!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Είμαι θετικός
χαμός γίνεται. έχουν κολλήσει οι πάντες. όλοι δουλεύουν με μισό προσωπικό. πάμε για αγελάιες φάσεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ένας ολόκληρος όροφος βγηκε off, σε εμας στη δουλειά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Οκτ 2022, 09:52 χαμός γίνεται. έχουν κολλήσει οι πάντες. όλοι δουλεύουν με μισό προσωπικό. πάμε για αγελάιες φάσεις.
Ακούω και ενα σκασμό γέρους που το περνάνε, απο οικογενειες φιλων. Αλλά το περνάνε αρκετά ήπια.
Πλέον οι περισσότεροι κορωνοιο εύχονται να κολλησουν, παρά γριπη. Πιο ελαφρια συμπτώματα παιζει να εχει πια.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
αράζεις και σπίτι για καμιά εβδομάδα και ,μακριά από τον σιχαμερό εργασιακό χώρο, η καλυτερη φάση.vantono έγραψε: 27 Οκτ 2022, 10:00Ένας ολόκληρος όροφος βγηκε off, σε εμας στη δουλειά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Οκτ 2022, 09:52 χαμός γίνεται. έχουν κολλήσει οι πάντες. όλοι δουλεύουν με μισό προσωπικό. πάμε για αγελάιες φάσεις.
Ακούω και ενα σκασμό γέρους που το περνάνε, απο οικογενειες φιλων. Αλλά το περνάνε αρκετά ήπια.
Πλέον οι περισσότεροι κορωνοιο εύχονται να κολλησουν, παρά γριπη. Πιο ελαφρια συμπτώματα παιζει να εχει πια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Γίνεται ένας χαμουλης...ο κακός χαμός αναμένεται εάν δεν παρθουν κάποια μέτρα.
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πίστεψε με αυτόν τον ιο δεν πρέπει να εύχεσαι να τον κολλήσεις.vantono έγραψε: 27 Οκτ 2022, 10:00Ένας ολόκληρος όροφος βγηκε off, σε εμας στη δουλειά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Οκτ 2022, 09:52 χαμός γίνεται. έχουν κολλήσει οι πάντες. όλοι δουλεύουν με μισό προσωπικό. πάμε για αγελάιες φάσεις.
Παρατηρητής...
- Otto Weininger
Περαστικά ρε μλκ, πόσο καιρό απ' την προηγούμενη;
Περαστικά. Πάλι από πελάτη; Φαντάζομαι μάσκα συνεχίζεις να φοράς.
Περαστικά.
4 ...
Όλοι τον έχουμε περάσει.Ευτυχώς εγώ ήμουν τυχερός . Δεν είχα πυρετό. Μόνο βήχα συνάχι και ερεθισμένο λαιμό.Ενώ είχα αρνητικοποιηθεί ο βήχας με κράτησε για ένα μήνα.
- Dwarven Blacksmith
Περαστικά.
Εγώ τώρα είμαι στην ανάρρωση. 29 Οκτωβρίου το πρώτο σύμπτωμα, μετά 2 μερούλες πυρετό, σήμερα έχω μόνο βήχα.
Έπαθα και αυτό με τη μεταλλική γεύση + απώλεια όσφρησης. Μπλιαχ. Τώρα έφυγε ευτυχώς.
Εγώ τώρα είμαι στην ανάρρωση. 29 Οκτωβρίου το πρώτο σύμπτωμα, μετά 2 μερούλες πυρετό, σήμερα έχω μόνο βήχα.
Έπαθα και αυτό με τη μεταλλική γεύση + απώλεια όσφρησης. Μπλιαχ. Τώρα έφυγε ευτυχώς.
Περαστικά και σε σένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2022, 00:13 Περαστικά.
Ωω περαστικά! Πως το κατάλαβες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Περαστικά σου! Λογικά θα βγεις και αρνητικός πολύ σύντομα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2022, 00:13 Περαστικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-