Re: Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
Δημοσιεύτηκε: 22 Φεβ 2019, 15:47
Στη ναιδα πήγαινε
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Στη ναιδα πήγαινε
Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήθηκαν συγκεκριμένα μακαρόνια με τρύπες από την στιγμή που έκανα κάτι διαφορετικό και μου άρεσε σαν αποτέλεσμα. Και με πένες τα έχω δοκιμάσει, δεν μου άρεσε. Εσύ λες δεν θα δοκίμαζες καν. Και λες εμένα κολλημένη επειδή θα το πω παστιτσιο. Ξέρω να το φτιάχνω κι έτσι κι αλλιώς.Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2019, 15:44 Σου ξαναλέω. Δεν χρησιμοποιήθηκαν στην τυχη κάποια υλικά και δεν ειναι τυχαίο γιατί στο παστιτσιο συγκεκριμένα το σπαγγέτι ειναι οτι πιο άκυρο. Δεν ειναι θέμα κολλήματος, ούτε τα ακολουθούμε όπως οι κκεδες. Υπάρχει λόγος για το κάθε τι.
Μωρε ο καθένας οτι του αρέσει αλλά μη μας το πάτε σε επίπεδο #akis αμπαλατζίκης που βάφτισε αυθεντική καρμπονάρα εκείνο το πράγμα με τη ρόκα και γέλαγε όλος ο γαλαξίας.
Τώρα μιλάς όμορφα.Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2019, 16:08 Κοίτα απο τη στιγμή που δε θα μπει στην κοιλιά μου, οτι θέλεις κάνε![]()
Αριστεροφροσυνη κ αγάπη για το καλο φαγητο δεν πάνε μαζι .Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2019, 16:08 Κοίτα απο τη στιγμή που δε θα μπει στην κοιλιά μου, οτι θέλεις κάνε
Απλά ακόμη νομίζεις οτι τα χρησιμοποιούμε επειδή έτσι μας κάπνισε και όχι επειδή υπάρχει λόγος.
Αν και πιστευω οτι το κάνεις απο αντίδραση και οχι οτι το πιστευεις πραγματικά.
Μόνη φωτεινή εξαίρεση που έχω συναντήσει είναι ο waldorf που πραγματικά είναι μερακλής και γνώστης.Αγις έγραψε: 22 Φεβ 2019, 16:26Αριστεροφροσυνη κ αγάπη για το καλο φαγητο δεν πάνε μαζι .Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2019, 16:08 Κοίτα απο τη στιγμή που δε θα μπει στην κοιλιά μου, οτι θέλεις κάνε
Απλά ακόμη νομίζεις οτι τα χρησιμοποιούμε επειδή έτσι μας κάπνισε και όχι επειδή υπάρχει λόγος.
Αν και πιστευω οτι το κάνεις απο αντίδραση και οχι οτι το πιστευεις πραγματικά.
Aυτα ειναι τα πιο νοστιμα ζυμαρικα για παστιτσιοNaida έγραψε: 22 Φεβ 2019, 16:02Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήθηκαν συγκεκριμένα μακαρόνια με τρύπες από την στιγμή που έκανα κάτι διαφορετικό και μου άρεσε σαν αποτέλεσμα. Και με πένες τα έχω δοκιμάσει, δεν μου άρεσε. Εσύ λες δεν θα δοκίμαζες καν. Και λες εμένα κολλημένη επειδή θα το πω παστιτσιο. Ξέρω να το φτιάχνω κι έτσι κι αλλιώς.Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2019, 15:44 Σου ξαναλέω. Δεν χρησιμοποιήθηκαν στην τυχη κάποια υλικά και δεν ειναι τυχαίο γιατί στο παστιτσιο συγκεκριμένα το σπαγγέτι ειναι οτι πιο άκυρο. Δεν ειναι θέμα κολλήματος, ούτε τα ακολουθούμε όπως οι κκεδες. Υπάρχει λόγος για το κάθε τι.
Μωρε ο καθένας οτι του αρέσει αλλά μη μας το πάτε σε επίπεδο #akis αμπαλατζίκης που βάφτισε αυθεντική καρμπονάρα εκείνο το πράγμα με τη ρόκα και γέλαγε όλος ο γαλαξίας.
Ε παστίτσιο είναι με παραλλαγή στα μακαρονια.
Για τον Πετρετζίκη δε με ακουμπάει το μένος σου,.πες ότι θες δεν τον έχω πρότυπο.
Αυτά είναι λαζανια.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Φεβ 2019, 21:08Aυτα ειναι τα πιο νοστιμα ζυμαρικα για παστιτσιοNaida έγραψε: 22 Φεβ 2019, 16:02Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήθηκαν συγκεκριμένα μακαρόνια με τρύπες από την στιγμή που έκανα κάτι διαφορετικό και μου άρεσε σαν αποτέλεσμα. Και με πένες τα έχω δοκιμάσει, δεν μου άρεσε. Εσύ λες δεν θα δοκίμαζες καν. Και λες εμένα κολλημένη επειδή θα το πω παστιτσιο. Ξέρω να το φτιάχνω κι έτσι κι αλλιώς.Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2019, 15:44 Σου ξαναλέω. Δεν χρησιμοποιήθηκαν στην τυχη κάποια υλικά και δεν ειναι τυχαίο γιατί στο παστιτσιο συγκεκριμένα το σπαγγέτι ειναι οτι πιο άκυρο. Δεν ειναι θέμα κολλήματος, ούτε τα ακολουθούμε όπως οι κκεδες. Υπάρχει λόγος για το κάθε τι.
Μωρε ο καθένας οτι του αρέσει αλλά μη μας το πάτε σε επίπεδο #akis αμπαλατζίκης που βάφτισε αυθεντική καρμπονάρα εκείνο το πράγμα με τη ρόκα και γέλαγε όλος ο γαλαξίας.
Ε παστίτσιο είναι με παραλλαγή στα μακαρονια.
Για τον Πετρετζίκη δε με ακουμπάει το μένος σου,.πες ότι θες δεν τον έχω πρότυπο.
https://thestayathomechef.com/amazing-lasagna-recipe/
Αυτό δεν είναι παστίτσιο και γίνεται διαφορετικά.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Φεβ 2019, 21:08
Aυτα ειναι τα πιο νοστιμα ζυμαρικα για παστιτσιο
https://thestayathomechef.com/amazing-lasagna-recipe/
Συμφωνώ απόλυτα
Η νοστιμιά εξαρτάται από τα υλικά και το μαγείρεμα και στα δύο.
Εγώ τα προβράζω ελάχιστα.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2019, 21:24Η νοστιμιά εξαρτάται από τα υλικά και το μαγείρεμα και στα δύο.![]()
Αλλά σίγουρα είναι πιο εύκολο γιατί δεν χρειάζονται βράσιμο τα λαζάνια.
Δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου παστιτσιο με σπαγγετι.Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2019, 14:56 Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Τα είπες όπως τα σκεφτόμουν.
Ας πούμε στο παστίτσιο το πιο άκυρο ζυμαρικό είναι το σπαγγέτι (ίσως μετά το νιόκι) για τους λόγους που ξέρω πως γνωρίζεις. Ακόμη και οι ορικέτες δένουν περισσότερο.