οκ αλλά πάλι, πόσο να κλέψεις; Δηλαδή την πρώτη εβδομάδα που ήσουν συνέχεια μαζί με την κοπέλα σου, σε έβλεπες απο πάνω και έλεγες: αα να ένας χέλης όπως με ξέρω, εγώ είμαι, δεν έχω πάθει τίποτα, τα προβλεπόμενα κλπ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
- blackpaint
δεν ξερω και δεν με απασχολει, αλλα κρινοντας εκ του αποτελεσματος, μαλλον ειμαι αρκετα.enaon έγραψε: 24 Ιαν 2019, 02:52φίλε είσαι πιο ωραίος απο τον σουβλατζή; Εκείνον λέει δεν μπορούν να τον βγάλουν φώτο, τρέμουν τα χέρια τους, ολόκληρες βασικά. Βρεθείτε ρε να μάθουμε.
καλά άλλα μην είσαι ιδιοτελής, απασχολεί εμάς, θέλουμε να ξέρουμε ποιος είναι ο πιο ωραίος. Πρέπει να μονομαχήσετε στο φόρουμ για τα μάτια της γκέρ νομίζω, δεν βλέπω άλλο τρόπο, αν βρεθείτε μπορεί να σας χάσουμε και τους δύο.
- Cecily Anne
Μπα, διότι έχουμε βάλει τον κόφτη στο μέγεθος του πακέτου των oreos οπότε δεν έχει νόημα να γίνεται συζήτηση. Και αν δεν κατάλαβες:blackpaint έγραψε: 24 Ιαν 2019, 03:00
δηλαδη θες να με πεισεις πως εσυ οταν πηδηχτηκες μ εκεινο τον ψωλαρα, δεν σχολιασες το προσον του μετις φιλες σου; Σοβαρα;

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
ειναι καλο να εχεις υψηλα στανταρντς, αλλα δεν με πειθεις πως δεν τα συζητατεCecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2019, 03:13Μπα, διότι έχουμε βάλει τον κόφτη στο μέγεθος του πακέτου των oreos οπότε δεν έχει νόημα να γίνεται συζήτηση. Και αν δεν κατάλαβες:blackpaint έγραψε: 24 Ιαν 2019, 03:00
δηλαδη θες να με πεισεις πως εσυ οταν πηδηχτηκες μ εκεινο τον ψωλαρα, δεν σχολιασες το προσον του μετις φιλες σου; Σοβαρα;
![]()
- hellegennes
Με την πρώτη δεν κράτησε εβδομάδα. Δεν υπήρχε και youtube τότε, να δω τι κάνω λάθος. Τελικά δεν έκανα κάτι λάθος. Την πρώτη φορά είπα «αυτό δηλαδή είναι το σεξ;». Σημείωση: αυτή δεν ήταν παρθένα.enaon έγραψε: 24 Ιαν 2019, 03:01οκ αλλά πάλι, πόσο να κλέψεις; Δηλαδή την πρώτη εβδομάδα που ήσουν συνέχεια μαζί με την κοπέλα σου, σε έβλεπες απο πάνω και έλεγες: αα να ένας χέλης όπως με ξέρω, εγώ είμαι, δεν έχω πάθει τίποτα, τα προβλεπόμενα κλπ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- blackpaint
του την παραχωρω συγκαταβατικα ανευ μονομαχιας
τεσπα οκ, ειναι και οι αναμνήσεις που αλλάζουν ίσως στον χρόνο, εμένα μου αρέσει να με παίζω ταινία αργότερα σε διάφορες τέτοιες περιπτώσεις, και μετά θυμάμαι την ταινία που είχα δει σαν ανάμνηση, όχι την αρχική ροή. Ε, είχα πολύ πλάκα, έλεος, είχα χάσει την μπάλα εντελώς, ακόμα δηλαδή είναι εντυπωσιακό τι συμβαίνει, δεν το είχα φανταστεί.hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2019, 03:21 Με την πρώτη δεν κράτησε εβδομάδα. Δεν υπήρχε και youtube τότε, να δω τι κάνω λάθος. Τελικά δεν έκανα κάτι λάθος. Την πρώτη φορά είπα «αυτό δηλαδή είναι το σεξ;». Σημείωση: αυτή δεν ήταν παρθένα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν το έχω κάνει ποτέ. Να το βγάλω μία φώτο και να το κοινοποιήσω μέσω Facebook να δούνε οι φίλες πως είναι. Να δούνε και οι άντρες τους και να δω κι εγώ μετά ποια θα μου μιλάει. Να το κάνω σαν έρευνα.blackpaint έγραψε: 24 Ιαν 2019, 02:47 μ αρεσει οταν οι γυναικες μου, μου μιλανε για τις σχεσεις με τις φιλες τους, πως λενε πραγματα μεταξυ τους που εμεις δεν λεμε καν, πως μιλανε η μια στην αλλη για τους οργασμους τους και τα μουνια τους, το δειχνουν κιολας η μια στην αλλη. "Το δικο μου ειναι ετσι, πως ειναι το δικο σου;" και τετοια χαριτωμενα. Και για μενα μιλανε, η αλλη με πηρε φωτογραφια γυμνο να με δειχνει στις φιλες της.
Ρε πας καλά;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
User_601
Αν το πας στο οτι εχουμε και αρσενικες ορμονες,ναι σαφως και εχουμε,οπως εχεις και εσυ θηλυκες.Σοου γουατ;Κατα τα αλλα βαριεμαι να τρολαρω εδω.hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2019, 01:35Δεν τα ξέρεις καλά. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Άνοιξε κανένα βιβλίο gender studies να ξεστραβωθείς, που νομίζεις ότι είσαστε γυναίκες χωρίς να είστε άντρες.Εσθήρ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:09Ποιος λεει οτι ειμαστε αντρες;Αν ειμασταν αντρες,δεν θα ειμασταν γυναικες.Gherschaagk έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:07 Οφείλω να το γράψω.
Είμαστε πολύ ωραίες, είμαστε υπέροχες, είμαστε σεκσυ μέχρι θανάτου, αλλά άντρες δεν είμαστε.
Μπορινγκ.
Για πεςblackpaint έγραψε: 24 Ιαν 2019, 03:03δεν ξερω και δεν με απασχολει, αλλα κρινοντας εκ του αποτελεσματος, μαλλον ειμαι αρκετα.enaon έγραψε: 24 Ιαν 2019, 02:52φίλε είσαι πιο ωραίος απο τον σουβλατζή; Εκείνον λέει δεν μπορούν να τον βγάλουν φώτο, τρέμουν τα χέρια τους, ολόκληρες βασικά. Βρεθείτε ρε να μάθουμε.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
νύχτα
εγώ είμαι λίγοGherschaagk έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:07 Οφείλω να το γράψω.
Είμαστε πολύ ωραίες, είμαστε υπέροχες, είμαστε σεκσυ μέχρι θανάτου, αλλά άντρες δεν είμαστε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχεις και πέος;νύχτα έγραψε: 24 Ιαν 2019, 08:42εγώ είμαι λίγοGherschaagk έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:07 Οφείλω να το γράψω.
Είμαστε πολύ ωραίες, είμαστε υπέροχες, είμαστε σεκσυ μέχρι θανάτου, αλλά άντρες δεν είμαστε.![]()
Να ξέρω.
Να σε δω μ' άλλο μάτι βρε συ.
-
νύχτα
με τί μάτι δλδ;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γυαλιστερό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 336 Απαντήσεις
- 8368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 0 Απαντήσεις