!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΕΚ
- Communio Sancta
Re: ΑΕΚ
Απόψε 4 μπαλάκια διαφορά, θα ηττηθούμε. Θα μας διαλύσει ο γάβρος. Πού πάμε να παίξουμε; Η σφαγή των Αρμενίων θα συμβεί.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ανέβηκε συνέντευξη Γιώργαρου «Όλα τα πνίγω, όλα τα χωνεύω/περάστε κόσμε/η τροχαία μου παρέδωσε τιμητική πλάκα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προώθηση του έργου της» Αθανασιάδη στους Betαράδες.
https://www.youtube.com/watch?v=vkccqhKRsPs
Και κάθε φορά που υπάρχει κουβέντα με πρώην παίκτη της ομάδας στο κανάλι αυτό, ακολουθεί αρνητικό αποτέλεσμα.
Επιβεβαιωμένο, και δεν αφορά μόνο τα ντέρμπι (βλ. Καλλιθέες, Λεβαδειακοί κ.λπ)
«Ναι λες και δεν μπορούμε να τα σκατώσουμε από μόνοι μας, πρέπει να μας γκαντεμιάσουν και οι 2 Θεσσαλονικείς» θα μου πείτε.
Έλα όμως που συμβαίνει.
Μετά δε και το τρίξιμο των δοντιών από τον Πρεζέμπορα (σε αυτό τον τομέα οι βοθρολιμανίσιοι σφαγείς της Λεωφόρου Λαυρίου -και όχι μόνο- παίρνουν άριστα) δεν υπάρχει πιθανότητα να κατέβουν χαλαροί όπως στο κυπελλικό 2-0 (που βάσει εικόνας θα έπρεπε να έχουν φάει τουλάχιστον ένα goal παραπάνω)
Η Μαφία τα προσέχει κάτι τέτοια, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, συνεπώς δεν βλέπω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε έστω το Χ.
Παραδόξως η απόδοση του άσου κυμαίνεται γύρω στο 2 και το διπλό δίνει (μόνο) 4 κόμμα κάτι.
https://www.youtube.com/watch?v=vkccqhKRsPs
Και κάθε φορά που υπάρχει κουβέντα με πρώην παίκτη της ομάδας στο κανάλι αυτό, ακολουθεί αρνητικό αποτέλεσμα.
Επιβεβαιωμένο, και δεν αφορά μόνο τα ντέρμπι (βλ. Καλλιθέες, Λεβαδειακοί κ.λπ)
«Ναι λες και δεν μπορούμε να τα σκατώσουμε από μόνοι μας, πρέπει να μας γκαντεμιάσουν και οι 2 Θεσσαλονικείς» θα μου πείτε.
Έλα όμως που συμβαίνει.
Μετά δε και το τρίξιμο των δοντιών από τον Πρεζέμπορα (σε αυτό τον τομέα οι βοθρολιμανίσιοι σφαγείς της Λεωφόρου Λαυρίου -και όχι μόνο- παίρνουν άριστα) δεν υπάρχει πιθανότητα να κατέβουν χαλαροί όπως στο κυπελλικό 2-0 (που βάσει εικόνας θα έπρεπε να έχουν φάει τουλάχιστον ένα goal παραπάνω)
Η Μαφία τα προσέχει κάτι τέτοια, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, συνεπώς δεν βλέπω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε έστω το Χ.
Παραδόξως η απόδοση του άσου κυμαίνεται γύρω στο 2 και το διπλό δίνει (μόνο) 4 κόμμα κάτι.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Eθνικοκοινωνιστης
ανεβηκε και το παραρτημα του μελισσουργου
ξερουμε ποιος θα ειναι ο ενας που θα πεσει του χρονου
ξερουμε ποιος θα ειναι ο ενας που θα πεσει του χρονου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Communio Sancta
Πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ, μέτριος απόψε ο Ολυμπιακός. Συνολικά, συγχαρητήρια στην καλύτερη ομάδα της Super League φέτος. Ο Ολυμπιακός ήταν υπέροχος στη διάρκεια της χρονιάς.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Communio Sancta έγραψε: 13 Απρ 2025, 23:16 Πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ, μέτριος απόψε ο Ολυμπιακός. Συνολικά, συγχαρητήρια στην καλύτερη ομάδα της Super League φέτος. Ο Ολυμπιακός ήταν υπέροχος στη διάρκεια της χρονιάς.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Mike Bassett
Αχ Κούλα.... Toπικό is loading...
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Απλά πράγματα,Στίβεν Αβραμιδαρος τα είπε όλα σε 4 σειρές.Στο αγωνιστικό, είδαμε μια κάκιστη ενδεκάδα που μπήκε στο γήπεδο απλά και μόνο για να μην χάσει. Φυσικά οι δημοσιογραφάρες είδαν ότι τακτικά η ΑΕΚ ήταν φοβερή κι ότι δεν κινδύνευσε πουθενά, ενώ έχασε από ένα δικό της λάθος.
Steven Avramidis
- Communio Sancta
Μα, να μη βρεθεί ένας προπονητής, Ελλάδος ή ΑΕΚ, που να βγάλει τον Μάνταλο άχρηστο κι άμπαλο; Μα, κανείς;
ΕXODUS!
ΕXODUS!