!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική μπάσκετ
- Μαδουραίος
Re: Εθνική μπάσκετ
Τους κατάπιε ο υπερπαικτης Λεσορ......ναι αλλά ο Ντιφαλα
- Μαδουραίος
Bazoomba έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:59Εισαι τοσο μυρωδιας...Μαδουραίος έγραψε: 07 Αύγ 2024, 09:40Στο μεταξυ ο απατεωνας Κολε
![]()
![]()
![]()
![]()
[img]https://i.postimg.cc/NfFwmnrB/en-w ... .png[/img]
Στο μεταξυ οι παικτες των Γαλλων ειχαν απηυδυσει σε τετοιο βαθμο που εβαλαν τον Φουρνιε να κανει micro coaching ρν ωρα αγωνα.
Για τετοιον απατεωνα μιλαμε. Ο τυπος σε καθε μεγαλο τουρνουα ξεκιναει με ομαδα φαβορι και καταληγει να πολεμαει για μεταλλιο.![]()
Απατεώνας ο Κολε λέμε
Καλά μαδουραιε βαζελακο πιάσε την πολιτική ασε το μπάσκετ. Ούτε στους 100 καλύτερους Σέντερ παγκοσμίως δεν είναι το σκουπιδι σου..
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
AOC έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:38 Καλά μαδουραιε βαζελακο πιάσε την πολιτική ασε το μπάσκετ. Ούτε στους 100 καλύτερους Σέντερ παγκοσμίως δεν είναι το σκουπιδι σου..
Έναν...μόνο έναν βρες μου .
Και γενικα μιλάμε για στημένη παρουσία στον τελικό για τους Γάλλους. Τυφλά να χει το παγκόσμιο του 2002.
Καραγκιοζηδες του κερατά.
Καραγκιοζηδες του κερατά.
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να μιλάω με τόσο καθυστερημένους που βλέπουν Ευρωλίγκα. Είναι σαν να μου εξηγεί κάποιος που ακούει σκυλάδικα πως ο Μακροπουλος είναι καλύτερος τραγουδιστής από αυτούς της όπερας.Μαδουραίος έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:39AOC έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:38 Καλά μαδουραιε βαζελακο πιάσε την πολιτική ασε το μπάσκετ. Ούτε στους 100 καλύτερους Σέντερ παγκοσμίως δεν είναι το σκουπιδι σου..![]()
![]()
Ξέρω γώ, υπάρχει ένας παίκτης Σέντερ που πήρε 3 mvp στο ΝΒΑ, καραγκιοζάκο.
Ο Ντουαιτ Χαουαρντ στα 50 του που παίζει στην Ταιβαν και γαμαει τραβελια καλύτερος είναι από τον Λεσορ.
- Μαδουραίος
Ο Σέρβος μπουλουκος του fake basket καλύτερος από τον ΛεσορAOC έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:44Δεν ξέρω αν έχει νόημα να μιλάω με τόσο καθυστερημένους που βλέπουν Ευρωλίγκα. Είναι σαν να μου εξηγεί κάποιος που ακούει σκυλάδικα πως ο Μακροπουλος είναι καλύτερος τραγουδιστής από αυτούς της όπερας.Μαδουραίος έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:39AOC έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:38 Καλά μαδουραιε βαζελακο πιάσε την πολιτική ασε το μπάσκετ. Ούτε στους 100 καλύτερους Σέντερ παγκοσμίως δεν είναι το σκουπιδι σου..![]()
![]()
Ο Ντουαιτ Χαουαρντ στα 50 του που παίζει στην Ταιβαν και γαμαει τραβελια καλύτερος είναι από τον Λεσορ.
Γελάνε και τα τσιμέντα της Πειραϊκής
Και άμα θες να το δούμε και με την καπιταλιστική οπτική που μάλλον δεν σου πολύ αρέσει αλλά οκ. Ας δούμε ποσά αμοίβεται ο κάθε Σέντερ παγκοσμίως. Πως τους κρίνει εν παση περίπτωση ο νόμος της αγοράς, τη αξία δίνει ο καθένας στον Λέσορ. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως ο καραγκιοζάκος σου πιθανόν να μην χτυπάει εκατοντάδα και μισθούς παγκιτη nba.Μαδουραίος έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:47Ο Σέρβος μπουλουκος του fake basket καλύτερος από τον ΛεσορAOC έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:44Δεν ξέρω αν έχει νόημα να μιλάω με τόσο καθυστερημένους που βλέπουν Ευρωλίγκα. Είναι σαν να μου εξηγεί κάποιος που ακούει σκυλάδικα πως ο Μακροπουλος είναι καλύτερος τραγουδιστής από αυτούς της όπερας.
![]()
![]()
Ολκης. Ενα πραγμα ειχε να κανει στο ματς ο ηλιθιος, τσαλεντζ και το ξοδεψε για φαση που δεν διεκδικησε ουτε ο παικτης του.Μαδουραίος έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:37Bazoomba έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:59Εισαι τοσο μυρωδιας...Μαδουραίος έγραψε: 07 Αύγ 2024, 09:40
Στο μεταξυ ο απατεωνας Κολε
![]()
![]()
![]()
![]()
[img]https://i.postimg.cc/NfFwmnrB/en-w ... .png[/img]
Στο μεταξυ οι παικτες των Γαλλων ειχαν απηυδυσει σε τετοιο βαθμο που εβαλαν τον Φουρνιε να κανει micro coaching ρν ωρα αγωνα.
Για τετοιον απατεωνα μιλαμε. Ο τυπος σε καθε μεγαλο τουρνουα ξεκιναει με ομαδα φαβορι και καταληγει να πολεμαει για μεταλλιο.![]()
![]()
![]()
Απατεώνας ο Κολε λέμε
Ο τυπος καλεσε Γκομπερ και Γουεμπυ μεσα και επρεπε να φτασει στα ημιτελικα για να καταλαβει ποσο καθυστερημενη 5αδα ειναι αυτη. Σαν να βαζεις Φαλ - Μιλου μαζι μεσα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
με ριαλ τους καθαρισε η γαλλια απιστοι φεικαδες μου 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες Μπαζουμπα μου,μεχρι και ο μαδουραιος μαζι μας ηρθε,μονος σου εμενες με το φεικ σου και τον omgΜαδουραίος έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:47Ο Σέρβος μπουλουκος του fake basket καλύτερος από τον ΛεσορAOC έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:44Δεν ξέρω αν έχει νόημα να μιλάω με τόσο καθυστερημένους που βλέπουν Ευρωλίγκα. Είναι σαν να μου εξηγεί κάποιος που ακούει σκυλάδικα πως ο Μακροπουλος είναι καλύτερος τραγουδιστής από αυτούς της όπερας.
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ο Λεσορ ο καλυτερος σεντερ στον κοσμο και καλυτερος του Γιοκιτς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Αύγ 2024, 21:58ειδες Μπαζουμπα μου,μεχρι και ο μαδουραιος μαζι μας ηρθε,μονος σου εμενες με το φεικ σου και τον omgΜαδουραίος έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:47Ο Σέρβος μπουλουκος του fake basket καλύτερος από τον ΛεσορAOC έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:44
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να μιλάω με τόσο καθυστερημένους που βλέπουν Ευρωλίγκα. Είναι σαν να μου εξηγεί κάποιος που ακούει σκυλάδικα πως ο Μακροπουλος είναι καλύτερος τραγουδιστής από αυτούς της όπερας.
![]()
![]()
Γελάνε και τα τσιμέντα της Πειραϊκής![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
ελα ξαναπες μου για την εποχη των δεινοσαυρων κιοφτεδακο μου
σας ξεφτυλισε φετος ο λεσορ οπαδοι του φαλ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 258 Απαντήσεις
- 7087 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής