε: 14 Αύγ 2023, 19:35Έτσι λέει η αστυνομία. Δεν έχω εξετάσει εγώ τα κινητά τους, η αστυνομία τα έχει εξετάσει.Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2023, 19:32 Κανείς δεν έκλεισε ραντεβού, σταματα αυτή τη βλακεία ή φέρε απόδειξη να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό σου ότι αεκτζηδες και Κροάτες συμφώνησαν να συναντηθούν την τάδε μέρα στο τάδε σημείο για να λύσουν τις διαφορές τους
Κούγιας για Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήταν ραντεβού, το λέει και η ίδια η αστυνομία» (vid)
https://www.gazzetta.gr/plus/2246386/ko ... ynomia-vid
Άρα η πηγή σου είναι ότι το λέει κάποιος άλλος;Γάταρος έγραψε: 14 Αύγ 2023, 22:27Κούγιας για Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήταν ραντεβού, το λέει και η ίδια η αστυνομία» (vid)
https://www.gazzetta.gr/plus/2246386/ko ... ynomia-vid
Δεν πάει έτσι
Και μάλιστα ενας που έχει συμφέρον να πει ψέματα για να κερδίσει τη δική ο πελάτης του....
Στον πραγματικό κόσμο όλος ο χαμός γίνεται για το παρακάτω
«Επιπροσθέτως, υπήρξε πληροφόρηση ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν ενημερωθεί για την τυχόν άφιξη των οπαδών από την Κροατία και για τον λόγο αυτό, με την πρόφαση της διανομής εισιτηρίων, υπήρξε κάλεσμα να συγκεντρωθούν εξωτερικά του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα».
Δλδ ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν ενημερωθεί ότι ίσως έρθουν - ίσως δεν έρθουν Κροάτες..... Πότε, που , ποιοί, με τί...όλα φλου..
Ποιος το θεωρεί αυτό ραντεβού;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Κι αν είναι έτσι, οι βαζελες έχουν προειδοποιηθεί ότι θα το πληρώσουν Χ 10.
Επομένως οποιους γδάρουν θα είναι σε ραντεβού, αφού έπρεπε να το περιμένουν
Επομένως οποιους γδάρουν θα είναι σε ραντεβού, αφού έπρεπε να το περιμένουν
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Η πηγή μου είναι ο Κούγιας που έχει στα χέρια του τη δικογραφία και λέει δημοσίως ότι η αστυνομία ισχυρίζεται πως πρόκειται για οπαδικό ραντεβού. Λες να έβγαινε και να έλεγε ψέματα στη τηλεόραση και μάλιστα ένα ψέμα που θα μπορούσε να το καταρρίψει η αστυνομία με μια διάψευσή της; Μάντεψε όμως γιατί δεν υπήρξε τέτοια διάψευση.Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2023, 22:50 Άρα η πηγή σου είναι ότι το λέει κάποιος άλλος;
![]()
Δεν πάει έτσι
Και μάλιστα ενας που έχει συμφέρον να πει ψέματα για να κερδίσει τη δική ο πελάτης του....
Γάταρος έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:01Η πηγή μου είναι ο Κούγιας που έχει στα χέρια του τη δικογραφία και λέει δημοσίως ότι η αστυνομία ισχυρίζεται πως πρόκειται για οπαδικό ραντεβού. Λες να έβγαινε και να έλεγε ψέματα στη τηλεόραση και μάλιστα ένα ψέμα που θα μπορούσε να το καταρρίψει η αστυνομία με μια διάψευσή της; Μάντεψε όμως γιατί δεν υπήρξε τέτοια διάψευση.Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2023, 22:50 Άρα η πηγή σου είναι ότι το λέει κάποιος άλλος;
![]()
Δεν πάει έτσι
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Δεν ξέρω ποιους έχεις δει, αλλά ο Κούγιας δεν είναι ηλίθιος για να πει ένα ψέμα που θα πλήξει την αξιοπιστία του και την επαγγελματική του καριέρα. Αλλά τι συζητάμε; Αν έλεγε ψέματα για την αστυνομία θα τον είχε διαψεύσει η ίδια η αστυνομία.vag_el έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:04![]()
Τι πρωτότυπο......δεν έχω δεί κανέναν να λέει ψέματα στην τηλεόραση
Γάταρος έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:07Δεν ξέρω ποιους έχεις δει, αλλά ο Κούγιας δεν είναι ηλίθιος για να πει ένα ψέμα που θα πλήξει την αξιοπιστία του και την επαγγελματική του καριέρα. Αλλά τι συζητάμε; Αν έλεγε ψέματα για την αστυνομία θα τον είχε διαψεύσει η ίδια η αστυνομία.vag_el έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:04![]()
Ναι ,μιάς και μέσα στην Αστυνομία δε λένε ποτέ ψέματα
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Καλά για τον Κουγια μιλάμε που έπεσε στην κάμερα μπροστα στον σεκιουριτά του Αλτερ (στο 6:10)Γάταρος έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:07Δεν ξέρω ποιους έχεις δει, αλλά ο Κούγιας δεν είναι ηλίθιος για να πει ένα ψέμα που θα πλήξει την αξιοπιστία του και την επαγγελματική του καριέρα. Αλλά τι συζητάμε; Αν έλεγε ψέματα για την αστυνομία θα τον είχε διαψεύσει η ίδια η αστυνομία.vag_el έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:04![]()
Ναι, ο Κούγιας φοβάται ότι ένα ψέμα θα βλάψει την επαγγελματική του καριέραvag_el έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:10Γάταρος έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:07Δεν ξέρω ποιους έχεις δει, αλλά ο Κούγιας δεν είναι ηλίθιος για να πει ένα ψέμα που θα πλήξει την αξιοπιστία του και την επαγγελματική του καριέρα. Αλλά τι συζητάμε; Αν έλεγε ψέματα για την αστυνομία θα τον είχε διαψεύσει η ίδια η αστυνομία.vag_el έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:04![]()
![]()
Ναι ,μιάς και μέσα στην Αστυνομία δε λένε ποτέ ψέματα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ουδείς δικηγόρος είναι αξιόπιστος σε ό,τι αφορά την αντικειμενικότητα των πραγμάτων.Γάταρος έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:07Δεν ξέρω ποιους έχεις δει, αλλά ο Κούγιας δεν είναι ηλίθιος για να πει ένα ψέμα που θα πλήξει την αξιοπιστία του και την επαγγελματική του καριέρα. Αλλά τι συζητάμε; Αν έλεγε ψέματα για την αστυνομία θα τον είχε διαψεύσει η ίδια η αστυνομία.vag_el έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:04![]()
Το συμφέρον του πελάτη τους πρέπει να υποστηρίξουν, είτε αυτός είναι ο δράστης είτε το θύμα ή οικογένεια του θύματος. Ανάλογα λοιπόν με ποιον καλούνται να υπερασπιστούν, δίνουν έμφαση στα αντίστοιχα θετικά για τον πελάτη στοιχεία, αποσιωπώντας ή αποδυναμώνοντας ό,τι δεν συμφέρει τον πελάτη.
Επίσης στοιχειώδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν ισχύει αυτό που λες, έχεις δίκιο. Αλλά εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διακρίνω ολ΄αυτά στις φωτογραφίες.Nandros έγραψε: 14 Αύγ 2023, 21:16.
Πήγε με γάντια και κράνος και επιτίθεται μαζί με άλλους.
Υποχωρεί με τους άλλους και κρύβεται πίσω από το περίπτερο αφού την άρπαξε την μαχαιριά.
Πήγε γυρεύοντας και το έφαγε το κεφάλι του. Άλλος ένας χούλιγκαν που την πάτησε.
.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
nick έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:15Καλά για τον Κουγια μιλάμε που έπεσε στην κάμερα μπροστα στον σεκιουριτά του Αλτερ (στο 6:10)Γάταρος έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:07Δεν ξέρω ποιους έχεις δει, αλλά ο Κούγιας δεν είναι ηλίθιος για να πει ένα ψέμα που θα πλήξει την αξιοπιστία του και την επαγγελματική του καριέρα. Αλλά τι συζητάμε; Αν έλεγε ψέματα για την αστυνομία θα τον είχε διαψεύσει η ίδια η αστυνομία.vag_el έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:04![]()
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
-
- Παραπλήσια Θέματα