!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
- Last Veteran
Re: MasterChef 2020
Παναγία βοηθά. Πραγματικά εκρου του νεκρού.stella έγραψε: 19 Μάιος 2020, 12:55 Στραβά δοντάκια, εκρού του νεκρού με λίγο "φυσικό ρουζ", μάτια κουμπότρυπες, γυαλιά...Κάποιου την φαντασίωση περιγράφω, οπότε αφήνω εδώ και την φωτό...![]()
![]()
Παίρνω πίσω το "σχετικα" από το τρομακτική που είπα πριν.
Και αυτή τώρα για πολλούς μπαζογλεντζέδες είναι.......... (κρατηθείτε)...... (ρε κρατηθείτε είπα ρε μοθνιά)....... Μουναρα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τα δοντάκια απο πού κι ως πού στραβά? Επειδή τα δυο μπροστινά είναι λίγο μακρύτερα από τα υπόλοιπα? Εχετε δει ποτέ πραγματικά στραβά δοντάκια σε άνθρωπο? Εισθε καλά ή να βάνω τις φωνές?stella έγραψε: 19 Μάιος 2020, 12:55 Στραβά δοντάκια, εκρού του νεκρού με λίγο "φυσικό ρουζ", μάτια κουμπότρυπες, γυαλιά...Κάποιου την φαντασίωση περιγράφω, οπότε αφήνω εδώ και την φωτό...![]()
![]()
- Last Veteran
Με ή χωρίς στραβά δοντάκια βλέπουμε μια νεκρή να μαγειρεύει σε ριαλιτι.vantono έγραψε: 19 Μάιος 2020, 13:23τα δοντάκια απο πού κι ως πού στραβά? Επειδή τα δυο μπροστινά είναι λίγο μακρύτερα από τα υπόλοιπα? Εχετε δει ποτέ πραγματικά στραβά δοντάκια σε άνθρωπο? Εισθε καλά ή να βάνω τις φωνές?stella έγραψε: 19 Μάιος 2020, 12:55 Στραβά δοντάκια, εκρού του νεκρού με λίγο "φυσικό ρουζ", μάτια κουμπότρυπες, γυαλιά...Κάποιου την φαντασίωση περιγράφω, οπότε αφήνω εδώ και την φωτό...![]()
![]()
![]()
Θάγμα, θάγμα.
- vantono
Κομπλέ ειναι το Μαράκι σε εμφάνιση, και το λέω εγώ που έχω καθε λόγο να την αντιπαθώ αφόρητα,καθως μου θυμίζει παρα πολυ μια εξισου αντιπαθητικη πρώην μου(και σε εμφανιση και σε χαρακτήρα και σε ομιλια και στα πάντα),οπως εχω γραψει και σε προηγουμενες σελιδες
Η μαλακία της ειναι οτι στοκαρεται συνεχως, ενω ειναι ακομα 21 χρονων κοριτσάκι. Τιστομπούτσο, αμα φτάσει 40 χρονων ποσο στοκίδι θα πρέπει να απλώνει δηλαδή, αν το εχει ξεκινησει σε τέτοιο βαθμο απο τωρα, ενω δεν το εχει αναγκη?
Δειτε εδω

οκ, σε τέτοιο βαθμό καταντάει κρίπυ.
Η μαλακία της ειναι οτι στοκαρεται συνεχως, ενω ειναι ακομα 21 χρονων κοριτσάκι. Τιστομπούτσο, αμα φτάσει 40 χρονων ποσο στοκίδι θα πρέπει να απλώνει δηλαδή, αν το εχει ξεκινησει σε τέτοιο βαθμο απο τωρα, ενω δεν το εχει αναγκη?
Δειτε εδω

οκ, σε τέτοιο βαθμό καταντάει κρίπυ.
Spoiler
εύσημα για εδώ, όμως

σοβαρεψου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κι εγώ πιστεύω πως θα είναι πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ, ενδεχομένως έχει άσχημο δέρμα, γι' αυτό προτιμά το βαρύ makeup και παίζει φαύλος κύκλος, καθώς το δέρμα επιβαρύνεται με το makeup. Α και για τα στραβά δοντάκια, εννοείται δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα - απλά υπάρχουν ορισμένοι που τους αρέσει αυτό το "δοντάκι που πετάει".

- Sid Vicious
Το πρόσωπο της μια χαρά είναι, τα κιλα της ομως είναι πολλά αν και δεν εχει σημασια ούτε το ενα ούτε το άλλο , ενα παιχνιδι μαγερικής ειναι και σαν μαγειρισα κατέχει δεν ειναι και ασχετη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- vantono
ναι όντως είναι πολλά,και δεν τη βοηθάει και το ύψος της σε αυτο. Οσο περισσότερα παίρνει, τόσο πιο κουβαδάκι γίνεται. Θυμηθείτε την πως είχε μπει στις αρχέςSid Vicious έγραψε: 19 Μάιος 2020, 13:44 Το πρόσωπο της μια χαρά είναι, τα κιλα της ομως είναι πολλά αν και δεν εχει σημασια ούτε το ενα ούτε το άλλο , ενα παιχνιδι μαγερικής ειναι και σαν μαγειρισα κατέχει δεν ειναι και ασχετη

Πολλοί λένε ότι πήρε παραπανίσια κιλά μέσα στο παιχνίδι, αλλά εγω πιστεύω το αντίστροφο: Ότι δηλαδή πλακώθηκε στις τρελές δίαιτες και διατροφές μόνο και μόνο για να βγει στην τηλεόραση, και μπαίνοντας μέσα στο παιχνίδι απλά ήρθε στα κανονικά της.
Αλλά οκ, φανταστείτε τώρα το κουκλάκι της παραπάνω φωτο, πως θα έγραφε με πατομπούκαλο
Πάντως, όσο μικροπρεπείς και να έχουν αποδειχθεί οι παίχτες, θεωρώ ότι αυτά που θα διαβάσουν σε μέρη που ασχολούνται με το μάστερσεφ όπως εδώ ή τα σχόλια στο γιούτιουμπ, δεν τα αξίζουν ούτε οι χειρότεροι εγκληματίες.
υπάρχει χειρότερο έγκλημα σπό το να μην μπορείς να φτιάξεις ένα κλαριφιέ της προκοπής?
να μην μπορείς να μπλανσάρειςnowhere έγραψε: 19 Μάιος 2020, 14:20 υπάρχει χειρότερο έγκλημα σπό το να μην μπορείς να φτιάξεις ένα κλαριφιέ της προκοπής?
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
τι να μπλανσάρουν μ αυτή τη μούρη οι πατσαβούρες? [ωραίο γύρισμα έκανα ο μπαγάσας]
Καλή φάση που διαγωνίζονται και οι κριτές. Γούστο έχει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις