!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΕΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: ΑΕΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Έχω την εντύπωση πως σήμερα θα νικήσετε τον Ολυμπιακό...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Σημερα η Αεκ, οπως εχω ηδη πει, σηκωνει πρωταθλημα.
Ο μαλακογαυρος εκανε μαλακια με τα 6.
Τα 4 γεννουν αισθηση αδυναμιας στον αντιπαλο.
Τα 6 γεννουν οργη.

Αεκ = πρωταθλημα
πουστογαυρος = κυπελλακι Ελλαδος
PANATHINAIKOS = 1 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ 2 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ)
A.S. ROMA = Europa league
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Communio Sancta έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:48 Η ήττα του 6-0 είναι αδικαιολόγητη. Εμφάνιση μη ομάδας. Αλλά για καθίστε. Ο Ολυμπιακός είναι γαμώ τις ομαδάρες φέτος. Αν τον εξαιρέσεις, η ΑΕΚ παίζει καλύτερα από κάθε άλλον στην Ελλάδα.
Δεν ειναι ο οσφπ τοπ ομαδα,εχει κανει πολλες γκελες φετος με μικρομεσαιους,απλως εχει προπονητη και μοναδες που κανουν την διαφορα οταν αυτο χρειαζεται,η ΑΕΚ δεν εχει ενα φορ σαν το μαροκινι,ουτε πνευμονια απο μικρης ηλικιας παικτες,οι πορτοκαλαδες του πελαδο εχουν τελειωσει απο καιρο.

Εσυ ξεφτιλισες τον κλεφτοκοτα και εμεινες εκει,μετα ηρθε ο οσφπ και ξεφτιλισε τον κλεφτοκοτα και εσενα την αλλη αγωνιστικη.
Άβαταρ μέλους
Garcia

Δεν ειναι αδικαιολογητη,ο προπονητης εξεθεσε παικτες αργους και ανημπορους που τους ανεβαζε απο την αμυνα στο κεντρο ενω ηδη ειχαν κανει παιδαριωδη λαθη,οι παικτες πανικοβλητοι λες και δεν εχουν παιξει αλλη φορα με τον οσφπ και δεν ηξεραν εκαναν τη μια μαλακια μετα την αλλη,το 6-0 ειναι αδικαιολογητο ως σκορ,οχι ομως ως κοουτσαρισμα προπονητου και ως νοοτροπια μικρης ομαδας και παικτων που μπηκαν να παιξουν φιλικο με τα σουρμενα.

Δεν θα γεμισει σημερα η οπαπαρινα,βλεπω τον μπροεδρο στο ημιχρονο να κατεβαινει αποδυτηρια. :102: :102:

Θα χρειαστει να κατεβασει,Μπρινιολι στα γκολποστ,Μητογλου πισω και να πεταξει το κρεας Μουκουντι εξω που εχει κανει ενα καρο μαλακιες,τον θυμαμαι απο περυσι που εκανε τσαφ με τον ιωαννιδη και η ΑΕΚ εφαγε τσαμπα γκολ,ο βιντα προωθησεις μονο σε κανενα κορνερ,ροτα χατζησαφι δυστυχως γνωστες τρυπες.

Μην πει κανεις να βαλει Πηλιο,γελαμε.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Κατεβαίνει με 3 centre back ο Αλμέιδα. Σοφή εκλογή. Γκατσίνοβιτς αριστερό back, και Pineda στον πάγκο. Να δούμε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

3-5-2 με δύο πραγματικά 9άρια.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Garcia

5-1 ρελανς.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Communio Sancta έγραψε: 02 Μαρ 2025, 20:11 Κατεβαίνει με 3 centre back ο Αλμέιδα. Σοφή εκλογή. Γκατσίνοβιτς αριστερό back, και Pineda στον πάγκο. Να δούμε.
😵🥴
¿Qué pasa?
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Χαρισμένη κάρτα (καραμπινάτη!) από νωρίς. Σκαριά στον αστράγαλο πάνω στον Μαρσιάλ.
Ούτε foul δεν έδωσε το κοράκι.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Daje έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:22 Σημερα η Αεκ, οπως εχω ηδη πει, σηκωνει πρωταθλημα.
Ο μαλακογαυρος εκανε μαλακια με τα 6.
Τα 4 γεννουν αισθηση αδυναμιας στον αντιπαλο.
Τα 6 γεννουν οργη.

Αεκ = πρωταθλημα
πουστογαυρος = κυπελλακι Ελλαδος
PANATHINAIKOS = 1 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ 2 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ)
A.S. ROMA = Europa league
Δεν θα πάρουμε Κόνφερενς; :a040:
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Gordian Knot έγραψε: 02 Μαρ 2025, 20:40 Χαρισμένη κάρτα (καραμπινάτη!) από νωρίς. Σκαριά στον αστράγαλο πάνω στον Μαρσιάλ.
Ούτε foul δεν έδωσε το κοράκι.
Κίτρινη.
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

taliban έγραψε: 02 Μαρ 2025, 08:39 Έχω την εντύπωση πως σήμερα θα νικήσετε τον Ολυμπιακό...
Με τίποτε.
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Μέχρι στιγμής έχουμε μηδέν από μηδέν, μηδέν.
Άβαταρ μέλους
Garcia

Με τον Πιεροτ για φορ που πας ρε μλκ,30 λεπτά και δεν έχεις κάνει μια φάση.Με μπαλιές 30-40 μέτρων προσπαθούν,τους έχει κλείσει ο γαύρος στο κέντρο και με πρέσινγκ ψηλά,ο Μάρσιαλ του φεύγει το κοντρόλ στον ασβέστη.

Τι είναι αυτό το πράγμα ,σάλτα ρε Γιαννικη.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Gordian Knot έγραψε: 02 Μαρ 2025, 21:04 Μέχρι στιγμής έχουμε μηδέν από μηδέν, μηδέν.
11 επί μηδέν, πάλι μηδέν
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”