Πού έχεις μπλέξει, πουλάκι μου; Τι σου πασάρουν και σε παραμυθιάζουν ότι λέγονται λουκουμάδες;Custom_F έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:56Ποιο λες; δεν τάχω δοκιμάσει κ όλα. Όμως στον κρίνο δε μεπιανε ποτέ πονοκέφαλος όταν έτρωγα λουκουμάδες κ μένα πάντα με πιάνει πονοκέφαλος με λουκουμάδες κ τηγανίτες. Μέχρι δύο, τρεις είμαι οκ. Αν φάω μερίδα θέλω παναντολ έξτρα αναβραζον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Με βρηκαν μικρη...shrike έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 14:14 Πού έχεις μπλέξει, πουλάκι μου; Τι σου πασάρουν και σε παραμυθιάζουν ότι λέγονται λουκουμάδες;![]()
-
Ορέστης 35
α με πιανει κι εμενα πονοκεφαλος κ θολουρα με τα τηγανητα.Custom_F έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:56Ποιο λες; δεν τάχω δοκιμάσει κ όλα. Όμως στον κρίνο δε μεπιανε ποτέ πονοκέφαλος όταν έτρωγα λουκουμάδες κ μένα πάντα με πιάνει πονοκέφαλος με λουκουμάδες κ τηγανίτες. Μέχρι δύο, τρεις είμαι οκ. Αν φάω μερίδα θέλω παναντολ έξτρα αναβραζον.
Το αλλο ειναι προς το μοναστηρακι διπλα στο κινεζικο. Εχει τεραστια κινηση. Ειχα παρει μια καρυδοπιτα απο εκει και μου επιασε την κουβεντα μια τουριστρια. Ο χοντρος υπαλληλος σπαστηκε. Πολυ ζηλια στην Ελλαδα.
- MightyMouse
- Phorum.gr user: MightyMouse
Πέρασα από το nouvelle, αλλά είχε μόνο ατομικά.
Κομμάτια να γίνει, πήρα ό,τι είχε μείνει.
Για να δούμε ...
Κομμάτια να γίνει, πήρα ό,τι είχε μείνει.
Για να δούμε ...
Μα τι κάνεις τόση ώρα;MightyMouse έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 18:36 Πέρασα από το nouvelle, αλλά είχε μόνο ατομικά.![]()
Κομμάτια να γίνει, πήρα ό,τι είχε μείνει.![]()
Για να δούμε ...![]()
- MightyMouse
Custom_F περιμένω να ανέβουν οι από κάτω. Τι στο διάολο έπαθαν κι έχασαν τις σκάλες, μου λες; 
Πωωωω πίκραααααα!MightyMouse έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 19:07 Custom_F περιμένω να ανέβουν οι από κάτω. Τι στο διάολο έπαθαν κι έχασαν τις σκάλες, μου λες;![]()
- MightyMouse
Άσε, ακόμα. Τα βλέπω και με βλέπουν τα κεσεδάκια, αλλά ...
Δε θα έρθουν τα άλλα τα παιδάκια; Θα έρθουν ...
Αν πάλι αργήσουν πάρα πολύ, μάλλον κάποιος θα φάει λιγότερο.
Δε θα έρθουν τα άλλα τα παιδάκια; Θα έρθουν ...
Μπράβο σου πάντως! Κύριος!
Εγώ θα χα φάει το δικό μου ήδη. Εγώ βέβαια δεν είμαι κύριος...
Εγώ θα χα φάει το δικό μου ήδη. Εγώ βέβαια δεν είμαι κύριος...
Όλο λέω να κάτσω αλλά ... πάντα είμαι φαγωμένος. Πως τα καταφέρνψΟρέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 20:12
Το αλλο ειναι προς το μοναστηρακι διπλα στο κινεζικο. Εχει τεραστια κινηση. Ειχα παρει μια καρυδοπιτα απο εκει και μου επιασε την κουβεντα μια τουριστρια. Ο χοντρος υπαλληλος σπαστηκε. Πολυ ζηλια στην Ελλαδα.
Είμαι και καχύποπτος με αυτούς που ρίχνουν μερέντες και παπαριές στους λουκουμάδες.
Τι έγινε με την γκόμενα. Ανταλλάξατε μέιλ ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
αντι να κοψετε γλυκα και τηγανητα εστω το καλοκαιρι συνεχιζετε την χλαπαχλουπα ελληνουτζοι? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εθνι - σου ειχα κάνει ειδοποίηση για ένα μήνυμα .Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 20:02 αντι να κοψετε γλυκα και τηγανητα εστω το καλοκαιρι συνεχιζετε την χλαπαχλουπα ελληνουτζοι?![]()
Το είδες ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Διατηρούμε σταθερό το γλυκομίλητο επίπεδό μαςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 20:02 αντι να κοψετε γλυκα και τηγανητα εστω το καλοκαιρι συνεχιζετε την χλαπαχλουπα ελληνουτζοι?![]()
-
Ορέστης 35
Οχι βεβαια. Με ρωτησε τι παρηγγειλα. Της περιεγραψα την καρυδοπιτα. Με ευχαριστησε. Ο αλλος ο ζηλιαρης δε μου εδωσε μαχαιροπιρουνο να τη φαω. Τωρα βεβαια αν κατσετε στο μαγαζι και δεν παρετε πακετο μπορει να εχετε και το τυχερο σας.Μπίστης έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 19:47Όλο λέω να κάτσω αλλά ... πάντα είμαι φαγωμένος. Πως τα καταφέρνψΟρέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 20:12
Είμαι και καχύποπτος με αυτούς που ρίχνουν μερέντες και παπαριές στους λουκουμάδες.
Τι έγινε με την γκόμενα. Ανταλλάξατε μέιλ ;
- MightyMouse
Λοιπόν, ωραίο ήταν αλλά νομίζω θα ήθελα λίγο παραπάνω σοκολάτα, κάτι λίγο, ένα τσικ. Με άλλα λόγια μάλλον ξένισε κι εμένα το γεγονός πως στον πάτο το γεμίζουν με κρεμ πατισερί. Αλλά όπως λέει το άλλο ποντίκι είναι πιο ελαφρύ προφιτερόλ έτσι από άλλα κι αυτό είναι μάλλον θετικό αν και φαίνεται να λείπει λίγο η σοκολάτα.
Καλή η πρόταση πάντως κι ευχαριστώ!
Υ.Γ.: Επίσης να πω πως κι εμένα μου έκανε εντύπωση πως τα ψυγεία ήταν ψιλοάδεια, όπως ανέφερε η Custom_F. Πήγα απόγευμα Κυριακής.
Καλή η πρόταση πάντως κι ευχαριστώ!
Υ.Γ.: Επίσης να πω πως κι εμένα μου έκανε εντύπωση πως τα ψυγεία ήταν ψιλοάδεια, όπως ανέφερε η Custom_F. Πήγα απόγευμα Κυριακής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 8 Απαντήσεις