Libre arbitre έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 18:37
Μια φίλη από τις Σέρρες μου είπε πως την Παρασκευή θα έχει βροχή και... 42 βαθμους...
Απογευματινή μπόρα το πιθανότερο...
Με τέτοια ζεστή ατμόσφαιρα οτιδήποτε περάσει από πάνω μας με τη μορφή ψυχρού μετώπου βάζει υποψηφιότητα σε πολύ τοπικό επίπεδο να κάνει ζημιές.
Οι υψηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες επιμένουν εδώ και πολλούς μήνες στα Βαλκάνια, στην Τουρκία, στην Ουκρανία και σε μέρος της ανατολικής Ευρώπης.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Αν έχει πάνω από 30 βαθμούς η εξωτερική θερμοκρασία το πρωί, τι θερμοκρασία μπορεί να έχει ένα σπίτι εσωτερικά; Το λέω γιατί εγώ στην Θεσσαλονίκη το πρωί είχα περίπου 32 βαθμούς.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Libre arbitre έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 08:01
Αν έχει πάνω από 30 βαθμούς η εξωτερική θερμοκρασία το πρωί, τι θερμοκρασία μπορεί να έχει ένα σπίτι εσωτερικά; Το λέω γιατί εγώ στην Θεσσαλονίκη το πρωί είχα περίπου 32 βαθμούς.
Xωρίς πλάκα αλλά η Αθήνα παίζει να προσεγγίσει επίπεδα Ερυθράς Θάλασσας σε μέσες μηνιαίες Τ τοπικά. Ήδη είναι στους 32.5 μέση μηνιαία τιμή. Στο 33 περίπου είναι τα κλιματικά διάφορων περιοχών πάνω στην Ερυθρά Θάλασσα.
Δεν έχει ιστορικό προηγούμενο ο Ιούλιος που διάγουμε.
Libre arbitre έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 08:01
Xωρίς πλάκα αλλά η Αθήνα παίζει να προσεγγίσει επίπεδα Ερυθράς Θάλασσας σε μέσες μηνιαίες Τ τοπικά. Ήδη είναι στους 32.5 μέση μηνιαία τιμή. Στο 33 περίπου είναι τα κλιματικά διάφορων περιοχών πάνω στην Ερυθρά Θάλασσα.
Δεν έχει ιστορικό προηγούμενο ο Ιούλιος που διάγουμε.
Αυτό φοβόμουν.
Καύσωνας και λειψυδρία βάζουν σε κίνδυνο την αγροτική παραγωγή
Εκρηκτική γίνεται μέρα με τη μέρα η κατάσταση σε πολλές περιοχές της χώρας, με αφορμή τη διαχείριση του νερού, καθώς οι συνθήκες καύσωνα μεγαλώνουν τις απαιτήσεις της αγροτικής παραγωγής, ενώ την ίδια στιγμή η παρατεταμένη ξηρασία περιορίζει τη στάθμη στους ταμιευτήρες και στα αρδευτικά δίκτυα.
Ο καύσωνας «έκαψε» καλλιέργειες στην Καστοριά
Καταστράφηκε κοντά στο 90% του συνόλου της παραγωγής φασολιών στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Καστοριάς.
Δηλαδή η απόκλιση μέσα σε ένα 24ωρο είναι μόνο 5-6 βαθμοί;
Κάτι δεν μου κολλάει.
Αν ο σταθμός που έχει βάλει είναι στην Αττική μια χαρά κολλάει.
Όλη η κεντρονότια Αθήνα έχει πάνω από 30άρια ελάχιστες λόγω του καταβατικού μελτεμιού τα βράδια που σκάει όλη την απόγεια αύρα της Αθήνας ειδικά πάνω στα νότια προάστια.