Φαε κανένα κατσίκι για να νιώσειςCommunio Sancta έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:00Νήστευα μέχρι την προπερασμένη βδομάδα, αλλά αυτή τη βδομάδα που πέρασε είχα λίγη αδυναμία, και ξαναγύρισα στα γαλακτοκομικά. Πήρα και κάτι φαρμακάκια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Communio Sancta
Δεν έχω ανάγκη από κρέας, τα γαλακτοκομικά όμως με ανεβάζουν, είναι καλά. Κρέας, πρώτα ο Θεός, θα ξεσκιστούμε το Πάσχα, θα πέσουν αρνιά, εντόσθια, τρωικός πόλεμος θα γενεί.Ερμής έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:04Φαε κανένα κατσίκι για να νιώσειςCommunio Sancta έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:00Νήστευα μέχρι την προπερασμένη βδομάδα, αλλά αυτή τη βδομάδα που πέρασε είχα λίγη αδυναμία, και ξαναγύρισα στα γαλακτοκομικά. Πήρα και κάτι φαρμακάκια.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Πλαστό Θεσσαλίας . Με καλαμποκίσιο αλεύρι ,με χορταρικά διάφορα όπως σπανάκι ,μυρόνια , καυκαλίθρες ,φρέσκα κρεμμυδάκια ,άνιθο, κτλ ,όλα ψιλοκομμένα και ζουπηγμένα με λίγο αλάτι και φετούλα θρυμματισμένη . Για πρώτη φορά καλά τα κατάφερα νομίζω..
Αυτό στη Λαμία το λένε μπλανόΓυφτάκι έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:10 Πλαστό Θεσσαλίας . Με καλαμποκίσιο αλεύρι ,με χορταρικά διάφορα όπως σπανάκι ,μυρόνια , καυκαλίθρες ,φρέσκα κρεμμυδάκια ,άνιθο, κτλ ,όλα ψιλοκομμένα και ζουπηγμένα με λίγο αλάτι και φετούλα θρυμματισμένη . Για πρώτη φορά καλά τα κατάφερα νομίζω..
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:25Αυτό στη Λαμία το λένε μπλανόΓυφτάκι έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:10 Πλαστό Θεσσαλίας . Με καλαμποκίσιο αλεύρι ,με χορταρικά διάφορα όπως σπανάκι ,μυρόνια , καυκαλίθρες ,φρέσκα κρεμμυδάκια ,άνιθο, κτλ ,όλα ψιλοκομμένα και ζουπηγμένα με λίγο αλάτι και φετούλα θρυμματισμένη . Για πρώτη φορά καλά τα κατάφερα νομίζω..
Ναι ,και στην Ηπειρο μπλατσάρα η μπλατσαριά . Εύκολη και ωραία πιτούλα .
Χτύπα και κάνα αυγό, μην περιμένεις την ανάσταση.Communio Sancta έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:08Δεν έχω ανάγκη από κρέας, τα γαλακτοκομικά όμως με ανεβάζουν, είναι καλά. Κρέας, πρώτα ο Θεός, θα ξεσκιστούμε το Πάσχα, θα πέσουν αρνιά, εντόσθια, τρωικός πόλεμος θα γενεί.Ερμής έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:04Φαε κανένα κατσίκι για να νιώσειςCommunio Sancta έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:00 Νήστευα μέχρι την προπερασμένη βδομάδα, αλλά αυτή τη βδομάδα που πέρασε είχα λίγη αδυναμία, και ξαναγύρισα στα γαλακτοκομικά. Πήρα και κάτι φαρμακάκια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Communio Sancta
Ναι, και αβγά τρώω, ένα βραστό αβγουλάκι είναι ό,τι πρέπει. Έχω και καλά αβγά, από αλανιάρες κότες.sys3x έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:31Χτύπα και κάνα αυγό, μην περιμένεις την ανάσταση.Communio Sancta έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:08Δεν έχω ανάγκη από κρέας, τα γαλακτοκομικά όμως με ανεβάζουν, είναι καλά. Κρέας, πρώτα ο Θεός, θα ξεσκιστούμε το Πάσχα, θα πέσουν αρνιά, εντόσθια, τρωικός πόλεμος θα γενεί.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Μπατσάρες ή μπατσάρα νομίζω το λένε στην Ήπειρο. Την έφτιαχναν οι γιαγιάδες, οι μαμάδες και εμείς. Ένα φαγητό όπου αξιοποιούνται τα λαχανικά του χωριού, χωρίς φύλλο. Πολύ νόστιμη πίτα.Γυφτάκι έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:30Ερμής έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:25Αυτό στη Λαμία το λένε μπλανόΓυφτάκι έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:10 Πλαστό Θεσσαλίας . Με καλαμποκίσιο αλεύρι ,με χορταρικά διάφορα όπως σπανάκι ,μυρόνια , καυκαλίθρες ,φρέσκα κρεμμυδάκια ,άνιθο, κτλ ,όλα ψιλοκομμένα και ζουπηγμένα με λίγο αλάτι και φετούλα θρυμματισμένη . Για πρώτη φορά καλά τα κατάφερα νομίζω..
Ναι ,και στην Ηπειρο μπλατσάρα η μπλατσαριά . Εύκολη και ωραία πιτούλα .
- Communio Sancta
Τσιπούρες άγριες στον φούρνο με πατάτες, σαλάτα, κατσικίσιο τυρί, αντζούγιες, αγγουράκια και λάχανο τουρσί, και για επιδόρπιο χαλβά φαρσαλινό.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Communio Sancta έγραψε: 13 Απρ 2025, 16:13 Τσιπούρες άγριες στον φούρνο με πατάτες, σαλάτα, κατσικίσιο τυρί, αντζούγιες, αγγουράκια και λάχανο τουρσί, και για επιδόρπιο χαλβά φαρσαλινό.
Να νηστεψεις Μ.βδομάδα είπε η μάνα , και να πας εκκλησία .

οι πατάτες γαμευσαν . το μόνο διαφορετικό π έκανα σήμερα στο τηγάνι είναι πως τις άφησα κομμένες μέσα σε νερο καμιά ώρα πριν τηγανίσω .

οι πατάτες γαμευσαν . το μόνο διαφορετικό π έκανα σήμερα στο τηγάνι είναι πως τις άφησα κομμένες μέσα σε νερο καμιά ώρα πριν τηγανίσω .
καθε χρονο τετοιες μερες, η γυναικα θελει να μαγειρευει νηστισιμα, γω πουτσα μου, θελω να τρωω καλα.
οποτε παει το χταποδι συννεφο, και συνηθως εχω και κωλοχτυπες. φετος ομως εκανα λιγα ψαρεματα, και χτες αναγκαστικα αγορασαμε γαμπαρες να κανουμε μακαροναδα. ανελαβα το καθαρισμα.
του χρονου θα κοψω το λαιμο μου να παω για κωλοχτυπες. ασιχτιρ, ταλαιπωρακι το καθαρισμα.
βεβαια, η μακαροναδα γαμησε.
οποτε παει το χταποδι συννεφο, και συνηθως εχω και κωλοχτυπες. φετος ομως εκανα λιγα ψαρεματα, και χτες αναγκαστικα αγορασαμε γαμπαρες να κανουμε μακαροναδα. ανελαβα το καθαρισμα.
του χρονου θα κοψω το λαιμο μου να παω για κωλοχτυπες. ασιχτιρ, ταλαιπωρακι το καθαρισμα.
βεβαια, η μακαροναδα γαμησε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Communio Sancta
Μπράβο, νέε μου, καλά κάνεις. Η μάνα σου έχει δίκιο. Μπορείς να σαβουρώσεις μετά την Ανάσταση.Νon4me έγραψε: 17 Απρ 2025, 00:08 Να νηστεψεις Μ.βδομάδα είπε η μάνα , και να πας εκκλησία .![]()
![]()
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay