διαδρομο. Και παραπάνω.Gherschaagk έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:07
Στο γυμναστήριο ποια άσκηση την κάνεις για 40 λεπτά συνεχόμενα και χωρίς διακοπή;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
Re: Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ούτε καν. 3-4 μέρες είσαι καπως. Μετά είσαι άψογα.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:10ΜΙα βδομάδα χωρις υδατανθρακα και σε κόβονται τα ποδάρια.Μηχανικός έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:04Το ερώτημα είναι:Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:01 Το γυρίσατε στο σεξάκι το νήμα;
Ποιες στάσεις υποβοηθούν την κετο;
«Πως επιδρά στην λίμπιντο η κετονική διατροφή;»
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
εμένα με δημιούργησε πρόβλημα στο στομάχιpaul25 έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:10Θα σου εξηγήσω, η καφείνη στη φύση είναι τοξική ουσία, την χρησιμοποιούν τα φυτά για να προστατεύονται από τα έντομα και ως τέτοια εισάγεται και στον οργανισμό και ως τέτοια αντιμετωπίζεται από τον οργανισμό κατά τον μεταβολισμό της, για την ακρίβεια κατατάσσεται στις ψυχοδραστικές ουσίες διότι αλλοιώνει την πνευματική και ψυχική σου κατάσταση εφόσον αλληλεπιδρά με το νευρικό σου σύστημα. Οι άνθρωποι δεν μεταβολίζουν την καφεΐνη όλοι με τον ίδιο ρυθμό και αυτό εξαρτάται από τα γονίδια σου σε μεγάλο βαθμό. Αυτοί που πίνουν ένα ποτήρι καφέ και πρέπει πχ να περάσουν πάνω από 12 ώρες για να ηρεμήσουν, σημαίνει ότι ο οργανισμός τους αργεί πολύ να μεταβολίσει την καφεΐνη που παραμένει περισσότερη ώρα στο αίμα, όλη αυτή την ώρα η καρδιά τους χτυπά πιο γρήγορα, ιδρώνουν πιο εύκολα, μπορεί να έχουν κάποιο μικρό τρέμουλο κλπ όλα αυτά είναι ενδείξεις δηλητηρίασης. Δεν είναι καλό να έχεις σε ένταση το νευρικό σου σύστημα τόσες ώρες και κάθε μέρα, κάπου θα ξεσπάσει (εγώ το θεωρώ και αιτία πολλών δερματοπαθειών άλλωστε κάποιος εύκολα μπορεί να κάνει την λογική σύνδεση). Υπάρχουν βέβαια και οι άνθρωποι εκείνοι που πίνουν καφέ στις 10 το βράδυ και στις 11 κοιμούνται διότι τον μεταβολίζουν πάρα πολύ γρήγορα, αλλά είναι πολύ λίγοι αυτοί απ'όσο ξέρω (τουλάχιστον από το περιβάλλον μου). Ακόμα και 2-3 ώρες να νιώθεις ένταση και μιας κάποιας ελαφράς μορφής ταχυπαλμία σημαίνει ότι πέρασες το όριο ανεκτικότητας του οργανισμού σου, την λύση που βρήκα εγώ ήταν να βρω νέες αναλογίες (καφέ-νερό) ώστε να τον "σηκώνω" χωρίς τέτοιες επιπτώσεις, βέβαια μου βγαίνει πολύ νερουλός αλλά τον πίνω πια μόνο από ανάγκη και τα καθημερινά ροφήματα τα έχω αντικαταστήσει από τσάι πράσινο που έχει καφείνη που αντέχω. Ένα καλό πείραμα για να δεις αν σε πειράζει ο καφές αν είσαι μπερδεμένη ότι στο κάνει, είναι να πάρεις ένα smartwatch με παλμογράφο και όποτε πίνεις ένα καφέ να καταγράφεις παλμούς που περνάνε το όριο ηρεμίας σου διότι μπορεί να σου τους ανεβάζει τόσο ώστε να μην το καταλαβαίνεις και ιδιαίτερα μετά από τόσα χρόνια χρήση.Gherschaagk έγραψε: 18 Μαρ 2019, 11:47
Για 12 χρόνια πώς τον έπινες δλδ και σε ειδοποιούσε το σώμα σου για τοξικότητα;
Όταν λες τσάγια, τι τσάγια;
πάντως αυτά με ταχυπαλμίες, τρέμουλα, αυπνίες είναι παπαριές για
έναν χρόνια και βαριά χρήστη καφεΐνης, απλά χρειαζόμαστε την δόση
μας για να έρθουμε στα ίσια μας.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Βινόσαυρος
εξαρτάται και τον τρόπο ζωής φαντάζομαι, εγώ μετάα από μια βδομάδαNaida έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:17Ούτε καν. 3-4 μέρες είσαι καπως. Μετά είσαι άψογα.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:10ΜΙα βδομάδα χωρις υδατανθρακα και σε κόβονται τα ποδάρια.Μηχανικός έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:04
Το ερώτημα είναι:
«Πως επιδρά στην λίμπιντο η κετονική διατροφή;»
χωρίς, κόβομαι, δεν μπορώ να επιτελέσω τα καθήκοντα μου όπως πρέπει.
Μην το λες, προσωπικά αν και ο οργανισμός μου μετά από τόσα χρόνια χρήσης είχε προσαρμοσθεί και ένιωθα τις επιπτώσεις ελαφρά και για λίγο, ήταν πάντα εκεί. Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου εμπειρία με καφέ (ήταν φραπέ βαρύς καφές), είχα μέχρι και ακούσιες συσπάσεις, τα χέρια μου τρέμανε και αυτό ήταν καθαρές ενδείξεις μεγάλης δηλητηρίασης, ο οργανισμός αντιδρούσε να το διώξει, βέβαια τα μετέπειτα χρόνια τόσο έντονες επιπτώσεις δεν είχα, αλλά είχα αλλάξει και καφέ, δεν ήπια ποτέ ξανά φραπέ. Βασικά το "ξύπνημα" του καφέ είναι ακριβώς αυτό, ο οργανισμός αντιδρά στο δηλητήριο που εισήλθε, είναι σαν να είναι ο οργανισμός σου ένας πυροσβεστικός σταθμός που κάθε μέρα βάζεις φωτιά και τον κάνεις να βαράει σειρήνες και να τρέχει δεν είναι νορμάλ ξύπνημα στους ρυθμούς του. Όπως λες και ο ίδιος σου δημιούργησε πρόβλημα. Δεν τον χρειάζεσαι τον καφέ, άλλα πράγματα χρειάζεται να αλλάξεις (που δύσκολα αλλάζουν) για να μην τον έχεις ανάγκη.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:22 εμένα με δημιούργησε πρόβλημα στο στομάχι
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Βινόσαυρος
πλεον την βγάζω με ντι
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
το τσάϊ δε σε πειράζει;paul25 έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:30Μην το λες, προσωπικά αν και ο οργανισμός μου μετά από τόσα χρόνια χρήσης είχε προσαρμοσθεί και ένιωθα τις επιπτώσεις ελαφρά και για λίγο, ήταν πάντα εκεί. Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου εμπειρία με καφέ (ήταν φραπέ βαρύς καφές), είχα μέχρι και ακούσιες συσπάσεις, τα χέρια μου τρέμανε και αυτό ήταν καθαρές ενδείξεις μεγάλης δηλητηρίασης, ο οργανισμός αντιδρούσε να το διώξει, βέβαια τα μετέπειτα χρόνια τόσο έντονες επιπτώσεις δεν είχα, αλλά είχα αλλάξει και καφέ, δεν ήπια ποτέ ξανά φραπέ. Βασικά το "ξύπνημα" του καφέ είναι ακριβώς αυτό, ο οργανισμός αντιδρά στο δηλητήριο που εισήλθε, είναι σαν να είναι ο οργανισμός σου ένας πυροσβεστικός σταθμός που κάθε μέρα βάζεις φωτιά και τον κάνεις να βαράει σειρήνες και να τρέχει δεν είναι νορμάλ ξύπνημα στους ρυθμούς του. Όπως λες και ο ίδιος σου δημιούργησε πρόβλημα. Δεν τον χρειάζεσαι τον καφέ, άλλα πράγματα χρειάζεται να αλλάξεις (που δύσκολα αλλάζουν) για να μην τον έχεις ανάγκη.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:22 εμένα με δημιούργησε πρόβλημα στο στομάχι
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Το πράσινο όχι, το μαύρο με "ξυπνάει" αλλά δεν το νιώθω με επιπτώσεις πάνω μου γι'αυτό και πίνω πράσινο. Το καλό με το τσάι είναι ότι η καφεΐνη απελευθερώνεται πιο αργά και δίνεται χρόνος σε αυτούς που μεταβολίζουν την καφείνη πιο αργά να προλάβει το συκώτι να τη μεταβολίσει.
Πάντως, όποιος μπορεί να πίνει μόνο χυμούς φρούτων είναι ο καλύτερος, ακόμα και από αυτούς που πίνουν τσάγια.
- Otto Weininger
Δηλητήριο η καφεΐνη;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Χυμούς φρούτων που φτιάχνουμε εμείς και όχι έτοιμους χυμούς με ζάχαρη.paul25 έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:13 Πάντως, όποιος μπορεί να πίνει μόνο χυμούς φρούτων είναι ο καλύτερος, ακόμα και από αυτούς που πίνουν τσάγια.
Μηχανικός έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:41 Χυμούς φρούτων που φτιάχνουμε εμείς και όχι έτοιμους χυμούς με ζάχαρη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ώπα. Δλδ εσύ έχεις αντοχές.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:10διαδρομο. Και παραπάνω.Gherschaagk έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:07
Στο γυμναστήριο ποια άσκηση την κάνεις για 40 λεπτά συνεχόμενα και χωρίς διακοπή;
Ενδιαφέρον.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Otto Weininger έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:01Θα σου πει, βανω την κυρα αποπάνω να φχαριστηθει όσο εγώ λύνω το κυνηγετικό για να το καθαρίσω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Chilloutbuddy πολύ καλό το θέμα σου, να το βάλεις όμως και στην Ιατρική. Την διατροφή αυτή την κάνει ένας φίλος μου και είναι μοντέλο στην κυριολεξία. Προσπαθεί να με πείσει και μενα, αλλά δυσκολευομαι ακόμα να κοψω μαχαίρι τους υδατάνθρακες.
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy