!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Πως σπουδαζει κανεις σεισμολογος?
Σπουδαζεις φυσικος και παιρνεις κατευθυνση σεισμολογια?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πάλι κουνάει Λάρισα.
Νευρασθενείς θα καταντήσουμε.
Νευρασθενείς θα καταντήσουμε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Σπουδάζεις γεωλόγος.Daje έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:05Πως σπουδαζει κανεις σεισμολογος?
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Γεωφυσική,κλάδος των φυσικών επιστημών και απο εκεί και πέρα εξειδίκευση στη σεισμολογία για όποιον το θέλει.Daje έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:05 Πως σπουδαζει κανεις σεισμολογος?
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Τα δίνει ασταμάτητα! Λάρισα είσαι ή σε χωριό της Λάρισας?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Ανδρέα ζεις
Φυσική ή Γεωλογία πρώτο πτυχίο ? Βασικά από ότι έχω καταλάβει σεισμολογία είναι μεταπτυχιακό ?
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Ο Τσελέντης έχει σπουδάσει Φυσική ατην Αθήνα και μετά Γεωφυσική στην ΑγγλίαΑνδρέα ζεις έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:21Φυσική ή Γεωλογία πρώτο πτυχίο ? Βασικά από ότι έχω καταλάβει σεισμολογία είναι μεταπτυχιακό ?
Αλλά για ένα παιδί που γεννήθηκε στην Κεφαλονιά μόλις δυο χρόνια μετά τον Μεγάλο είναι αναμενόμενο να ασχοληθεί με την Σεισμολογία
Δεν συζητούσαν τίποτε άλλο για πολλά χρόνια στο νησί παρά για τον Σεισμό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Aπ' ότι βλέπω έχει κάνει αρκετούς μικροσεισμούς σήμερα στην περιοχή.
τελικα αναθεωρει και δινει 2 ιδιους 3,6 πολυ κοντα στην πολη ... ωρε φιλε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
τι σημερα ...? καθε ημερα εδω και καμποσεςAntares έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:34 Aπ' ότι βλέπω έχει κάνει αρκετούς μικροσεισμούς σήμερα στην περιοχή.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Πάλι έκανε πριν λίγο σεισμό. Στην περιοχή 1300 σπίτια είναι προσωρινά μη κατοικήσιμα. Στο γραφείο μου η γειτόνισσα ξεσπιτώθηκε και θα αναγκαστεί να μεινει σε κοντέινερ και είναι 84. Πολύ κρίμα.
Εδώ που είμαι δεν βλέπω πράγματα να κουνιούνται, τα υγρά π.χ. η στάθμη τους, αλλά εδώ και μέρες αισθάνομαι σαν να κουνιέται κάπου κάπου ελαφρά ο καναπές. Μπορεί και να είναι ιδέα μου.
Σχεδόν κέντρο πόλης είμαι,εσύ ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars