Προκριματικά ρε, εννοείται αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΕΚ
Re: ΑΕΚ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
μυαλο δεν βαζεις βλεπω απο περσι απο τα Play offsLestat έγραψε: 30 Μαρ 2025, 21:24Δυστυχως, σημερα ηταν το πιο τρανο παραδειγμα οτι ο αντιπαλος της ΑΕΚ ειναι η ιδια η ΑΕΚ. Επρεπε να ειναι 3-0 στο 50', αυτη ειναι η ποιοτικη διαφορα των δυο ομαδων. Κι ομως το τελικο σκορ εγραψε ΑΕΚ - Αλμειδα 2-3.stergiosbik έγραψε: 30 Μαρ 2025, 21:18Όχι το περασμένο καλοκαίρι.Lestat έγραψε: 30 Μαρ 2025, 21:13 Δεν εχει plan B αυτος ο ανθρωπος. Δεν μπορει να διαχειριστει ενα σκορ 2-0. Βλεπει ανημπορος την ομαδα να την παιρνει ο κατηφορος. Επρεπε να εχει φυγει απο το καλοκαιρι.
Το προηγουμενο!
Οση σχέση έχω εγώ με το χόκεϊ επί πάγου,τόσο σχέση έχει αυτός με το ποδόσφαιρο.
μιση φαση της προκοπης εκανες σε ολο το ματς με βιετεσκα που μας ξεμεινε απο το τριωδιο και χωρις δεξι μπακ
αυτο που βλεπεις ως "ποιοτητα" ηταν ο λογος καταρρευσης,πιεζατε και τρεχατε σαν δαιμονισμενοι 55 λεπτα
και ΟΛΟΙ πλην προφανως υμας περιμεναν εκει στο 60 την κλασικη σας καταρρευση,οποτε και φαγατε καμια 4,5 κλασικες σε μιση ωρα
Εσυ ο ιδιος χρησιμοποιωντας την λεξη καταρρευση δυο φορες περιγραφεις αυτο που λεω περι κακης διαχειρισης απο τον Αλμειδα.Κοκκορας έγραψε: 30 Μαρ 2025, 22:15μυαλο δεν βαζεις βλεπω απο περσι απο τα Play offsLestat έγραψε: 30 Μαρ 2025, 21:24Δυστυχως, σημερα ηταν το πιο τρανο παραδειγμα οτι ο αντιπαλος της ΑΕΚ ειναι η ιδια η ΑΕΚ. Επρεπε να ειναι 3-0 στο 50', αυτη ειναι η ποιοτικη διαφορα των δυο ομαδων. Κι ομως το τελικο σκορ εγραψε ΑΕΚ - Αλμειδα 2-3.stergiosbik έγραψε: 30 Μαρ 2025, 21:18
Όχι το περασμένο καλοκαίρι.
Το προηγουμενο!
Οση σχέση έχω εγώ με το χόκεϊ επί πάγου,τόσο σχέση έχει αυτός με το ποδόσφαιρο.
μιση φαση της προκοπης εκανες σε ολο το ματς με βιετεσκα που μας ξεμεινε απο το τριωδιο και χωρις δεξι μπακ
αυτο που βλεπεις ως "ποιοτητα" ηταν ο λογος καταρρευσης,πιεζατε και τρεχατε σαν δαιμονισμενοι 55 λεπτα
και ΟΛΟΙ πλην προφανως υμας περιμεναν εκει στο 60 την κλασικη σας καταρρευση,οποτε και φαγατε καμια 4,5 κλασικες σε μιση ωρα![]()
Επιπλεον, εχει 5 αλλαγες που μπορουν να μπουν να ξεκουρασουν οσους δεν αντεχουν. Το γεγονος οτι δεν παιρνει βοηθεια ουτε σε αυτο τον τομεα, δειχνει τραγικη νοοτροπια μεσα στην ομαδα, ελλειψη ψυχολογιας απο τον προπονητη, εκτός απο απουσια εναλλακτικου πλανου, που ηδη αναφερθηκα.
Winter is coming
μα 5 αλλαγες εκανε!αλλα δεν μπορει να βαλει και 10Lestat έγραψε: 30 Μαρ 2025, 22:28Εσυ ο ιδιος χρησιμοποιωντας την λεξη καταρρευση δυο φορες περιγραφεις αυτο που λεω περι κακης διαχειρισης απο τον Αλμειδα.Κοκκορας έγραψε: 30 Μαρ 2025, 22:15μυαλο δεν βαζεις βλεπω απο περσι απο τα Play offsLestat έγραψε: 30 Μαρ 2025, 21:24
Δυστυχως, σημερα ηταν το πιο τρανο παραδειγμα οτι ο αντιπαλος της ΑΕΚ ειναι η ιδια η ΑΕΚ. Επρεπε να ειναι 3-0 στο 50', αυτη ειναι η ποιοτικη διαφορα των δυο ομαδων. Κι ομως το τελικο σκορ εγραψε ΑΕΚ - Αλμειδα 2-3.
και ΟΛΟΙ πλην προφανως υμας περιμεναν εκει στο 60 την κλασικη σας καταρρευση,οποτε και φαγατε καμια 4,5 κλασικες σε μιση ωρα![]()
Επιπλεον, εχει 5 αλλαγες που μπορουν να μπουν να ξεκουρασουν οσους δεν αντεχουν. Το γεγονος οτι δεν παιρνει βοηθεια ουτε σε αυτο τον τομεα, δειχνει τραγικη νοοτροπια μεσα στην ομαδα, ελλειψη ψυχολογιας απο τον προπονητη, εκτός απο απουσια εναλλακτικου πλανου, που ηδη αναφερθηκα.
εσεις απο περσι βλεπετε 60 λεπτα την ομαδα,πω πω τι ομαδα πω πω ποιοτητα!
η... ποιοτητα αυτη ειναι που οδηγει στην καταρρευση της,
δεν υπαρχει ποιοτητα,ποια ποιοτητα; ομαδα αποκλεισμενη απο το καλοκαιρι ειστε απο καποια αρμενικη!
επειδη πανηγυριζατε στο αεροδρομιο τις ..μεταγραφαρες του ; με θυμιζεις ΠΑΟΚ μπερμπατοφ
Α ζεις εσυ;Οργισμένος έγραψε: 30 Μαρ 2025, 21:09Το σφιγκτηρα σας κοιταχτε να επιδιορθωστε πρωτα.GoBack έγραψε: 30 Μαρ 2025, 21:07Εχουμε κλεισει ΝτραγκοφσκιGordian Knot έγραψε: 30 Μαρ 2025, 21:04
Βιάστηκες πολύ να μιλήσεις. Είδες τι έφαγε ο Ντραγκόφσκι στο 2ο λεπτό;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν φταιει ο Μπρινιολι.Αν δεις τη φαση πως περναει ο Καμαρα το ΓεροΒιντα και στο τερμα του να καθοτανε για να κοψει το σουτ θα τον πλασαρε ο μαυρος απο τη μικρη περιοχη.Calculated riskGarcia έγραψε: 30 Μαρ 2025, 23:03 Πριν κρεμασουμε τον γιαννικη,πρωτα Ροτα,Μπρινιολι ε,μαλακιστηρια!!!!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σωστός.GoBack έγραψε: 30 Μαρ 2025, 23:06Δεν φταιει ο Μπρινιολι.Αν δεις τη φαση πως περναει ο Καμαρα το ΓεροΒιντα και στο τερμα του να καθοτανε για να κοψει το σουτ θα τον πλασαρε ο μαυρος απο τη μικρη περιοχη.Calculated riskGarcia έγραψε: 30 Μαρ 2025, 23:03 Πριν κρεμασουμε τον γιαννικη,πρωτα Ροτα,Μπρινιολι ε,μαλακιστηρια!!!!
Ουτε την είδε την πάσα ο Ζιφκο, να φυγει η μπάλα σουταρεGoBack έγραψε: 30 Μαρ 2025, 23:06Δεν φταιει ο Μπρινιολι.Αν δεις τη φαση πως περναει ο Καμαρα το ΓεροΒιντα και στο τερμα του να καθοτανε για να κοψει το σουτ θα τον πλασαρε ο μαυρος απο τη μικρη περιοχη.Calculated riskGarcia έγραψε: 30 Μαρ 2025, 23:03 Πριν κρεμασουμε τον γιαννικη,πρωτα Ροτα,Μπρινιολι ε,μαλακιστηρια!!!!
Ποσιμπολ,παντως μετα απο αυτη την επιβλητικη νικη πιστευω με 1-2 προσθηκες ειστε ετοιμοι για τους χρυσοφορους ομιλους το καλοκαιριjason0 έγραψε: 30 Μαρ 2025, 23:29Ουτε την είδε την πάσα ο Ζιφκο, να φυγει η μπάλα σουταρεGoBack έγραψε: 30 Μαρ 2025, 23:06Δεν φταιει ο Μπρινιολι.Αν δεις τη φαση πως περναει ο Καμαρα το ΓεροΒιντα και στο τερμα του να καθοτανε για να κοψει το σουτ θα τον πλασαρε ο μαυρος απο τη μικρη περιοχη.Calculated riskGarcia έγραψε: 30 Μαρ 2025, 23:03 Πριν κρεμασουμε τον γιαννικη,πρωτα Ροτα,Μπρινιολι ε,μαλακιστηρια!!!!