vantono έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:30Οι απανταχού οικογένειες (ελληνικές και μη) ας πούμε οτι δεν περνάνε απο κάποια ειδικη εκπαίδευση εγκληματιών, τα παιδιά τους. Εγκληματίες όμως, μια χαρά έχει γεμίσει όλος ο κόσμος (οχι μονο η Ελλάδα). Οπότε, κάτι δεν κάνουν σωστά οι εν λόγω οικογένειες (ελληνικές ή καναδέζικες ή βολιβιανές). Εκτός αν είσαι της άποψης οτι οι εγκληματίες ειναι τιποτα εξωγήινοι, δεν γεννιούνται και δεν μεγαλωνουν απο ανθρωπους, αλλα φυτρώνουν στα δεντρα ή πεφτουν απο κομήτες.Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:19ναι γιατι οι Ελληνικες οικογενειες οπως ειναι πασιγνωστο εκπαιδευουν τα παιδια τους για να γινουν επιτυχημενοι εγκληματιεςπεραστική έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:16
Εγώ πάντως αυτό μπήκα να γράψω διαβάζοντας τις πρώτες σελίδες αλλά επειδή μετά παθιάστηκα με την συζήτηση διάβαζα εδώ κι’ εκεί ανάκατα ποστ και πέτυχα επιτέλους αυτό που ήθελα να γράψω.![]()
μεγαλυτερη - πιο υπουλη παπατζα δεν υπαρχει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Το σοβαρό ερώτημα είναι
Έχει σχέση ή πατριαρχία και ή π παραδοσιακή συντηρητική ηθική με .. βιασμούς;
Αν τολμούσα να ..κάνω απλώς καμάκι (δεν μιλάμε για βιασμό ή παρενόχληση) σε γυναίκα σο χωριό μου την δεκαετία του εβδομήντα θα.. με εκτελούσε με το δικανο ο ίδιος ο πατέρας μου ..
Έχει σχέση ή πατριαρχία και ή π παραδοσιακή συντηρητική ηθική με .. βιασμούς;
Αν τολμούσα να ..κάνω απλώς καμάκι (δεν μιλάμε για βιασμό ή παρενόχληση) σε γυναίκα σο χωριό μου την δεκαετία του εβδομήντα θα.. με εκτελούσε με το δικανο ο ίδιος ο πατέρας μου ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 19 Ιαν 2022, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
περαστική
Το σοβαρό ερώτημα είναι: γεννιέσαι βιαστής ή γίνεσαι;
Ε ναι, τα ριάλιτις είναι η σωστή ελληνική απάντηση στους απογόνους των κατσικογάμηδων.
Ωραίοι ως Έλληνες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην επιχειρήσεις ξανά συζήτηση μαζί μου.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:38Κοριτσαρα μου, μην επιχειρείς συζήτηση μαζί μου. Δνε έχει νόημα. Δεν βλέπεις αυτα που βλέπω, δεν βλέπω αυτά που βλέπεις. Καλύτερα συζήτησε με όσους μοιράζεστε κοινες απόψεις.
Δεν με νοιάζει τι βλέπεις ούτε τι καταλαβαίνεις.
Δεν θα μου κάνεις ανάκριση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
προτείνω να το λύσετε με πάλη.Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:42Τότε το λήγουμε.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:38Κοριτσαρα μου, μην επιχειρείς συζήτηση μαζί μου. Δνε έχει νόημα. Δεν βλέπεις αυτα που βλέπω, δεν βλέπω αυτά που βλέπεις. Καλύτερα συζήτησε με όσους μοιράζεστε κοινες απόψεις.
Δεν με νοιάζει τι βλέπεις ούτε τι καταλαβαίνεις.
Δεν θα μου κάνεις ανάκριση.
και για να μην έχουμε τραυματισμούς, στη λάσπη. η με λάδι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το σοβαρό ερώτημα
Έχρι σχέση ή πατριαρχία και ή παραδοσιακή συντηρητική ηθική με το να γίνεις βιαστης;
Ίσα ίσα που σε παραδοσιακές πατριαρχικές κοινωνίες τους βιαστές τους επιβάλουν θανατική ποινή
Όταν λες "γεννιέσαι βιαστής" πως το φαντάζεσαι; Ότι μόλις βγεις ας πούμε, στο μαιευτήριο, ψάχνεις ένα ρόπαλο για να κοπανήσεις τη μαία και να τη βιάσεις;
-
περαστική
Στα σοβαρά ρωτάω. Αν γεννιέσαι τότε όσο και να προσέξει το θύμα ή όση εκπαίδευση και αν δώσεις στον θύτη, δεν θα αποφύγεις τον βιασμό. Και βασικά τότε θα πρέπει όντως να προσέξει περισσότερο το θύμα γιατί μπορεί να του’ ρθει από παντού και πρέπει να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες. Αν όμως γίνεσαι, τότε έχει νόημα κυρίως η εκπαίδευση του θύτη.
δωμεσα την εχουν δει τιμητες τρολλακια κ βαρεμενα μαζι με κατι ηλιθια κ αντι να σπατε πλακα μαζι τους σας παρασυρουν σε συζητησεις της μπουτζας
δεν φταινε αυτα
δεν φταινε αυτα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
περαστική
Ντάξει, κατάλαβες τι θέλω να πω. Μην με πριζώνεις.
Σε μη πατριαρχικές κοινωνίες υπήρχαν βιαστές; (Με την έννοια του μη συναινετικου σεξ )περαστική έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:45 Στα σοβαρά ρωτάω. Αν γεννιέσαι τότε όσο και να προσέξει το θύμα ή όση εκπαίδευση και αν δώσεις στον θύτη, δεν θα αποφύγεις τον βιασμό. Και βασικά τότε θα πρέπει όντως να προσέξει περισσότερο το θύμα γιατί μπορεί να του’ ρθει από παντού και πρέπει να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες. Αν όμως γίνεσαι, τότε έχει νόημα κυρίως η εκπαίδευση του θύτη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ο βιασμός είναι πράξη επιβολής εξουσίας. τι σεξουαλική ευχαρίστηση να νιώσεις άλλωστε πηδώντας κάποια ναρκωμένη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:44Το σοβαρό ερώτημα
Έχρι σχέση ή πατριαρχία και ή παραδοσιακή συντηρητική ηθική με το να γίνεις βιαστης;
Ίσα ίσα που σε παραδοσιακές πατριαρχικές κοινωνίες τους βιαστές τους επιβάλουν θανατική ποινή
επιβολή εξουσίας από το αρσενικό στο θηλυκό.
οπότε προφανώς και έχει σχέση με την πατριαρχία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και εμεις πλάκα σπαμε με αυτούςΑγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:46 δωμεσα την εχουν δει τιμητες τρολλακια κ βαρεμενα μαζι με κατι ηλιθια κ αντι να σπατε πλακα μαζι τους σας παρασυρουν σε συζητησεις της μπουτζας
δεν φταινε αυτα
σοβαρη απαντηση
οσοι ειμαστε σερνικα γεννιομαστε ολοι βιαστες
κ βου γινομαστε αριστοι στο σπορ γιατι μας εκπαιδευουν κ οι οικογενειες μας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές