!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Ο Διονύσης τι ζόρι τραβάει;
- Cecily Anne
Δεν έχω καταλάβει. Αφού και που τρώγανε στην κουζίνα τα ίδια έλεγε,να κατέβουν τα χειρότερα πιάτα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Παίζει να είναι υπέρ της ντεμυς το τζοβενο.Cecily Anne έγραψε: 18 Μάιος 2020, 22:33Δεν έχω καταλάβει. Αφού και που τρώγανε στην κουζίνα τα ίδια έλεγε,να κατέβουν τα χειρότερα πιάτα.
Διονύσης και Ντέμη ότι χειρότερο.
Και ο Φιλιππινέζος έχει αρχίσει να μου την σπάει.
Και ο Φιλιππινέζος έχει αρχίσει να μου την σπάει.
Προτιμά μάλλον να έχει την ντεμη να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή, παρά τη Μαρία.Namrail έγραψε: 18 Μάιος 2020, 22:36Παίζει να είναι υπέρ της ντεμυς το τζοβενο.Cecily Anne έγραψε: 18 Μάιος 2020, 22:33Δεν έχω καταλάβει. Αφού και που τρώγανε στην κουζίνα τα ίδια έλεγε,να κατέβουν τα χειρότερα πιάτα.
Ααα δεν είχα ακούσει ότι είχε βάλει τον Διονύση να το παίζει νταβατζης. Οκ.
- Cecily Anne
Δεν το είχανε πει. Αλλά μόλις παραδέχτηκε ότι είχε ζητήσει ο Διονύσης να δώσει την κάρτα στην Ντέμη κ του είπε ο Γιώργος ούτε καν.Custom_F έγραψε: 18 Μάιος 2020, 22:52 Ααα δεν είχα ακούσει ότι είχε βάλει τον Διονύση να το παίζει νταβατζης. Οκ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Άφησε λεσβιακό υποννοούμενο για τη γλώσσα της ή ήτο ιδέα μου;
Λείπει η Κατερίνα σήμερα!!!!
Ώπα τι;Cecily Anne έγραψε: 18 Μάιος 2020, 22:59 Άφησε λεσβιακό υποννοούμενο για τη γλώσσα της ή ήτο ιδέα μου;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 18 Μάιος 2020, 23:06Ώπα τι;Cecily Anne έγραψε: 18 Μάιος 2020, 22:59 Άφησε λεσβιακό υποννοούμενο για τη γλώσσα της ή ήτο ιδέα μου;
- Cecily Anne
Της λέει η Μάρλεν να προσέξει τη γλώσσα και απάντησε αυτή "είμαι πολύ γρήγορη με τη γλώσσα, δε θα το πιστέψεις".Ερμής έγραψε: 18 Μάιος 2020, 23:06Ώπα τι;Cecily Anne έγραψε: 18 Μάιος 2020, 22:59 Άφησε λεσβιακό υποννοούμενο για τη γλώσσα της ή ήτο ιδέα μου;
Έδειξε το χαρακτήρα του και το τζοβενο. Εμετική συμπεριφορά απλά και μόνο επειδή ο Γιώργος έκανε ότι του καύλωσε με την κάρτα, όπως είχε κάθε δικαίωμα να κάνει.
Οπότε όλοι πίστευαν ότι αν παρέμενε κ η Μαρία στους υποψήφιους για αποχώρηση, θα αποχωρούσε κιόλας.
Με ποια λογική; κ γιατί κανείς δεν το σχολίασε όταν τσιριζε ο παπαρας; δε μας χεζεις ρε διονυσακη κ συ μανούλα μου... Τα ίδια σκατά είστε τελικά όλοι.
Φταίει ο Γιώργος που έφυγε η ντεμη... Ας ταφτιαχνε καλύτερα να έμενε! Κοιτάχτε ρε μούτρα σας! Το πιο εύκολο είναι να λες τα στραβά των άλλων, για τα δικά σας ούτε λόγος!
Κ χεστηκα κ για τον Γιώργο. Αλλά όχι επειδή δε με νοιάζει να πω και ότι φταίει. Κ στο κάτω κάτω, αν δεν έδινε την κάρτα κ έφευγε η Μαρία, καλύτερα θα ήταν για τον Γιώργο. Πιο εύκολα θα έβγαζε έξω την ντεμη.
Από αυτή τη βδομάδα παίζει κ Τετάρτη.
Με ποια λογική; κ γιατί κανείς δεν το σχολίασε όταν τσιριζε ο παπαρας; δε μας χεζεις ρε διονυσακη κ συ μανούλα μου... Τα ίδια σκατά είστε τελικά όλοι.
Φταίει ο Γιώργος που έφυγε η ντεμη... Ας ταφτιαχνε καλύτερα να έμενε! Κοιτάχτε ρε μούτρα σας! Το πιο εύκολο είναι να λες τα στραβά των άλλων, για τα δικά σας ούτε λόγος!
Κ χεστηκα κ για τον Γιώργο. Αλλά όχι επειδή δε με νοιάζει να πω και ότι φταίει. Κ στο κάτω κάτω, αν δεν έδινε την κάρτα κ έφευγε η Μαρία, καλύτερα θα ήταν για τον Γιώργο. Πιο εύκολα θα έβγαζε έξω την ντεμη.
Από αυτή τη βδομάδα παίζει κ Τετάρτη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-