Εσύ φιλενάδα τι ηλικία έχεις αν δεν επιτρέπεται; Και περπατάς; (Η θειτσα λέει ότι ψάχνω κάτι που να περπατάει)
(Αρκετά ειρωνικό, διότι πολιτικώς αυτή δείχνει να ψάχνει κάτι που να έρπεται)
Εσύ φιλενάδα τι ηλικία έχεις αν δεν επιτρέπεται; Και περπατάς; (Η θειτσα λέει ότι ψάχνω κάτι που να περπατάει)
Τι μαλακία είναι αυτή πάλι; Πού την βρήκαν αυτήν την άσχημη ασπρουλιάρα να κάνει την Κλεοπάτρα; Εγώ ξέρω ότι ήταν μαύρη, το είδα σ' ένα ντοκιμαντέρ.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 30 Μάιος 2023, 00:06ksk έγραψε: 29 Μάιος 2023, 23:35Εσυ κοφτό με την Πυθία , κουρασες.Bazoomba έγραψε: 29 Μάιος 2023, 23:22
Κοπελιά, η Πυθία μασούσε τα φύλλα κατόπιν συνεννόησης με όσους πήγαιναν στο μπουντρούμι της. Δεν έβγαινε να ψωνίσει αρώματα στο Χόντοζ χαλώντας την διάθεση όσων ταλαίπωρων βρίσκονταν εκεί μαζί της. Με ρώτησες αν ήθελα να μάθω για το φρακάρισμα του μέλλοντος μου;
Το μέλλον σου με αφήνει παντελώς αδιάφορη, δεν αναφέρθηκα σε αυτό.
Είσαι σίγουρα καλά;
Γεια σου Μένιο, γιατί αλλαξες ip;
τι κλασικά βρε, μονο εσένα και τον μενιο εχω κοροϊδέψει που φαγατε μπαν. Ποτε θα ξαναφάς;nowhere έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:47 κλασικά,σε κάθε σχόλιο επισκέπτη θα σκάσει ο εναον να αρχίσει τις μαλακίες
Επιβεβαιώνω. Δεν έγραψε ο Μένιος το παραπάνω ποστ.Μένιος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:35 Γκερ μια φίλη μου / μέλος νομίζει ότι είμαι εγώ που είπα το Σιχαμάτα επειδή έλεγα σε γνωστό φεμιναζιστικο μέλος "ουστ σιχαμα", της λέω ότι δεν είμαι εγώ και δεν είμαι σίγουρος ότι με πιστεύει. Πες της σε παρακαλώ ότι είναι άλλη ip και δεν είμαι εγώ. Και εσύ που έγραψες το παραπάνω ηλίθιο ποστ, παρακαλεισαι να μην με αντιγράφεις. Άντε μπράβο. Δεν πιστεύω να είσαι η Σουβλίτσα;;;;;
Ναι, αλλά πού είναι ο Μένιος; Πάλι τον μπανάρατε; Αφού δεν ενοχλεί κανέναν.Gherschaagk έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:56Επιβεβαιώνω. Δεν έγραψε ο Μένιος το παραπάνω ποστ.Μένιος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:35 Γκερ μια φίλη μου / μέλος νομίζει ότι είμαι εγώ που είπα το Σιχαμάτα επειδή έλεγα σε γνωστό φεμιναζιστικο μέλος "ουστ σιχαμα", της λέω ότι δεν είμαι εγώ και δεν είμαι σίγουρος ότι με πιστεύει. Πες της σε παρακαλώ ότι είναι άλλη ip και δεν είμαι εγώ. Και εσύ που έγραψες το παραπάνω ηλίθιο ποστ, παρακαλεισαι να μην με αντιγράφεις. Άντε μπράβο. Δεν πιστεύω να είσαι η Σουβλίτσα;;;;;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
δεν με νοιαζει αν θα φας, απλα για την ανακρίβεια σου απαντησα.
Το τελευταίο διάστημα είχε ψιλοξεφύγει ο Μένιος.Juno έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:58Ναι, αλλά πού είναι ο Μένιος; Πάλι τον μπανάρατε; Αφού δεν ενοχλεί κανέναν.Gherschaagk έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:56Επιβεβαιώνω. Δεν έγραψε ο Μένιος το παραπάνω ποστ.Μένιος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:35 Γκερ μια φίλη μου / μέλος νομίζει ότι είμαι εγώ που είπα το Σιχαμάτα επειδή έλεγα σε γνωστό φεμιναζιστικο μέλος "ουστ σιχαμα", της λέω ότι δεν είμαι εγώ και δεν είμαι σίγουρος ότι με πιστεύει. Πες της σε παρακαλώ ότι είναι άλλη ip και δεν είμαι εγώ. Και εσύ που έγραψες το παραπάνω ηλίθιο ποστ, παρακαλεισαι να μην με αντιγράφεις. Άντε μπράβο. Δεν πιστεύω να είσαι η Σουβλίτσα;;;;;
Και η Naida γιατί έφυγε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.