https://www.facebook.com/stamatamepaidi ... 2634314224
Κι άλλοι διαδηλωτές της αριστεράς:

Από τη μία εξέδρα στην άλλη.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:59Ε, αν δεν υπάρχει ψυχή τι φοβάσαι;John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:56απο τι κινδυνευει η ακεραιοτητα του; Απο την κλιματικη αλλαγη; Δεν υπαρχει ψυχη εκει μπροστα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:55
Μα ακριβώς επειδή θεωρείται ο απόλυτος τρόμος όταν σηκώνει όπλο ένας αστυνομικός ακόμη και αν είναι σίγουρο ότι κινδυνεύει η ακεραιότητα του, φτάσαμε σ' αυτό το σημείο αποθράσυνσης των ούγκανων.
Και ακριβώς γι' αυτό ουδείς πλέον περιμένει προστασία από την αστυνομία.
Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό, έτσι δεν είναι;
Εκτός αν εννοείς ότι αυτό που υπήρχε κοντά ήταν ζόμπι ή κάτι τέτοιο.
Πολλά έλεγες και θα μπερδευτείς πάλι.Γλαύκος έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:03Το κείμενο θες να πεις. Τα λόγια και το νόημα είναι ξεκάθαρα. Έλεγα να ξέρεις όταν θα έχω διάθεση να γράψω μαλακίες θα σε φωνάξω.Sid Vicious έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:00'Εχεις αρχίσει να μπερδεύεις τα λόγια σου! Βλέπεις; Βλέπεις τι παθαίνεις;
Οι περισσότεροι νοιάζονται για το αν θα μπορούν να πίνουν χαλαρά το εσπρέσο ή το ποτάκι τους και όχι για τον δαρμένο.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:58
Σιγα πως τα λες ετσι θα κλαψω απο τη συγκινηση. Οταν οι και καλα λιντσαρισμενοι μεχρι θανατου που παιρνουν εξιτηριο αυριο σαπιζουν κοσμο χωρις αιτια, ειναι απλα Τριτη.
ποια εξέδρα καλό μου;Γλαύκος έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:05Από τη μία εξέδρα στην άλλη.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:59Ε, αν δεν υπάρχει ψυχή τι φοβάσαι;John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:56
απο τι κινδυνευει η ακεραιοτητα του; Απο την κλιματικη αλλαγη; Δεν υπαρχει ψυχη εκει μπροστα.
α δηλαδη το βγαλε για να το αερισει; Η ηταν σεσουαρ για τα μαλλι οπως λεει ο απολογητης της συμμοριας μαχαιροβγαλτων;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:59Ε, αν δεν υπάρχει ψυχή τι φοβάσαι;John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:56απο τι κινδυνευει η ακεραιοτητα του; Απο την κλιματικη αλλαγη; Δεν υπαρχει ψυχη εκει μπροστα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:55
Μα ακριβώς επειδή θεωρείται ο απόλυτος τρόμος όταν σηκώνει όπλο ένας αστυνομικός ακόμη και αν είναι σίγουρο ότι κινδυνεύει η ακεραιότητα του, φτάσαμε σ' αυτό το σημείο αποθράσυνσης των ούγκανων.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:20ποια εξέδρα καλό μου;
Επειδή εσείς έχετε κάποια τσιτάτα με τις σωστές απαντήσεις στο κεφαλάκι σας και βάζετε κόκκινο σε όποιο γραπτό δεν ταιριάζει, θεωρείτε ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε δε συμφωνεί μαζί σας;
Κάνε μια βουτιά να ξελαμπικάρεις, που εκτός απο καθηγητής την είδες και διαιτητής.
Άντε μπράβο.![]()
μπα, εγω ας πουμε πως ενοιωσα κατι απροσδιοριστα ευφορικο εκεινη την στιγμη. Μου θυμισε τους στιχους ενος μεγαλου ποιητη που γραφειΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:12Οι περισσότεροι νοιάζονται για το αν θα μπορούν να πίνουν χαλαρά το εσπρέσο ή το ποτάκι τους και όχι για τον δαρμένο.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:58
Σιγα πως τα λες ετσι θα κλαψω απο τη συγκινηση. Οταν οι και καλα λιντσαρισμενοι μεχρι θανατου που παιρνουν εξιτηριο αυριο σαπιζουν κοσμο χωρις αιτια, ειναι απλα Τριτη.
Αν εσύ νομίζεις ότι έχουν τρελλό καημό για το νεαρό, πλανάσαι.
Κατά τα άλλα, οι ματατζήδες είναι όντως χαζοί. Με τα ίδια προσόντα θα έκαναν έναρξη επαγγέλματος ως κάποιος καουμπόικος πυρήνας και αν γινόταν η στραβή, θα έκαναν λιτανείες όλοι οι αντιφά και οι σωστοί οικογενειάρχες για την διάσωση της αξιοπρέπειας τους. Ό,τι λεφτά έβγαζαν από τις απαλλοτριώσεις αφορολόγητα, το παιδί εξασφαλισμένο, τα χρόνια δουλειάς λιγότερα, τι άλλο θέλουν; Ειδικώς σε περιόδους κρίσης.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εχουν και πιστολια κροτου λαμψης ορισμενοι απο τους μηχανοβιουςΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:59Ε, αν δεν υπάρχει ψυχή τι φοβάσαι;John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:56απο τι κινδυνευει η ακεραιοτητα του; Απο την κλιματικη αλλαγη; Δεν υπαρχει ψυχη εκει μπροστα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:55
Γλαύκος/Βάντα όπως Τζέισον/Αντιγόνη, αυτό να ξέρεις λέγεται διαταραχή φύλου. Αμάν ρε συ όλο προβλήματα βγάζεις.
Δεν έχω ιδέα τι είναι. Αναφέρομαι στην περίπτωση που είναι όπλο.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:24α δηλαδη το βγαλε για να το αερισει; Η ηταν σεσουαρ για τα μαλλι οπως λεει ο απολογητης της συμμοριας μαχαιροβγαλτων;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:59Ε, αν δεν υπάρχει ψυχή τι φοβάσαι;John Brown Gun Club έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:56
απο τι κινδυνευει η ακεραιοτητα του; Απο την κλιματικη αλλαγη; Δεν υπαρχει ψυχη εκει μπροστα.
Γιατί δεν σέβεσαι ότι δε έχω όρεξη για τέτοια και να βρεθούμε σε κάποιο άλλο νήμα να βγάλουμε πολύ ροκιά; Εδώ παίζω με διαλεκτικές. Πολιτική κουβέντα γίνεται, ακολούθα λίγο ή άραξε.Sid Vicious έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:29Γλαύκος/Βάντα όπως Τζέισον/Αντιγόνη, αυτό να ξέρεις λέγεται διαταραχή φύλου. Αμάν ρε συ όλο προβλήματα βγάζεις.
Με κουράζεις.Γλαύκος έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:27ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:20ποια εξέδρα καλό μου;
Επειδή εσείς έχετε κάποια τσιτάτα με τις σωστές απαντήσεις στο κεφαλάκι σας και βάζετε κόκκινο σε όποιο γραπτό δεν ταιριάζει, θεωρείτε ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε δε συμφωνεί μαζί σας;
Κάνε μια βουτιά να ξελαμπικάρεις, που εκτός απο καθηγητής την είδες και διαιτητής.
Άντε μπράβο.![]()
Τι να επηρεάσω; Τη γλάστρα; Οι συνειδήσεις επηρεάζονται. Ποια τσιτάτα; Ξέρεις τι θα πει τσιτάτο; Μάθε πρώτα.
Εγώ προσωπικά μόνο λογικές θέτω και πλευρές της πραγματικότητας. Μόνο αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει τα ποστ μου όπου τοποθετούμαι σε ένα θέμα.
Δεν θα συνιστούσα βουτιά σ' εσένα. Μπορεί να πνιγείς.
Η εξέδρα τέλος, ήταν το επιχείρημά σου το κωλοτουμπίσιο, ότι ενώ από τη μια καλά κάνει και βγάζει το πιστόλι από φόβο κι από ένστικτο, στην επόμενη φάση όπου στα δεδομένα δεν έχουμε ψυχή γύρω και πάλι καλά κάνει και βγάζει το πιστόλι αφού δεν είναι κανείς να κινδυνεύσει.
Γλαύκος έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:31Εδώ παίζω με διαλεκτικές.Sid Vicious έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:29Γλαύκος/Βάντα όπως Τζέισον/Αντιγόνη, αυτό να ξέρεις λέγεται διαταραχή φύλου. Αμάν ρε συ όλο προβλήματα βγάζεις.