!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

sharp έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:59
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:54
Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:52

σε δυο νήματα έχω βάλει το βίντεο
μη μου πεις οτι δεν το ειδες
Γράψε τι είπε ή βάλε ένα κείμενο με τα λεγόμενα του.
Άλλος που πάει γυρεύοντας :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Νon4me έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:00
sharp έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:59
Άλλος που πάει γυρεύοντας :lol:
Η πλάκα θα παίξει όταν αρχίζω κι εγώ να βάζω ποσταρίσματα με τα λεγόμενα της κάθε Σουβλάρας... και του είδους τους.

Σατουρνάλια θέλουν; :P

Σατουρνάλια θα έχουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:39

τι λέει ο Πλακιάς;

Πλακιάς: Η Αποστολάκη είναι η καθ' ύλην αρμόδια στο δικαστικό Λαρίσης, αρχειοθετεί αρχειοθετεί αγωγές, μηνύσεις, ασκεί τις ποινικές διώξεις ..πριν να γίνει όλο αυτό με τον γιο της είμασταν στο θέμα των ποινικών διώξεων...στα ονόματα που αναφέρατε πριν...είχαμε φθάσει σε ένα σημείο πάρα πολύ λεπτό, δυστυχώς η κυρία Αποστολάκη....[παύση]
Δημοσιογράφος: αποχώρησε
Πλακιάς: αποχώρησε...έτσι κι αλλιώς θα συνταξιοδοτούτω τον Ιούνιο...τώρα δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στην υπόθεση. Την έχω γνωρίσει από κοντά, έχουμε μιλήσει, έχουμε [μοιραστεί?] τις ανησυχίες μας....μία φορά την συνάντησα τελευταία όταν πήγαμε να δούμε τί γίνεται με τις ποινικές διώξεις, μόλις άκουσε οτι ήμουν επάνω στον Ανακριτή ήρθε κατευθείαν ...μιλήσαμε
Δημοσιογράφος: πότε ήταν αυτό κύριε Πλακιά...?
Πλακιάς: έχει περίπου δύο εβδομάδες πριν να χαθεί ο Βασίλης ...μέσα στον Δεκέμβριο
Δημοσιογράφος: και τί σας είπε εκεί στην συνάντηση που είχατε?
Πλακιάς: για τις ποινικές διώξεις μιλούσαμε , για τους γραμματείς....που ήταν να ασκηθεί μία ποινική δίωξη σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς το όνομα , ήταν το δεύτερο νομίζω που είχε ασκηθεί...τώρα την προηγούμενη εβδομάδα ασκήθηκε μία άλλη ποινική δίωξη σε μια γραμματέα ...δεν μπορώ να πω το όνομά της τώρα, ήταν στο Υπουργείο Συγκοινωνιών από το '19 μέχρι το '23 ...πιστεύω θα καταλάβετε ποιά είναι ...οπότε περιμένουμε άλλες δύο ποινικές διώξεις , μία θα είναι ένα όνομα το οποίο κι εσείς το αναφέρετε πάρα πολλές φορές , περιμένουμε κι εμείς επιτέλους να ασκηθεί ποινική δίωξη σε αυτό το άτομο...
Δημοσιογράφος: αυτό το άτομο...έχει πολιτική ιδιότητα ή είναι στέλεχος του ΥΠουργείου?
Πλακιάς: είναι στέλεχος του Υπουργείου αλλά η ιδιότητά του είναι και πολιτική
Δημοσιογράφος: είναι δηλαδή διορισμένος πολιτικά στη θέση στην οποία βρίσκεται
Πλακιάς: ακριβώς
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

έχει και συνέχεια αν σε ενδιαφέρει, γενικότερα

Δεν καταλαβαίνω όμως, αλήθεια δεν μπορουσες να ακούσεις το βιντεο?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

Απο πλευρας μου , διακοπή ολίγων λεπτών για πασατέμπο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:15

Πλακιάς: Η Αποστολάκη είναι η καθ' ύλην αρμόδια στο δικαστικό Λαρίσης, αρχειοθετεί αρχειοθετεί αγωγές, μηνύσεις, ασκεί τις ποινικές διώξεις ..πριν να γίνει όλο αυτό με τον γιο της είμασταν στο θέμα των ποινικών διώξεων...στα ονόματα που αναφέρατε πριν...είχαμε φθάσει σε ένα σημείο πάρα πολύ λεπτό, δυστυχώς η κυρία Αποστολάκη....[παύση]
Πλακιάς: αποχώρησε...έτσι κι αλλιώς θα συνταξιοδοτούτω τον Ιούνιο...τώρα δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στην υπόθεση. Την έχω γνωρίσει από κοντά, έχουμε μιλήσει, έχουμε [μοιραστεί?] τις ανησυχίες μας....μία φορά την συνάντησα τελευταία όταν πήγαμε να δούμε τί γίνεται με τις ποινικές διώξεις, μόλις άκουσε οτι ήμουν επάνω στον Ανακριτή ήρθε κατευθείαν ...μιλήσαμε
Πλακιάς: έχει περίπου δύο εβδομάδες πριν να χαθεί ο Βασίλης ...μέσα στον Δεκέμβριο
Πλακιάς: για τις ποινικές διώξεις μιλούσαμε , για τους γραμματείς....που ήταν να ασκηθεί μία ποινική δίωξη σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς το όνομα , ήταν το δεύτερο νομίζω που είχε ασκηθεί...τώρα την προηγούμενη εβδομάδα ασκήθηκε μία άλλη ποινική δίωξη σε μια γραμματέα ...δεν μπορώ να πω το όνομά της τώρα, ήταν στο Υπουργείο Συγκοινωνιών από το '19 μέχρι το '23 ...πιστεύω θα καταλάβετε ποιά είναι ...οπότε περιμένουμε άλλες δύο ποινικές διώξεις , μία θα είναι ένα όνομα το οποίο κι εσείς το αναφέρετε πάρα πολλές φορές , περιμένουμε κι εμείς επιτέλους να ασκηθεί ποινική δίωξη σε αυτό το άτομο...
Δημοσιογράφος: αυτό το άτομο...έχει πολιτική ιδιότητα ή είναι στέλεχος του ΥΠουργείου?
Σαφέστατες αποκαλύψεις...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:15

ωραία. Λοιπόν;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:53
Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:36

Καληνυχτώ σε ξανθόψειρα.

Η μπογιά μου θα συνεχίσει να περνάει όσο και να χτυπιέσαι σαν τελειωμένη στο συγκεκριμένο άθλημα. Εντός και εκτός φόρουμ. Και το ξέρετε και γι' αυτό ακριβώς λυσσάτε όλο το αφανές πατσαβούρικο και ψιλοφτυσμένο πλέον κατιναριό. :e045:
Εσύ λυσσάς και με επιβεβαιώνεις με ακόμη μια ανάρτησή σου. Για το πάτερν που λέγαμε.
Πνέεις τα πχωρουμικά λοίσθια. Καλό βράδυ να ευχηθώ με συνοδοιπόρο τις εμμονές σου περί μεγαλοπρέπειας και ισχύος.
Μπαταλοξανθόψειρα, άντε να πλύνεις κανένα από τα ξεχειλωμένα στριγκάκια σου και άσε τα... πάτερν για το κουτσομπολιασμένο συνάφι σου.

Αυτές που έχουν θέμα με μεγαλοπρέπεια και ισχύ είναι κάτι ξεπεσμένες γιεγιεσούδες που τους έμεινε το χούι. :lol:

Αν μη τι άλλο οι άντρηδες του είδους, έκοψαν εδώ και καιρό τις παλιές τους μαγκιές. Φρόντισε κι εσύ να συντονιστείς.

Ή κάνε μία ακόμη καταγγελία. Μπορείς. :lol:
Είσαι μουρλή με πινακίδες. Και τελειωμενη περσόνα. Ο,τι και να πεις, απλά επιβεβαιώνεις την συνθήκη.

Υ.γ. Πες μου, γουστάρεις; Λιμπίζεσαι που δεν μπορείς να δεις ούτε το μικρό μου δακτυλάκι, στις βόλτες που κάνεις στις αναρτήσεις μου, παρταλογύναιο;
Είσαι χειρότερη και απ'τις μπαζόλες τριτοτέταρτες. Βγάλε κανα μπούτι, καμιά μάπα να καυλώσεις το αχόρταγο κοινό σου. Με φίλτρα για κάλυψη. Έλα τώρα. Δεν το'χεις. Σε παίζω μπάλα ασάλιωτα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Νon4me

:popc:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Γκομενέτε η Γαλή ρε πούστη μου. Μόνο στο Θησείο θα με δεις κυρά μου. Μας τα'πρηξες. :003:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:53
Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:42

Εσύ λυσσάς και με επιβεβαιώνεις με ακόμη μια ανάρτησή σου. Για το πάτερν που λέγαμε.
Πνέεις τα πχωρουμικά λοίσθια. Καλό βράδυ να ευχηθώ με συνοδοιπόρο τις εμμονές σου περί μεγαλοπρέπειας και ισχύος.
Μπαταλοξανθόψειρα, άντε να πλύνεις κανένα από τα ξεχειλωμένα στριγκάκια σου και άσε τα... πάτερν για το κουτσομπολιασμένο συνάφι σου.

Αυτές που έχουν θέμα με μεγαλοπρέπεια και ισχύ είναι κάτι ξεπεσμένες γιεγιεσούδες που τους έμεινε το χούι. :lol:

Αν μη τι άλλο οι άντρηδες του είδους, έκοψαν εδώ και καιρό τις παλιές τους μαγκιές. Φρόντισε κι εσύ να συντονιστείς.

Ή κάνε μία ακόμη καταγγελία. Μπορείς. :lol:
Είσαι μουρλή με πινακίδες. Και τελειωμενη περσόνα. Ο,τι και να πεις, απλά επιβεβαιώνεις την συνθήκη.

Υ.γ. Πες μου, γουστάρεις; Λιμπίζεσαι που δεν μπορείς να δεις ούτε το μικρό μου δακτυλάκι, στις βόλτες που κάνεις στις αναρτήσεις μου, παρταλογύναιο;
Είσαι χειρότερη και απ'τις μπαζόλες τριτοτέταρτες. Βγάλε κανα μπούτι, καμιά μάπα να καυλώσεις το αχόρταγο κοινό σου. Με φίλτρα για κάλυψη. Έλα τώρα. Δεν το'χεις. Σε παίζω μπάλα ασάλιωτα. :lol:
Και ναι, κυρίες και κύριοι, κάποια στιγμή αποκαλύπτεται τι ακριβώς κάνει όλα τα ...φρεσκαδουρικα κατινιαριά να λυσσάνε.

Μόνον με φίλτρα θεωρούν ότι επιτυγχάνεται αυτό που δεν είχαν ούτε στα νιάτα τους.

Καθυστέρησες αλλά τελικά το μολόγησες... μπαταλοχυμένη ξανθόψειρα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Νon4me έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:31:popc:
:102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ε, αφού την έπιασε πάλι κλιμακτηριακή υστερία την ξανθόψειρα, θα πάρει αυτό που ζητά ο οργανισμός της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Πασιφάη με έμαθες να απαξιώνω τον κάθε βλαμμένο και να μην τσιμπάω.
Τώρα τι θα γίνει πρέπει να σου επιστρέψω την μάθηση; :lol:
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

:smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση