Εκαναν καλυτερη δουλεια, το ανεβασαν στο ΦΒ και τωρα βλεπουμε τους γλυφτες του νεοδημοκρατικου απευθυσμενου να ξεφτιλιζονται νομιζωντας πως πουλανε πνευμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
- John Brown Gun Club
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:30Δεν έχω ιδέα τι είναι. Αναφέρομαι στην περίπτωση που είναι όπλο.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:24α δηλαδη το βγαλε για να το αερισει; Η ηταν σεσουαρ για τα μαλλι οπως λεει ο απολογητης της συμμοριας μαχαιροβγαλτων;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:59
Ε, αν δεν υπάρχει ψυχή τι φοβάσαι;
Εκτός αν εννοείς ότι αυτό που υπήρχε κοντά ήταν ζόμπι ή κάτι τέτοιο.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ψυχή, εσύ τι ζόρι τραβάς;
Έστω λοπόν ότι υπάρχει μια ή περισσότερες ψυχές τριγύρω.
Γιατί δεν πάνε να τον καταγγείλουν;
Δίπλα είναι η αστυνομία.
Για πες.![]()
Γιατί να σου πει σου λείπει υλικό να έχεις να πιαστείς και να αμολήσεις ένα καινούργιο ανούσιο; Γιατί μόνο ανούσια λες κι αν θες τα μετράμε.
Τουλάχιστον να πουλάγανε πνεύμα καλά θα ήταν. Εδώ μιλάμε για οινόπνευμα.
- Sid Vicious
μπρρρρ μπουμερικό αστείο από τ@ Γλαύκο ΒάνταΓλαύκος έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:36 Τουλάχιστον να πουλάγανε πνεύμα καλά θα ήταν. Εδώ μιλάμε για οινόπνευμα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Παρότι της απαντήθηκε συνεχίζει απτόητη. Είναι η κλασική Γαλή του φόρουμ.Γλαύκος έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:34ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:30Δεν έχω ιδέα τι είναι. Αναφέρομαι στην περίπτωση που είναι όπλο.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:24
α δηλαδη το βγαλε για να το αερισει; Η ηταν σεσουαρ για τα μαλλι οπως λεει ο απολογητης της συμμοριας μαχαιροβγαλτων;
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ψυχή, εσύ τι ζόρι τραβάς;
Έστω λοπόν ότι υπάρχει μια ή περισσότερες ψυχές τριγύρω.
Γιατί δεν πάνε να τον καταγγείλουν;
Δίπλα είναι η αστυνομία.
Για πες.![]()
Γιατί να σου πει σου λείπει υλικό να έχεις να πιαστείς και να αμολήσεις ένα καινούργιο ανούσιο; Γιατί μόνο ανούσια λες κι αν θες τα μετράμε.
Της απαντήθηκε λοιπόν ότι σε μία δεκαετία έχουν γίνει πάνω από 6000 ΕΔΕ αστυνομικών. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπεριφορές καταγγέλονται.
Το πρόβλημα είναι να βρει σε πόσες από αυτές έχουν βρει το δίκιο τους οι πολίτες. Και αφού το βρει αυτό, να διαπιστώσει ότι καταγγέλονται ελάχιστα περιστατικά, με δεδομένο ότι δεν βρίσκει κανείς το δίκιο του κι όλοι σχεδόν το ξέρουν εκ των προτέρων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 11 Μαρ 2021, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ξέρω. Με τόσες κουμπουριές τριγύρω αυτές τις μέρες, το έκανα και επαναλήψεις.Zelda έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:29Εχουν και πιστολια κροτου λαμψης ορισμενοι απο τους μηχανοβιουςΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:59Ε, αν δεν υπάρχει ψυχή τι φοβάσαι;John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:56
απο τι κινδυνευει η ακεραιοτητα του; Απο την κλιματικη αλλαγη; Δεν υπαρχει ψυχη εκει μπροστα.
Εκτός αν εννοείς ότι αυτό που υπήρχε κοντά ήταν ζόμπι ή κάτι τέτοιο.
Αλλά ρωτάω γιατί κανείς δεν πήγε να τον καταγγείλει αν ήταν πραγματικό το όπλο.
Μα να τολμήσει να κάνει σ' έναν πολίτη τέτοιο πράγμα; Τιναφταρε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καλα σοβαρα τωρα ...? εχω μαθει οτι εξαφανιζουνε και κοσμο ...που να μιλησεις ...?ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:40Το ξέρω. Με τόσες κουμπουριές τριγύρω αυτές τις μέρες, το έκανα και επαναλήψεις.
Αλλά ρωτάω γιατί κανείς δεν πήγε να τον καταγγείλει αν ήταν πραγματικό το όπλο.
Μα να τολμήσει να κάνει σ' έναν πολίτη τέτοιο πράγμα; Τιναφταρε;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αυτά να τα γράψεις στις μανούλες του φουμπού τζόνι.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:34Εκαναν καλυτερη δουλεια, το ανεβασαν στο ΦΒ και τωρα βλεπουμε τους γλυφτες του νεοδημοκρατικου απευθυσμενου να ξεφτιλιζονται νομιζωντας πως πουλανε πνευμα.
Εγώ δεν πουλάω πνεύμα, αγοράζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από τα Λιντλ.
- Sid Vicious
Όντως φίλε, βιρτουόζος φαίνεσαι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- John Brown Gun Club
πουλας, αλλα ειναι σκαρτο και μενει στα αζητηταΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:51Αυτά να τα γράψεις στις μανούλες του φουμπού τζόνι.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:34Εκαναν καλυτερη δουλεια, το ανεβασαν στο ΦΒ και τωρα βλεπουμε τους γλυφτες του νεοδημοκρατικου απευθυσμενου να ξεφτιλιζονται νομιζωντας πως πουλανε πνευμα.
Εγώ δεν πουλάω πνεύμα, αγοράζω.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:50Οποιος ειναι δεξιος, δεν ειναι απαραιτητα φασιστας, οπως οποιος ειναι αριστερος δεν ειναι απαραιτητα αναρχομπαχαλος. Λιγοτερα δικαιωματα σημερα επειδη καποιος ειναι αριστερος , σημαινει λιγοτερα δικαιωματα σε μενα αυριο επειδη ειμαι δεξιος. Δεν θα χαρισω ετσι ευκολα τα δικαιωματα και τις ελευθεριες μου.Papa John έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:43 Σε λίγο θα ξεφουσκώσει και αυτό το νήμα,είπαμε τις μαλακίες μας,βριστήκαμε,δώσαμε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον,τραβήξαμε μλκια αναλόγως την οπτική μας,όμως,θα ήθελα να δώσω τα εύσημα στον χρήστη EKPLIKTIKOS γιατί έδωσε ρεσιτάλ ψύχραιμων τοποθετήσεων,όπως και στην απρόσμενη και ευχάριστη έκπληξη,τον χρήστη Nostalgia,υπό την έννοια ότι τον είχα για τελειωμένο δεξιό,τουτέστιν,εγκεφαλικά νεκρό,αλλά,με τις αναρτήσεις του,με αναγκάζει να του βγάλω το καπέλο,να αναθεωρήσω πλήρως την άποψη που είχα γι' αυτόν και να του πω ότι μου δίνει την ελπίδα πως ο τόπος αυτός μπορεί να πάει καλλίτερα,αρκεί να εκλείψουν τα γμνα κομματόσκυλα,εκατέρωθεν,που τον έχουν κάνει )τον τόπο μας) σαν τα γμνα μούτρα τους.
Εύγε φίλε Νοσταλγία,με εντυπωσίασες![]()
Aκριβώς αυτό δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι, και δεν αντιλαμβάνονται οτι οι επόμενοι που θα φάνε το τρακοσάρι, ή κάτι χειρότερο, μπορεί να είναι οι ίδιοι. Προσωπικά προτιμώ να ΜΗΝ ανησυχώ να βγώ απ' το σπίτι μου μήπως μου ρίξει πρόστιμο κανένα κωλοπαίδι γιατί έτσι του τη βάρεσε.
Αλλά ίσως θα 'ταν καλό να φάνε κάποιοι απ' τους σκληρούς δεξιούληδες κανένα 300ρι, να τους δούμε μετά τί θα λένε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Obi Wan Iakobi
Τερατα ευφυιας οι δυο απο τους συλληφθεντες.Ο ενας με ακαλυπτη φατσα και ο αλλος του επεσε το πορτοφολι και πηγε στο ΑΤ Ν.Σμυρνης να το δηλωσει.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
αμην.Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:50Οποιος ειναι δεξιος, δεν ειναι απαραιτητα φασιστας, οπως οποιος ειναι αριστερος δεν ειναι απαραιτητα αναρχομπαχαλος. Λιγοτερα δικαιωματα σημερα επειδη καποιος ειναι αριστερος , σημαινει λιγοτερα δικαιωματα σε μενα αυριο επειδη ειμαι δεξιος. Δεν θα χαρισω ετσι ευκολα τα δικαιωματα και τις ελευθεριες μου.Papa John έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:43 Σε λίγο θα ξεφουσκώσει και αυτό το νήμα,είπαμε τις μαλακίες μας,βριστήκαμε,δώσαμε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον,τραβήξαμε μλκια αναλόγως την οπτική μας,όμως,θα ήθελα να δώσω τα εύσημα στον χρήστη EKPLIKTIKOS γιατί έδωσε ρεσιτάλ ψύχραιμων τοποθετήσεων,όπως και στην απρόσμενη και ευχάριστη έκπληξη,τον χρήστη Nostalgia,υπό την έννοια ότι τον είχα για τελειωμένο δεξιό,τουτέστιν,εγκεφαλικά νεκρό,αλλά,με τις αναρτήσεις του,με αναγκάζει να του βγάλω το καπέλο,να αναθεωρήσω πλήρως την άποψη που είχα γι' αυτόν και να του πω ότι μου δίνει την ελπίδα πως ο τόπος αυτός μπορεί να πάει καλλίτερα,αρκεί να εκλείψουν τα γμνα κομματόσκυλα,εκατέρωθεν,που τον έχουν κάνει )τον τόπο μας) σαν τα γμνα μούτρα τους.
Εύγε φίλε Νοσταλγία,με εντυπωσίασες![]()
Ορισμενοι εδω μεσα αυτον που θα τον πονεσει το 300αρι τον θεωρουν "λουμπεναριο" και "απλυτο".Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:04 Aκριβώς αυτό δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι, και δεν αντιλαμβάνονται οτι οι επόμενοι που θα φάνε το τρακοσάρι, ή κάτι χειρότερο, μπορεί να είναι οι ίδιοι. Προσωπικά προτιμώ να ΜΗΝ ανησυχώ να βγώ απ' το σπίτι μου μήπως μου ρίξει πρόστιμο κανένα κωλοπαίδι γιατί έτσι του τη βάρεσε.
Αλλά ίσως θα 'ταν καλό να φάνε κάποιοι απ' τους σκληρούς δεξιούληδες κανένα 300ρι, να τους δούμε μετά τί θα λένε.
Εννοειται πως δεν υπαρχει η απαιτηση να καταλαβουν αυτο το απλο που λες
Να σου πω την αλήθεια και εγώ το είδα, δεν μου μοιάζει για όπλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-