Υδράργυρος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:43 Ουτε στην τουαλετα δε μπορει να παει κανεις, αμεσως βλεπει τον εαυτο του ταγκαρισμενο στο "περσονες που χαθηκαν..."
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Έλα ντε!
Όντως χάθηκε η Custom_F ... Αμπέ λαλέ!
Όντως χάθηκε η Custom_F ... Αμπέ λαλέ!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Πάνε οι εποχές που παίρναμε την αθλητική ...argouen έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:58Υδράργυρος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:43 Ουτε στην τουαλετα δε μπορει να παει κανεις, αμεσως βλεπει τον εαυτο του ταγκαρισμενο στο "περσονες που χαθηκαν..."Γιατί, χάθηκε να πάρει το κινητό στην τουαλέτα? Δε σε καταλαβαίνω ώρες ώρες
![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Υδράργυρος
Σκουπιζοσουν κιολαςΜπίστης έγραψε: 23 Αύγ 2018, 10:47Πάνε οι εποχές που παίρναμε την αθλητική ...argouen έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:58Υδράργυρος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:43 Ουτε στην τουαλετα δε μπορει να παει κανεις, αμεσως βλεπει τον εαυτο του ταγκαρισμενο στο "περσονες που χαθηκαν..."Γιατί, χάθηκε να πάρει το κινητό στην τουαλέτα? Δε σε καταλαβαίνω ώρες ώρες
![]()
- Υδράργυρος
Τι τραβανε και αυτα τα κινητα... Στο φαγητο, στην τουαλετα, στο σεξ, παντου. Εχουν πανω λιγδα, λαδια, κολπικα υγρα, σπερμα, σκατα. "Μου δινεις το κινητο σου να παρω ενα τηλεφωνο;" μπλιαχargouen έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:58Υδράργυρος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:43 Ουτε στην τουαλετα δε μπορει να παει κανεις, αμεσως βλεπει τον εαυτο του ταγκαρισμενο στο "περσονες που χαθηκαν..."Γιατί, χάθηκε να πάρει το κινητό στην τουαλέτα? Δε σε καταλαβαίνω ώρες ώρες
![]()
Φτάνει βρε πρωινιάτικα..Υδράργυρος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 10:58 Τι τραβανε και αυτα τα κινητα... Στο φαγητο, στην τουαλετα, στο σεξ, παντου. Εχουν πανω λιγδα, λαδια, κολπικα υγρα, σπερμα, σκατα. "Μου δινεις το κινητο σου να παρω ενα τηλεφωνο;" μπλιαχ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ποιος ανώμαλος παίρνει κινητό στο μπάνιο; Ταμπλετ δεν έχετε; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Όχι. Εγώ το παίρνω πάντως. Και στο κατούρημα, για παν ενδεχόμενο, μήπως καταλήξει σε τίποτ'άλλο.enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 11:05 Ποιος ανώμαλος παίρνει κινητό στο μπάνιο; Ταμπλετ δεν έχετε;![]()
Κάποιος δεν καθαρίζει το κινητό του. Τρομάζω για το λαπτοπ.Υδράργυρος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 10:58
Τι τραβανε και αυτα τα κινητα... Στο φαγητο, στην τουαλετα, στο σεξ, παντου. Εχουν πανω λιγδα, λαδια, κολπικα υγρα, σπερμα, σκατα. "Μου δινεις το κινητο σου να παρω ενα τηλεφωνο;" μπλιαχ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εμείς έχουμε στο μπάνιο ένα διαφημιστικό φυλλάδιο από τα lidl τελευταία
(το κουβάλησε ο άντρας μου γιατί είχε κάτι προσφορες κασταβίδοεργαλειοκερατα κλπ), το ξεφύλλισα, βοηθάει γενικά το συνιστώ, τόσο που σκέφτομαι να πάρω και το επόμενο τεύχος, έχω αγωνία 
υγ: πάει το νήμα
υγ: πάει το νήμα
- Cecily Anne
ΧΑΑΑΑΑ, ώστε είσαι παντρεμένη.argouen έγραψε: 23 Αύγ 2018, 11:09 Εμείς έχουμε στο μπάνιο ένα διαφημιστικό φυλλάδιο από τα lidl τελευταία(το κουβάλησε ο άντρας μου γιατί είχε κάτι προσφορες κασταβίδοεργαλειοκερατα κλπ), το ξεφύλλισα, βοηθάει γενικά το συνιστώ, τόσο που σκέφτομαι να πάρω και το επόμενο τεύχος, έχω αγωνία
υγ: πάει το νήμα![]()
Ωραία, θα σε βαλω στα φορουμοζεύγαρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άσε ρε συ δε χρειάζεται, ας είμαστε ελεύθερα πουλάκια κάπου, σε ένα σύμπαν
- Cecily Anne
Λοοοολ, με έπεισες !argouen έγραψε: 23 Αύγ 2018, 11:22Άσε ρε συ δε χρειάζεται, ας είμαστε ελεύθερα πουλάκια κάπου, σε ένα σύμπαν![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μονο ο Βαγγελης λειπει
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Περιμένεις να γραφτεί κανένας Άραγκορν;argouen έγραψε: 23 Αύγ 2018, 11:22Άσε ρε συ δε χρειάζεται, ας είμαστε ελεύθερα πουλάκια κάπου, σε ένα σύμπαν![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις