aLiCat έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:06Και εμότικονς και τζιφς που ούτε φαντάζεσαι....Μα δυστυχώς ανήκουν στα "απαγορευμένα".![]()
σε λιγο θα μας απογορευσουν και τα πμ
aLiCat έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:06Και εμότικονς και τζιφς που ούτε φαντάζεσαι....Μα δυστυχώς ανήκουν στα "απαγορευμένα".![]()
ωραια, εαν με θελεις, θελω να κανεις πρωτα τα εξης.Αγις έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:52Εσενα θελω μονο ...blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:50Εχω τονισει πολλακις πως ανηκω στην πλειοψηφια, οπου φυλο και γενος ταυτιζονται. Αν και ποτε δεν ειναι αργα για να βγεις απο τη ντουλαπα, ξεκινησες την νεα σου σεξουαλικη ζωη καπως αδεξια και αποτυχημενα. Μην απελπιζεσαι, καποιος αλλος θα βρεθει.
Είπαν στη γριά να χέσει κι αυτή ξεκωλιάστηκε.blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:15
ωραια, εαν με θελεις, θελω να κανεις πρωτα τα εξης.
Να βαλεις για αβαταρ σφυροδρεπανο στα χρωματα του ουρανιου τοξου.
Να ανοιγεις ενα θεμα ημερησιως ΥΠΕΡ προσφυγων και οικονομικων μεταναστων.
Να ανοιγεις επισης ενα αλλο θεμα ημερησιως υπερ ΛΟΑΤΚΙ@+
Να ανοιγεις επισης ενα αλλο θεμα ημερησιως εναντιον της πατριαρχιας και υπερ του φεμινισμου.
Να ανοιγεις επισης ενα αλλο θεμα ημερησιως εναντιον της Χρυσης Αυγης και των παραφυαδων αυτης.
Να βριζεις Κωλντρον Γκολντεν Αιητζ Νανδρο και Ασεβαστο σε καθε τους ποστ (ακομα και εαν λενε πως ο ουρανος ειναι μπλε) συν οποιον αλλον σου υποδειξω, χωρις μα και μου, χωρις δισταγμους, χωρις εξηγησεις. Πηδα θα σου λεω, ποσο ψηλα θα ρωτας.
Εαν τα κανεις ολα αυτα και για οσο καιρο κρινω εγω, και κρινω πως η μεταστροφη σου ειναι ειλικρινης, ισως να σκεφτω λιγο για εκεινον τον καφε.
Αυτη ειναι η προσφορα και δεν ειναι συζητησιμη.
Άμα ανοίγει για τα "παιδιά" του Στάλιν ή του Μάο ή του Χότζα είναι καλά;blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:17 α, ξεχασα: να ανοιγεις επισης καθε μερα ενα νημα υπερ του Σταλιν η του Μαο η του Χοτζα.
Πονηρούλη....μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:09aLiCat έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:06Και εμότικονς και τζιφς που ούτε φαντάζεσαι....Μα δυστυχώς ανήκουν στα "απαγορευμένα".![]()
σε λιγο θα μας απογορευσουν και τα πμ![]()

που να δεις τι θα απαιτησω στην πορεια, οταν θα υπερκοστολογησω την παραγγελια.Cecily Anne έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:16Είπαν στη γριά να χέσει κι αυτή ξεκωλιάστηκε.blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:15
ωραια, εαν με θελεις, θελω να κανεις πρωτα τα εξης.
Να βαλεις για αβαταρ σφυροδρεπανο στα χρωματα του ουρανιου τοξου.
Να ανοιγεις ενα θεμα ημερησιως ΥΠΕΡ προσφυγων και οικονομικων μεταναστων.
Να ανοιγεις επισης ενα αλλο θεμα ημερησιως υπερ ΛΟΑΤΚΙ@+
Να ανοιγεις επισης ενα αλλο θεμα ημερησιως εναντιον της πατριαρχιας και υπερ του φεμινισμου.
Να ανοιγεις επισης ενα αλλο θεμα ημερησιως εναντιον της Χρυσης Αυγης και των παραφυαδων αυτης.
Να βριζεις Κωλντρον Γκολντεν Αιητζ Νανδρο και Ασεβαστο σε καθε τους ποστ (ακομα και εαν λενε πως ο ουρανος ειναι μπλε) συν οποιον αλλον σου υποδειξω, χωρις μα και μου, χωρις δισταγμους, χωρις εξηγησεις. Πηδα θα σου λεω, ποσο ψηλα θα ρωτας.
Εαν τα κανεις ολα αυτα και για οσο καιρο κρινω εγω, και κρινω πως η μεταστροφη σου ειναι ειλικρινης, ισως να σκεφτω λιγο για εκεινον τον καφε.
Αυτη ειναι η προσφορα και δεν ειναι συζητησιμη.
στα αρφανα* τους, ΤΜ Ρουμ'λ'τςCecily Anne έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:18Άμα ανοίγει για τα "παιδιά" του Στάλιν ή του Μάο ή του Χότζα είναι καλά;blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:17 α, ξεχασα: να ανοιγεις επισης καθε μερα ενα νημα υπερ του Σταλιν η του Μαο η του Χοτζα.
Τι ειν τουτο;aLiCat έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:19Πονηρούλη....μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:09aLiCat έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:06
Και εμότικονς και τζιφς που ούτε φαντάζεσαι....Μα δυστυχώς ανήκουν στα "απαγορευμένα".![]()
σε λιγο θα μας απογορευσουν και τα πμ![]()
[img]https://i.postimg.cc/1tf4NJj4/63e0 ... .gif[/img]
μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:52Τι ειν τουτο;aLiCat έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:19Πονηρούλη....
[img]https://i.postimg.cc/1tf4NJj4/63e0 ... .gif[/img]
Τελειωσες;;;;
εμενα ουτε μονη της δεν ειχε οργασμο. ποτε. και πολυ κριμα, γιατι ηταν κατα τα αλλα καταπληκτικη γυναικα, για σπιτι. εκεινη την εποχη βεβαια ημουν πολυ μικρος για τετοια, αλλα μετρωντας σημερα τις γυναικες που εχουν περασει απο τη ζωη μου, ηταν με διαφορα η καλυτερη σε καθε αλλο τομεα.stergiosbik έγραψε: 04 Δεκ 2018, 22:16Ειχα κανει οτι μπορεις να φανταστεις αλλα τζιφος!Ασέβαστος έγραψε: 04 Δεκ 2018, 18:42εμενα τουλαχιστον μου το ξηγηθηκε απο την αρχη, οτι εχει οργανικο προβλημα, και δεν εχει ερθει ποτε σε οργασμο. μπηκα, για την εμπειρια, και εκανα οτι μπορουσα. τζιφος.stergiosbik έγραψε: 04 Δεκ 2018, 15:33 Σε ποιον εχει τυχει να παει με ανοργασμικη γυναικα;
Μιλαμε για πικρα μεγαλη.
Αρχιζεις να νοιωθεις ασχημα και αβεβαιος για τις ικανοτητες σου!![]()
τωρα τη βλεπω στο φβ παντρεμενη και με παιδακι, ειτε το ξεπερασε με ιατρικη βοηθεια, ειτε βρηκε καποιον ηρωα.
Μιλαμε το ειχα παρει πατριωτικα το θεμα αλλα τιποτα.
Καποια στιγμη της ειπα οτι αισθανομαι πολυ ασχημα και ανεπαρκης αλλα αυτη μου ειπε οτι ποτε της δεν ειχε οργασμο με αντρα παρα μονο οταν αυνανιζοτανε μονη της.
Αληθεια ψεμματα δεν ξερω.Σε καμμια αλλη περιπτωση δεν μου ειχε ξανατυχει.
Αν τωρα ημουν οντως ανεπαρκης,τι να κανουμε δεν πειραζει.
Δεν γινεται να ειμαστε τελειοι.