!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκριματικά Euro 2020

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
σύντροφος διαβάτης

Re: Προκριματικά Euro 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης »

zteo έγραψε: 10 Ιουν 2019, 09:16
σύντροφος διαβάτης έγραψε: 09 Ιουν 2019, 15:13 αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας. Απο την εποχή του Τσάρτα, Ντέμη και Καραγκούνη δεν έχει βγεί άλλο ταλέντο, με την έννοια της αυξημένης ποδοσφαιρικής ικανότητας. Ακόμα και στατιστικά θα έπρεπε να εμφανιστεί κάποιος παίκτης κλάσης, μετά από τόσα χρόνια. Αρα το σύστημα ακαδημιών ως διαδικασία ανάδειξης ταλέντων δεν λειτουργεί σωστά. Οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου είναι αποκλειστικά απασχολημένοι με το ποιός θα είναι διαιτητής στο επόμενο ντέρμπι και γενικά με το ηλίθιο κολοπρωτάθλημα τους.
Ταλεντα βγαζει το Ελληνικο ποδοσφαιρο απλα δεν εξελισονται και δεν δουλευουν.Για παρδειγμα ο Λαμπρου.Θα μπορουσε να γινει φοβερο εξτρεμ εαν δουλευε το ενας με εναν αλλα απο τα 17 πηρε τον αμανε ψηλα και σταματησε να προσπαθει να εξελιχθει.
ταλέντα σίγουρα θα βγαίνουν, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να τα καλλιεργήσεις μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα ακαδημιών, ώστε να μπορούν να σταθούν στις σημερινές συνθήκες του υπερεπαγγελματισμού. Είδαμε τα πιτσιρίκια του Αγιαξ, πόση ωριμότητα έδειξαν στο παιχνίδι τους. Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα απλού ταλέντου, το ταλέντο στη περίπτωση αυτή έχει μπολιαστεί με προπονητική καθοδήγηση υψηλού επιπέδου, που οδηγεί σε αυξημένη τακτική αντίληψη, σε ψυχοπνευματική ωρίμανση που εκδηλώνεται ως αθλητική ανωτερότητα εντός αγωνιστικού χώρου.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Να δούμε τι θα δούμε και σήμερα...
Η ήττα από την Ιταλία έφερε την Εθνική Ομάδα σε δυσχερή θέση και έτσι το αποψινό ματς με την Αρμενία παίρνει το χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020.

Με νίκη, επανέρχεται η ηρεμία και συνεχίζουμε να ελπίζουμε για την πρόκριση, ενώ άλλο αποτέλεσμα ίσως αποδειχθεί καταστροφικό. Το πολύ κρίσιμο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Open.
Στην περιγραφή θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος και στο σχόλιο ο Ντέμης Νικολαϊδης.
Στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο οι Γρηγόρης Ατρείδης και Μιχάλης Τσίγκρης.

Νωρίτερα, στις 21:00, θα αρχίσει το pre game show "Στον δρόμο για το Euro 2020", με τη Χριστίνα Βραχάλη στην παρουσίαση από το στούντιο του Open και τους Πάνο Βόγλη και Γιώργο Τσαντάκη στον συντονισμό της συζήτησης στο ΟΑΚΑ.

Καλεσμένος τους στο γήπεδο ο Λεωνίδας Βόκολος, άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στη θητεία του στην Εθνική μας ομάδα και νυν προπονητής.
Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ομάδας, Αγγελος Μπασινάς, θα μιλήσει ζωντανά λίγο πριν από τη σέντρα στην εκπομπή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προβληθούν επίσης αποκλειστικές δηλώσεις από τους προπονητές και παίκτες των δύο ομάδων.

Μετά το τέλος του αγώνα, στην post game εκπομπή, θα δείτε όλους τους πρωταγωνιστές να μιλούν ζωντανά στο Open από τη ζώνη των flash interviews. Οι Έλληνες διεθνείς, ο σταρ της Αρμενίας και της Άρσεναλ, Χένρικ Μικιταριάν, πρώην παίκτες της Εθνικής και άλλοι πολλοί θα καταθέσουν την άποψη τους για την αναμέτρηση.

Μόλις τελειώσει το ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ, ο λόγος θα επιστρέψει στο στούντιο του Open για να προβληθούν highlights από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της Εθνικής, Ιταλία-Βοσνία και Λιχτενστάιν-Φινλανδία αλλά και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα 10 παιχνίδια της βραδιάς για τα European Qualifiers!
Στο Open, η Εθνική Ομάδα παίζει μπάλα από τις 21:00 ως τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.

http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe ... mxSAbOfcV8
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Ποιος φωστήρας έβαλε το Ντέμη να σχολιάζει?
Προτιμώ να έχω στη σίγαση την τιβι και ν ακούω Βανδή απ το σμάρτφοουν..
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

lonelyrider έγραψε: 11 Ιουν 2019, 18:51 Ποιος φωστήρας έβαλε το Ντέμη να σχολιάζει?

ο σαββιδης

οπως εδωσε και στο τσοκαρο του εκπομπη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

lonelyrider έγραψε: 11 Ιουν 2019, 18:51 Ποιος φωστήρας έβαλε το Ντέμη να σχολιάζει?
Δεν είναι θεμα ντεμη
Γενικά οι ποδοσφαιριστές είναι ηλίθιοι
Άβαταρ μέλους
vantono

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Ιουν 2019, 19:01

ο σαββιδης

το τσόκαρο με την εκπομπούλα του ειναι συμπαθητικό. Ο δε Ντέμης, ειναι ήταν και παραμένει απο τους αγαπημενους μου Έλληνες ποδοσφαιριστές,αλλα μετά τον ρολο που άρχισε να βαραει εκει ως σχολιαστης/παρουσιαστης στο οπεν,αρχιζω να τον σιχαινομαι. Μονο η ασπρομαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο πέτο του λείπει. Αυτός και ο Κάκος, το έχουν τερματίσει. Εχουν βάλει και τον Κατσουράνη εντέχνως σε ρόλο αντίβαρου, και τον συμπαθή γυαλάκια δίπλα στον Ντέμη να εκφράζει μια λιγο πιο αντικειμενική (ή εστω αντικειμενικοφανή) αποψη. Όλοι οι άλλοι ειναι σαν να παίρνουν γραμμή απο το ακουστικό απευθείας στα ρώσικα με μετάφραση.
Άβαταρ μέλους
jason

vantono έγραψε: 11 Ιουν 2019, 19:16
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Ιουν 2019, 19:01

ο σαββιδης

το τσόκαρο με την εκπομπούλα του ειναι συμπαθητικό. Ο δε Ντέμης, ειναι ήταν και παραμένει απο τους αγαπημενους μου Έλληνες ποδοσφαιριστές,αλλα μετά τον ρολο που άρχισε να βαραει εκει ως σχολιαστης/παρουσιαστης στο οπεν,αρχιζω να τον σιχαινομαι. Μονο η ασπρομαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο πέτο του λείπει. Αυτός και ο Κάκος, το έχουν τερματίσει. Εχουν βάλει και τον Κατσουράνη σε ρόλο αντίβαρου, και τον συμπαθή γυαλάκια δίπλα στον Ντέμη να εκφράζει μια λιγο πιο αντικειμενική (ή εστω αντικειμενικοφανή) αποψη. Όλοι οι άλλοι ειναι σαν να παίρνουν γραμμή απο το ακουστικό απευθείας στα ρώσικα με μετάφραση.
Να βλέπετε πουρουπουπου και αννουλα καραμανλη που σας τα λεγαν 20 χρόνια παντελονατα, δεν σας είπε κανείς να δείτε open
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

ο ντεμης ξεφτιλιζεται με τα σημερινα του καμωματα και θα τον παρει και αυτον η μπαλα

για το τσοκαρο του μας τα εχει εξηγησει ομορφα ο Οτις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
jason

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Ιουν 2019, 19:20 ο ντεμης ξεφτιλιζεται με τα σημερινα του καμωματα

Η βανδη απ οτι μου χουν πει έχει εξαιρετική εκπομπή για αυτό το στυλ, είναι επικοινωνιακή , καμιά σχέση με τον ξύλινο τον άντρα της
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

jason έγραψε: 11 Ιουν 2019, 19:22
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Ιουν 2019, 19:20 ο ντεμης ξεφτιλιζεται με τα σημερινα του καμωματα

Η βανδη απ οτι μου χουν πει έχει εξαιρετική εκπομπή για αυτό το στυλ, είναι επικοινωνιακή , καμιά σχέση με τον ξύλινο τον άντρα της
ναι φιλε και η μπαλατσινου με τα κοκκινα κασκολ στο κατακοκκινο σημιτικο μεγκα ηταν μια κουκλα

τα ιδια αναπαραγεται γιαυτο θα βρεθειτε εκει που βρεθηκαν και οι προηγουμενοι

αχ κυριε χουμπελ γιατι γκρεξιτ? :a040:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
jason

Έπινες ;
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR »

Παιχταράδες μου!Ομορφάνδρες μου! Ποιός??Ελα ποιος?? 0-1
:vp27: https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ) :urock:
Άβαταρ μέλους
vantono

SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 11 Ιουν 2019, 21:55 Παιχταράδες μου!Ομορφάνδρες μου! Ποιός??Ελα ποιος?? 0-1
όντως? Ουτε που βλέπω, δεν προλαβα να ανοιξω καν την τβ.
Άβαταρ μέλους
vantono

Α, παίζει Βλαχοδήμος. Μάλιστα. Πάμε για 0-3.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

εθνικη οσφπ ο κλοουν της ευρωπης

εθνικη σαββιδη ο περιγελος της καθε αρμενιας

γκουμομμπασιναδες και την πρασινοκιτρινη εθνικη του 04 ποτε δεν προκειται να φτασετε :g030:

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”