!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρέπεστε που είστε Έλληνας ;
Re: Ντρέπεστε που είστε Έλληνας ;
Αυτοί που ντρέπονται που είναι Έλληνες, ντρέπονται και για τους γονείς τους και γα τους παππούδες τους;
Από εκεί πρέπει να ξεκινάει το πρόβλημά τους.
-
Ορέστης 35
Δεν ντρεπομαι για αλλους γιατι δεν εχω την ευθυνη των πραξεων τους
- Covington88
Εγώ ντρέπομαι που λέγονται κάποιοι Έλληνες, ενώ είναι Γραικύλοι και είχαν γονείς και προγόνους Γραικύλους. Έλληνες ήταν κάποιοι πριν 2000 χρόνια και εξαφανίστηκαν. Πλέον μιλάμε για Ρωμηούς-ορφανά της Βασιλευούσης. Το αν κάποιοι από εμάς είμαστε ή δεν είμαστε θα κριθεί από την ιστορία και την παρουσία μας.Μηχανικός έγραψε: 28 Απρ 2019, 13:38 Αυτοί που ντρέπονται που είναι Έλληνες, ντρέπονται και για τους γονείς τους και γα τους παππούδες τους;
Εγώ είμαι Ρωμηός, απόγονος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και τέκνο του Γενάρχη Μεγάλου και Αγίου Κωσταντίνου.
Ordem e Progresso.
-
Γιωργης
Φταινε οι ραγιαδες, οι γραικυλοι αλλα ποτέ εμεις
Μαλιστα.
Μαλιστα.
- Covington88
Αν δε μιλάς τη λατινική τι σόι Ρωμαίος είσαι; Faux-Ρωμαίος.Cavaliere έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:56 Εγώ είμαι Ρωμηός, απόγονος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και τέκνο του Γενάρχη Μεγάλου και Αγίου Κωσταντίνου.
δε μας ειπες ομως ντρεπεσαι για την καταγωγη σου?Covington88 έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:52Εγώ ντρέπομαι που λέγονται κάποιοι Έλληνες, ενώ είναι Γραικύλοι και είχαν γονείς και προγόνους Γραικύλους. Έλληνες ήταν κάποιοι πριν 2000 χρόνια και εξαφανίστηκαν. Πλέον μιλάμε για Ρωμηούς-ορφανά της Βασιλευούσης. Το αν κάποιοι από εμάς είμαστε ή δεν είμαστε θα κριθεί από την ιστορία και την παρουσία μας.Μηχανικός έγραψε: 28 Απρ 2019, 13:38 Αυτοί που ντρέπονται που είναι Έλληνες, ντρέπονται και για τους γονείς τους και γα τους παππούδες τους;
κανεις δεν ντρεπεται.
λετε μια μαλακια για να φανει οτι καποιοι ντρεπονται.
ντροπη δικια σας.
εσυ γουντιντ ντρεπεσαι? ποια η καταγωγη σου αν επιτρεπεται?
λετε μια μαλακια για να φανει οτι καποιοι ντρεπονται.
ντροπη δικια σας.
εσυ γουντιντ ντρεπεσαι? ποια η καταγωγη σου αν επιτρεπεται?
Καταλαβαίνω την λατινική, δεν την μιλώ όπως δεν την μιλά κανείς πέρα του Βατικανού. Μόνο ένα καντόνι της Ελβετίας -σε μια παραλλαγή της- και το Βόρειο Φρίουλι, ως διάλεκτο λατινική ladino (όχι το ladino των Σεφαρδιτών, αυτά είναι εβραιοϊσπανικά).
Ordem e Progresso.
Να έρθεις να προσκυνήσεις στο Μιστρά τους Πελοποννήσιους Ρωμιούς που πάλευαν ακόμη όταν εσείς οι Θρακιώτες είχατε πάει με τους Τούρκους.Cavaliere έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:56 Εγώ είμαι Ρωμηός, απόγονος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και τέκνο του Γενάρχη Μεγάλου και Αγίου Κωσταντίνου.
- Covington88
Τι σόι Ρωμαίος είσαι αν δε ΜΙΛΑΣ και ΓΡΑΦΕΙΣ τη λατινική; Πιο Ρωμαίος είναι ο Ρουμάνος από σένα. (Ω, προσβόλα, κλπ κλπCavaliere έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:05Καταλαβαίνω την λατινική, δεν την μιλώ όπως δεν την μιλά κανείς πέρα του Βατικανού. Μόνο ένα καντόνι της Ελβετίας -σε μια παραλλαγή της- και το Βόρειο Φρίουλι, ως διάλεκτο λατινική ladino (όχι το ladino των Σεφαρδιτών, αυτά είναι εβραιοϊσπανικά).
Πάντως για «Ρωμηός» "Rum" καλά είσαι. Μην είμαι και πλεονέκτης...
Η Μάνη δεν ήταν παγανιστική μέχρι τον 10ο αιώνα μ.Χ;Μηχανικός έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:06Να έρθεις να προσκυνήσεις στο Μιστρά τους Πελοποννήσιους Ρωμιούς που πάλευαν ακόμη όταν εσείς οι Θρακιώτες είχατε πάει με τους Τούρκους.Cavaliere έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:56 Εγώ είμαι Ρωμηός, απόγονος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και τέκνο του Γενάρχη Μεγάλου και Αγίου Κωσταντίνου.![]()
Αν και οι βαθιές μου μισές ρίζες δεν είναι 100% θρακικές, αλλά κρατάω και κρητικό αίμα και ηπειρώτικο, θα πω πως εμείς είμαστε οι γνήσιοι Βυζαντινοί. Στον Μιστρά θα έρθω, και στη Μάνη θα έρθω, διότι μεγάλωσα με Μανιάτες και σας ξέρω καλά τι καπνό φουμάρετε. Γιατί όχι;Μηχανικός έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:06Να έρθεις να προσκυνήσεις στο Μιστρά τους Πελοποννήσιους Ρωμιούς που πάλευαν ακόμη όταν εσείς οι Θρακιώτες είχατε πάει με τους Τούρκους.
Ordem e Progresso.
Εσύ τι είσαι, εκδίδεις ISO Ρωμηοσύνης; Βρε, ουστ.Covington88 έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:08Τι σόι Ρωμαίος είσαι αν δε ΜΙΛΑΣ και ΓΡΑΦΕΙΣ τη λατινική; Πιο Ρωμαίος είναι ο Ρουμάνος από σένα. (Ω, προσβόλα, κλπ κλπ)
Πάντως για «Ρωμηός» "Rum" καλά είσαι. Μην είμαι και πλεονέκτης
Ordem e Progresso.
-
Al Bundy
Εγώ κι ο Μηχανικός είμαστε απόγονοι του Πετράκη Μαυρομιχάλη και του Φλέσσα.
Τι είμαστε;
Τι είμαστε;
Γάμσέ τα είστε.Al Bundy έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:13Εγώ κι ο Μηχανικός είμαστε απόγονοι του Πετράκη Μαυρομιχάλη και του Φλέσσα.
Τι είμαστε;
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 3010 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono