sharp έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:59Άλλος που πάει γυρεύοντας![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Η πλάκα θα παίξει όταν αρχίζω κι εγώ να βάζω ποσταρίσματα με τα λεγόμενα της κάθε Σουβλάρας... και του είδους τους.
Σατουρνάλια θέλουν;
Σατουρνάλια θα έχουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:54Γράψε τι είπε ή βάλε ένα κείμενο με τα λεγόμενα του.
Πλακιάς: Η Αποστολάκη είναι η καθ' ύλην αρμόδια στο δικαστικό Λαρίσης, αρχειοθετεί αρχειοθετεί αγωγές, μηνύσεις, ασκεί τις ποινικές διώξεις ..πριν να γίνει όλο αυτό με τον γιο της είμασταν στο θέμα των ποινικών διώξεων...στα ονόματα που αναφέρατε πριν...είχαμε φθάσει σε ένα σημείο πάρα πολύ λεπτό, δυστυχώς η κυρία Αποστολάκη....[παύση]
Δημοσιογράφος: αποχώρησε
Πλακιάς: αποχώρησε...έτσι κι αλλιώς θα συνταξιοδοτούτω τον Ιούνιο...τώρα δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στην υπόθεση. Την έχω γνωρίσει από κοντά, έχουμε μιλήσει, έχουμε [μοιραστεί?] τις ανησυχίες μας....μία φορά την συνάντησα τελευταία όταν πήγαμε να δούμε τί γίνεται με τις ποινικές διώξεις, μόλις άκουσε οτι ήμουν επάνω στον Ανακριτή ήρθε κατευθείαν ...μιλήσαμε
Δημοσιογράφος: πότε ήταν αυτό κύριε Πλακιά...?
Πλακιάς: έχει περίπου δύο εβδομάδες πριν να χαθεί ο Βασίλης ...μέσα στον Δεκέμβριο
Δημοσιογράφος: και τί σας είπε εκεί στην συνάντηση που είχατε?
Πλακιάς: για τις ποινικές διώξεις μιλούσαμε , για τους γραμματείς....που ήταν να ασκηθεί μία ποινική δίωξη σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς το όνομα , ήταν το δεύτερο νομίζω που είχε ασκηθεί...τώρα την προηγούμενη εβδομάδα ασκήθηκε μία άλλη ποινική δίωξη σε μια γραμματέα ...δεν μπορώ να πω το όνομά της τώρα, ήταν στο Υπουργείο Συγκοινωνιών από το '19 μέχρι το '23 ...πιστεύω θα καταλάβετε ποιά είναι ...οπότε περιμένουμε άλλες δύο ποινικές διώξεις , μία θα είναι ένα όνομα το οποίο κι εσείς το αναφέρετε πάρα πολλές φορές , περιμένουμε κι εμείς επιτέλους να ασκηθεί ποινική δίωξη σε αυτό το άτομο...
Δημοσιογράφος: αυτό το άτομο...έχει πολιτική ιδιότητα ή είναι στέλεχος του ΥΠουργείου?
Πλακιάς: είναι στέλεχος του Υπουργείου αλλά η ιδιότητά του είναι και πολιτική
Δημοσιογράφος: είναι δηλαδή διορισμένος πολιτικά στη θέση στην οποία βρίσκεται
Πλακιάς: ακριβώς
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
έχει και συνέχεια αν σε ενδιαφέρει, γενικότερα
Δεν καταλαβαίνω όμως, αλήθεια δεν μπορουσες να ακούσεις το βιντεο?
Δεν καταλαβαίνω όμως, αλήθεια δεν μπορουσες να ακούσεις το βιντεο?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Απο πλευρας μου , διακοπή ολίγων λεπτών για πασατέμπο
Σαφέστατες αποκαλύψεις...Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:15
Πλακιάς: Η Αποστολάκη είναι η καθ' ύλην αρμόδια στο δικαστικό Λαρίσης, αρχειοθετεί αρχειοθετεί αγωγές, μηνύσεις, ασκεί τις ποινικές διώξεις ..πριν να γίνει όλο αυτό με τον γιο της είμασταν στο θέμα των ποινικών διώξεων...στα ονόματα που αναφέρατε πριν...είχαμε φθάσει σε ένα σημείο πάρα πολύ λεπτό, δυστυχώς η κυρία Αποστολάκη....[παύση]
Πλακιάς: αποχώρησε...έτσι κι αλλιώς θα συνταξιοδοτούτω τον Ιούνιο...τώρα δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στην υπόθεση. Την έχω γνωρίσει από κοντά, έχουμε μιλήσει, έχουμε [μοιραστεί?] τις ανησυχίες μας....μία φορά την συνάντησα τελευταία όταν πήγαμε να δούμε τί γίνεται με τις ποινικές διώξεις, μόλις άκουσε οτι ήμουν επάνω στον Ανακριτή ήρθε κατευθείαν ...μιλήσαμε
Πλακιάς: έχει περίπου δύο εβδομάδες πριν να χαθεί ο Βασίλης ...μέσα στον Δεκέμβριο
Πλακιάς: για τις ποινικές διώξεις μιλούσαμε , για τους γραμματείς....που ήταν να ασκηθεί μία ποινική δίωξη σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς το όνομα , ήταν το δεύτερο νομίζω που είχε ασκηθεί...τώρα την προηγούμενη εβδομάδα ασκήθηκε μία άλλη ποινική δίωξη σε μια γραμματέα ...δεν μπορώ να πω το όνομά της τώρα, ήταν στο Υπουργείο Συγκοινωνιών από το '19 μέχρι το '23 ...πιστεύω θα καταλάβετε ποιά είναι ...οπότε περιμένουμε άλλες δύο ποινικές διώξεις , μία θα είναι ένα όνομα το οποίο κι εσείς το αναφέρετε πάρα πολλές φορές , περιμένουμε κι εμείς επιτέλους να ασκηθεί ποινική δίωξη σε αυτό το άτομο...
Δημοσιογράφος: αυτό το άτομο...έχει πολιτική ιδιότητα ή είναι στέλεχος του ΥΠουργείου?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Λίνο Βεντούρα
ωραία. Λοιπόν;Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:15
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Είσαι μουρλή με πινακίδες. Και τελειωμενη περσόνα. Ο,τι και να πεις, απλά επιβεβαιώνεις την συνθήκη.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:53Μπαταλοξανθόψειρα, άντε να πλύνεις κανένα από τα ξεχειλωμένα στριγκάκια σου και άσε τα... πάτερν για το κουτσομπολιασμένο συνάφι σου.Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:42Εσύ λυσσάς και με επιβεβαιώνεις με ακόμη μια ανάρτησή σου. Για το πάτερν που λέγαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:36
Καληνυχτώ σε ξανθόψειρα.
Η μπογιά μου θα συνεχίσει να περνάει όσο και να χτυπιέσαι σαν τελειωμένη στο συγκεκριμένο άθλημα. Εντός και εκτός φόρουμ. Και το ξέρετε και γι' αυτό ακριβώς λυσσάτε όλο το αφανές πατσαβούρικο και ψιλοφτυσμένο πλέον κατιναριό.![]()
Πνέεις τα πχωρουμικά λοίσθια. Καλό βράδυ να ευχηθώ με συνοδοιπόρο τις εμμονές σου περί μεγαλοπρέπειας και ισχύος.
Αυτές που έχουν θέμα με μεγαλοπρέπεια και ισχύ είναι κάτι ξεπεσμένες γιεγιεσούδες που τους έμεινε το χούι.![]()
Αν μη τι άλλο οι άντρηδες του είδους, έκοψαν εδώ και καιρό τις παλιές τους μαγκιές. Φρόντισε κι εσύ να συντονιστείς.
Ή κάνε μία ακόμη καταγγελία. Μπορείς.![]()
Υ.γ. Πες μου, γουστάρεις; Λιμπίζεσαι που δεν μπορείς να δεις ούτε το μικρό μου δακτυλάκι, στις βόλτες που κάνεις στις αναρτήσεις μου, παρταλογύναιο;
Είσαι χειρότερη και απ'τις μπαζόλες τριτοτέταρτες. Βγάλε κανα μπούτι, καμιά μάπα να καυλώσεις το αχόρταγο κοινό σου. Με φίλτρα για κάλυψη. Έλα τώρα. Δεν το'χεις. Σε παίζω μπάλα ασάλιωτα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γκομενέτε η Γαλή ρε πούστη μου. Μόνο στο Θησείο θα με δεις κυρά μου. Μας τα'πρηξες. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Και ναι, κυρίες και κύριοι, κάποια στιγμή αποκαλύπτεται τι ακριβώς κάνει όλα τα ...φρεσκαδουρικα κατινιαριά να λυσσάνε.Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:28Είσαι μουρλή με πινακίδες. Και τελειωμενη περσόνα. Ο,τι και να πεις, απλά επιβεβαιώνεις την συνθήκη.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:53Μπαταλοξανθόψειρα, άντε να πλύνεις κανένα από τα ξεχειλωμένα στριγκάκια σου και άσε τα... πάτερν για το κουτσομπολιασμένο συνάφι σου.Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:42
Εσύ λυσσάς και με επιβεβαιώνεις με ακόμη μια ανάρτησή σου. Για το πάτερν που λέγαμε.
Πνέεις τα πχωρουμικά λοίσθια. Καλό βράδυ να ευχηθώ με συνοδοιπόρο τις εμμονές σου περί μεγαλοπρέπειας και ισχύος.
Αυτές που έχουν θέμα με μεγαλοπρέπεια και ισχύ είναι κάτι ξεπεσμένες γιεγιεσούδες που τους έμεινε το χούι.![]()
Αν μη τι άλλο οι άντρηδες του είδους, έκοψαν εδώ και καιρό τις παλιές τους μαγκιές. Φρόντισε κι εσύ να συντονιστείς.
Ή κάνε μία ακόμη καταγγελία. Μπορείς.![]()
Υ.γ. Πες μου, γουστάρεις; Λιμπίζεσαι που δεν μπορείς να δεις ούτε το μικρό μου δακτυλάκι, στις βόλτες που κάνεις στις αναρτήσεις μου, παρταλογύναιο;
Είσαι χειρότερη και απ'τις μπαζόλες τριτοτέταρτες. Βγάλε κανα μπούτι, καμιά μάπα να καυλώσεις το αχόρταγο κοινό σου. Με φίλτρα για κάλυψη. Έλα τώρα. Δεν το'χεις. Σε παίζω μπάλα ασάλιωτα.![]()
Μόνον με φίλτρα θεωρούν ότι επιτυγχάνεται αυτό που δεν είχαν ούτε στα νιάτα τους.
Καθυστέρησες αλλά τελικά το μολόγησες... μπαταλοχυμένη ξανθόψειρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ε, αφού την έπιασε πάλι κλιμακτηριακή υστερία την ξανθόψειρα, θα πάρει αυτό που ζητά ο οργανισμός της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πασιφάη με έμαθες να απαξιώνω τον κάθε βλαμμένο και να μην τσιμπάω.
Τώρα τι θα γίνει πρέπει να σου επιστρέψω την μάθηση;
Τώρα τι θα γίνει πρέπει να σου επιστρέψω την μάθηση;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos